- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Evet canım geçtiğimiz pazartesi tam 32+0 da yaptırdım benden de istemiştiKizlar dun doktorum hemogram ve idrar kulturu istedi pazartesi yaptiracagim. Sizlerden de 32. hafta civarinda istendi mi ?
Maşallah kocaman olmuşIyi aksamlar kizlar bugun kontrolumuz vardi 34+5 bebek 2500 gram 49 cm olmus genel durumu iyi bende idrar yolu enfeksyonu vardi antibiyotik verdi
Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra ondan sonra bebegin durumuna gore gunu konusuruz ama 38+ 4 5 leri gorelim dedi muhtemelen 24 25 martta dogacak
Sukur bir sorun yok bakalim
Evet nisan olmayacagi belli aman zaten bitsin karnimi gezdiremiyorum artik
Umarım hersey yolunda gider maşallah. Benim de gecen hafta kontrol vardi. Sezaryan olacak 23-24 Mart gibi demişti, ve ben daha hiçbir sey yapmadim. Daha raporum bile işlenmemiş :)ⁿ
Ben şimdi izne ayrıldım ua sabah 8 gibi kalkıp ilacı iciyorum kahvaltı genelde 12 ye doğru yaparız eşim o zaman ise gidiyor o zaman da kahvaltı hazırlamadan keçi boynuzu özü içiyorum bir yemek kaşığıSüt ürünleriyle içilmemesi gerekiyor öncelikle. Ben birini gece 4-5 gibi tuvalete kalktığımda alıyorum. 7 gibi atıştırıyorum. Diğerini öğleden sonra yemeğin üzerinden en az 1 saat geçiyor öyle alıyorum, 1 saat daha bekleyip ondan sonra başka birşey yiyeceksem yiyorum. Yani önünde arkasında en az 1 saat bırakıyorum hapın.
Ben devlete gidiyorum, her gittiğimde bakılıyor ikisine de. Şimdi 2 haftaya bir oldu perşembe gideceğim yine aynı olur muhtemelen.Kizlar dun doktorum hemogram ve idrar kulturu istedi pazartesi yaptiracagim. Sizlerden de 32. hafta civarinda istendi mi ?
Evet bende kan ve idrar tahlili verdim. Hatta idrarda lökosit yüksekti kültür önemli dedi onda normal çıktı. Demek ki 32 -33. Haftalarda genel kontrol olarak tahlil isteniyor.Kizlar dun doktorum hemogram ve idrar kulturu istedi pazartesi yaptiracagim. Sizlerden de 32. hafta civarinda istendi mi ?
Tamam o zaman hem aç karna alıyosun hem de kahvaltıyla araya zaman koyuyorsun. Kullanımda sıkıntı yok aslında ama yeterli gelmiyor olabilir belki canım bilmiyorumBen şimdi izne ayrıldım ua sabah 8 gibi kalkıp ilacı iciyorum kahvaltı genelde 12 ye doğru yaparız eşim o zaman ise gidiyor o zaman da kahvaltı hazırlamadan keçi boynuzu özü içiyorum bir yemek kaşığı
Artik 10-15 gun aralik birakarak daha sık gorusuruz dedi. 7 Mart tekrar gidecegim. Ama kan ve idrar sonuclari cikinca whatsapptan bi goruselim dedi. Ozelin iyi yani sonuc gostermek icin beklemiyosun. Yoksa ayni islemler iste canim. Sag salim zamaninda kavusalim artik son zamanlar daha uzun geliyor bana..Ben devlete gidiyorum, her gittiğimde bakılıyor ikisine de. Şimdi 2 haftaya bir oldu perşembe gideceğim yine aynı olur muhtemelen.
Bende bu hafta vermiştim iki testide, akıntı ve idrarda bir değer pozitif çıkınca fitil verdi doktorum onu kullaniyorum. Bu haftada birde 35/36.haftada rutinde varmış bu testler canım benim doktorum öyle dedi :)Kizlar dun doktorum hemogram ve idrar kulturu istedi pazartesi yaptiracagim. Sizlerden de 32. hafta civarinda istendi mi ?
Bende şimdi ikiye çıktım. Sabah akşam içiyorum.Tamam o zaman hem aç karna alıyosun hem de kahvaltıyla araya zaman koyuyorsun. Kullanımda sıkıntı yok aslında ama yeterli gelmiyor olabilir belki canım bilmiyorumben 1 tane alıyodum benim de biraz düşük çıkınca ikiye çıkardı doktorum.
Evet sonuç sıkıntısı bende var maalesef. Mutlaka öğleden sonra gidip sonuç sırası almam gerekiyor, ertesi gün gidersem de randevu sırası veriyorlar 1 dakikalık işlem içinArtik 10-15 gun aralik birakarak daha sık gorusuruz dedi. 7 Mart tekrar gidecegim. Ama kan ve idrar sonuclari cikinca whatsapptan bi goruselim dedi. Ozelin iyi yani sonuc gostermek icin beklemiyosun. Yoksa ayni islemler iste canim. Sag salim zamaninda kavusalim artik son zamanlar daha uzun geliyor bana..
Şifa olsun inşallahBende şimdi ikiye çıktım. Sabah akşam içiyorum.
Canim ekledigim eke bakabilme sansin oldu mu? Cok ama cok teşekkürler yardımın için yorduk seni de. Umarım Pazartesi çözülür benim durumum çözemezlerse ben onlara hava atarım artık :)
Evet yavrum en azından zamanin belli bizim şafak sonsuz gibi şuanEvet nisan olmayacagi belli aman zaten bitsin karnimi gezdiremiyorum artik
Yani mantıken keser ama kesmese harika olurr
İnşallah cabim yaaŞifa olsun inşallah
Canım son msjın ekimdeymiş senden hiç haber alamadık ne durumdasın?Amin inşallahh
HoşbuldumAmin inşallah hepimizin.. İyiyim o zor dönemi atlattım hastaneden çıkar çıkmaz iş başı yaptım kafam dağılsın diye malum bir oğlum var ve onun daha fazla etkilenmemesi için güçlü olmam gerekiyordu.. Çok zor süreçler atlattım bu zamana kadar kanser vs. ama bu kadar yıpranmamıştım. Hayırlısı buymuş diyorum karnımdaki bebeğime ve oğluma tutunuyorum
Uykusuzlar yoklaması almaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?