Ayyy hiç sorma laydicigim yeni evliyken neler yaşadım bu koca yüzünden neler kayinvalidemgilde kaldığımızda köyde kaldığımızda yapışıyordu illa yapıcaz diye sınır ediyodu beni
Bende başından beri biraz hassaslık ve yanma var ondan da çekiniyor sanırım ama can da istiyor işte çocuğu yaptığımız gün gibi olsa keşke hep bugün yorgun olur da yarın gün içinde kandırayım ben dur bi
O günleri bende özledim ya saat, yer fark etmeden özgürce olması ne güzeldi. Şimdi adamın içine dede kaçtı Ben bu gece bir operasyon düzenleyeceğim canım çekti
Tesekkur ederim canim evet borekte ben cok sarar atarim sarmada 2 poset sarip atmistim
Kizim bebekken cok ac kaldigimi hatirlarim peynir ekmek yerdim cok aglardi bu sefer temkinli olucam insallah
Bende bugun sulu koftelik minik kofteler hazirladim buzluga attim. Yemek icin veya cayin yanina atistirmalik neler yapabilirim arastirip ona yogunlasacagim buara insallah yarinda kontrol var bakalim bugra bey ne durumda
Kizlar ben kontrolden geldim nst çekildi çok şükür bir sıkıntı yok bebekte iyi haftasından önde gidiyor biraz doktor 38+ lar da alırız dedi hareketlerini takip et haftaya kontrole gel tekrar dedi
Onlara kolay tabi işleri 5 dakika. Benim eşimde diyor bu 2 yaşına gelsin 2.yi yapalım diye:S ben bi bakayım da nasıl babalık yapcan ona göre karar veririz dedim
Kizlar ben kontrolden geldim nst çekildi çok şükür bir sıkıntı yok bebekte iyi haftasından önde gidiyor biraz doktor 38+ lar da alırız dedi hareketlerini takip et haftaya kontrole gel tekrar dedi
Valla normal çok bisey yediği soyl3nmez çoğu zaman ac gelir yemek yer biraz uyur cayın yanına alıştırmalık biseyler ister dışarıda farklı şeyler yiyorsa bilemem
Valla bizde kurabiye poğaça falan hazırlayıp buzluğa atacağız börek saricam içli köfte falan yapıp aticam buzluga birde bizim burda şemsek var gözleme gibi küçük yapılıyo ondan yapıp aticam buzluğa cnm
Valla normal çok bisey yediği soyl3nmez çoğu zaman ac gelir yemek yer biraz uyur cayın yanına alıştırmalık biseyler ister dışarıda farklı şeyler yiyorsa bilemem
Valla bizde kurabiye poğaça falan hazırlayıp buzluğa atacağız börek saricam içli köfte falan yapıp aticam buzluga birde bizim burda şemsek var gözleme gibi küçük yapılıyo ondan yapıp aticam buzluğa cnm