Kabiz yapabilecek besinleri ogleden sonra yememeye calisiyorum. Mesela hergun muz yerim ama oglen 2-3den sonra yemiyorum.Kızlar kabızlık sorununu yaşayan. Var mı ne yapıyorsunuz bu durum için
Zeytinyagiyla o bolgeyi yumusatabilirsin cok etkili.Hafiften ben yaşıyorum 2 gündür. Ve hemoroid çıktı gibi hissediyorum. Beni magnezyum ishal yaptığı için kabız olduğumu hissedince onu içiyorum dengeliyor.
Ben birden almadım sanki ama yaamaan yapacak bişey yok artık. Siz kendinizi kurtarın bacım, bizden geçti
Ben de son bir kaç gündür sanki var gibi magnezyum bende kullanıyorum ama tansiyon hapı ikiye çıktı o da yapıyorvsanırımHafiften ben yaşıyorum 2 gündür. Ve hemoroid çıktı gibi hissediyorum. Beni magnezyum ishal yaptığı için kabız olduğumu hissedince onu içiyorum dengeliyor.
Aslında bende öyle yapayım bende dün hep hamur işi bulgur tarzı şeyler yedim acaba ondan mı yoksa ilaçlardan mı dedim . Bende normalde hiç olmayan birseyKabiz yapabilecek besinleri ogleden sonra yememeye calisiyorum. Mesela hergun muz yerim ama oglen 2-3den sonra yemiyorum.
Kantaron yağı sürüyorum çok rahatsız olduğum zamanlar. Sabahları aç karnına da zeytinyağı içiyorum. Ama bebek büyüdükçe baskı yapıyor sanırım büyüyor gibi hissediyorumZeytinyagiyla o bolgeyi yumusatabilirsin cok etkili.
Kabizlik dahil cektigimiz tum sıkıntıların sebebi ic organlarimizin sıkışmış olmasi. O yuzden dikkatli olmakta fayda var. Ben hamur isini kahvaltida yiyorum, aksam yersem ertesi gun vay halime. Benim ekstra dikkat etmem gerek cunku hemoroid sorunum var. Senin sukur basit bi kabizlik, dikkat edersen sorun yasamazsin.Aslında bende öyle yapayım bende dün hep hamur işi bulgur tarzı şeyler yedim acaba ondan mı yoksa ilaçlardan mı dedim . Bende normalde hiç olmayan birsey
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinIyi aksamlar kizlar bugun kontrolumuz vardi 34+5 bebek 2500 gram 49 cm olmus genel durumu iyi bende idrar yolu enfeksyonu vardi antibiyotik verdi
Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra ondan sonra bebegin durumuna gore gunu konusuruz ama 38+ 4 5 leri gorelim dedi muhtemelen 24 25 martta dogacak
Sukur bir sorun yok bakalim
Hiç deme ya cnmKafayı temizlik ve işle bozduk fena durumumuz.
Sen yeni başlıyorsun ohoooo oooo öyle hemen biter mi bitse bile yine kirleniyor sende bizim gibi toz bağımlısı olacaksın evde
Maşallah tosuncuk bu oğlan.
Azıcık keyif yapar modumuz olsa da hizmetci modundan çıkıp keyif yapsak. Belim ağrıyor ama duramıyorum iş yapıyorum yine ütü yaptım hiç de sevmem ama duramadım
Hayırlısı cnmEvet ilçede de evimiz var okul nedeniyle taşınacağız bu yaz sonu
Bu yanlış, mide ciğerlerin arasına sıkışıyor benceKabizlik dahil cektigimiz tum sıkıntıların sebebi ic organlarimizin sıkışmış olmasi. O yuzden dikkatli olmakta fayda var. Ben hamur isini kahvaltida yiyorum, aksam yersem ertesi gun vay halime. Benim ekstra dikkat etmem gerek cunku hemoroid sorunum var. Senin sukur basit bi kabizlik, dikkat edersen sorun yasamazsin.
Geçiyor cnm doğumdan belli bir süre sonraBen de buralardayım her zaman ki gibi. En gececi anne oğul biziz 4 den önce uyumuyorum ben cok fena alıştım. Bu akşam geç saate kadar misafir de vardı hiç uzanamadım belim ağrıyor karnım taş gibiben de her gece pehlivan gibi yağlanıyorum ama benim de var çatlağım. Son ayda ne olacak hiç bilmem üzülüyorum. Bir de kızlar aklıma gelmişken şimdi göğüs ucumuz karardı ona tamam da benim göğsümün normal derisinde de böyle bir koyulaşma leke gibi şeyler var kimi annelerin yüzünde oluyormuş sanırım bunlar geçici mi ?
Bebegin kafasi mesanenin uzerinde ya o yuzden hep iseme hissi olusuyor. Ben ayiptir soylemesi isiyorum 2-3dk bekliyorum kalan varsa ciksin diye sonra bi kalkiyorum kalktigim gibi kafasinin yaptigi baskiyla yine oturuyorum 2-3damla daha geliyor. Ayy cok acik yazdim kusura bakmayinBu yanlış, mide ciğerlerin arasına sıkışıyor benceidrar torbası da yok oluyo gibi bişey, bir bardak su iç 2 dakika sonra tuvalettesin
Yok yok sorun değilBebegin kafasi mesanenin uzerinde ya o yuzden hep iseme hissi olusuyor. Ben ayiptir soylemesi isiyorum 2-3dk bekliyorum kalan varsa ciksin diye sonra bi kalkiyorum kalktigim gibi kafasinin yaptigi baskiyla yine oturuyorum 2-3damla daha geliyor. Ayy cok acik yazdim kusura bakmayin
Herkes hamileligimi cok ozleyecegimi soyluyor ama ben su son 1 aydir cok yoruldum. Guya ogleden sonra hastane cantami hazirlayacaktim sonra tatli yapacaktim. Ikisini de yapacak guc bulamadim ve paso uzandim yattim ☺Yok yok sorun değilben tuvaletten çıkıp geri dönüyorum bazen çok güzel bir dönem ama bir o kadar da zormuş gerçekten
Ilac kullanıyorum. Kabızlık çok fazla oldu yag bile içtim düzelmedi yag içmekten midem bulandı bend ilaç içiyorum. Magnesicalsıne toz içiyorum.Kızlar kabızlık sorununu yaşayan. Var mı ne yapıyorsunuz bu durum için
Bende öyle oluyor yatınca kitleniyorum hatta. Süpürge yaptığın için olmuştur. Belime kas gevşetici krem sürdüm dayanamadım.Kızlar bir şey soracağım, bugün kuyruk sokumumda çok fena bir ağrı var uzanmayla dinlenmeyle de geçmiyor. İlk bebeğimde hiç böyle bir ağrı hatırlamıyorum. Aslında bir süredir oğlumu da hiç kucağıma falan almıyorum, zaten artık alamıyorum da. Bugün biraz ev süpürdüm ondan mı oldu dedim ama o kadardan da böyle ağrı olur mu bilemedim
Canim o bende de var magnezyum eksikliğinden oluyormuş sağlık ocağına gidip ebe ile görüşebilirsin orda veriyorlarmış magnezyum ilacıKızlar bir şey soracağım, bugün kuyruk sokumumda çok fena bir ağrı var uzanmayla dinlenmeyle de geçmiyor. İlk bebeğimde hiç böyle bir ağrı hatırlamıyorum. Aslında bir süredir oğlumu da hiç kucağıma falan almıyorum, zaten artık alamıyorum da. Bugün biraz ev süpürdüm ondan mı oldu dedim ama o kadardan da böyle ağrı olur mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?