2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dışarda yiyor bence gazı alıp geliyor
Valla artık orasını bilememkız adamda haklı evde hizmetçi gibi çalışıyorum her işini yapıyorum elinde olsa tuvalete bile beni yollayacak yorulmuyoki enerjisini atsın bende gün sonunda hastalanmış tavuk gibi sersem sersem dolaniyom

Senin kocan işini iyi biliyor

Kizlar ben kontrolden geldim nst çekildi çok şükür bir sıkıntı yok bebekte iyi haftasından önde gidiyor biraz doktor 38+ lar da alırız dedi hareketlerini takip et haftaya kontrole gel tekrar dedi
Oy oy maşallah sağlıkla doğsun bebiş insAllah cnm

Canım ben de soracaktım ama cevap vermişsin sağol

Kizlar ben kontrolden geldim nst çekildi çok şükür bir sıkıntı yok bebekte iyi haftasından önde gidiyor biraz doktor 38+ lar da alırız dedi hareketlerini takip et haftaya kontrole gel tekrar dedi
Maşallah canım

Ben de başladım buzluk için birşeyler yapmaya mantı, içli köfte,yaptım sarma yabarim birde zaten oruç için hazırlıyorum doğumla ikisi bir olur

Ilk nst guzeldi. Elime bisey verdiler her harekette basmam icin. Bebegim haftasiyla uyumlu. Sadece uyluk kemigi 3 gun geriden geliyormus ona biraz uzuldum ama doktorum pozisyonundan dolayi olabilir dedi, saglikli olsun da artik bacak boyu kisa olsun hic sorun degil. Benim de bacak boyum kisa.
1850gram, 42cm olmusuz. Artik daha fazla kilo alir dedi. Zaten benden cok kilolu bisey cikacagini sanmiyorum Ben 2.500gr esim 3600 gr dogmus. Ikimizin ortalamasini alsa 3kilo dogsa kafi

Kizlar ben otribebe almistim ama yedek uclari pahali ya. 60-70 lira 10lu yedek uc. Esim de diyo elektrikli bisey alalim gitsin yedek ucla ugrasmayalim. Elektrikli burun aspiratoru alan oldu mu ?

Ben sezaryan doğum yapacağım kızım a kolaylık olsun diye ben hastanedeyken hergün yumurta yemesinler

Annem yanımda olacak, bir de çok sıkıntı yaşarsam dışardan söylerim dedim.
Ben hiç hazırlık yapmadım buzlukla ilgili açıkçası.
Bilemedim.

Maşallah Ege Bey e pozisyonuyla alakalıdır canım 3 gün çok birşey değil

Ben de başladım buzluk için birşeyler yapmaya mantı, içli köfte,yaptım sarma yabarim birde zaten oruç için hazırlıyorum doğumla ikisi bir olur
Aynen cnm bende ikisi için dedim.bari pratik oluyor hazır buzlukta olan ellerine sağlık simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…