2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya cnm benim.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah insAllah hiç girmez kuvoze bence kilosu gayet iyi benim büyük kısımında ciğerleri gelişmiyordu 1 ay erken doğdu 2500 kiloydu bir sıkıntı olmadı ikizlerde 37. Haftada biri 2080 gr diğeri 2500gr doğdu bir sıkıntı olmadı cnm

şok oldum hayırdır nasıl fark ettin suyunun azaldığını Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel ya grubumuzun ilk bebeğim geliyor

Ayy cok sasirdim grupta dogum hic beklemiyordum. Allah saglikla kucaginiza aldirsin canim kilosuda gayet iyi masallah

Ayyy resmen kendim doguracakmisim gibi heyecan yaptim bebisin kilosu guzel, hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz saglicakla al kucagina dualarimiz seninle

Kızlar peki birşey soracağım mesela sandalyede oturunca karnınız ağrıyor mu

su seviyen kaça düşmüş canım dediler mi geçen hafta aynı sebeple hastane yatış verdi 3 doz ciğer geliştirici oldum düzenli sancım da vardı sonra serum merum azalttık sancıları ev epostaladılar havuç suyu bol su yatışla 3 günde bir kontrolle takip ediyoruz

senin seviyeni ondan merak ettim kaça düştü acaba 6 lard abenim şu an bebişin hareketleri nasıl bi de o da çok önemliymiş
inşallah az daha bekler ama beklemezse de sağlıkla kucağına alırsınn 2,5 kilo üstüne normal diyolar artık erken doğum bile demiyolarmış 2700dük bizde hastanede yatarkenn

Belki müdahale sonucu birqz daha durabilir içerde. İnşaallah sağlıkla sonuçlansında gerisi önemli değil

Ayyyy nasıl heyecanlandım valla cidden ilk bebeğimiz geliyor
Kilosu boyu Gayet iyi canını sıkma hiç.
Küvoze de girse sorun olmaz canım benim sıkma canını.
Sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım, biranda bana çok göründü galiba zaten. Sende var diyosun normal demekki

Aa sağlıkla gelsin inşallah, güzel bir doğum olsun, dualarımız seninle

Yaa ne güzel böyle bilgilendirmeleri, eve gelecek olmaları falan. Bende 40 beklemeyi düşünmüyorum zaten çıkmak için, bahar ayına geliyoruz azda olsa çıkar hava alırız bizede iyi gelir, hem bebişler arabada dolaştırırken rahatlayıp uyuyorlar sanki

Evet hiç bekleme bence de 40 çıkmasını, onlar gerçekten eskide kaldı şansımıza cok güzel bir ayda doğum yapacağız zaten, çıkıp dolaşıp gelince daha huzurlu olurlar hem , akşam uyumadan bir de bıcı bıcı yaptırdık mı ohh misss

Normal canım, özellikle ayaklarım yanıyor benim Yazın üşüyen bir insanken kış günü tişörtle gezer oldum dediğin gibi

Normal canım, özellikle ayaklarım yanıyor benim Yazın üşüyen bir insanken kış günü tişörtle gezer oldum dediğin gibi
Akdeniz anemisi var bende , senin gibi aynı yaz kış fark etmez üşürüm, elim ayağım hep soğuktur . Şu son günler bişey oldu menapoz gibi aynı , herkes kazak giyerken ben tshirt falan giyiniyorum. Bu hamilelik bizi daha ne ile sınayacak

Ahh en buyuk cilem ates basmasi keske sadece ayak olsa atletle geze geze hasta oldum zaten
2 gundur sitma eklem agrisi sicak deyip ben gibi cokta soyunmamaya calis canim

Ah bende diyorum son 1 ay daha zor olur heralde, daha neler gelecek bakalım başımıza, zaten gelmeyen kalmadı çenem bile düştü benim ilk aylarda

Ahh en buyuk cilem ates basmasi keske sadece ayak olsa atletle geze geze hasta oldum zaten
2 gundur sitma eklem agrisi sicak deyip ben gibi cokta soyunmamaya calis canim

Ah bende diyorum son 1 ay daha zor olur heralde, daha neler gelecek bakalım başımıza, zaten gelmeyen kalmadı çenem bile düştü benim ilk aylarda
Son zamanları Temmuz ağustosa denk gelenler nasıl dayanıyor ben anlamadım çorap falan da giyemez oldum içimde yangınlar var survivor parkuru gibi aynı hamilelik , etaplar gittikçe zorlaşıyo açlık desen hep var zaten . Sıradaki etapta ne var onu cok merak ediyorum

Ben de dogumu temmuz agustosa gelenler napiyo Allah yardimcilari olsun diyorum. Mahfolurdum o pis sicaklarda. Ama onlarin da havalar gec karardigindan hergun yuruyus yapma sanslari oluyodur. Ben haftasonundan haftasonuna anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…