2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
Canım bende bugün 35+0 dım. İlk nstye girdim. Doktor 34den sonra demişti bana normal yani.
Kızlar eşlerinizle ilişki durumunuz nasıl ?
Yani fiti fitiler nasıl gidiyor
Benim normal doğum dedi doktor yüksek ihtimal ama eşim yaklaşmak istemiyor
5 gündür annem bizde mola verdik dinleniyorum diye sevindim öyle söyliyim sen anla

Kızlar bu sabah zor başladı benim için. 2de uyudum 4te nefes darlığıyla uyandım bir daha uyuyamadım. Sabah 8 gibi kahvaltı yaptım. Kusura bakmayın tam doktora gitmek için hazırlanırken istifra ettim. Öyle doktora gittim. Bir çikolatalı süt içtim nstde hareketli olsun diye. 10-15 dakika anca sürmüştür. Hareket ettikçe bas diye elime bir buton verdiler o kadar. Kalbi çok güzel atıyordu ya çok güzel doktor herşey normal dedi. Kafası aşağıda, poposu ve ayakları yukarda dedi. 2760 gr olmuş tosuncuğum boyu da 47 cm. Büyüyoruz normalde 2 hafta sonra çağırırdım ama tansiyon yüzünden 10 gün sonra gel dedi. Nefes darlığı da doğumdan sonra anca geçer dedi malesef. Öyle işte bugünü de atlattık çok şükür❤

Bizim 8 ay bitmek üzere
Tüp bebek olduğu için ilk aylar zaten yasaktı. Tam yasağın kalkacağı zamanlar serklaj oldu hooop başa döndük

Fiti fiti
benimki de hamileliğimin basından beri beni ikna etmeye uğraşıyor bilimsel açıklamalar yapıyor zararlı bir şey değil diye, adama kafayı yedirttim ilk 3 ay yaklaşmadım tutunma zamanı diye ama sonra aynen devam son zamanlar da doktor öneriyor zaten normal doğum için faydalı diye

OOOOO sizin ateş hiç dinmemiş.
En sevdiğimmmm
Çok şükür ilk haftalardan beri doktor yasak koymadı. Bizde zaten yeni evliydik daha 1 aylık olunca malum ateşin pek dinmeye fırsatı olmadı enfeksiyon varken biraz ara vermiştik o da benim yanmam oluyor diyeydi yani

Evet, mor gücün,ihtişamın ve zenginliğin rengi sen de gücünü ve zenginliğini kızından alacaksın bundan sonra ne güzel bişey

Bizim tırt... hamile kaldığımdan beri 3 kere oldu sanırım ya da 2. Hergün yanaşıyorum ama korkuyorum diyo gerçi enfeksiyon çıktı son kontrolde, iyi ki yapmadık bak kendimi suçlu hissederdim dedi. Normal doğuma faydası varmış, bir de masaj varmış dedim sanırım son ay biraz daha atraksiyonlu geçecek

Çok şükür ilk haftalardan beri doktor yasak koymadı. Bizde zaten yeni evliydik daha 1 aylık olunca malum ateşin pek dinmeye fırsatı olmadı enfeksiyon varken biraz ara vermiştik o da benim yanmam oluyor diyeydi yani

Yeni evliyken evet bilirim kuduruyor insan
Gerçi ben hala kuduruyorum ama adam korkuyor haha
Ateşli ilişkiler güzeldir ya tutkunuz hiç bitmesin dilerim

Bizim 8 ay bitmek üzere
Tüp bebek olduğu için ilk aylar zaten yasaktı. Tam yasağın kalkacağı zamanlar serklaj oldu hooop başa döndük

Adama yazık diyeceğim ama bize de yazık artık yiter ya
Olsun kuzum senin özel durumun var az daha sabır sonra bombayı patlatırsınız her yer yangın yeri

Benimki de sanıyor ki çocuğun kafası yamuk olacak
Milyon kere anlattım yok mok diye anlamadı safım
Şimdi arada kıstırıyorum bazen asansör de öpüveriyorum
Adam tırsmaya başladı benden ama 36-37 den sonra her gün kullanacağım onu
Fiti fitilere devam

Keşke benim kocam istese korkmasa seninkisi örnek koca

Gel sarılalım
Adama ne dediysem korkusunu yenemedi.
En son yatağa bağlayacağım onu haha

Şimdi diyorum iyi yat son günlerde her şey güzel olacak

Aynı bacım aynı 2 hafta sonra başlıyorum ben

Artık rüyalarıma giriyor bugün havuzda tövbe est.
Kendimi kontrol edemiyorum demek

Salı doktora gideceğim bende artık doktor gücünü kullanacağım yoksa durumlarım çok kötü lady

Oha demek istiyorum çocuğun kafasına nasıl değip yamultacak ben sana okuduğum kitaptan birkaç sayfa göndereyim ilişkinin faydaları icin yazılmış onu bi okutsan eşine işe yarar mı acaba

Oha demek istiyorum çocuğun kafasına nasıl değip yamultacak ben sana okuduğum kitaptan birkaç sayfa göndereyim ilişkinin faydaları icin yazılmış onu bi okutsan eşine işe yarar mı acaba

Neler anlattım neler arada gaza geliyor ama devamı yok
Dur ben ona bugün biraz fındık fıstık yedireyim jassk

Artık rüyalarıma giriyor bugün havuzda tövbe est.
Kendimi kontrol edemiyorum demek

Salı doktora gideceğim bende artık doktor gücünü kullanacağım yoksa durumlarım çok kötü lady
Birkaç kere ben de gördüm kız rüyamda diyorum da kuruttun beni rüya görüyorum artık diye ama hiç acıması yok
Doktor reçeteye yazıp kaşelese anca o zaman inanır bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…