- 1 Aralık 2021
- 14.917
- 54.358
- 548
- 35
Maşallah kayınbabana cnm kayinvaliden sansliymis benim ablamın kayinbabasida öyle ütüye kadar yapiyo kahvaltı hazırlar sonra karısını uyandırır
Aaa bende siyah aldım ama kullanmıyorum diğerlerinde de kullanmadım bundada hamileyken taktım pijamam beyaz da siyah buantiyeli ordan kurtarır belkiAy çok şükür bacılarım geldi bütün dolabı ütüleyip yerleştirdiler. Hastane çantasını hazırladılar krem rengi pijamanın altına siyah emzirme sütyeni almışım diye azarımıda yedimDedim napim indirim kovalıyoz o indirimdeydi onu aldım Kabul ettiremedim yeniden atlet siparişi verdiö tabi ki. Çorap rengimide beğenmediler. O yüzden çorap terlik ve atlet eksiği kaldı. Onları da alırsam biz ok'yiz şükür
Teşekkürler cevap icin. Ayy yaaa benim o sayfada da hicbir rapor çıkmıyorE devlette is gormezlik odemesi gorme kisminda raporlar var, oradan baktim. Ben izine ayrilmadim henuz. 32de calisir raporu aldim. Artik e devlete bunu doktor mu isledi yoksa sirket mi orasini kavrayamadim. Cunku doktorumun verdigi calisabilir raporu sgk sayfasinin ciktisi gibi biseydi, hani oyle normal doktora gidince aldigimiz rapor sayfasi degildi. Sordugum arkadas bu konularda uzman o bizi guzel aydinlatir
Anladım ozaman oda minik minyon olabilir yeterki zamanında ve tam gelişimi tamamlanmış doğsun kilo çokta mühim değilO kadar doğma zencefil bendezayıfım
Var. Yalnz o kanszlk için damardan verilen igneler cok tehlikeli kolay kolay kullanmayın 5 tane yazılmstı 2 kullandım 2.den sonra vücudum soka girdi saat başı titreme yasadım snra hastaneye yattım 2 lt kan verdiler. O ignelerdense direk kan vrseler daha iyiydi bni mahvetti.Kizlarrrr kansızlık sorunu yaşayan var mı aramızda varsa acil bana dönüş yapabilir mi
Canim ne erkeni aman diyim sende basla bi an once :)Daha erken değil mi cnm ben son 3 hafta kala düşünüyorum herşeyi yıkamayı inşallah sağlıcakla al kucağına
GunaydiinGünaydın herkesebugün yikadiklarimi ütüleme günü :) birde eksiklerimi araştıracağım internetten, emzirme atleti, kapi süsü, çikolata vs bunlar geldi şimdilik aklıma :)
Ya bana doktorum carsamba günü dediki kan tahlili yaptir 10.2 bin altına düşmüşse gel igne yapalim dedi benim de sonuç 10.1 çıktı kan ilaçlarımı da kullaniyorum ama bence yanlış saatlerde kullandığım için etkili olmadı. Cunki ben çalışıyordum zaten ilaç içmeyi sevmiyirum bunu da aç tok fark etmez sabah akşam iç dedi bende öyle yaptımVar. Yalnz o kanszlk için damardan verilen igneler cok tehlikeli kolay kolay kullanmayın 5 tane yazılmstı 2 kullandım 2.den sonra vücudum soka girdi saat başı titreme yasadım snra hastaneye yattım 2 lt kan verdiler. O ignelerdense direk kan vrseler daha iyiydi bni mahvetti.
Bnm 8di. Kendi iğne yapcksa bi defalık farklı olablr bilmiyorum. Bana raporlu ilaç yazmstm damardan serum yolu ile verilen 5 igneydi. Sizin degerinz yine bana qöre iyims.Ya bana doktorum carsamba günü dediki kan tahlili yaptir 10.2 bin altına düşmüşse gel igne yapalim dedi benim de sonuç 10.1 çıktı kan ilaçlarımı da kullaniyorum ama bence yanlış saatlerde kullandığım için etkili olmadı. Cunki ben çalışıyordum zaten ilaç içmeyi sevmiyirum bunu da aç tok fark etmez sabah akşam iç dedi bende öyle yaptım
Kan ilacını yemekten 1 saat önce içersen etkisi olur yoksa etki etmezYa bana doktorum carsamba günü dediki kan tahlili yaptir 10.2 bin altına düşmüşse gel igne yapalim dedi benim de sonuç 10.1 çıktı kan ilaçlarımı da kullaniyorum ama bence yanlış saatlerde kullandığım için etkili olmadı. Cunki ben çalışıyordum zaten ilaç içmeyi sevmiyirum bunu da aç tok fark etmez sabah akşam iç dedi bende öyle yaptım
Nacizane son 3 haftaya bırakma canım. Bebeklere belli olmuyor, bi sıkıntı olmasa bile 35 36larda gelebiliyorlar. Hayırla vaktinde gelsn hepsi ve biz de hazır olalım inşallahDaha erken değil mi cnm ben son 3 hafta kala düşünüyorum herşeyi yıkamayı inşallah sağlıcakla al kucağına
Ben kontrole gittiydim çok sancı çıktı zaten sezaryen riske atmayalım deyip doğuma aldıydı dr belli olmuyor gerçektenNacizane son 3 haftaya bırakma canım. Bebeklere belli olmuyor, bi sıkıntı olmasa bile 35 36larda gelebiliyorlar. Hayırla vaktinde gelsn hepsi ve biz de hazır olalım inşallah
Gunaydin kizlar.
forevermorrenk canim dun calisabilir raporumu aldim. Hemen muhasebeciye raporu gonderdim. Az once e devlete baktim rapor islenmis gibi. Bunu sirketim mi isledi yoksa doktorum mu ? Yani sirketin yapmasi gereken bisey var mi ekstradan. Bu konulari hic bilmedigim icin seni rahatsiz ediyorum kusuruma bakma.
Benimde hamilelik sıkıntılı Allah razı olsun eşim o konuda zorlamıo sarılıo öpüo vs ama nefsine o konuda hakim Rabbime şükürler olsun her erkek bir değil işte kardeşim sizinki de bizimki gibi demek uçkur düşkünü olsa pis sitelere girerlerdi zannımca
Gecen d vitamini konusulmustu, bugun doktoruma sordum her gun d vitamini almak fontanel sorunlar olusturabiliyor mu diye. Hayir gunde 5-6 damlanin hicbir zarari yok ki zaten kis ayinda gunes gordugumuz bile yok. Yaz aylarinda 3 damlaya dusururuz dedi. Yani dogumdan sonra d vitaminine devam. Ve imom'ın emzirme donemi icin olani varmis onu da lohualikta kullandirtacagim dedi.
Hangi D vit kullanıyosun? bende Ocean d3k2 var üzerinde 1 damla yazıyor. 5-6 damla fazla olur heralde değil mi?
Valla benim doktorumda hergun günde bir defa 2 damla diye verdi bende burda yazılanlardan korktum hergun kullanmadimB
Bana aile hekimindeki ebe bunu vermisti. Takibimi yapan doktorum evet bu iyi, gunde 5-6 damla ekmek uzerine damlatip kullanabilirsin demisti. Iste mayis ayinda izmirde havalar isiniyor 3 damlaya dusururuz dedi. Her d vitaminin dozu ayni olmayabilir canim. Doktoruna danis bence.
Hahay benimki bir hafta bile değil dün yanaştı ama ben uykuluydum bisey yapamadiKiz bu adam onu da yapmiyosa nasil duruyor helal olsunBenimki 1 haftayi gecsin kotu oluyor
Benim değerlerim biraz düşüktü cnmKizlarrrr kansızlık sorunu yaşayan var mı aramızda varsa acil bana dönüş yapabilir mi
Ay valla bende yeni oturdum iş hiç gitmiyo cnm başım çatlayacak sanki daha çamaşır katlayacağım öğle yemeği sırasında gorumcem dersaneden geldi ablasınız çağırdı oda geldi saat 2 gibi çıktılar sonra kız kardeşim geldi 2,30 da oda az önce gitti benim işler hala var birazdan da akşam yemeği için hazırlık yapicam ama çok halsizim bugün başımda agriyoSelam kızlar bende yeni oturabildim.
Mutfakla uğraştım baya dolapları falan sildim, fırını temizledim baya iş yaptım bugün.
Sizler nasılsınız her şey yolunda mı
Bende son iki haftadır. Oğlumun kıyafetleri yıka ütüle dikişler vardı onları dik. Evi dip köşe temizle, perdeleri yıka baya canim çıktı ama yavaş yavaş hallettim. Bugun bende mutfak dolaplarınin kapaklarını sildim. Aldigim hurclari yıkadım çamaşır yıkadım. Artık kendimi sadece ev işi yapan mqkina gibi hissediyorum oturunca acaba ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum. Evde durmaktan kafayı yedimSelam kızlar bende yeni oturabildim.
Mutfakla uğraştım baya dolapları falan sildim, fırını temizledim baya iş yaptım bugün.
Sizler nasılsınız her şey yolunda mı
Al benden o kadar cnm ki ben sürekli evdeyim.ve psikolojikmen isim.olmasa bile kendime iş çıkarıyorum temizlik hastası olacam yakında biraz otursam diyorumki kalkıp su iside yapayım hiç iş yapmasam elimde bez toz alıp molla yerleri siliyorumBende son iki haftadır. Oğlumun kıyafetleri yıka ütüle dikişler vardı onları dik. Evi dip köşe temizle, perdeleri yıka baya canim çıktı ama yavaş yavaş hallettim. Bugun bende mutfak dolaplarınin kapaklarını sildim. Aldigim hurclari yıkadım çamaşır yıkadım. Artık kendimi sadece ev işi yapan mqkina gibi hissediyorum oturunca acaba ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum. Evde durmaktan kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?