- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Aynen cnm ilk çocuklarda daha hevesli oluyo babalar benimde büyük kızımda beraber basını falan yıkardık dışarı çıksak kucağında alırdı ama ikizleri gormedide zaten 1,5 yaşına kadar onunda etkisi olabilir büyük kizimin rahatsızlığından dolayı ona daha ayrı bi ilgisi var arada okuldan aliyo sürekli kucağına alıp arabaya götürüyormuşŞimdi bizim ilk çocuk ya adam tam bir heves bombasıkendine özel bebek bakım çantası falan aldı ya kanguruyu da takıp kızıyla dışarı çıkacakmış , iyi bari napim dedim alsın çıksın kafamı dinlerim ben de
34.haftaya gelmişler hala yeni yıkıyorlar kıyafetleri demişlerHaha benimi gördüler acaba, daha bitmedi yıkamalar. Ütülemeyi söylemiyorum bileneyseki biraz başladım devamı gelir inşallah
Bende onu düşünüyorum yıkadım ütüledim yerleştirdim ama içim hiç rahat değil çantayıda hazırladım.. sanki havasız kalıyor gibi hissediyorum ee toz da olur haliyle ama mayıscılar baya aceleciymiş bence de o kadar da abartmasınlarSen yine de cok rahat davranma Mart geldiBen Martın başına kadar hazır ederim her şeyi en basından öyle ayarladım kendimi, bence ideal zamanlardayız ama bilemedim bundan 1 ay önce yerleştirince toz olmayacak mıydı kıyafetler
Aman kime ne kız bizim derdimiz nede olsa yıkamasak yine biz sorumluyuz yikasakta biz sorumluyuzKızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Ya erkenden yıkasan yine tekrardan yıkıyorsun sonra ne gereği var cnm niye 2 defa kendimizi yoralım ki martin 2. Haftası kesin biter herkesin işi sonrasındada doğumlar başlar hayirlisiylaSen yine de cok rahat davranma Mart geldiBen Martın başına kadar hazır ederim her şeyi en basından öyle ayarladım kendimi, bence ideal zamanlardayız ama bilemedim bundan 1 ay önce yerleştirince toz olmayacak mıydı kıyafetler
Ben biberon emzik kalkan vs kaynaticam. Emzirme yastigi, reflu yatagini yikicam. Bu tarz az biraz isler kaldi oyle.Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Yaa çok teşekkür ederim güzel iltifatın için, nasıl mutlu oldumBende onu düşünüyorum yıkadım ütüledim yerleştirdim ama içim hiç rahat değil çantayıda hazırladım.. sanki havasız kalıyor gibi hissediyorum ee toz da olur haliyle ama mayıscılar baya aceleciymiş bence de o kadar da abartmasınlarbu arada pembiş çok tatlı ve hoş bir kadınsın ya maşallah profil fotoğrafın çok güzel bayıldım nazar değmesin söylemeden edemedim. Kızında sana benzesin
Yıkadık ütüyü de yapacağız bugün yarın sonra zaten başka hazırlık kalmıyor Mayıs anneleri duyurulurSen yine de cok rahat davranma Mart geldiBen Martın başına kadar hazır ederim her şeyi en basından öyle ayarladım kendimi, bence ideal zamanlardayız ama bilemedim bundan 1 ay önce yerleştirince toz olmayacak mıydı kıyafetler
34.haftaya bırakılır mı bu işler diyolar bak ona göreBen biberon emzik kalkan vs kaynaticam. Emzirme yastigi, reflu yatagini yikicam. Bu tarz az biraz isler kaldi oyle.
34.haftamda hastane cantami yaparim.
Aa ne yavasi 34de hazirim iste.Hem bizim gururumuz MissPeaceful o masallah herseyini yikadi hazirladi odasi da tamam avizesine kadar
Ay o bebek hanımı yerim ben36. Haftadan merhaba kızlar
Kontrolden çıktım şimdi herşey yolunda çok şükür, 2750 gr 47 cm bebek hanımsuyu rahim ağzı uzunluğu vs herşey iyi dedi nst de güzel çıktı bekliyoruz bakalım
Maşallah cnm prensese akıllı üslü bir kız olsun insAllah sağlıkla gelsin36. Haftadan merhaba kızlar
Kontrolden çıktım şimdi herşey yolunda çok şükür, 2750 gr 47 cm bebek hanımsuyu rahim ağzı uzunluğu vs herşey iyi dedi nst de güzel çıktı bekliyoruz bakalım
Maşallah cnm bebise sağlıkla gelsin insAllahSuyu yeri iyiymiş şükür 33+3 teyim 46 cm, 2300 kilosu kıpır kıpır toplanmış eller ayaklar iç içe
24 saatlik idrar testi istedi protein kaçagı için, idrar kültürü de yarın cıkıcak
Artık her hafta nst ye gidicekmişim 3 mart, 10 mart gün verdi bakalım cumartesi 24 saatlik idrar götürücek işte inşallah temiz cıkar
Canım ben hastane çantasına bebek için koyduğum herşeyi kıyafeylerini bezlerini bile kilitli poşete koydum organizerdan önce. 30. hafta hazırladığım için toz meselesi kafama takılmıştı. Kendimce böyle bir çözüm buldum.Bende onu düşünüyorum yıkadım ütüledim yerleştirdim ama içim hiç rahat değil çantayıda hazırladım.. sanki havasız kalıyor gibi hissediyorum ee toz da olur haliyle ama mayıscılar baya aceleciymiş bence de o kadar da abartmasınlarbu arada pembiş çok tatlı ve hoş bir kadınsın ya maşallah profil fotoğrafın çok güzel bayıldım nazar değmesin söylemeden edemedim. Kızında sana benzesin
Saol canim insallah degildir, bugun daha iyiyim sicak tutuyorum yarina gecer insallahCanımm dün negatif çıktıysa sanmıyorum bugün pozitif çıksın, hastalığın önce yerleşmesi lazım ki belirti versin . Üşütmüş olabilir misin acabaöksürük için buraya bi çay fotoğrafı atmıştım o çok iyi geliyor , atom çayı . Umarım en yakın zamanda toparlarsın
Aaaaa ben sok ciddi mi kizzKızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Ne demekkk tabi kiiiiiEvet canım benide aradilar geleceğim :))) yoksa mini bir buluşma mi yapiyoruzz :)))
Ben biberon emzik kalkan vs kaynaticam. Emzirme yastigi, reflu yatagini yikicam. Bu tarz az biraz isler kaldi oyle.
34.haftamda hastane cantami yaparim.
Aa ne yavasi 34de hazirim iste.Hem bizim gururumuz MissPeaceful o masallah herseyini yikadi hazirladi odasi da tamam avizesine kadar
Hahahah sizi yerim34.haftaya bırakılır mı bu işler diyolar bak ona göreneyse ortalığı karıştırmayım ben hamilelik 40 hafta diye biliyordum ben ama yanlış biliyorum belki de
MissPeaceful o bizim canımız ince düşüncelimiz her detayı düşünüp mükemmel bir oda çıkardı ortaya helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?