Ben hepsini soğuk suyla tencereye koydum kaynadıktan 5 dakika sonra kapadım altını hiç bir şey erimediKaynayan suyun içine mi attın canım? Bende lansinoh göğüs pompası var onun aparatları ve biberonu falan erir mi acaba kaynayan suda ?
Ben varım canım iki ay önce kansızlık yüzünden 15 tane igne verdi gün aşırı vuruldum gittim ferritin Yükselmiş ama kansızlık devam ediyordu bu sefer sedi B12 cok düşmüş kansızlık ondan olabilir haydi bir ay B12 sprey kullandım gittim B12 yükseldi ama kansızlık devam ediyor şimdi de gyno ferro sanol verdi icinde demir b12 folik asit falan var onu içiyorum bakalım ne olacak. Senin nasıl?Kizlarrrr kansızlık sorunu yaşayan var mı aramızda varsa acil bana dönüş yapabilir mi
Benimde düşük canım her gittiğimdr de daha da düşüyo. Sabah akşam Gynoferon verdi bu da olmazsa damardan ilaç vericrz o da olmazsa kan vericez dediBen de hemogram düşük çıktı
Canim sende mi o igrenc hapi kullaniyorsunBenimde düşük canım her gittiğimdr de daha da düşüyo. Sabah akşam Gynoferon verdi bu da olmazsa damardan ilaç vericrz o da olmazsa kan vericez dedi
Kansızlık varsa hurmaya limon sıkıp ye kardeşim birebir çözüm deneKizlarrrr kansızlık sorunu yaşayan var mı aramızda varsa acil bana dönüş yapabilir mi
Benimde hamilelik sıkıntılı Allah razı olsun eşim o konuda zorlamıo sarılıo öpüo vs ama nefsine o konuda hakim Rabbime şükürler olsun her erkek bir değil işte kardeşim sizinki de bizimki gibi demek uçkur düşkünü olsa pis sitelere girerlerdi zannımcaDüşünmemeye çalışıyorum diyor yani günahını alamam mastürbasyon yaparken falan hiç yakalamadım.
Benim gibi kuduruk değil
Daha erken değil mi cnm ben son 3 hafta kala düşünüyorum herşeyi yıkamayı inşallah sağlıcakla al kucağınaKızlar ben bebeğin kıyafetlerini kaynatma felan yapmadım sadece yıkadım ütüledim gerçi onu da annem yaptı ütü yapınca zaten mikroplar kırılır diye düşünüyorum sonrada kilitli poşete koydum benim gibi yapan var mı
Benim erken olma ihtimali var o yüzden erken yıkadım benDaha erken değil mi cnm ben son 3 hafta kala düşünüyorum herşeyi yıkamayı inşallah sağlıcakla al kucağına
Son 3 haftaya bırakma. 32. Haftadan itibaren hastane cantası hazir olmali her ihtimale karsi. Bir de insan son haftalar daha da agirlasiyor zor oluyor. Ilk dogumumda 38.hafta muayeneye gittim doktor hemen bugun alalim dedi. ben hastaneye yatis yaparken esim eve gidip hazirladigim cantalari getirmisti.Daha erken değil mi cnm ben son 3 hafta kala düşünüyorum herşeyi yıkamayı inşallah sağlıcakla al kucağına
Günaydın bende şirkete vereli çok oldu hala da çalışıyorum ama e-devlette bulamadım. Yani işlenmiş raporunuz yok diyor. Nasıl baktınız acaba? Izne ayrıldıktan sonra mı işliyorlar kiGunaydin kizlar.
forevermorrenk canim dun calisabilir raporumu aldim. Hemen muhasebeciye raporu gonderdim. Az once e devlete baktim rapor islenmis gibi. Bunu sirketim mi isledi yoksa doktorum mu ? Yani sirketin yapmasi gereken bisey var mi ekstradan. Bu konulari hic bilmedigim icin seni rahatsiz ediyorum kusuruma bakma.
Gunaydin. Erken dogum sebebiniz nedir acabaBenim erken olma ihtimali var o yüzden erken yıkadım ben
günaydın rahim kısalığı var dedi doktor 2.5 cm civarıymış bu da erken doğuma neden olabiliyormuşGunaydin. Erken dogum sebebiniz nedir acaba
Insallah zamaninda alirsiniz kucaginiza. Kac kilo olmus bebeginiz. Haftalarımız ayni da merak ettimgünaydın rahim kısalığı var dedi doktor 2.5 cm civarıymış bu da erken doğuma neden olabiliyormuş
Benim zayıf dedi ya kilosu azmış kaç olması gerekiyorInsallah zamaninda alirsiniz kucaginiza. Kac kilo olmus bebeginiz. Haftalarımız ayni da merak ettim
Siz kaçıncı haftadasınızInsallah zamaninda alirsiniz kucaginiza. Kac kilo olmus bebeginiz. Haftalarımız ayni da merak ettim
Belki minyon tipli olacaktır siz nasılsınız anne baba olarak oda etkiler. Direk zayıf demesi ilginç birde 200-300 grama kadar yanılma bile olabiliyor. Önceki hamileliğimde sürekli iri iri bebek dediler 3,800 doğacak demişlerdi oğluma 3,5 doğmuştu mesela.Benim zayıf dedi ya kilosu azmış kaç olması gerekiyor
O kadar doğma zencefil bendezayıfımBelki minyon tipli olacaktır siz nasılsınız anne baba olarak oda etkiler. Direk zayıf demesi ilginç birde 200-300 grama kadar yanılma bile olabiliyor. Önceki hamileliğimde sürekli iri iri bebek dediler 3,800 doğacak demişlerdi oğluma 3,5 doğmuştu mesela.
E devlette is gormezlik odemesi gorme kisminda raporlar var, oradan baktim. Ben izine ayrilmadim henuz. 32de calisir raporu aldim. Artik e devlete bunu doktor mu isledi yoksa sirket mi orasini kavrayamadim. Cunku doktorumun verdigi calisabilir raporu sgk sayfasinin ciktisi gibi biseydi, hani oyle normal doktora gidince aldigimiz rapor sayfasi degildi. Sordugum arkadas bu konularda uzman o bizi guzel aydinlatirGünaydın bende şirkete vereli çok oldu hala da çalışıyorum ama e-devlette bulamadım. Yani işlenmiş raporunuz yok diyor. Nasıl baktınız acaba? Izne ayrıldıktan sonra mı işliyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?