- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Ben valla her akşam diyorum ütü yapacağım çantasını hazırlayacağım gündüz ev temizliyorum her gün bir odayı dip bucak cam perde yapıyorum akşama derman kalmıyor bel agrisimdan duramıyorum vallaHerkes hamileligimi cok ozleyecegimi soyluyor ama ben su son 1 aydir cok yoruldum. Guya ogleden sonra hastane cantami hazirlayacaktim sonra tatli yapacaktim. Ikisini de yapacak guc bulamadim ve paso uzandim yattim ☺
Aynen 6. Ay bittikten sonra ben de zorlanmaya başladım. 20den beri çatı ağrısı var ama sadece onu idare ediyodum. Şimdi biraz yürüyeyim sırtımın solunda kemik batıyor resmen. Ters oturayım sol kaburgam batıyor. Boğazımda zehirli gaz topu var gibi, süt ve maden suyu biraz rahatlatıyor genelde ama bugün hiç rahat vermedi. Bunlara bir de göbek deliğinin etrafındaki çatlakların kaşıntısı eklendi. Yolmamak için zor tutuyorum kendimiHerkes hamileligimi cok ozleyecegimi soyluyor ama ben su son 1 aydir cok yoruldum. Guya ogleden sonra hastane cantami hazirlayacaktim sonra tatli yapacaktim. Ikisini de yapacak guc bulamadim ve paso uzandim yattim ☺
Şanslı gruptansın deseneÇatlakları konuşmuşsunuz bende sıfır çatlak var çok mutluyum. Sanirim bu biraz şans işi anneme çekmemişim iyi ki ikinci hamilelik sıfır çatlak şükür. Haftada 2 bebe yagi sürdüm o kadar. Çatlak olan arkadaşlar yag mı kullandınız kremi? Fayda durumları ne merak ettim.
Hayırlı kandillerKandiliniz mübarek olsun kizlar
Ya inanırmısınız bu akşamüstü aynısı başladı ve tedirgin oldum ne bu diye amniyo sıvısı mı sızıyo dedim minik minik bşy geliyor baskıyla ama bebeğin hareketiyle oluyo uzandım uzun süre olmadı sonra azcık rahatladım ama öncekilerde hiç böyle olmamıştım ondan anlayamadımBebegin kafasi mesanenin uzerinde ya o yuzden hep iseme hissi olusuyor. Ben ayiptir soylemesi isiyorum 2-3dk bekliyorum kalan varsa ciksin diye sonra bi kalkiyorum kalktigim gibi kafasinin yaptigi baskiyla yine oturuyorum 2-3damla daha geliyor. Ayy cok acik yazdim kusura bakmayin
Ben normal zamanda bile kabızlık sorunu hep yaşarım ama hamilelikte olmuyo şükür kan hapı bana ters etki yapıyor genelde kabız yaparmış bende aksine ishql gibi oluyo ve dediğin gibi akşamları genel olarakKızlar kabızlık konusu konuşulmuş ama bende de aksine ilk başlarda kabızlık vardı şimdi sanki saat kurmuş gibi bı saatlerde bir karın agrisi başlıyor sonra kızım geriliyor sonra doğru tuvalateve ayıptır söylemesi hep ishal oluyorum işe giderken sabahlari oluyordu şimdi iş yok akşamları oluyor.
Kızlar sırt ağrısı çeken var mı aramizda? Aşağıya doğru bel ağrısı desem daha doğru olur.. uyutmuyor da bu ağrı. Ne yapılabilir
Canım peki dik oturarak mi uyuyorsunBen çekiyorum ve delirtecek kadar ağrı yapıyor.
Çareyi dik oturarak ve sırtımın arkasına 2 3 yastık koyarak buldum.
Bildiğin dimi dik oturuyorum ama yoksa geçmiyor
Ay insallahBende de aynı göğüs koyulasmasi var kuzum, geçici gözüyle bakıyorum inşallah öyledir
Kızlar sırt ağrısı çeken var mı aramizda? Aşağıya doğru bel ağrısı desem daha doğru olur.. uyutmuyor da bu ağrı. Ne yapılabilir
Kızlar bu tarz ağrıların tek çözümü magnezyum benim de bel ve sırt ağrılarım var uzun zamandır magnezyum alıyorum kutu bitti iki gün içmedim hoop geri geldi bugün direkt nöbetçi eczaneden aldı eşim içtim ve iki saate geçti mucize gibiBen çekiyorum ve delirtecek kadar ağrı yapıyor.
Acaba bana da mi kan hani yapiyorku ama benim karnım çok ağrıyor sanki usutmus gibiBen normal zamanda bile kabızlık sorunu hep yaşarım ama hamilelikte olmuyo şükür kan hapı bana ters etki yapıyor genelde kabız yaparmış bende aksine ishql gibi oluyo ve dediğin gibi akşamları genel olarak
Ben de oyleyim bir is yaptim mi baska bi is yapamiyotum. Dun balik yaptim haliyle mutfak batti. Artik baska bi isle ugrasasim gelmedi. Haftaya yapalim artik yalanci sancilar sanki basladiBen valla her akşam diyorum ütü yapacağım çantasını hazırlayacağım gündüz ev temizliyorum her gün bir odayı dip bucak cam perde yapıyorum akşama derman kalmıyor bel agrisimdan duramıyorum valla
Doktorlqr az az sık sık yemeyi oneriyo ama ne kadar ise yarar bilemedim.Aynen 6. Ay bittikten sonra ben de zorlanmaya başladım. 20den beri çatı ağrısı var ama sadece onu idare ediyodum. Şimdi biraz yürüyeyim sırtımın solunda kemik batıyor resmen. Ters oturayım sol kaburgam batıyor. Boğazımda zehirli gaz topu var gibi, süt ve maden suyu biraz rahatlatıyor genelde ama bugün hiç rahat vermedi. Bunlara bir de göbek deliğinin etrafındaki çatlakların kaşıntısı eklendi. Yolmamak için zor tutuyorum kendimiYine de özleriz kesin doğum sonrası sıfırlanacak bizim bellekler hem biyerlerini kemiklerime taktırıp acıtsa da ben hareketlerini çok seviyorum oğluşumun Rabbim nasip edip verdi bize de sabretmek düşüyor galiba
Belki bas assagi donmustur ama bu minikler ayaklariyla da baski yaparlarYa inanırmısınız bu akşamüstü aynısı başladı ve tedirgin oldum ne bu diye amniyo sıvısı mı sızıyo dedim minik minik bşy geliyor baskıyla ama bebeğin hareketiyle oluyo uzandım uzun süre olmadı sonra azcık rahatladım ama öncekilerde hiç böyle olmamıştım ondan anlayamadımama 1 hafta önce kontrolde poposu aşağıdaydı benimki baş aşağı pozisyonda değildi. Sanırım sebebi ağırlaşmış olmaları olabilir
Şanslı gruptayim ama bebe yağı, badem yağı surmesem çatlardim. 7. Ayda karnım o kadar çok kaşınıyorum ki yağları sürüp bazen foto krem sürüp, vazelin el kremi bile sürüp göbeği açıkta biraktim. Evde böyle dolaştım şükür ise yaradı. Isallah son ayda da işe yarar catlaksiz bitiririm.Şanslı gruptansın deseneben kakao ve hindistan cevizi yağı sürüyorum. Başlarda banyo sonrasıydı. Karnım büyümeye başladığından beri her akşam sürmeye çalıştım ama hiç fayda etmedi. Annemde ve kardeşlerimde var bende neden olmasın çünkü
Bende senin gibi dik oturuyorum. Hep uzanarak otururdum belim kuyruk sokumuma doğru baskı yaptıkça bel ağrısı fazla oldu. Bende dik oturuyorum ve bel ağrılarım azaldı. Ayrıca bacaklarımı kaldırıp indirip hareket ettiriyorum eklem kemikleri çalışıyorBen çekiyorum ve delirtecek kadar ağrı yapıyor.
Canım peki dik oturarak mi uyuyorsun
Şanslı gruptayim ama bebe yağı, badem yağı surmesem çatlardim. 7. Ayda karnım o kadar çok kaşınıyorum ki yağları sürüp bazen foto krem sürüp, vazelin el kremi bile sürüp göbeği açıkta biraktim. Evde böyle dolaştım şükür ise yaradı. Isallah son ayda da işe yarar catlaksiz bitiririm.
Bende senin gibi dik oturuyorum. Hep uzanarak otururdum belim kuyruk sokumuma doğru baskı yaptıkça bel ağrısı fazla oldu. Bende dik oturuyorum ve bel ağrılarım azaldı. Ayrıca bacaklarımı kaldırıp indirip hareket ettiriyorum eklem kemikleri çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?