- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Iyi yapmış sizin müdür cnm sen canını sıkma müdürce kafana takma demiş sağlıkla bebisini kucağına alıp o güzel gunlerin tadını cikarSurekli izin isteyen biri. Ben varim diye mudur sesini cikartmiyodu, maasindan kesiliyodu, e simdi ben en az 4 ay olmayinca keyfi yasal olmayan izin alamayacak ya onun telasina kapildi hanimefendi. Cidden bencil.
Vakti gelince tabi 16 haftalik dogum iznine ayrilacagim dedim. 6 ayda ucretsiz hakkim var kullanir miyim bilmiyorum dedim. Aa 16 hafta calismadan maasini verecekler mi diye sordu. Sirket degil sgk verir dedim.
Hanimefendi mudure " maasimi yukseltin ya da istifa edeyim" demis. Sirkette istifasini kabul etmis.Mudurume dedim ben 31 marta kadar calismayi dusunuyorum, sonrasinda izindeyken de dogum yapana kadar cok acil seylere bakarim siz yeni birini bulana kadar diye. Sagolsun mudurum "siz bunlari dusunmeyin doktorunuz ne zaman cikmaniz gerekiyo derse o zaman cikarsiniz, yasal olarak 37.haftanizdan sonra calisamazsiniz. Biz bi sekilde idare edecegiz. Simdiden hayirli dogumlar dilerim" dedi
Yazik ama cidden kadinin en buyuk dusmani yine kadinmis onu anladim
MissPeaceful canim bu arkadasta belcika'dan gelme, sizin belcika'da dogum izni yok galiba
Surekli izin isteyen biri. Ben varim diye mudur sesini cikartmiyodu, maasindan kesiliyodu, e simdi ben en az 4 ay olmayinca keyfi yasal olmayan izin alamayacak ya onun telasina kapildi hanimefendi. Cidden bencil.
Vakti gelince tabi 16 haftalik dogum iznine ayrilacagim dedim. 6 ayda ucretsiz hakkim var kullanir miyim bilmiyorum dedim. Aa 16 hafta calismadan maasini verecekler mi diye sordu. Sirket degil sgk verir dedim.
Hanimefendi mudure " maasimi yukseltin ya da istifa edeyim" demis. Sirkette istifasini kabul etmis.Mudurume dedim ben 31 marta kadar calismayi dusunuyorum, sonrasinda izindeyken de dogum yapana kadar cok acil seylere bakarim siz yeni birini bulana kadar diye. Sagolsun mudurum "siz bunlari dusunmeyin doktorunuz ne zaman cikmaniz gerekiyo derse o zaman cikarsiniz, yasal olarak 37.haftanizdan sonra calisamazsiniz. Biz bi sekilde idare edecegiz. Simdiden hayirli dogumlar dilerim" dedi
MissPeaceful canim bu arkadasta belcika'dan gelme, sizin belcika'da dogum izni yok galiba
canım iş hayatında emin ol erkekler daha düşünceli oluyor hemcinsin daha beter ve anlayışsız davranıyor neden bilmiyorum ama kadınlar kadınlara karşı tutum sergiliyor çoğunluklaBen erkek sandım yuh bi de bunu söyleyen kadın çıktısinirimden gülüyorum ben de , kendi keyfini düşünüp doğum izni 1 hafta yeter mi diyo hahaha Dünyası güzel bi arkadaşmış o gerçekten zeka cok parlak
Kadinmis bende sokSurekli izin isteyen biri. Ben varim diye mudur sesini cikartmiyodu, maasindan kesiliyodu, e simdi ben en az 4 ay olmayinca keyfi yasal olmayan izin alamayacak ya onun telasina kapildi hanimefendi. Cidden bencil.
Senin iş arkadaşınla benim yöneticiyi kaynar kazana atsak keşkeKizlar sinirden gulme krizi geciriyorum. Ayni isi yaptigim is arkadasim "sen kesin dogum iznine ayrilacak misin" diye mesaj atmisbundan 3-4 ay once de1 hafta dogum izni yeter mi sana demisti.
Bu bebelerin işi gerçekten hiç belli olmuyor valla bekler mi bekler38 oluyorum sanırım. Doktorun da bekleyeceği son hafta o herşey yolunda giderse öyle demişti. O yüzden elbet oluru var ama 20. haftada gelmeye kalkan bir bebe 38i bekler mi işte o muamma
Ülke ayrımından dolayı mı bilmiyorum benim iş arkadaşlarımdan erkek olanlar tam molozdu, kadınlar daha anlayışlı tamamen karakter meselesi bencecanım iş hayatında emin ol erkekler daha düşünceli oluyor hemcinsin daha beter ve anlayışsız davranıyor neden bilmiyorum ama kadınlar kadınlara karşı tutum sergiliyor çoğunlukla
Yok doğumun ertesi günü geleceğim deseydin, ne saçma insanlar var cidden sinirden gülmelik vallaKizlar sinirden gulme krizi geciriyorum. Ayni isi yaptigim is arkadasim "sen kesin dogum iznine ayrilacak misin" diye mesaj atmisbundan 3-4 ay once de1 hafta dogum izni yeter mi sana demisti.
Siz böyle dedikçe ben de rahatlıyorum valla biraz. İnşallah öyle olurBu bebelerin işi gerçekten hiç belli olmuyor valla bekler mi beklerben senin tam zamanında mükemmel bir doğum gerçekleştireceğini düşünüyorum içime öyle doğuyor çok ferahım bu konuda
O kadar sinirlendim ki ama anlatamam. Esimi aradim aglamakliBen erkek sandım yuh bi de bunu söyleyen kadın çıktısinirimden gülüyorum ben de , kendi keyfini düşünüp doğum izni 1 hafta yeter mi diyo hahaha Dünyası güzel bi arkadaşmış o gerçekten zeka cok parlak
Valla mudurum de patronum da sagolsunlar iyiler. Eylul de ise baslarim dedim kabul ettiler. 6 ay ucretsiz kullanabiliyosunuz zaten dediler. Hatta patronuma dedim gunluk 1.5saat olan sut iznini toplu kullanma hakkım varsa haftada 1gun toplu kullanayım. Tabi bakalım yasal olarak mümkünse öyle yaparsınız dediler. Senin bu konuda bilgin var mi canim ?Sen canını sıkma hiç, mevzuatı da kafasına fırlat açsın iyice okusun.
Delirdim burada cahilliğe gel.
Bizimki de gideceğim diye hala üstüme iş yığıyor ama sabır diyorum.
Sende öyle de geç.
Kendini de zor da hissettiğin an bas raporu.
Inan oyle canim erkeklerle calismak cok daha iyi. Mudurum de patronum da erkek cok cok iyiler yasal olan neyse yapiyolar.canım iş hayatında emin ol erkekler daha düşünceli oluyor hemcinsin daha beter ve anlayışsız davranıyor neden bilmiyorum ama kadınlar kadınlara karşı tutum sergiliyor çoğunlukla
Ay benimmi istifa etti ne guzel seninki de istifa etse keskeSenin iş arkadaşınla benim yöneticiyi kaynar kazana atsak keşke
Esim diyo deseydin dogum masasindan kalkip ise donucemYok doğumun ertesi günü geleceğim deseydin, ne saçma insanlar var cidden sinirden gülmelik valla
inşallah güzel haberlerle gelirsin bebeğin de gösterir yüzünü bekliyoruz güzel haberlerinizi :)28 şubata detaylı ultrason için randevu aldık çok heyecanlandım yinebebeğimin tekrar suyuna , organ gelişimine bakılıp ölçüm yapılacakmış doğum öncesinde. Uzun zamandır pozisyonundan dolayı yüzünü göremiyordum doğru düzgün , bir öncekinde herkes bana benzetmişti şimdi değişti mi kime benzedi acaba cok merak ediyorum
Kendisi hamile olsa 16 haftayi az bulurdu amaKadinmis bende sokBelcikada dogum izni 6 hafta once 7 hafta dogumdan sonrasi icin yani max 15 hafta oluyor kuzum :)) Ben o kadini cozemedim :))
bencede bak bu haftalara bir gelsem derken geçti günler inşallah sonuda çok güzel olacak iyi düşün herşey iyi olsunSiz böyle dedikçe ben de rahatlıyorum valla biraz. İnşallah öyle olurçok isterim şöyle planlı bir sezeryana gireyim, eşim fotoğrafçım gelsin, her anı ölümsüzleşsin
Evet canım, doğumu yapmış kuş gibi hafiflemiş oluyorsun. Kanama falan gözün görmüyor, dependler çok rahat oluyor. Ben iki doğumda da sadece 3 4 tane kullandım kalanı arkadaşlara verdm. Normal pede geçtim. Bunda da acaba lohusa pedi işimi görür mü diye düşünüyorum bakalm hangisi kafama yatarsaBen de çok takılıyorum ama yapacak bişey yokNormal doğum olursa 2-3 gün şiddetli oluyormuş sonra azalıyormuş baya , sezeryanda anladığım kadarıyla daha az miktar kanama oluyor . Ama bakıyorum bebeğini kucağına alan annelerin gözü ne kanama görüyor ne başka bir şey bence biz de umursamıcaz
Süt iznini toplu kullanmak konusunda, bizim şirket bu konuda hiç sorun çıkartmıyor. Direk cuma gününü kapatıyor süt izni diye 4 gün çalışma veriyor.O kadar sinirlendim ki ama anlatamam. Esimi aradim aglamaklidiyo salak misin kizim sen, gucun bi bana mi yetiyor verseydin cevabini dedi.
Valla mudurum de patronum da sagolsunlar iyiler. Eylul de ise baslarim dedim kabul ettiler. 6 ay ucretsiz kullanabiliyosunuz zaten dediler. Hatta patronuma dedim gunluk 1.5saat olan sut iznini toplu kullanma hakkım varsa haftada 1gun toplu kullanayım. Tabi bakalım yasal olarak mümkünse öyle yaparsınız dediler. Senin bu konuda bilgin var mi canim ?
Inan oyle canim erkeklerle calismak cok daha iyi. Mudurum de patronum da erkek cok cok iyiler yasal olan neyse yapiyolar.
Ay benimmi istifa etti ne guzel seninki de istifa etse keske
Esim diyo deseydin dogum masasindan kalkip ise donucem
Valla mudurum de patronum da sagolsunlar iyiler. Eylul de ise baslarim dedim kabul ettiler. 6 ay ucretsiz kullanabiliyosunuz zaten dediler. Hatta patronuma dedim gunluk 1.5saat olan sut iznini toplu kullanma hakkım varsa haftada 1gun toplu kullanayım. Tabi bakalım yasal olarak mümkünse öyle yaparsınız dediler. Senin bu konuda bilgin var mi canim ?
Hay allah .. yok canım doğuma bilgisayar ile gircem .. doğurup hemen başlarım işe deseydin ..Valla kontrole gittiğimde baktiricam cnm inşallah su an bile canım çok istiyo vallahi
Bu cümleyi benim eşim de çok söyler banaO kadar sinirlendim ki ama anlatamam. Esimi aradim aglamaklidiyo salak misin kizim sen, gucun bi bana mi yetiyor verseydin cevabini dedi.
Oo supermis yasal olarak boyle bi hak varsa benim patron da uygular. Bizim sirket yurtdisindan tr'ye kisa zaman once gelmis. Patronum herseye hakim degil haliyle. Yasal olarak oyle kullanabiliyosaniz olur tabi dedi. Ben p.tesi izink kullanmak isterim cunku cuma trafik kalabalik derken p.tesi daha sakin ya market doktor banka islemleri falan p.tesi daha kolay olur gibime geliyor. Yoksa yanlis mi dusunuyorum, 2bucuk senedir turkiyede yasiyorum o yuzden bilmiyorumSüt iznini toplu kullanmak konusunda, bizim şirket bu konuda hiç sorun çıkartmıyor. Direk cuma gününü kapatıyor süt izni diye 4 gün çalışma veriyor.sanırım anne nasıl isterse kullanabiliyor.
Benimki 20 senedir orda eyt çıksa anca öyle giderkeşke gitse de bana da pozisyon açılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?