- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Ay insallah
Kızlar bu tarz ağrıların tek çözümü magnezyum benim de bel ve sırt ağrılarım var uzun zamandır magnezyum alıyorum kutu bitti iki gün içmedim hoop geri geldi bugün direkt nöbetçi eczaneden aldı eşim içtim ve iki saate geçti mucize gibi
Kizlar ben dun gece doguruyorum sandim resmen. Bi kramplar agrilar tarif edemeyecegim sekilde. Ilk aklima gelen daha hastane cantam hazir degil, hicbir seyi sterilize etmedim oldu.
Esim kronometre acti sancilarin ne kadar surdugune bakalim diye. Cok cok korktum dua ettim yalanci sanci olsun diye.
1 saat kadar kivrandim, sonra sızmışım, esim ara ara beni kontrol etmis. Adama ses cikartma uykumu bolme diye kizmisim ama kesinlikle hatirlamiyorum.
O degil de demek ki dogursam sizlere haber veremicem o kadar kendimi aciz hissettim ki dun.
Günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum
Mart annelerinin çoğu doğurmuş şubatta.
Bir tırsmıyor değilim
bende oraya bakıyordum şimdi her an her şey olabiliyor hazırlıklı olmakta fayda var bence bende hafta sonu hazırladım çantamı ufak tefek eksikler dışında hazır şükür içim rahat biraz daha
Bende okudukça şunu da yapayım bunu da yapayım oldum
Ama cidden rakamlar farazi yani bebek gelmek isteyince kendisi geliveriyor :)
evet bebekler gelecekleri zamanı kendileri ayarlıyor dediğin gibi sağlıklı sıhhatlı gelsinlerde bekliyoruz bizde onları bakalım bizleri neler bekliyor
Senin bugün son mu iş günün izne ne zaman ayrılıyorsun
Ne güzel ya, inşallah dinlenmeye vaktin olur, bebişte tam zamnında gelir.Evet sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.
Bugün son yavrum dayanamıyorum artık perşembe bırakacaktım ama konuştum patronla tamam dedi.
Daha fazla sürünmenin anlamı da yok yani eziyet ediyorum kendime :/
Ne güzel ya, inşallah dinlenmeye vaktin olur, bebişte tam zamnında gelir.
Sağlıkla gelsin Lila.İşleri bitireyim kızımı bekleyeceğim sonra
Sağlıkla gelsin Lila.
Bu arada şirkete sordum hemen sabah, biz kesinti yapmayacağımız için onaylamamıza gerek yok diyor . Bakalım ne yapacaklar amaaan bir de bunu düşünemeyeceğim artık.
Geçmiş olsun demekki yalancı sancı durumu yaşadın. Bundan sonraki günlerde bu sancıları yaşayabiliriz. Hastaneye sancı ile giderken sancı sıklığı önemli yoksa orada çok bekleyebiliyorsunuz.Kizlar ben dun gece doguruyorum sandim resmen. Bi kramplar agrilar tarif edemeyecegim sekilde. Ilk aklima gelen daha hastane cantam hazir degil, hicbir seyi sterilize etmedim oldu.
Esim kronometre acti sancilarin ne kadar surdugune bakalim diye. Cok cok korktum dua ettim yalanci sanci olsun diye.
1 saat kadar kivrandim, sonra sızmışım, esim ara ara beni kontrol etmis. Adama ses cikartma uykumu bolme diye kizmisim ama kesinlikle hatirlamiyorum.
O degil de demek ki dogursam sizlere haber veremicem o kadar kendimi aciz hissettim ki dun.
Aman bende ikinci olmasına rağmen tırsıyorum geç doğarsa diye tırsıyorum 37 -38 gelsin artık diyorum. Yoruldum belim bedenim yoruldu. Oğlumu koklama kucaklamak istiyorum 2 yıldır hamilelik durumuyla uğraşıyorum artık kucağıma alayım istiyorum ayyy duygulandım yine sulu göz oldum.Mart annelerinin çoğu doğurmuş şubatta.
Bir tırsmıyor değilim
Gunaydin kizlar iyi haftalarforevermorrenk ben 2 hafta oldu izne cikali bugun sordum muhasebecimiz sen dogum yapinca sistem onaylayacak suan izin vermiyor dedi o nedenle henuz e devlette gorunmuyormus
Seninde son gunun olmasina sevindim artik yat dinlen vakit azaldi anca yetecek inan
Ölücem sırt ağrısındanKızlar sırt ağrısı çeken var mı aramizda? Aşağıya doğru bel ağrısı desem daha doğru olur.. uyutmuyor da bu ağrı. Ne yapılabilir
Aslında aşırı yemiyorum ama ne yesem o yanma hissi oluyor. Midemde birşey yok sadece boğazımda. İdare ediyorum artık elimden birşey gelmiyor. İlk zamanlar benim göbeğin sol tarafında vardı dediğin gibi. Çatlak yok ama aşırı kaşıntı vardı. Alerji gibi geldi bana ama bilemiyorum tabi. Yine de olabildiğince kaşıma, dayanamadığında da yukarıdan aşağı doğru hafif hafif masaj yapar gibi kaşı. Ben özel krem ya da yağ almadım. Etrafımda kullananlar vardı faydasını göremedik dediler. Vücut yatkınsa oluyor herhaldeDoktorlqr az az sık sık yemeyi oneriyo ama ne kadar ise yarar bilemedim.
Benim de gobek deligimin etrafi cok kasiniyor, bazen beponthol krem suruyorum. Kasimaktan kizariyor catlamis saniyorum bepontol etkisini gosterince bisey kalmiyor. Henuz catlamadim ama bu catlamayacagim manasina gelmiyor. Kimi dogurduktan sonra gobek gittikce catliyormus. O yuzden lierac'a baya bi sure devam edicem. Lierac disinda pek bisey kullanmadim. Bebe yagi surdum ara sira o kadar. Ilk adete kadar kullanin diyolar. Sen bioil kullaniyor musun ? O catlak gorumunu minimize ediyormus.
Disari ciktim eve geldim yemek disinda pek bisey yapmadim aslinda canim hatta ogleden sonra hic halim yoktu hep uzandim.Gündüz çok mu yoruldun :/
Öyle oldu mu akşam içerde kıvranıyor bebekler ama çok şükür gelmiş geçmiş
Gecmis olsun canim sirtina destek alarak uyumaya calis. Seninki cenin pozisyonunda galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?