2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Iyi yapmış sizin müdür cnm sen canını sıkma müdürce kafana takma demiş sağlıkla bebisini kucağına alıp o güzel gunlerin tadını cikar

Sen canını sıkma hiç, mevzuatı da kafasına fırlat açsın iyice okusun.
Delirdim burada cahilliğe gel.
Bizimki de gideceğim diye hala üstüme iş yığıyor ama sabır diyorum.
Sende öyle de geç.

Kendini de zor da hissettiğin an bas raporu.

canım iş hayatında emin ol erkekler daha düşünceli oluyor hemcinsin daha beter ve anlayışsız davranıyor neden bilmiyorum ama kadınlar kadınlara karşı tutum sergiliyor çoğunlukla

Kadinmis bende sok Belcikada dogum izni 6 hafta once 7 hafta dogumdan sonrasi icin yani max 15 hafta oluyor kuzum :)) Ben o kadini cozemedim :))

38 oluyorum sanırım. Doktorun da bekleyeceği son hafta o herşey yolunda giderse öyle demişti. O yüzden elbet oluru var ama 20. haftada gelmeye kalkan bir bebe 38i bekler mi işte o muamma
Bu bebelerin işi gerçekten hiç belli olmuyor valla bekler mi bekler ben senin tam zamanında mükemmel bir doğum gerçekleştireceğini düşünüyorum içime öyle doğuyor çok ferahım bu konuda

canım iş hayatında emin ol erkekler daha düşünceli oluyor hemcinsin daha beter ve anlayışsız davranıyor neden bilmiyorum ama kadınlar kadınlara karşı tutum sergiliyor çoğunlukla
Ülke ayrımından dolayı mı bilmiyorum benim iş arkadaşlarımdan erkek olanlar tam molozdu, kadınlar daha anlayışlı tamamen karakter meselesi bence Türkiye’de var ama bu kadının düşmanı kadın , yolda yürürken bakışlarından bile anlayabiliyorsun bunu

Kizlar sinirden gulme krizi geciriyorum. Ayni isi yaptigim is arkadasim "sen kesin dogum iznine ayrilacak misin" diye mesaj atmis bundan 3-4 ay once de1 hafta dogum izni yeter mi sana demisti.
Yok doğumun ertesi günü geleceğim deseydin, ne saçma insanlar var cidden sinirden gülmelik valla

Bu bebelerin işi gerçekten hiç belli olmuyor valla bekler mi bekler ben senin tam zamanında mükemmel bir doğum gerçekleştireceğini düşünüyorum içime öyle doğuyor çok ferahım bu konuda
Siz böyle dedikçe ben de rahatlıyorum valla biraz. İnşallah öyle olur çok isterim şöyle planlı bir sezeryana gireyim, eşim fotoğrafçım gelsin, her anı ölümsüzleşsin

28 şubata detaylı ultrason için randevu aldık çok heyecanlandım yine bebeğimin tekrar suyuna , organ gelişimine bakılıp ölçüm yapılacakmış doğum öncesinde. Uzun zamandır pozisyonundan dolayı yüzünü göremiyordum doğru düzgün , bir öncekinde herkes bana benzetmişti şimdi değişti mi kime benzedi acaba cok merak ediyorum

O kadar sinirlendim ki ama anlatamam. Esimi aradim aglamakli diyo salak misin kizim sen, gucun bi bana mi yetiyor verseydin cevabini dedi.

Valla mudurum de patronum da sagolsunlar iyiler. Eylul de ise baslarim dedim kabul ettiler. 6 ay ucretsiz kullanabiliyosunuz zaten dediler. Hatta patronuma dedim gunluk 1.5saat olan sut iznini toplu kullanma hakkım varsa haftada 1gun toplu kullanayım. Tabi bakalım yasal olarak mümkünse öyle yaparsınız dediler. Senin bu konuda bilgin var mi canim ?
Inan oyle canim erkeklerle calismak cok daha iyi. Mudurum de patronum da erkek cok cok iyiler yasal olan neyse yapiyolar.

Senin iş arkadaşınla benim yöneticiyi kaynar kazana atsak keşke
Ay benimmi istifa etti ne guzel seninki de istifa etse keske

Yok doğumun ertesi günü geleceğim deseydin, ne saçma insanlar var cidden sinirden gülmelik valla
Esim diyo deseydin dogum masasindan kalkip ise donucem

inşallah güzel haberlerle gelirsin bebeğin de gösterir yüzünü bekliyoruz güzel haberlerinizi :)

Siz böyle dedikçe ben de rahatlıyorum valla biraz. İnşallah öyle olur çok isterim şöyle planlı bir sezeryana gireyim, eşim fotoğrafçım gelsin, her anı ölümsüzleşsin
bencede bak bu haftalara bir gelsem derken geçti günler inşallah sonuda çok güzel olacak iyi düşün herşey iyi olsun

Evet canım, doğumu yapmış kuş gibi hafiflemiş oluyorsun. Kanama falan gözün görmüyor, dependler çok rahat oluyor. Ben iki doğumda da sadece 3 4 tane kullandım kalanı arkadaşlara verdm. Normal pede geçtim. Bunda da acaba lohusa pedi işimi görür mü diye düşünüyorum bakalm hangisi kafama yatarsa

Süt iznini toplu kullanmak konusunda, bizim şirket bu konuda hiç sorun çıkartmıyor. Direk cuma gününü kapatıyor süt izni diye 4 gün çalışma veriyor. sanırım anne nasıl isterse kullanabiliyor.
Benimki 20 senedir orda eyt çıksa anca öyle gider keşke gitse de bana da pozisyon açılsa

Doğum izninin üstüne 1.5 saat olan süt iznini toplasınlar, eklesinler.
Toplu oluyor tabi.
O bitince de üstüne 6 ay ücretsiz izin alırsın canım.

Sıkıntı olmaz.

O kadar sinirlendim ki ama anlatamam. Esimi aradim aglamakli diyo salak misin kizim sen, gucun bi bana mi yetiyor verseydin cevabini dedi.
Bu cümleyi benim eşim de çok söyler bana gücün bi bana mı yetiyor verseydin cevabını valla gerekeni söyleyip haddini bildirmek lazım yok öyle dan dan konuşmak , kendileri doğum yapacak olsa dünyanın ilk ve tek annesi gibi davranırlar nazlı mı nazlı. Sen böyle bişey sorsan ona kim bilir kıyameti koparır belki de, o yüzden ağzının payını vermek gerek bi daha ağzını açarsa bi öncekini hatırlayıp susar en azından ay valla cok sinir oldum buraya yönlendir de bi araya alalım o kadını

Oo supermis yasal olarak boyle bi hak varsa benim patron da uygular. Bizim sirket yurtdisindan tr'ye kisa zaman once gelmis. Patronum herseye hakim degil haliyle. Yasal olarak oyle kullanabiliyosaniz olur tabi dedi. Ben p.tesi izink kullanmak isterim cunku cuma trafik kalabalik derken p.tesi daha sakin ya market doktor banka islemleri falan p.tesi daha kolay olur gibime geliyor. Yoksa yanlis mi dusunuyorum, 2bucuk senedir turkiyede yasiyorum o yuzden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…