- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Oy canli canli cok daha guzeller kiiiSiparişlerimiz geldişu triko takıma bayıldım onun büyüğünden de alıcam kışın da giysin nasıl sevimli bişey pembe pijamamızı 9-12 aldım küçüklerimiz yeteri kadar var diye . Tüh bak görüyor musun bunları da yıkamak gerek şimdi hala yıkanmayan eşyalar var ne olacak bu halimiz
Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Bende kilitli poşete koydum daha iyi oldu benceCanım ben hastane çantasına bebek için koyduğum herşeyi kıyafeylerini bezlerini bile kilitli poşete koydum organizerdan önce. 30. hafta hazırladığım için toz meselesi kafama takılmıştı. Kendimce böyle bir çözüm buldum.
Gardrobunu da olabildiğince açmıyorum valla
İnşallah beklerse de 36da falan hepsini bir silkeleyip dolabın içinin tozunu alıp tekrar yerleştireceğim
Çok güzeller cnm güle güle güzel günlerde sağlıkla giysin prensesSiparişlerimiz geldişu triko takıma bayıldım onun büyüğünden de alıcam kışın da giysin nasıl sevimli bişey pembe pijamamızı 9-12 aldım küçüklerimiz yeteri kadar var diye . Tüh bak görüyor musun bunları da yıkamak gerek şimdi hala yıkanmayan eşyalar var ne olacak bu halimiz
Çok güzel cnm masAllahHahahah sizi yerimSizsiniz ince dusunceli, tatlilar sizii
Bitirdim diyorum ama hala eksik cikiyor, daha az once kargo geldi kizimin marshmellowlarini gostereyim size teyzeleri
Neyseki ütüyü bugün yaptım :)))üstüme alınmamalyımKızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
BenKızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Neyseki ütüyü bugün yaptım :)))üstüme alınmamalyım
Nisan annesi olmak böyle bir şey işte
Bugünden itibaren turboları çalıştırıyoruz işleri bitiriyoruz, yarın doğurabilirz çünkü mazallahBen. Ama havalar bozuk, benim suçum yok
Maşallah bebişler kocaman oldu her biri 2 kilonun üstüne çıktıSuyu yeri iyiymiş şükür 33+3 teyim 46 cm, 2300 kilosu kıpır kıpır toplanmış eller ayaklar iç içe
24 saatlik idrar testi istedi protein kaçagı için, idrar kültürü de yarın cıkıcak
Artık her hafta nst ye gidicekmişim 3 mart, 10 mart gün verdi bakalım cumartesi 24 saatlik idrar götürücek işte inşallah temiz cıkar
Bence de en mantıklısı kilitli poşet , steril ettiklerimi onlara koydum ben de, hava almadığı için içim daha rahatKızlar siz kilitli poşet deyince aklıma geldi. Ben 2. Bebede tavsiye üzerine her bir kilitli poşete tam takım koyup kapatmıştım. Bir poşetten tüm takım çıkınca çok pratik oldu çantam hiç dağılmadı, kullanılmayanlar da temiz kalmış oldu. Bir de üstlerine etiket yapıştırdım. Ben odama çıkmadan giydirmişti refakatçilerim.
34.haftaya gelmişler hala yeni yıkıyorlar kıyafetleri demişlersleepycim senden mi bahsediyorlar acaba gerçekten
Ayrıca da Hiiiç bunaltma kendini, mutlaka yetişecek doğuma kadar , çocuk hemen yarın gelmiyor sonuçta birkaç günlük işimiz kaldı
Yıkadık ütüyü de yapacağız bugün yarın sonra zaten başka hazırlık kalmıyor Mayıs anneleri duyurulur
Bencede ya halledeceğiz illa bir şey olmazAman kime ne kız bizim derdimiz nede olsa yıkamasak yine biz sorumluyuz yikasakta biz sorumluyuzvalla bende beşiğin örtüleri bekliyo çoğu şey yukarıda besik örtüsü kalsın kontrole gidip geldikten sonra günümde belli olur belki ona göre yıkayacak ne acelemiz var
Salı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim
Hoş geldin canımGeldim kızlaaarrrr :)
Dün makarayı fazla kaçırınca mune ablam sağ olsun tatile yolladı
Nasılsınız bakalım ?
Hoş geldin canımbiz iyiyiz sen nasılsın?
Yaaa seni çok merak ettik neyseki tatilin cok uzun sürmemişGeldim kızlaaarrrr :)
Dün makarayı fazla kaçırınca mune ablam sağ olsun tatile yolladı
Nasılsınız bakalım ?
Yaaa seni çok merak ettik neyseki tatilin cok uzun sürmemiş
Doğuma az kaldı , yaramazlık yapma rahat dur lütfen , doğursan haberimiz olmayacakDün bir konuda Şahikayla espriyi fazla kaçırdık.
Kısa süreli tatile gittim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?