2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bana aç tok fark etmez dedi ben geneli tok içtim valla
Süt ürünleriyle içilmemesi gerekiyor öncelikle. Ben birini gece 4-5 gibi tuvalete kalktığımda alıyorum. 7 gibi atıştırıyorum. Diğerini öğleden sonra yemeğin üzerinden en az 1 saat geçiyor öyle alıyorum, 1 saat daha bekleyip ondan sonra başka birşey yiyeceksem yiyorum. Yani önünde arkasında en az 1 saat bırakıyorum hapın.

Iyi aksamlar kizlar bugun kontrolumuz vardi 34+5 bebek 2500 gram 49 cm olmus genel durumu iyi bende idrar yolu enfeksyonu vardi antibiyotik verdi
Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra ondan sonra bebegin durumuna gore gunu konusuruz ama 38+ 4 5 leri gorelim dedi muhtemelen 24 25 martta dogacak
Sukur bir sorun yok bakalim

Teşekkürler kızlar edevlette şöyle birşey buldum. Muhasebeciye sordum hemen bizim onaylamamiz gerek, Pazartesi bakalim dedi, ne yapiyorlar valla anlamadim. Inşallah haftalardır çalışmam boşa gitmez. Sinir oldum vallahi

Eklentiler

• IMG_20220226_204206.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 42
Kafayı temizlik ve işle bozduk fena durumumuz.
Sen yeni başlıyorsun ohoooo oooo öyle hemen biter mi bitse bile yine kirleniyor sende bizim gibi toz bağımlısı olacaksın evde
Maşallah tosuncuk bu oğlan.
Günlük iş güç ama yorucu geliyor artk sanırım
Bir arkadaş yazmıştı ya dışı kuş sendromu diye o haldeyiz galiba
Azıcık keyif yapar modumuz olsa da hizmetci modundan çıkıp keyif yapsak. Belim ağrıyor ama duramıyorum iş yapıyorum yine ütü yaptım hiç de sevmem ama duramadım

Canım vende bişey sorsam merak ettim doğum izninde yan haklarımız olan yemek yol gibi ücretler veriliyor mu mesela sodexo Multinet gibi ücretlerimiz yatar mı

Maşallah bebişine bundan sonra sık sık doktor kontrollerimiz olacak, ama beklemek çok sıkıcı zaman çabuk geçse gelse artık

Canım Lerrel bak bu tarz durumlar da muhasebeciyle sık sık konuşun hatırlatın.
Bu analık raporu cidden önemli.
Hatta sonrasında yazdıkları raporları da aynı gün onaylatın çünkü devlet o onaya göre ödeme yapıyor.
Uyumasınlar sistem de onu onaylamak 2 sn

Çok yapabilir miyim bilmiyorum bugün mutfakla uğraştım 2 3 saat akşama kadar yattım
Bir de yemek tabi olmazsa olmazımız

Senin şafak baya az şampiyon

Canim ekledigim eke bakabilme sansin oldu mu? Cok ama cok teşekkürler yardımın için yorduk seni de. Umarım Pazartesi çözülür benim durumum çözemezlerse ben onlara hava atarım artık :)

Canım vende bişey sorsam merak ettim doğum izninde yan haklarımız olan yemek yol gibi ücretler veriliyor mu mesela sodexo Multinet gibi ücretlerimiz yatar mı
Ocak ayinda hastalandim bi sure calismadim raporluydum ama multinet ay basi tam yatmisti. Ocakta calismadigim gunlerin yemek parasini subat ayinda kesmislerdi. Yani birkac gunu kesen, dogum iznini komple keser. Zaten mantiken kesmeli ya

Şirketine bağlı canım ama çoğu şirket yapmıyor
Ocak ayinda hastalandim bi sure calismadim raporluydum ama multinet ay basi tam yatmisti. Ocakta calismadigim gunlerin yemek parasini subat ayinda kesmislerdi. Yani birkac gunu kesen, dogum iznini komple keser. Zaten mantiken kesmeli ya
Yani mantıken keser ama kesmese harika olurr

Maşallah canım kilosuna boyuna benimki de genelde hep sağ tarafta. Bazen canım çok acıyor. Sertleşiyor yamuluyor karnım

Yaa çok heyecanlı maşallah canım. Sağlıkla gelsin inşallah

Umarım hersey yolunda gider maşallah. Benim de gecen hafta kontrol vardi. Sezaryan olacak 23-24 Mart gibi demişti, ve ben daha hiçbir sey yapmadim. Daha raporum bile işlenmemiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…