2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar sinirden gulme krizi geciriyorum. Ayni isi yaptigim is arkadasim "sen kesin dogum iznine ayrilacak misin" diye mesaj atmis bundan 3-4 ay once de1 hafta dogum izni yeter mi sana demisti.

canım insanlar çok düşüncesiz yok doğum yapıp işimin başına gececeğim deseydin tövbe yarabbim ya böyle insanlara sinir oluyorum düşüncesiz ve bencil

Kizlar sinirden gulme krizi geciriyorum. Ayni isi yaptigim is arkadasim "sen kesin dogum iznine ayrilacak misin" diye mesaj atmis bundan 3-4 ay once de1 hafta dogum izni yeter mi sana demisti.
Benim yerime sen doğurursan ayrılmayabilirim doğum iznine diyeydin

Ayyy birde onu hazirliktanmi sayiyo ya valla ona bakılırsa biz daha çok hazırlık yaptık ve karnımız da taşıyoruz doguyo biz bakıyoruz buyuyo yine biz ilgileniyoruz yazık ya çok yoruluyorlar zavallı adamcagizlar

Vah vah yormayaydın adamı beli ağrımış kız demek hepsi aynı adamların ya benimkide diyo tabi ben yaptım babanın evindendi getirdin sanki ben olmasaydım olmazdı diye sanki ben olmasaydım olacakti

Benim de çantanın bir iki eksiği vardı üşengeçliğimden yapmıyordum cuma günü nst de sancı çıkınca öyle bir yaptım ki
Sen hallet hazırda beklesin canım boşver, tedbirli olmakta fayda var artık

Benim kına ve düğün tarihim var 18 öncesinde:) bakalım belki birine denk gelir

Benimde hep icimden 04.04.22 geciyor kizz hadi insallah birimiz denk getiririz
Özel günlere de denk gelirse söylediğiniz gibi güzel olur
Benim de ilk başlarda 04.04.2022 geçiyordu içimden hep
Ama şimdi inşallah şu bir haftayı da atlatırsak Mart olacağı kesinleşiyor.
Anca 03.03.2022 ya da 22.03.2022 kalıyor. 22 Mart a da benim sıpa hayatta durmaz 3 ay önce dikişle kestik yolunu da bu günleri zor beklettik malum

Arkadaşın psikolojik sorunları var sanırım, mantığını yitirmiş bence

Valla benle kızlarımda hepimiz aralık doğumluyuz cnm ikizlerim7 ben 18 büyük kızım 28 aralık eşime diyorum bak hepimiz aralık-2007 doğumluyuz yine sanslisin

22 martta kaç haftalık oluyorsun hiç mi durmaz benim arkadaşım habire dua edip duruyordu 20.02.22 ya da 22.02.22 diye Allah nasip etti 20 sinde doğurdu vallahi 22 yi rezerve edelim Çınar beye hiç mi oluru yok

Valla benle kızlarımda hepimiz aralık doğumluyuz cnm ikizlerim7 ben 18 büyük kızım 28 aralık eşime diyorum bak hepimiz aralık-2007 doğumluyuz yine sanslisin
Aboov Aralık ayını komple kapatmışsınız siz eşin ne diyor bu işe maaş komple doğum günlerine gitmiyo mu , benimki şimdiden onu düşünüyo kapattın nisan ayını ben o ay fazladan kaç mesai yapmalıyım acaba diyo

Sadece “okuzzz” diyorum

Kesinlikle birakmak yoooook

Yok cnm deseydin ne ayrılması olurmu öyle şey hatta iş yerinde doğum yap bence ne saçma konuşan insanlar var

Yok kız onun için çok daha iyi oluyo bir pastayla kutluyor fazla bi masraf yapmiyo hediyeyle hesabına geldiğinde aliyo gelmese almuyo pis adam

Aynen cnm öyle birde artık hemen hemen herkes vaktinde önce doğum yapıyor ya Rabbim sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin insAllah
Evet ya mart annelerine bakıyorum bi çoğu doğurdu mart girmeden hakkımızda hayırlısı olsun
Benimde eksiğim var daha alınacak hemde bu hafta hallderim diyordum kv de kargolar var hafta sonu alıcam hemen yerleştiririm bi panik olamdım değil inşallah zamanında alalım tabi kucağımıza

canım insanlar çok düşüncesiz yok doğum yapıp işimin başına gececeğim deseydin tövbe yarabbim ya böyle insanlara sinir oluyorum düşüncesiz ve bencil
Benim yerime sen doğurursan ayrılmayabilirim doğum iznine diyeydin
Arkadaşın psikolojik sorunları var sanırım, mantığını yitirmiş bence
Sadece “okuzzz”
Surekli izin isteyen biri. Ben varim diye mudur sesini cikartmiyodu, maasindan kesiliyodu, e simdi ben en az 4 ay olmayinca keyfi yasal olmayan izin alamayacak ya onun telasina kapildi hanimefendi. Cidden bencil.
Vakti gelince tabi 16 haftalik dogum iznine ayrilacagim dedim. 6 ayda ucretsiz hakkim var kullanir miyim bilmiyorum dedim. Aa 16 hafta calismadan maasini verecekler mi diye sordu. Sirket degil sgk verir dedim.
Hanimefendi mudure " maasimi yukseltin ya da istifa edeyim" demis. Sirkette istifasini kabul etmis. Mudurume dedim ben 31 marta kadar calismayi dusunuyorum, sonrasinda izindeyken de dogum yapana kadar cok acil seylere bakarim siz yeni birini bulana kadar diye. Sagolsun mudurum "siz bunlari dusunmeyin doktorunuz ne zaman cikmaniz gerekiyo derse o zaman cikarsiniz, yasal olarak 37.haftanizdan sonra calisamazsiniz. Biz bi sekilde idare edecegiz. Simdiden hayirli dogumlar dilerim" dedi
Yazik ama cidden kadinin en buyuk dusmani yine kadinmis onu anladim
MissPeaceful canim bu arkadasta belcika'dan gelme, sizin belcika'da dogum izni yok galiba

Aynen cnm benim 25 nisan dedi de sezeryan olucam onla ilgili konuşmadık düzgün öne çeker büyük ihtimal

22 martta kaç haftalık oluyorsun hiç mi durmaz benim arkadaşım habire dua edip duruyordu 20.02.22 ya da 22.02.22 diye Allah nasip etti 20 sinde doğurdu vallahi 22 yi rezerve edelim Çınar beye hiç mi oluru yok
38 oluyorum sanırım. Doktorun da bekleyeceği son hafta o herşey yolunda giderse öyle demişti. O yüzden elbet oluru var ama 20. haftada gelmeye kalkan bir bebe 38i bekler mi işte o muamma

Ben erkek sandım yuh bi de bunu söyleyen kadın çıktı sinirimden gülüyorum ben de , kendi keyfini düşünüp doğum izni 1 hafta yeter mi diyo hahaha Dünyası güzel bi arkadaşmış o gerçekten zeka cok parlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…