- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Ya cnm benim.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Selam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Selam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Ayyy resmen kendim doguracakmisim gibi heyecan yaptimSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
su seviyen kaça düşmüş canım dediler mi geçen hafta aynı sebeple hastane yatış verdi 3 doz ciğer geliştirici oldum düzenli sancım da vardı sonra serum merum azalttık sancıları ev epostaladılar havuç suyu bol su yatışla 3 günde bir kontrolle takip ediyoruzSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Belki müdahale sonucu birqz daha durabilir içerde. İnşaallah sağlıkla sonuçlansında gerisi önemli değilSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Ahh bostanlida deniz kenarinda bebek arabasıyla yürüyüş yapacağım günleri sayıyorum
Çok teşekkür ederim canım, biranda bana çok göründü galiba zaten. Sende var diyosun normal demekkiBenim gobek deligimin etrafi 20li haftalardan beri morarmis vaziyette ve agrili. Oradaki yumusak baglarin gerilmesi ve doku ici kanamasindan oluyormus doktorum cok normal oldugunu soyledi. Atlet surtunmesinden bile aciyor artik o durumdayim doguma kadar nasil idare edecegim bilmiyorum annelik gercekten cok zormusSiyahliktan kastin morarma ise normal yani canim ama doktoruna sor tabiki...
Aa sağlıkla gelsin inşallah, güzel bir doğum olsun, dualarımız seninleSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Yaa ne güzel böyle bilgilendirmeleri, eve gelecek olmaları falan.Kızlar doktorumla konuştuk ,karantinam da kalktı mide bulantısı için ilaç söyledi onu alacağım . Önümüzdeki hafta tam kan tahlili yapmam gerektiğini söyledi 32.haftada gerekliymiş belki de ben Korona geçirdiğim için gerekli buldu. Bir de doğumu ve sonrasını konuşurken dedi ki , burda dikkat etmişsindir anneler doğum yapar küçücük bebekleriyle kar kış demeden dışarı çıkar gezer dolaşır . Aynı şeyi senden de bekliyorum 40 çıkmasını falan beklemiyorsun öyle şeyler eskide kaldı dedidoğumdan sonra eve başka bir doktor gelecekmiş bebeğin muayenesi için, o anlatacakmış yapmamız gereken her şeyi. Hastaneden eve gelince birinci haftadan itibaren önce balkona 5 dakika çıkarıyormuşum bebeği, ikinci gün 10 dakika,üçüncü gün 15 dakika derken sonrasında yarım saatlik yürüyüşlere çıkıyormuşuz asla eve kapanmak yokmuş. Ay çok heyecanlı kızımla erkenden gezmelere başlayacağız
Evet hiç bekleme bence de 40 çıkmasını, onlar gerçekten eskide kaldıYaa ne güzel böyle bilgilendirmeleri, eve gelecek olmaları falan.Bende 40 beklemeyi düşünmüyorum zaten çıkmak için, bahar ayına geliyoruz azda olsa çıkar hava alırız bizede iyi gelir, hem bebişler arabada dolaştırırken rahatlayıp uyuyorlar sanki
Normal canım, özellikle ayaklarım yanıyor benimKızlar sıcaklama durumları normaldi dimi bu zamanlardaüstümde tshirt,kapı pencere açık,evde her türlü ısıtıcı cihaz kapalı ve yanıyorum Kaynanam arıyo bi de, sana patik gönderdim giydin mi beğendin mi diyo patik diyince bile terlemeye başlıyorum ben burda
Akdeniz anemisi var bende , senin gibi aynı yaz kış fark etmez üşürüm, elim ayağım hep soğuktur . Şu son günler bişey oldu menapoz gibi aynı , herkes kazak giyerken ben tshirt falan giyiniyorum. Bu hamilelik bizi daha ne ile sınayacakNormal canım, özellikle ayaklarım yanıyor benimYazın üşüyen bir insanken kış günü tişörtle gezer oldum dediğin gibi
Kızlar sıcaklama durumları normaldi dimi bu zamanlardaüstümde tshirt,kapı pencere açık,evde her türlü ısıtıcı cihaz kapalı ve yanıyorum Kaynanam arıyo bi de, sana patik gönderdim giydin mi beğendin mi diyo patik diyince bile terlemeye başlıyorum ben burda
Ah bende diyorum son 1 ay daha zor olur heralde, daha neler gelecek bakalım başımıza, zaten gelmeyen kalmadı çenem bile düştü benim ilk aylardaAkdeniz anemisi var bende , senin gibi aynı yaz kış fark etmez üşürüm, elim ayağım hep soğuktur . Şu son günler bişey oldu menapoz gibi aynı , herkes kazak giyerken ben tshirt falan giyiniyorum. Bu hamilelik bizi daha ne ile sınayacak
Ahh en buyuk cilem ates basmasi keske sadece ayak olsa atletle geze geze hasta oldum zaten
2 gundur sitma eklem agrisi sicak deyip ben gibi cokta soyunmamaya calis canim
Son zamanları Temmuz ağustosa denk gelenler nasıl dayanıyor ben anlamadımAh bende diyorum son 1 ay daha zor olur heralde, daha neler gelecek bakalım başımıza, zaten gelmeyen kalmadı çenem bile düştü benim ilk aylarda
Ben de dogumu temmuz agustosa gelenler napiyo Allah yardimcilari olsun diyorum. Mahfolurdum o pis sicaklarda. Ama onlarin da havalar gec karardigindan hergun yuruyus yapma sanslari oluyodur. Ben haftasonundan haftasonuna anca.Son zamanları Temmuz ağustosa denk gelenler nasıl dayanıyor ben anlamadımçorap falan da giyemez oldum içimde yangınlar var survivor parkuru gibi aynı hamilelik , etaplar gittikçe zorlaşıyo açlık desen hep var zaten . Sıradaki etapta ne var onu cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?