2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benimde öyle oldu yavrum.
Biraz dolap içlerini döktüm temizledim, yerleştirdim.
Biraz temizlik derken akşam da görümcem geldi yemek yedik.
Daha yeni uzandım koltuğa.
Sen nasılsın şekerim
Oh iyi yaptin canim, bende gune sabah 2 saat utuyle basladim. Sonrasinda bebisin odasinda oyalandim derken esim isten geldi ciktik dolastik anca geldik eve :) M mllen dedigi gibi yuruyus banada iyi geldi agrim falan olmadi mesela bugun

Oh iyi yaptin canim, bende gune sabah 2 saat utuyle basladim. Sonrasinda bebisin odasinda oyalandim derken esim isten geldi ciktik dolastik anca geldik eve :) M mllen dedigi gibi yuruyus banada iyi geldi agrim falan olmadi mesela bugun

Arada gezmek lazım tabi hem doğumu da kolaylaştırıyor diyorlar
İyi yapmışsın ellerine sağlık mis gibi olmuştur odası

Kızlar benim ogluş göbek deliğinin sağ tarafını tekmeliyor özellikle geceleri sanırım bu ayak olmalı keşke ultrason cihazim olsaydı :))
Benimde hep gobek deligimin ya sag tarafinda ya sol tarafinda. Ben de eli veya ayagi diye dusunuyorum. Bi ultrasonumuz eksikti

Oh ne guzel canim agrinin olmamasina sevindim. Calisan demir paslanmaz derler ya haklklar galiba

Benimde hep gobek deligimin ya sag tarafinda ya sol tarafinda. Ben de eli veya ayagi diye dusunuyorum. Bi ultrasonumuz eksikti

Oh ne guzel canim agrinin olmamasina sevindim. Calisan demir paslanmaz derler ya haklklar galiba
Aynen oyle canim
At tabi
Ben oda yapmadım ya bir dolap bir beşik aldım o kadar halı falan almadım hiç
Olsun canim besigi bile yeter sapsiklerin Atarim canim

Olabilir
Ne hareketliler ya bütün gün oynuyorlar içeride ne varsa bu kadar oynayacak
Valla hele geceleri cosuyolar benimki topçu olacak belli iyi vuruyo ahahah

O dolaylarda dolaşıp tekme atmaları harika değil mi çok can yakıyor bazen ama olsun

Yinede dikkat et cnm bizim vücut isimiz yüksek ama havalar sıcak değil usutursun mazallah

Ilk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim.
Kötü düşünme, iyi psikolojiyle gir.
Zamanın hiç önemi yok önemli olan sağlıklarınız
Yaz bize canını sıkma lütfen her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…