Canım bende bugün 35+0 dım. İlk nstye girdim. Doktor 34den sonra demişti bana normal yani.Kızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
5 gündür annem bizde mola verdik dinleniyorum diye sevindim öyle söyliyim sen anlaKızlar eşlerinizle ilişki durumunuz nasıl ?
Yani fiti fitiler nasıl gidiyor
Benim normal doğum dedi doktor yüksek ihtimal ama eşim yaklaşmak istemiyor
Bizim 8 ay bitmek üzereKızlar eşlerinizle ilişki durumunuz nasıl ?
5 gündür annem bizde mola verdik dinleniyorum diye sevindim öyle söyliyim sen anla
Fiti fitiKızlar eşlerinizle ilişki durumunuz nasıl ?
Çok şükür ilk haftalardan beri doktor yasak koymadı. Bizde zaten yeni evliydik daha 1 aylık olunca malum ateşin pek dinmeye fırsatı olmadıOOOOO sizin ateş hiç dinmemiş.
En sevdiğimmmm
Evet, mor gücün,ihtişamın ve zenginliğin rengiCanımsın çok zarifsin
Yani tuhaf gelebilir ama ben renklerin gücüne çok inanıyorum.
Hayatımda bir dönem çok zor günlerim geçti.
O dönemde hep mor giyerdim.
Şimdi de öyle kendimi güçlü hissetmek için hep mor giyerim :)
Zaten araştırırsan da görürsün mor gücün rengidir derler.
O yüzden çok seviyorum hayatımın her alanında kullanırım. :)
Hatta kızımın adını Lila koyacağım dediğimde çok büyük tepkilerle karşılaşmadım :)
Bizim tırt... hamile kaldığımdan beri 3 kere oldu sanırım ya da 2. Hergün yanaşıyorum ama korkuyorum diyoKızlar eşlerinizle ilişki durumunuz nasıl ?
Çok şükür ilk haftalardan beri doktor yasak koymadı. Bizde zaten yeni evliydik daha 1 aylık olunca malum ateşin pek dinmeye fırsatı olmadıenfeksiyon varken biraz ara vermiştik o da benim yanmam oluyor diyeydi yani
Bizim 8 ay bitmek üzere
Tüp bebek olduğu için ilk aylar zaten yasaktı. Tam yasağın kalkacağı zamanlar serklaj oldu hooop başa döndük
Fiti fiti
benimki de hamileliğimin basından beri beni ikna etmeye uğraşıyor bilimsel açıklamalar yapıyor zararlı bir şey değil diye, adama kafayı yedirttimilk 3 ay yaklaşmadım tutunma zamanı diye ama sonra aynen devam son zamanlar da doktor öneriyor zaten normal doğum için faydalı diye
Bizim tırt... hamile kaldığımdan beri 3 kere oldu sanırım ya da 2. Hergün yanaşıyorum ama korkuyorum diyogerçi enfeksiyon çıktı son kontrolde, iyi ki yapmadık bak kendimi suçlu hissederdim dedi. Normal doğuma faydası varmış, bir de masaj varmış dedim sanırım son ay biraz daha atraksiyonlu geçecek
Aynı bacım aynıGel sarılalım
Adama ne dediysem korkusunu yenemedi.
En son yatağa bağlayacağım onu haha
Şimdi diyorum iyi yat son günlerde her şey güzel olacak
Aynı bacım aynı2 hafta sonra başlıyorum ben
Amin inşallah bitmezYeni evliyken evet bilirim kuduruyor insan
Gerçi ben hala kuduruyorum ama adam korkuyor haha
Ateşli ilişkiler güzeldir ya tutkunuz hiç bitmesin dilerim
Amin inşallah bitmez
Bu adamlarda niye korkar anlamam ne güzel karın istiyo daha ne
Oha demek istiyorumBenimki de sanıyor ki çocuğun kafası yamuk olacak
Milyon kere anlattım yok mok diye anlamadı safım
Şimdi arada kıstırıyorum bazen asansör de öpüveriyorum
Adam tırsmaya başladı benden ama 36-37 den sonra her gün kullanacağım onu
Fiti fitilere devam
Keşke benim kocam istese korkmasa seninkisi örnek koca
Oha demek istiyorumçocuğun kafasına nasıl değip yamultacak ben sana okuduğum kitaptan birkaç sayfa göndereyim ilişkinin faydaları icin yazılmış onu bi okutsan eşine işe yarar mı acaba
Birkaç kere ben de gördüm kız rüyamdaArtık rüyalarıma giriyor bugün havuzda tövbe est.
Kendimi kontrol edemiyorum demek
Salı doktora gideceğim bende artık doktor gücünü kullanacağım yoksa durumlarım çok kötü lady
Hahahah kız nasıl değsin töbeKuşum yaparken çocuğa değecekmiş sözde
Dedim sen Dan Bilzerian mısın jskdksls
Allah'tan buraları okumuyor yoksa boşanma sebebi şu yazdıklarım
Size 3 ay önce yine yolladığım şu videoyu hatırlatmak isterim arkadaşlar yeri gelmişkenO zaman şu videonun 24:20 de başlayan bölümünü izleyiniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?