- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Kız valla bizim.bura yaz aylarında yaniyo şanliurfanin sıcağı hicbir yerde yok
Aman dikkat et cnm valla.biz yanıyoruz diye bilmiyoruz havalar soğuk usutmeyin son zamanlarda
Akşam çok zor geçti. Düz yatarken bile aşağıya itiyor kendini. Gündüz iyiydi ama akşam üzeri yine indi yatarken bile canim acıyor 3 hafta daha geçirsem iyi ama bakalim kısmet artık.Gecmis olsun canim, simdi nasilsin?
Aaa cok sevindim canim, bize hemen haber ver lutfeeenAllah kolayliklar versin saglikla gelsin minigin insallahhh
Oy oyyy Allah kurtarsın. Sağ salim bebeklerini kucağına al canım. Bebislerinin fotosunu bizimle paylaş. Saglikli uzun ömürlü olsunlar.Ilk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
O etaplara gelmeyi öyle istiyorum kiEtaplar dogum sonrasi basliyorkizim 5 yasinda suan prenses suslenme etabindayiz
Ama 2. De etaplari gecmeyi beklemeyecegim tadini cikaracagim otursa yuruse konussa diye dusunmekten oyle hizli gectiki her donemleri ayri keyifli
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.Ilk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun kolay doğsunlar sağlıkla inşallah. Kuzenimin ikizleri de 32. Haftada doğdu şuan maşallahları var okula bile başladılar. Hiç sıkma canını onlar birbirine destek olup beraber büyüyeceklerIlk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
Son iki gündür hareketleri çok güçlü hissediyorum karnımda koca bir levrek geziyor adeta. Fazla ve sık hissedince de insan tedirgin oluyor. Sanırım keyfi yerinde. Bazen de oluyor gün boyu tık yok. Sizde nasıl hareket olayları. İlk gebelik tecrübesizliği nasıl fenaymış
Şu an mesela popoyu dayadı yine top gibi bişey çıktı çünkü dışarı doğruSon iki gündür hareketleri çok güçlü hissediyorum karnımda koca bir levrek geziyor adeta. Fazla ve sık hissedince de insan tedirgin oluyor. Sanırım keyfi yerinde. Bazen de oluyor gün boyu tık yok. Sizde nasıl hareket olayları. İlk gebelik tecrübesizliği nasıl fenaymış
Süper bir duygu ama değil mi ya.Benim kız full aktif
Yaaaaa hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bebisler cnm sağlıkla kucağına al insAllah bizleri haberdar et dualarımız seninleIlk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
Ahhhh hiç sorma ya mahvoluyoruzİzmir de öyle bu yaz çok sıcaktı kavrulduk hep
Benim günüme geldiğinde daha güçlü hissedeceksin karnımdan çıkacak gibi oluyor.Şu an mesela popoyu dayadı yine top gibi bişey çıktı çünkü dışarı doğrukarnım bi sağa gidiyor bi sola , zannediyorum oryantal dans şovu var su an içerde
Ayy kız çok içme ben içsem direk boğazım şişer yazın bile çok soğuk su içemiyorum dişlerim sizliyo ve boğazım hemen sisiyoBuzlu su içtim şimdi
1 haftada o kadar fark ediyor muBenim günüme geldiğinde daha güçlü hissedeceksin karnımdan çıkacak gibi oluyor.Hep böyle hareket edip bizim içimizi rahatlatsınlar.
Canım çok sağol iyiyim çok şükür ufak ufak sancılarla devam
Bence birkaç gün bile fark ediyor.1 haftada o kadar fark ediyor mubence artık biraz durulurlar yeteri kadar kudurdular çünkü bunca zaman , yerleri daralıyor gittikçe . Belki biz de geceleri bu sayede daha rahat uyuruz, ben ne zaman yatsam küçük hanımın coşmaları başlıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?