Selam canım bende biraz dinlenme biraz yürüyüş ile günü bitirdim iyiyim :) sen nasılsın?Selam kizlar, yogun bi gundu aktif olamadim. Neler yapiyosunuz nasilsiniz?
Oh iyi yaptin canim, bende gune sabah 2 saat utuyle basladim. Sonrasinda bebisin odasinda oyalandim derken esim isten geldi ciktik dolastik anca geldik eve :) M mllen dedigi gibi yuruyus banada iyi geldi agrim falan olmadi mesela bugunBenimde öyle oldu yavrum.
Biraz dolap içlerini döktüm temizledim, yerleştirdim.
Biraz temizlik derken akşam da görümcem geldi yemek yedik.
Daha yeni uzandım koltuğa.
Sen nasılsın şekerim
Oh iyi yaptin canimSelam canım bende biraz dinlenme biraz yürüyüş ile günü bitirdim iyiyim :) sen nasılsın?
Kızlar benim ogluş göbek deliğinin sağ tarafını tekmeliyor özellikle geceleri sanırım bu ayak olmalıkeşke ultrason cihazim olsaydı :))
Saol canim oluyor vallaArada gezmek lazım tabi hem doğumu da kolaylaştırıyor diyorlar
İyi yapmışsın ellerine sağlık mis gibi olmuştur odası
Keşke olsaydı geçen kontrole gittiğimde bebek şuan ters dönmüş dediği için diyorum heralde ayaklari bunlar diyeUcuz bir şey olsa alırdık evlere
Keşke olsaydı geçen kontrole gittiğimde bebek şuan ters dönmüş dediği için diyorum heralde ayaklari bunlar diye
Benimde hep gobek deligimin ya sag tarafinda ya sol tarafinda. Ben de eli veya ayagi diye dusunuyorum. Bi ultrasonumuz eksiktiKızlar benim ogluş göbek deliğinin sağ tarafını tekmeliyor özellikle geceleri sanırım bu ayak olmalıkeşke ultrason cihazim olsaydı :))
Oh ne guzel canim agrinin olmamasina sevindim. Calisan demir paslanmaz derler ya haklklar galiba
Saol canim oluyor vallaYarin hali ve perdesini de halledicez bitsin de cekeyim resmini sizede
Aynen oyle canimBenimde hep gobek deligimin ya sag tarafinda ya sol tarafinda. Ben de eli veya ayagi diye dusunuyorum. Bi ultrasonumuz eksikti
Oh ne guzel canim agrinin olmamasina sevindim. Calisan demir paslanmaz derler ya haklklar galiba
Olsun canim besigi bile yeter sapsiklerinAt tabi
Ben oda yapmadım ya bir dolap bir beşik aldım o kadar halı falan almadım hiç
Valla hele geceleri cosuyolarOlabilir
Ne hareketliler ya bütün gün oynuyorlar içeride ne varsa bu kadar oynayacak
O dolaylarda dolaşıp tekme atmaları harika değil miBenimde hep gobek deligimin ya sag tarafinda ya sol tarafinda. Ben de eli veya ayagi diye dusunuyorum. Bi ultrasonumuz eksikti
Valla hele geceleri cosuyolarbenimki topçu olacak belli iyi vuruyo ahahah
O dolaylarda dolaşıp tekme atmaları harika değil miçok can yakıyor bazen ama olsun
Yinede dikkat et cnm bizim vücut isimiz yüksek ama havalar sıcak değil usutursun mazallahKızlar sıcaklama durumları normaldi dimi bu zamanlardaüstümde tshirt,kapı pencere açık,evde her türlü ısıtıcı cihaz kapalı ve yanıyorum Kaynanam arıyo bi de, sana patik gönderdim giydin mi beğendin mi diyo patik diyince bile terlemeye başlıyorum ben burda
Eminim cok güzel olcak halısıyla perdesiyleSaol canim oluyor vallaYarin hali ve perdesini de halledicez bitsin de cekeyim resmini sizede
Aman dikkat et cnm valla.biz yanıyoruz diye bilmiyoruz havalar soğuk usutmeyin son zamanlardaBen bu kış hiç patik giymedim
Evde askılı ve çorapsız geziyorum hala sıcak yanıyorum
Kız valla bizim.bura yaz aylarında yaniyo şanliurfanin sıcağı hicbir yerde yokYazın ilk aylar ben evin içinde çamaşırlarımla geziyordum
Ilk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?