2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Oy canli canli cok daha guzeller kiii Gule gule kullansin benim bidigimm

Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mı bize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Bende kilitli poşete koydum daha iyi oldu bence

Çok güzeller cnm güle güle güzel günlerde sağlıkla giysin prenses

Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mı bize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Neyseki ütüyü bugün yaptım :)))üstüme alınmamalyım
Nisan annesi olmak böyle bir şey işte

Kızlar siz kilitli poşet deyince aklıma geldi. Ben 2. Bebede tavsiye üzerine her bir kilitli poşete tam takım koyup kapatmıştım. Bir poşetten tüm takım çıkınca çok pratik oldu çantam hiç dağılmadı, kullanılmayanlar da temiz kalmış oldu. Bir de üstlerine etiket yapıştırdım. Ben odama çıkmadan giydirmişti refakatçilerim.

Bavul hurcundansa büyük kilitli poşet daha mantıklı geldi ak bana da içigözükür hem en büyüklerden bakayım ben, ben her aldıgımı yıkadım ütüledim gecen ay, bikac haftadır boya temizlik vardı, songelenler var kaç nevresim onlarında yıkarım Baska işim yok, ramazan olucagı içinbişeyde hazırlamam yiyecek oruç olur zaten gelen olursa, ailenizde yemege gelir zaten bizde akika kesilir yedirilir

Maşallah bebişler kocaman oldu her biri 2 kilonun üstüne çıktı bütün sonuçların insallah tertemiz çıkar Benim de pazartesi kontrolüm var yerimde duramıyorum şimdiden

Bence de en mantıklısı kilitli poşet , steril ettiklerimi onlara koydum ben de, hava almadığı için içim daha rahat

Yıkadık ütüyü de yapacağız bugün yarın sonra zaten başka hazırlık kalmıyor Mayıs anneleri duyurulur
Bencede ya halledeceğiz illa bir şey olmaz

Canım benim hiç sıkma canını gelir sütünde sen moralini yüksek tut.
Meleği benim için öp kokla çok sev.
Tebrik ederim tatlımm

Kızlar 32. Haftada doğum yapan arkadaş vardı onun durumu nasıl acaba ismini unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…