2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah kayınbabana cnm kayinvaliden sansliymis benim ablamın kayinbabasida öyle ütüye kadar yapiyo kahvaltı hazırlar sonra karısını uyandırır
Aaa bende siyah aldım ama kullanmıyorum diğerlerinde de kullanmadım bundada hamileyken taktım pijamam beyaz da siyah buantiyeli ordan kurtarır belki

Teşekkürler cevap icin. Ayy yaaa benim o sayfada da hicbir rapor çıkmıyor delircem
Arkadaşımız bizi aydınlatsın lütfen lütfen.

Kizlarrrr kansızlık sorunu yaşayan var mı aramızda varsa acil bana dönüş yapabilir mi
Var. Yalnz o kanszlk için damardan verilen igneler cok tehlikeli kolay kolay kullanmayın 5 tane yazılmstı 2 kullandım 2.den sonra vücudum soka girdi saat başı titreme yasadım snra hastaneye yattım 2 lt kan verdiler. O ignelerdense direk kan vrseler daha iyiydi bni mahvetti.

Son düzenleme:
Daha erken değil mi cnm ben son 3 hafta kala düşünüyorum herşeyi yıkamayı inşallah sağlıcakla al kucağına
Canim ne erkeni aman diyim sende basla bi an once :)
Günaydın herkese bugün yikadiklarimi ütüleme günü :) birde eksiklerimi araştıracağım internetten, emzirme atleti, kapi süsü, çikolata vs bunlar geldi şimdilik aklıma :)
Gunaydiin Ayy en sevdigimm bizimle de paylas canimm utuleri alacaklarini

Ya bana doktorum carsamba günü dediki kan tahlili yaptir 10.2 bin altına düşmüşse gel igne yapalim dedi benim de sonuç 10.1 çıktı kan ilaçlarımı da kullaniyorum ama bence yanlış saatlerde kullandığım için etkili olmadı. Cunki ben çalışıyordum zaten ilaç içmeyi sevmiyirum bunu da aç tok fark etmez sabah akşam iç dedi bende öyle yaptım

Bnm 8di. Kendi iğne yapcksa bi defalık farklı olablr bilmiyorum. Bana raporlu ilaç yazmstm damardan serum yolu ile verilen 5 igneydi. Sizin degerinz yine bana qöre iyims.

Kan ilacını yemekten 1 saat önce içersen etkisi olur yoksa etki etmez

Daha erken değil mi cnm ben son 3 hafta kala düşünüyorum herşeyi yıkamayı inşallah sağlıcakla al kucağına
Nacizane son 3 haftaya bırakma canım. Bebeklere belli olmuyor, bi sıkıntı olmasa bile 35 36larda gelebiliyorlar. Hayırla vaktinde gelsn hepsi ve biz de hazır olalım inşallah

Nacizane son 3 haftaya bırakma canım. Bebeklere belli olmuyor, bi sıkıntı olmasa bile 35 36larda gelebiliyorlar. Hayırla vaktinde gelsn hepsi ve biz de hazır olalım inşallah
Ben kontrole gittiydim çok sancı çıktı zaten sezaryen riske atmayalım deyip doğuma aldıydı dr belli olmuyor gerçekten

Yok canım kusur ne demek benim işim bu zaten.
Şimdi doktor raporu yazdı şirket muhasebesi de onayladı.
32.haftadan sonra çalıştığın her haftayı 37.haftadan sonraya ekleyecekler

Benimki de öyle işte ben daha kuduruğum ona göre ama o nefsine hakim oluyor.
Zaten yetişkin erkek yani kontrol altında tutabiliyorum kendimi dedi
Ay çok şükür eş konusunda sıkıntımız yok canim benim

Hangi D vit kullanıyosun? bende Ocean d3k2 var üzerinde 1 damla yazıyor. 5-6 damla fazla olur heralde değil mi?

Valla benim doktorumda hergun günde bir defa 2 damla diye verdi bende burda yazılanlardan korktum hergun kullanmadim

Selam kızlar bende yeni oturabildim.
Mutfakla uğraştım baya dolapları falan sildim, fırını temizledim baya iş yaptım bugün.
Sizler nasılsınız her şey yolunda mı
Ay valla bende yeni oturdum iş hiç gitmiyo cnm başım çatlayacak sanki daha çamaşır katlayacağım öğle yemeği sırasında gorumcem dersaneden geldi ablasınız çağırdı oda geldi saat 2 gibi çıktılar sonra kız kardeşim geldi 2,30 da oda az önce gitti benim işler hala var birazdan da akşam yemeği için hazırlık yapicam ama çok halsizim bugün başımda agriyo

Selam kızlar bende yeni oturabildim.
Mutfakla uğraştım baya dolapları falan sildim, fırını temizledim baya iş yaptım bugün.
Sizler nasılsınız her şey yolunda mı
Bende son iki haftadır. Oğlumun kıyafetleri yıka ütüle dikişler vardı onları dik. Evi dip köşe temizle, perdeleri yıka baya canim çıktı ama yavaş yavaş hallettim. Bugun bende mutfak dolaplarınin kapaklarını sildim. Aldigim hurclari yıkadım çamaşır yıkadım. Artık kendimi sadece ev işi yapan mqkina gibi hissediyorum oturunca acaba ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum. Evde durmaktan kafayı yedim

Al benden o kadar cnm ki ben sürekli evdeyim.ve psikolojikmen isim.olmasa bile kendime iş çıkarıyorum temizlik hastası olacam yakında biraz otursam diyorumki kalkıp su iside yapayım hiç iş yapmasam elimde bez toz alıp molla yerleri siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…