2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gecmis olsun canim, simdi nasilsin?

Aaa cok sevindim canim, bize hemen haber ver lutfeeen Allah kolayliklar versin saglikla gelsin minigin insallahhh
Akşam çok zor geçti. Düz yatarken bile aşağıya itiyor kendini. Gündüz iyiydi ama akşam üzeri yine indi yatarken bile canim acıyor 3 hafta daha geçirsem iyi ama bakalim kısmet artık.
Ilk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
Oy oyyy Allah kurtarsın. Sağ salim bebeklerini kucağına al canım. Bebislerinin fotosunu bizimle paylaş. Saglikli uzun ömürlü olsunlar.

Etaplar dogum sonrasi basliyor kizim 5 yasinda suan prenses suslenme etabindayiz
Ama 2. De etaplari gecmeyi beklemeyecegim tadini cikaracagim otursa yuruse konussa diye dusunmekten oyle hizli gectiki her donemleri ayri keyifli
O etaplara gelmeyi öyle istiyorum ki instagramda, babalarını süsleyen kız çocuklarını görüyorum mesela öyle hoşuma gidiyo ki insallah benimkilerin de o tarz bi ilişkisi olur

Ilk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun kolay doğsunlar sağlıkla inşallah. Kuzenimin ikizleri de 32. Haftada doğdu şuan maşallahları var okula bile başladılar. Hiç sıkma canını onlar birbirine destek olup beraber büyüyecekler

Son iki gündür hareketleri çok güçlü hissediyorum karnımda koca bir levrek geziyor adeta. Fazla ve sık hissedince de insan tedirgin oluyor. Sanırım keyfi yerinde. Bazen de oluyor gün boyu tık yok. Sizde nasıl hareket olayları. İlk gebelik tecrübesizliği nasıl fenaymış

Benim kız full aktif

Şu an mesela popoyu dayadı yine top gibi bişey çıktı çünkü dışarı doğru karnım bi sağa gidiyor bi sola , zannediyorum oryantal dans şovu var su an içerde

Duanizi eksik etmeyin
Yaaaaa hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bebisler cnm sağlıkla kucağına al insAllah bizleri haberdar et dualarımız seninle

Şu an mesela popoyu dayadı yine top gibi bişey çıktı çünkü dışarı doğru karnım bi sağa gidiyor bi sola , zannediyorum oryantal dans şovu var su an içerde
Benim günüme geldiğinde daha güçlü hissedeceksin karnımdan çıkacak gibi oluyor. Hep böyle hareket edip bizim içimizi rahatlatsınlar.

Benim günüme geldiğinde daha güçlü hissedeceksin karnımdan çıkacak gibi oluyor. Hep böyle hareket edip bizim içimizi rahatlatsınlar.
1 haftada o kadar fark ediyor mu bence artık biraz durulurlar yeteri kadar kudurdular çünkü bunca zaman , yerleri daralıyor gittikçe . Belki biz de geceleri bu sayede daha rahat uyuruz, ben ne zaman yatsam küçük hanımın coşmaları başlıyor çünkü

O Obayram iyi misin canıımm? Senden bugün ses çıkmadı , merak ediyorum gün içinde yazmayınca her şey yolunda dimi
Canım çok sağol iyiyim çok şükür ufak ufak sancılarla devam eşim geldi de dün gece, bugün biraz yoğun geçti hastaneyle doktorla falan doğumu görüşmeye gittik.
Bir yandan annem babam da var malum. Eşim de gelince kalabalık ortamda yatsam bile telefonu alamadım çok elime şimdi yatağa girince bir bakayım dedim ama gözlerim kapanıyor yarın tüm mesajları okuyarak döneceğim inşallah

Bence birkaç gün bile fark ediyor. Şiddet olarak geçen haftadan farklı mesela. Öyle tekme gibi değil de koca bir balık var da o sürekli yüzüyor gibi. Büyüyünce evet yer değiştirme tekme olayı olmuyor ama bence esneme hareketi dirsekleri poposu vs hafif oynasa bile karnımızda koca koca dalgalanmalar olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…