2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Herkes hamileligimi cok ozleyecegimi soyluyor ama ben su son 1 aydir cok yoruldum. Guya ogleden sonra hastane cantami hazirlayacaktim sonra tatli yapacaktim. Ikisini de yapacak guc bulamadim ve paso uzandim yattim ☺
Ben valla her akşam diyorum ütü yapacağım çantasını hazırlayacağım gündüz ev temizliyorum her gün bir odayı dip bucak cam perde yapıyorum akşama derman kalmıyor bel agrisimdan duramıyorum valla

Kızlar kabızlık konusu konuşulmuş ama bende de aksine ilk başlarda kabızlık vardı şimdi sanki saat kurmuş gibi bı saatlerde bir karın agrisi başlıyor sonra kızım geriliyor sonra doğru tuvalateve ayıptır söylemesi hep ishal oluyorum işe giderken sabahlari oluyordu şimdi iş yok akşamları oluyor.

Herkes hamileligimi cok ozleyecegimi soyluyor ama ben su son 1 aydir cok yoruldum. Guya ogleden sonra hastane cantami hazirlayacaktim sonra tatli yapacaktim. Ikisini de yapacak guc bulamadim ve paso uzandim yattim ☺
Aynen 6. Ay bittikten sonra ben de zorlanmaya başladım. 20den beri çatı ağrısı var ama sadece onu idare ediyodum. Şimdi biraz yürüyeyim sırtımın solunda kemik batıyor resmen. Ters oturayım sol kaburgam batıyor. Boğazımda zehirli gaz topu var gibi, süt ve maden suyu biraz rahatlatıyor genelde ama bugün hiç rahat vermedi. Bunlara bir de göbek deliğinin etrafındaki çatlakların kaşıntısı eklendi. Yolmamak için zor tutuyorum kendimi Yine de özleriz kesin doğum sonrası sıfırlanacak bizim bellekler hem biyerlerini kemiklerime taktırıp acıtsa da ben hareketlerini çok seviyorum oğluşumun Rabbim nasip edip verdi bize de sabretmek düşüyor galiba

Şanslı gruptansın desene ben kakao ve hindistan cevizi yağı sürüyorum. Başlarda banyo sonrasıydı. Karnım büyümeye başladığından beri her akşam sürmeye çalıştım ama hiç fayda etmedi. Annemde ve kardeşlerimde var bende neden olmasın çünkü

Ya inanırmısınız bu akşamüstü aynısı başladı ve tedirgin oldum ne bu diye amniyo sıvısı mı sızıyo dedim minik minik bşy geliyor baskıyla ama bebeğin hareketiyle oluyo uzandım uzun süre olmadı sonra azcık rahatladım ama öncekilerde hiç böyle olmamıştım ondan anlayamadım ama 1 hafta önce kontrolde poposu aşağıdaydı benimki baş aşağı pozisyonda değildi. Sanırım sebebi ağırlaşmış olmaları olabilir

Ben normal zamanda bile kabızlık sorunu hep yaşarım ama hamilelikte olmuyo şükür kan hapı bana ters etki yapıyor genelde kabız yaparmış bende aksine ishql gibi oluyo ve dediğin gibi akşamları genel olarak

Kızlar sırt ağrısı çeken var mı aramizda? Aşağıya doğru bel ağrısı desem daha doğru olur.. uyutmuyor da bu ağrı. Ne yapılabilir

Ben çekiyorum ve delirtecek kadar ağrı yapıyor.
Çareyi dik oturarak ve sırtımın arkasına 2 3 yastık koyarak buldum.
Bildiğin dimi dik oturuyorum ama yoksa geçmiyor

Bende de aynı göğüs koyulasmasi var kuzum, geçici gözüyle bakıyorum inşallah öyledir
Ay insallah
Kızlar sırt ağrısı çeken var mı aramizda? Aşağıya doğru bel ağrısı desem daha doğru olur.. uyutmuyor da bu ağrı. Ne yapılabilir

Kızlar bu tarz ağrıların tek çözümü magnezyum benim de bel ve sırt ağrılarım var uzun zamandır magnezyum alıyorum kutu bitti iki gün içmedim hoop geri geldi bugün direkt nöbetçi eczaneden aldı eşim içtim ve iki saate geçti mucize gibi

Ben normal zamanda bile kabızlık sorunu hep yaşarım ama hamilelikte olmuyo şükür kan hapı bana ters etki yapıyor genelde kabız yaparmış bende aksine ishql gibi oluyo ve dediğin gibi akşamları genel olarak
Acaba bana da mi kan hani yapiyorku ama benim karnım çok ağrıyor sanki usutmus gibi

Ben valla her akşam diyorum ütü yapacağım çantasını hazırlayacağım gündüz ev temizliyorum her gün bir odayı dip bucak cam perde yapıyorum akşama derman kalmıyor bel agrisimdan duramıyorum valla
Ben de oyleyim bir is yaptim mi baska bi is yapamiyotum. Dun balik yaptim haliyle mutfak batti. Artik baska bi isle ugrasasim gelmedi. Haftaya yapalim artik yalanci sancilar sanki basladi

Doktorlqr az az sık sık yemeyi oneriyo ama ne kadar ise yarar bilemedim.
Benim de gobek deligimin etrafi cok kasiniyor, bazen beponthol krem suruyorum. Kasimaktan kizariyor catlamis saniyorum bepontol etkisini gosterince bisey kalmiyor. Henuz catlamadim ama bu catlamayacagim manasina gelmiyor. Kimi dogurduktan sonra gobek gittikce catliyormus. O yuzden lierac'a baya bi sure devam edicem. Lierac disinda pek bisey kullanmadim. Bebe yagi surdum ara sira o kadar. Ilk adete kadar kullanin diyolar. Sen bioil kullaniyor musun ? O catlak gorumunu minimize ediyormus.

Belki bas assagi donmustur ama bu minikler ayaklariyla da baski yaparlar

Şanslı gruptayim ama bebe yağı, badem yağı surmesem çatlardim. 7. Ayda karnım o kadar çok kaşınıyorum ki yağları sürüp bazen foto krem sürüp, vazelin el kremi bile sürüp göbeği açıkta biraktim. Evde böyle dolaştım şükür ise yaradı. Isallah son ayda da işe yarar catlaksiz bitiririm.
Bende senin gibi dik oturuyorum. Hep uzanarak otururdum belim kuyruk sokumuma doğru baskı yaptıkça bel ağrısı fazla oldu. Bende dik oturuyorum ve bel ağrılarım azaldı. Ayrıca bacaklarımı kaldırıp indirip hareket ettiriyorum eklem kemikleri çalışıyor

Kizlar ben dun gece doguruyorum sandim resmen. Bi kramplar agrilar tarif edemeyecegim sekilde. Ilk aklima gelen daha hastane cantam hazir degil, hicbir seyi sterilize etmedim oldu.
Esim kronometre acti sancilarin ne kadar surdugune bakalim diye. Cok cok korktum dua ettim yalanci sanci olsun diye.
1 saat kadar kivrandim, sonra sızmışım, esim ara ara beni kontrol etmis. Adama ses cikartma uykumu bolme diye kizmisim ama kesinlikle hatirlamiyorum.
O degil de demek ki dogursam sizlere haber veremicem o kadar kendimi aciz hissettim ki dun.

Evet o ayak, bacak hareketleri de çok işe yarıyor.
Ödemleri de azaltıyor.
Sürekli hareketsiz olmak zaten başlı başına ağrı sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…