2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Allah bozmasın yavrum bende evlenmeyecektim 10.ayda kendimi evet derken buldum

Benim kv yanımda ama içmeye suyunu bile kendisi almaz kızıma buyurur şunu yap bunu getir diye kb yemek yapar hatta bugün yarın güveç yapıyım ben dedi
Maşallah kayınbabana cnm kayinvaliden sansliymis benim ablamın kayinbabasida öyle ütüye kadar yapiyo kahvaltı hazırlar sonra karısını uyandırır

Ben de başladım buzluk için birşeyler yapmaya mantı, içli köfte,yaptım sarma yabarim birde zaten oruç için hazırlıyorum doğumla ikisi bir olur
Valla helal olsun ben milfoy,yufka falan basit birkac parca yaparim. Sarma icli kofteyi annem gelince yapar. Ben maalesef beceremiyorum Migrosa bazen taze icli kofte sarma geliyor oradan aliyorum ama evde yapilmis gibi olmuyor.

Ay çok şükür bacılarım geldi bütün dolabı ütüleyip yerleştirdiler. Hastane çantasını hazırladılar krem rengi pijamanın altına siyah emzirme sütyeni almışım diye azarımıda yedimDedim napim indirim kovalıyoz o indirimdeydi onu aldımKabul ettiremedim yeniden atlet siparişi verdiö tabi ki. Çorap rengimide beğenmediler. O yüzden çorap terlik ve atlet eksiği kaldı. Onları da alırsam biz ok'yiz şükür

Haklısın fazla soru sorunca yada güvenmeyince kızıyorlar. he dicez artık
Canim hic sormadim bitter herkes sevmeyebilir diye yaptirmazdim sanirim ama elit marka gayet guzeldi begendik
Elit çikolata zaten güzel. Haklısın herkes sevmez ben çok seviyorum bitter alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…