2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de buralardayım her zaman ki gibi. En gececi anne oğul biziz 4 den önce uyumuyorum ben cok fena alıştım. Bu akşam geç saate kadar misafir de vardı hiç uzanamadım belim ağrıyor karnım taş gibi ben de her gece pehlivan gibi yağlanıyorum ama benim de var çatlağım. Son ayda ne olacak hiç bilmem üzülüyorum. Bir de kızlar aklıma gelmişken şimdi göğüs ucumuz karardı ona tamam da benim göğsümün normal derisinde de böyle bir koyulaşma leke gibi şeyler var kimi annelerin yüzünde oluyormuş sanırım bunlar geçici mi ?

Bende de aynı göğüs koyulasmasi var kuzum, geçici gözüyle bakıyorum inşallah öyledir

Bende 4 hamilelik kilo alım hızıyla alakalı ilk çocukta kilo alıp veriyordum hiç çatlak olmadı 2 de zayıftım birden kilo alınca çatlak olduydu g
Çatlaklarınız ne durumda? Ben pehlivan gibi yağlanıyorum her akşam ama harita gibi oldu karnım Genetiğimiz sağlam değil ondan kaynaklı sanırım

Nacizane son 3 haftaya bırakma canım. Bebeklere belli olmuyor, bi sıkıntı olmasa bile 35 36larda gelebiliyorlar. Hayırla vaktinde gelsn hepsi ve biz de hazır olalım inşallah
Haklısın canım Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin benim bu sabah afedersin peceteyle silerken hafif koyu kahve leke geldi sonrada bişey gelmedi yarın randevum dr a söylemem lazım ama maşallah bebek hareketleri iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…