2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen cnm ilk çocuklarda daha hevesli oluyo babalar benimde büyük kızımda beraber basını falan yıkardık dışarı çıksak kucağında alırdı ama ikizleri gormedide zaten 1,5 yaşına kadar onunda etkisi olabilir büyük kizimin rahatsızlığından dolayı ona daha ayrı bi ilgisi var arada okuldan aliyo sürekli kucağına alıp arabaya götürüyormuş bakalım bu bebiste ne yapacak umarım arada bi ilgilenir ya fazla utangaçtır kendisi de

Haha benimi gördüler acaba, daha bitmedi yıkamalar. Ütülemeyi söylemiyorum bile neyseki biraz başladım devamı gelir inşallah
34.haftaya gelmişler hala yeni yıkıyorlar kıyafetleri demişler sleepycim senden mi bahsediyorlar acaba gerçekten
Ayrıca da Hiiiç bunaltma kendini, mutlaka yetişecek doğuma kadar , çocuk hemen yarın gelmiyor sonuçta birkaç günlük işimiz kaldı

Bende onu düşünüyorum yıkadım ütüledim yerleştirdim ama içim hiç rahat değil çantayıda hazırladım.. sanki havasız kalıyor gibi hissediyorum ee toz da olur haliyle ama mayıscılar baya aceleciymiş bence de o kadar da abartmasınlar bu arada pembiş çok tatlı ve hoş bir kadınsın ya maşallah profil fotoğrafın çok güzel bayıldım nazar değmesin söylemeden edemedim. Kızında sana benzesin

Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mı bize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Aman kime ne kız bizim derdimiz nede olsa yıkamasak yine biz sorumluyuz yikasakta biz sorumluyuzvalla bende beşiğin örtüleri bekliyo çoğu şey yukarıda besik örtüsü kalsın kontrole gidip geldikten sonra günümde belli olur belki ona göre yıkayacak ne acelemiz var

Ya erkenden yıkasan yine tekrardan yıkıyorsun sonra ne gereği var cnm niye 2 defa kendimizi yoralım ki martin 2. Haftası kesin biter herkesin işi sonrasındada doğumlar başlar hayirlisiyla

Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mı bize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Ben biberon emzik kalkan vs kaynaticam. Emzirme yastigi, reflu yatagini yikicam. Bu tarz az biraz isler kaldi oyle.
34.haftamda hastane cantami yaparim.
Aa ne yavasi 34de hazirim iste. Hem bizim gururumuz MissPeaceful o masallah herseyini yikadi hazirladi odasi da tamam avizesine kadar

Yaa çok teşekkür ederim güzel iltifatın için, nasıl mutlu oldum Hepimiz çok güzel kadınlarız, birbirimizle iletişimimize , birbirimize karşı olan anlayışımıza bayılıyorum ben de hiç bozulmasın insallah

Yıkadık ütüyü de yapacağız bugün yarın sonra zaten başka hazırlık kalmıyor Mayıs anneleri duyurulur

34.haftaya bırakılır mı bu işler diyolar bak ona göre neyse ortalığı karıştırmayım ben hamilelik 40 hafta diye biliyordum ben ama yanlış biliyorum belki de
MissPeaceful o bizim canımız ince düşüncelimiz her detayı düşünüp mükemmel bir oda çıkardı ortaya helal olsun

Suyu yeri iyiymiş şükür 33+3 teyim 46 cm, 2300 kilosu kıpır kıpır toplanmış eller ayaklar iç içe

24 saatlik idrar testi istedi protein kaçagı için, idrar kültürü de yarın cıkıcak

Artık her hafta nst ye gidicekmişim 3 mart, 10 mart gün verdi bakalım cumartesi 24 saatlik idrar götürücek işte inşallah temiz cıkar

Eklentiler

• IMG_20220224_110952.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
36. Haftadan merhaba kızlar
Kontrolden çıktım şimdi herşey yolunda çok şükür, 2750 gr 47 cm bebek hanım suyu rahim ağzı uzunluğu vs herşey iyi dedi nst de güzel çıktı bekliyoruz bakalım
Ay o bebek hanımı yerim ben masallah masallah 3 kiloya yaklaşmış nazar değmesin her şey yolunda gitsin böyle her zaman

36. Haftadan merhaba kızlar
Kontrolden çıktım şimdi herşey yolunda çok şükür, 2750 gr 47 cm bebek hanım suyu rahim ağzı uzunluğu vs herşey iyi dedi nst de güzel çıktı bekliyoruz bakalım
Maşallah cnm prensese akıllı üslü bir kız olsun insAllah sağlıkla gelsin ilk doğum yapacaklardan biride sensin galiba

Maşallah cnm bebise sağlıkla gelsin insAllah insAllah temiz çıkar cnm sonucun

Canım ben hastane çantasına bebek için koyduğum herşeyi kıyafeylerini bezlerini bile kilitli poşete koydum organizerdan önce. 30. hafta hazırladığım için toz meselesi kafama takılmıştı. Kendimce böyle bir çözüm buldum.
Gardrobunu da olabildiğince açmıyorum valla
İnşallah beklerse de 36da falan hepsini bir silkeleyip dolabın içinin tozunu alıp tekrar yerleştireceğim

Selam kizlarr valla bencede yikayin hazirlayin hersey matematik hesabi olmuyor ani durumlara hazirlikli olmak lazim ayrica yikanmisi yeniden yikamak tozlanir mi diye dusunmekte dogru gelmiyor hijyenin sonu yok evham yapmayin
Bende bugun cikolata ve magnet siparislerini verdim biyandan valize hala biseyler sokusturuyorum asla 1 gunde bitecek bir is degil

Saol canim insallah degildir, bugun daha iyiyim sicak tutuyorum yarina gecer insallah
Aaaaa ben sok ciddi mi kizz dur bi girip bakamm Demek ki gizli gizli girip bizim gruba bakiyolar hee sizi gidiler siziiii
Evet canım benide aradilar geleceğim :))) yoksa mini bir buluşma mi yapiyoruzz :)))
Ne demekkk tabi kiiiii O gun sanahtan ne giyecegimizi soyleyelim de kacirmayalim birbirimizi kiiiz :))

Siparişlerimiz geldi şu triko takıma bayıldım onun büyüğünden de alıcam kışın da giysin nasıl sevimli bişey pembe pijamamızı 9-12 aldım küçüklerimiz yeteri kadar var diye . Tüh bak görüyor musun bunları da yıkamak gerek şimdi hala yıkanmayan eşyalar var ne olacak bu halimiz

Eklentiler

• C4259D4D-FA81-49DF-A017-B875012EB2D9.webp
    173,4 KB · Görüntüleme: 83
  • B1410103-6DD3-493D-B217-3E35C29CCEF1.webp
    115,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 7A396C73-8707-4055-915E-C12AC3C5A681.webp
    126,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 85C88060-B14C-4C93-B4E7-5C41C51903E1.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 87

Hahahah sizi yerim Sizsiniz ince dusunceli, tatlilar sizii
Bitirdim diyorum ama hala eksik cikiyor, daha az once kargo geldi kizimin marshmellowlarini gostereyim size teyzeleri

Eklentiler

• BB0BB2CC-D04A-42F6-911E-AC555CD99211.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…