2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
B
Hangi D vit kullanıyosun? bende Ocean d3k2 var üzerinde 1 damla yazıyor. 5-6 damla fazla olur heralde değil mi?
Bana aile hekimindeki ebe bunu vermisti. Takibimi yapan doktorum evet bu iyi, gunde 5-6 damla ekmek uzerine damlatip kullanabilirsin demisti. Iste mayis ayinda izmirde havalar isiniyor 3 damlaya dusururuz dedi. Her d vitaminin dozu ayni olmayabilir canim. Doktoruna danis bence.

Eklentiler

• Screenshot_20220225-200911_Samsung Internet.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 44
Ben tüp bebek yaptırırken kullanmıştım doktor vermedi sonra baya kullanmıştım

P pink-jazz bu sayfadan almistim canim dun arada kaynamia yazamadim Bu guzel bebise de kocaman bi masallah
Sagol canim teşekkür ederim kaydettim.
Çikolatalar çok güzel lezzeti nasil bitte secebiliyor muyuz.
Buzluğa yemek atmayı hiç düşünmemiştim bende yapayım.
Soğuk suya koyup kaynattım canım kaynamaya başlayınca kapattım 2-3 dakika sonra çıkardım. Bende lansinoh biberon var bir şey olmadı.
Suyu kaynatıp biberon veya emzik ne varsa steril edilecek şeyleri kaba koy kaynayan suyu da üzerine dök ve beklet. İyi seninkiler tencerede erimemis canim.
Mama ile yada süt ile kullanmaya başlayınca da deterjanla temizleyip sonra sıcak su kap içerisinde bekleyerek dezenfekte ediyorum.
Gebelik takibi yapan doktor bunu veriyor bana da verdi doktorum jegun almıyorum haftada 2 yada 3 gün içiyorum. Bunu hergun kullanınca bingildak kapalı yada az açık doguyorlar böyle olması da zeka geriliği bile olabilir diye biliyorum beyin gelişemiyor kafa küçük oluyor.

Bende kaynatmadım yıkadık utuledik kaldırdık yavrum

Kaçıncı çocuk 19.yılda

Canim valla burada yazilanlari biraz soyledim. Bi doktor 3 gun tavsiye ediyor, hergun kullanimi zararliymis diye. Bunu soyleyen hekimin bilgisi yoktur dedi sinirlendi serkan hoca
ben de pek sesimi cikartmadim. Herkes kendi doktoruna guvenmek zorunda ne yapalim artik Bisey diyemiyorum o yuzden hepimizin evlatlari sag salim dogsunlar.

2. ilk i 6 senemde yaptim bol bol gezdik ve çalıştım şimdi ablamız 11.5 yaşında 2. Si yolda inşallah

Bende erken evlenseydim kesin öyle yapardım ama 27 yaşında evlenince daha fazla bekleyemedim
Zaten 31 yaşında anne olacağım 2.yide 35 te yaparsam benden iyisi yok

Canim hic sormadim bitter herkes sevmeyebilir diye yaptirmazdim sanirim ama elit marka gayet guzeldi begendik

Evet bunu biliyorum canım. Haftaya kontrolüm var sorayım emin olamadım.

Ben hiç evlenmeyi düşünmüyordum hatda dile bile getiriyordum dedemi nişana çağırınca ben gelmicem o kız evlenmiyecekti zorla veriyorlardır diye Ahhh dede bilse gönlümü kaptırdım tam 1 sene içinde evlendik iyiki evlenmisim diyorum çok şükür ama ailemde çok karşı çıkmıştı erken diye ama kısmetmiş herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…