Yıkadım ütüledim de. Biberonu da kaynattım yeterli olur mu ne çok dikkat edilecek şey varYok herkes kıyafetleri yıkadı, kaynatılanlar biberon emzik vs. Ütüyü de tersinden yaparsan daha mantıklı olur. Dikiş yerlerinde mikrop vs kalmasın diye.
Bana aile hekimindeki ebe bunu vermisti. Takibimi yapan doktorum evet bu iyi, gunde 5-6 damla ekmek uzerine damlatip kullanabilirsin demisti. Iste mayis ayinda izmirde havalar isiniyor 3 damlaya dusururuz dedi. Her d vitaminin dozu ayni olmayabilir canim. Doktoruna danis bence.Hangi D vit kullanıyosun? bende Ocean d3k2 var üzerinde 1 damla yazıyor. 5-6 damla fazla olur heralde değil mi?
Ben tüp bebek yaptırırken kullanmıştım doktor vermedi sonra baya kullanmıştımB
Bana aile hekimindeki ebe bunu vermisti. Takibimi yapan doktorum evet bu iyi, gunde 5-6 damla ekmek uzerine damlatip kullanabilirsin demisti. Iste mayis ayinda izmirde havalar isiniyor 3 damlaya dusururuz dedi. Her d vitaminin dozu ayni olmayabilir canim. Doktoruna danis bence.
Tamam canım çok sağol teşekkür ederimSoğuk suya koyup kaynattım canım kaynamaya başlayınca kapattım 2-3 dakika sonra çıkardım. Bende lansinoh biberon var bir şey olmadı.
Sagol canim teşekkür ederim kaydettim.
Çikolatalar çok güzel lezzeti nasil bitte secebiliyor muyuz.Kizlar kizlar cikolatalarim geldi aynisinin magnetide yapiliyor begendim cikolatasida cok guzel❤
Bende bugun sulu koftelik minik kofteler hazirladim buzluga attim. Yemek icin veya cayin yanina atistirmalik neler yapabilirim arastirip ona yogunlasacagim buara insallah yarinda kontrol var bakalim bugra bey ne durumda
Suyu kaynatıp biberon veya emzik ne varsa steril edilecek şeyleri kaba koy kaynayan suyu da üzerine dök ve beklet. İyi seninkiler tencerede erimemis canim.Soğuk suya koyup kaynattım canım kaynamaya başlayınca kapattım 2-3 dakika sonra çıkardım. Bende lansinoh biberon var bir şey olmadı.
Gebelik takibi yapan doktor bunu veriyor bana da verdi doktorum jegun almıyorum haftada 2 yada 3 gün içiyorum. Bunu hergun kullanınca bingildak kapalı yada az açık doguyorlar böyle olması da zeka geriliği bile olabilir diye biliyorum beyin gelişemiyor kafa küçük oluyor.B
Bana aile hekimindeki ebe bunu vermisti. Takibimi yapan doktorum evet bu iyi, gunde 5-6 damla ekmek uzerine damlatip kullanabilirsin demisti. Iste mayis ayinda izmirde havalar isiniyor 3 damlaya dusururuz dedi. Her d vitaminin dozu ayni olmayabilir canim. Doktoruna danis bence.
Bugün de mutlu olanımız yok desene
Kızlar ben bebeğin kıyafetlerini kaynatma felan yapmadım sadece yıkadım ütüledim gerçi onu da annem yaptı ütü yapınca zaten mikroplar kırılır diye düşünüyorum sonrada kilitli poşete koydum benim gibi yapan var mı
Slm bizde gördük bebisimizi tam haftasıyla uyumluyuz bundan sonra 2 hafta arayla görmek istedi ben 2. Doğum ssvd istediğim için özel ebesinin eğitim almami istedi.
Bu arada en eskinin aranızda benim galiba 18.senem bitip 19 yıla giricez haftada 1 yeter bize şu anlik
Canim valla burada yazilanlari biraz soyledim. Bi doktor 3 gun tavsiye ediyor, hergun kullanimi zararliymis diye. Bunu soyleyen hekimin bilgisi yoktur dedi sinirlendi serkan hocaGebelik takibi yapan doktor bunu veriyor bana da verdi doktorum jegun almıyorum haftada 2 yada 3 gün içiyorum. Bunu hergun kullanınca bingildak kapalı yada az açık doguyorlar böyle olması da zeka geriliği bile olabilir diye biliyorum beyin gelişemiyor kafa küçük oluyor.
Bende öyle yaptım da acaba dedim ekstra birseyler mi yapmak gerekiyorBende kaynatmadım yıkadık utuledik kaldırdık yavrum
Bende öyle yaptım da acaba dedim ekstra birseyler mi yapmak gerekiyor
2.ilk i 6 senemde yaptim bol bol gezdik ve çalıştım şimdi ablamız 11.5 yaşında 2. Si yolda inşallah
Sagol canim teşekkür ederim kaydettim.
Çikolatalar çok güzel lezzeti nasil bitte secebiliyor muyuz.
Buzluğa yemek atmayı hiç düşünmemiştim bende yapayım.
Suyu kaynatıp biberon veya emzik ne varsa steril edilecek şeyleri kaba koy kaynayan suyu da üzerine dök ve beklet. İyi seninkiler tencerede erimemis canim.
Mama ile yada süt ile kullanmaya başlayınca da deterjanla temizleyip sonra sıcak su kap içerisinde bekleyerek dezenfekte ediyorum.
Gebelik takibi yapan doktor bunu veriyor bana da verdi doktorum jegun almıyorum haftada 2 yada 3 gün içiyorum. Bunu hergun kullanınca bingildak kapalı yada az açık doguyorlar böyle olması da zeka geriliği bile olabilir diye biliyorum beyin gelişemiyor kafa küçük olu
Olur olur merak etme. İstesek bile 0 mikrop imkansız, hem o da gerekli bir yerde:)Yıkadım ütüledim de. Biberonu da kaynattım yeterli olur mu ne çok dikkat edilecek şey var
Evet bunu biliyorum canım. Haftaya kontrolüm var sorayım emin olamadım.B
Senin de sırtın ağrıyordu, kardeş kardeş yatın bugün boşverBenimkinin başı ağrıyormuş
Allah bağışlasın2.ilk i 6 senemde yaptim bol bol gezdik ve çalıştım şimdi ablamız 11.5 yaşında 2. Si yolda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?