- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Birkaç kere ben de gördüm kız rüyamdadiyorum da kuruttun beni rüya görüyorum artık diye ama hiç acıması yok
Doktor reçeteye yazıp kaşelese anca o zaman inanır bunlar
Hahahah kız nasıl değsin töbebenimki rahat ya hiç öyle şeyleri yok kuduruk
Ooooo hic sorma anam elimi versem kolumu kurtaramiyorum kizKızlar eşlerinizle ilişki durumunuz nasıl ?
Yani fiti fitiler nasıl gidiyor
Benim normal doğum dedi doktor yüksek ihtimal ama eşim yaklaşmak istemiyor
Ooooo hic sorma anam elimi versem kolumu kurtaramiyorum kizvalla benim hamileliğin başından beri yasak falan olmadı hatta hamile kaldım adama biseyler oldu hergun hergun istemeye başladı adam beni daha çekici buldu herhalde
Çok şükür ilk haftalardan beri doktor yasak koymadı. Bizde zaten yeni evliydik daha 1 aylık olunca malum ateşin pek dinmeye fırsatı olmadıenfeksiyon varken biraz ara vermiştik o da benim yanmam oluyor diyeydi yani
Valla biz neredeyse 8 yıllık evliyiz bizim (esimin)OOOOO sizin ateş hiç dinmemiş.
En sevdiğimmmm
Kizlar kizlar cikolatalarim geldi aynisinin magnetide yapiliyor begendim cikolatasida cok guzel❤
Bende bugun sulu koftelik minik kofteler hazirladim buzluga attim. Yemek icin veya cayin yanina atistirmalik neler yapabilirim arastirip ona yogunlasacagim buara insallah yarinda kontrol var bakalim bugra bey ne durumda
Valla biz neredeyse 8 yıllık evliyiz bizim (esimin)
ateş azalmak yerine sanki dahada alevleniyo kız artık ben kaldiramiyorum
Yaaaa gülmekten çenem yamulduKendisini başka ırklardan erkeklerle karıştı
Halbuki tipik bir Türk erkeği ama gel de anlat
Ah o ilk günler var ya yatak odasının dili olsa da konuşsa
Bende başından beri biraz hassaslık ve yanma var ondan da çekiniyor sanırım ama can da istiyor işteYarın hafta sonu bugün seninle bir operasyon düzenliyoruz lady
Bu işler olacak
Valla bende öyleyim sapık gibi geziyorum adamın etrafında
Sağlıkla gelsin Buğra paşa
Ağız tadıyla yiyin inşallah.
Sarma, köfte, sigara böreği, buzluk böreği, hatta kuru pastayı öyle bile atsan hiç bir şey olmuyor.
Misafir gelmeden çıkart hemen fırında azıcık ısıt mis gibi oluyor.
Valla arada günde 2 defa oluyo kız bende hal kalmiyoAradığım ilişki
Benim adamın çocuktan sonra pili bitti herhalde
Hoş o ara o kadar denedik ki tutsun diye
Valla ateşli olması güzel gerçekten ama arada dinlenmek gerekiyo kuzumBenim adamın her gün biraz daha ateşi sönüyor
Yaşlı da değil ama
Ayy ne güzel ya ateşli evliliklere bayılıyorum valla ilk gün ki gibi olması daha da güzel
Maşallah kız 3 çocuk bir de karnında iyi zaman buluyonuzValla arada günde 2 defa oluyo kız bende hal kalmiyoadamın yanında uzansam farklı anliyo
Kız oda biseymi gorumcemde var evin icindeMaşallah kız 3 çocuk bir de karnında iyi zaman buluyonuz
Ayyy ben görümcek i unutmuşum pardonKız oda biseymi gorumcemde var evin icindeçocuklar saat 9 9.30 da uyuyo gorumcemde saat 8.30 da geliyo eve yemek çay faslı bittikten sonra odasına gidiyo gelmiyo bu defa biraz dinleneyim derken benim koca yapısiyo kene gibi
Birde o defa diyo biz 8 yıl oldu nerdeyse evleneli daha 4 çocuk yapmışız 8 leseydik ikizlerde şans eseri oldu yoksa 3 çocuk olacaktı demezmiMaşallah kız 3 çocuk bir de karnında iyi zaman buluyonuz
Ayyy hiç sorma laydicigim yeni evliyken neler yaşadım bu koca yüzünden neler kayinvalidemgilde kaldığımızda köyde kaldığımızda yapışıyordu illa yapıcaz diye sınır ediyodu beniAyyy ben görümcek i unutmuşum pardono daha büyük risk
Onlara kolay tabi işleri 5 dakika. Benim eşimde diyor bu 2 yaşına gelsin 2.yi yapalım diye:S ben bi bakayım da nasıl babalık yapcan ona göre karar veririz dedimBirde o defa diyo biz 8 yıl oldu nerdeyse evleneli daha 4 çocuk yapmışız 8 leseydik ikizlerde şans eseri oldu yoksa 3 çocuk olacaktı demezmidöndüm yüzüne baktım tabi canım sen bakıyom hepsine ya diye kızdım kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?