- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Valla artık orasını bilememDışarda yiyor bence gazı alıp geliyor
Yok cnm kolaylık olsun diye yapicam bide önümüz ramazan pratik oluyo cnmŞart mı ya onu bilemedim
Tamam canım teşekkürler bende bakayım o sayfaya
Bakalım kuzu artık zor oluyor ya hayırlısı olsun ben beklesem o beklemez bence 1 nisani
Valla artık orasını bilememkız adamda haklı evde hizmetçi gibi çalışıyorum her işini yapıyorum elinde olsa tuvalete bile beni yollayacak yorulmuyoki enerjisini atsın bende gün sonunda hastalanmış tavuk gibi sersem sersem dolaniyom
Oy oy maşallah sağlıkla doğsun bebiş insAllah cnmKizlar ben kontrolden geldim nst çekildi çok şükür bir sıkıntı yok bebekte iyi haftasından önde gidiyor biraz doktor 38+ lar da alırız dedi hareketlerini takip et haftaya kontrole gel tekrar dedi
Vallahi hemde çok iyi biliyo kocamdır diye demiyorum şeytana bile pabucunu ters giydirir vallaSenin kocan işini iyi biliyor
Canım ben de soracaktım ama cevap vermişsin sağolKizlar kizlar cikolatalarim geldi aynisinin magnetide yapiliyor begendim cikolatasida cok guzel❤
Bende bugun sulu koftelik minik kofteler hazirladim buzluga attim. Yemek icin veya cayin yanina atistirmalik neler yapabilirim arastirip ona yogunlasacagim buara insallah yarinda kontrol var bakalim bugra bey ne durumda
Maşallah canımKizlar ben kontrolden geldim nst çekildi çok şükür bir sıkıntı yok bebekte iyi haftasından önde gidiyor biraz doktor 38+ lar da alırız dedi hareketlerini takip et haftaya kontrole gel tekrar dedi
Aynen kuzum sağlıcakla alalım kucaklarimizaTabi canım şaka yapıyorum ben.
Çekene cidden zor artık sağlıkla gelsin bebişimiz
İnşallah canımOy oy maşallah sağlıkla doğsun bebiş insAllah cnm
Ben de başladım buzluk için birşeyler yapmaya mantı, içli köfte,yaptım sarma yabarim birde zaten oruç için hazırlıyorum doğumla ikisi bir olurValla bizde kurabiye poğaça falan hazırlayıp buzluğa atacağız börek saricam içli köfte falan yapıp aticam buzluga birde bizim burda şemsek var gözleme gibi küçük yapılıyo ondan yapıp aticam buzluğa cnm
Ben sezaryan doğum yapacağım kızım a kolaylık olsun diye ben hastanedeyken hergün yumurta yemesinlerŞart mı ya onu bilemedim
Ben sezaryan doğum yapacağım kızım a kolaylık olsun diye ben hastanedeyken hergün yumurta yemesinler
Tam Gün belli değil canım ama 21 marttan sonra 38+ lara giriyorum
Maşallah Ege Bey eIlk nst guzeldi. Elime bisey verdiler her harekette basmam icin. Bebegim haftasiyla uyumlu. Sadece uyluk kemigi 3 gun geriden geliyormus ona biraz uzuldum ama doktorum pozisyonundan dolayi olabilir dedi, saglikli olsun da artik bacak boyu kisa olsun hic sorun degil. Benim de bacak boyum kisa.
1850gram, 42cm olmusuz. Artik daha fazla kilo alir dedi. Zaten benden cok kilolu bisey cikacagini sanmiyorumBen 2.500gr esim 3600 gr dogmus. Ikimizin ortalamasini alsa 3kilo dogsa kafi
Kizlar ben otribebe almistim ama yedek uclari pahali ya. 60-70 lira 10lu yedek uc. Esim de diyo elektrikli bisey alalim gitsin yedek ucla ugrasmayalim. Elektrikli burun aspiratoru alan oldu mu ?
Hepimiz mutlu olcaz diye bi sart yokO günleri bende özledim ya saat, yer fark etmeden özgürce olması ne güzeldi.
Şimdi adamın içine dede kaçtı
Ben bu gece bir operasyon düzenleyeceğim canım çekti
Ben eşimden umutluyum ama bakalım. İnşallah hayal kırıklığına uğratmazAynen valla kız onlar sefasini sürüyorlar bizde hamilelikten boyunca başlıyo çocukla ilgilenmek sorumlulukişin zevkindeler
Aynen cnm bende ikisi için dedim.bari pratik oluyor hazır buzlukta olan ellerine sağlık simdidenBen de başladım buzluk için birşeyler yapmaya mantı, içli köfte,yaptım sarma yabarim birde zaten oruç için hazırlıyorum doğumla ikisi bir olur
InsAllah cnm ya ilk çocuklarda birazcık bakma falan oluyorda sonrakilerde bakmaya yanasmiyorlarBen eşimden umutluyum ama bakalım. İnşallah hayal kırıklığına uğratmaz
Olabilir canım senden de güzel haberler bekliyoruzMuhtemelen benimde ayni olacak gunlerimiz ayni bende o hafta persembe falan istiyorum bakalim yarin kontrolde belki ipucu verir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?