2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hafiften ben yaşıyorum 2 gündür. Ve hemoroid çıktı gibi hissediyorum. Beni magnezyum ishal yaptığı için kabız olduğumu hissedince onu içiyorum dengeliyor.
Ben de son bir kaç gündür sanki var gibi magnezyum bende kullanıyorum ama tansiyon hapı ikiye çıktı o da yapıyorvsanırım

Kabiz yapabilecek besinleri ogleden sonra yememeye calisiyorum. Mesela hergun muz yerim ama oglen 2-3den sonra yemiyorum.
Aslında bende öyle yapayım bende dün hep hamur işi bulgur tarzı şeyler yedim acaba ondan mı yoksa ilaçlardan mı dedim . Bende normalde hiç olmayan birsey

Aslında bende öyle yapayım bende dün hep hamur işi bulgur tarzı şeyler yedim acaba ondan mı yoksa ilaçlardan mı dedim . Bende normalde hiç olmayan birsey
Kabizlik dahil cektigimiz tum sıkıntıların sebebi ic organlarimizin sıkışmış olmasi. O yuzden dikkatli olmakta fayda var. Ben hamur isini kahvaltida yiyorum, aksam yersem ertesi gun vay halime. Benim ekstra dikkat etmem gerek cunku hemoroid sorunum var. Senin sukur basit bi kabizlik, dikkat edersen sorun yasamazsin.

Eklentiler

• Screenshot_20220227-185025_Samsung Internet.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Hiç deme ya cnm

Kızlar bir şey soracağım, bugün kuyruk sokumumda çok fena bir ağrı var uzanmayla dinlenmeyle de geçmiyor. İlk bebeğimde hiç böyle bir ağrı hatırlamıyorum. Aslında bir süredir oğlumu da hiç kucağıma falan almıyorum, zaten artık alamıyorum da. Bugün biraz ev süpürdüm ondan mı oldu dedim ama o kadardan da böyle ağrı olur mu bilemedim

Bu yanlış, mide ciğerlerin arasına sıkışıyor bence idrar torbası da yok oluyo gibi bişey, bir bardak su iç 2 dakika sonra tuvalettesin

Geçiyor cnm doğumdan belli bir süre sonra

Bu yanlış, mide ciğerlerin arasına sıkışıyor bence idrar torbası da yok oluyo gibi bişey, bir bardak su iç 2 dakika sonra tuvalettesin
Bebegin kafasi mesanenin uzerinde ya o yuzden hep iseme hissi olusuyor. Ben ayiptir soylemesi isiyorum 2-3dk bekliyorum kalan varsa ciksin diye sonra bi kalkiyorum kalktigim gibi kafasinin yaptigi baskiyla yine oturuyorum 2-3damla daha geliyor. Ayy cok acik yazdim kusura bakmayin

Yok yok sorun değil ben tuvaletten çıkıp geri dönüyorum bazen çok güzel bir dönem ama bir o kadar da zormuş gerçekten

Yok yok sorun değil ben tuvaletten çıkıp geri dönüyorum bazen çok güzel bir dönem ama bir o kadar da zormuş gerçekten
Herkes hamileligimi cok ozleyecegimi soyluyor ama ben su son 1 aydir cok yoruldum. Guya ogleden sonra hastane cantami hazirlayacaktim sonra tatli yapacaktim. Ikisini de yapacak guc bulamadim ve paso uzandim yattim ☺

Kızlar kabızlık sorununu yaşayan. Var mı ne yapıyorsunuz bu durum için
Ilac kullanıyorum. Kabızlık çok fazla oldu yag bile içtim düzelmedi yag içmekten midem bulandı bend ilaç içiyorum. Magnesicalsıne toz içiyorum.
Bende öyle oluyor yatınca kitleniyorum hatta. Süpürge yaptığın için olmuştur. Belime kas gevşetici krem sürdüm dayanamadım.

Çatlakları konuşmuşsunuz bende sıfır çatlak var çok mutluyum . Sanirim bu biraz şans işi anneme çekmemişim iyi ki ikinci hamilelik sıfır çatlak şükür. Haftada 2 bebe yagi sürdüm o kadar. Çatlak olan arkadaşlar yag mı kullandınız kremi? Fayda durumları ne merak ettim.

Canim o bende de var magnezyum eksikliğinden oluyormuş sağlık ocağına gidip ebe ile görüşebilirsin orda veriyorlarmış magnezyum ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…