2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Ben zaten her gün magnezyum kullanıyorum ama bebek büyüdükçe karın aşağıya düşüyor.
İster istemez sırt ağrısı oluyor.
Zor işte analık :/

Gündüz çok mu yoruldun :/
Öyle oldu mu akşam içerde kıvranıyor bebekler ama çok şükür gelmiş geçmiş

Günaydınlar iyi haftalar,

Dünkü sırt ağrım devam etmekte, bebekte karnımda ortada yumru halinde duruyor anlamadım bu nasıl pozisyon, biraz korktum açıkcası. M mllen benimde hiçbişey üstüste hazır değil seni çok iyi anlıyorum bir an önce hazırlanmamız gerek ki aklımızdan bu stres çıksın canım :/

bende oraya bakıyordum şimdi her an her şey olabiliyor hazırlıklı olmakta fayda var bence bende hafta sonu hazırladım çantamı ufak tefek eksikler dışında hazır şükür içim rahat biraz daha

Bende okudukça şunu da yapayım bunu da yapayım oldum
Ama cidden rakamlar farazi yani bebek gelmek isteyince kendisi geliveriyor :)

Bende okudukça şunu da yapayım bunu da yapayım oldum
Ama cidden rakamlar farazi yani bebek gelmek isteyince kendisi geliveriyor :)

evet bebekler gelecekleri zamanı kendileri ayarlıyor dediğin gibi sağlıklı sıhhatlı gelsinlerde bekliyoruz bizde onları bakalım bizleri neler bekliyor
Senin bugün son mu iş günün izne ne zaman ayrılıyorsun

Evet sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.
Bugün son yavrum dayanamıyorum artık perşembe bırakacaktım ama konuştum patronla tamam dedi.
Daha fazla sürünmenin anlamı da yok yani eziyet ediyorum kendime :/

Evet sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.
Bugün son yavrum dayanamıyorum artık perşembe bırakacaktım ama konuştum patronla tamam dedi.
Daha fazla sürünmenin anlamı da yok yani eziyet ediyorum kendime :/
Ne güzel ya, inşallah dinlenmeye vaktin olur, bebişte tam zamnında gelir.

Sağlıkla gelsin Lila.
Bu arada şirkete sordum hemen sabah, biz kesinti yapmayacağımız için onaylamamıza gerek yok diyor . Bakalım ne yapacaklar amaaan bir de bunu düşünemeyeceğim artık.

Kesinti yapmayacaklar zaten çalışabilir raporu adı üstünde ama sistemden çalıştığına dair yine de onaylanması gerekiyor.
Hepimizin evladı sağlıkla gelsin inşallah

Geçmiş olsun demekki yalancı sancı durumu yaşadın. Bundan sonraki günlerde bu sancıları yaşayabiliriz. Hastaneye sancı ile giderken sancı sıklığı önemli yoksa orada çok bekleyebiliyorsunuz.
Mart annelerinin çoğu doğurmuş şubatta.
Bir tırsmıyor değilim
Aman bende ikinci olmasına rağmen tırsıyorum geç doğarsa diye tırsıyorum 37 -38 gelsin artık diyorum. Yoruldum belim bedenim yoruldu. Oğlumu koklama kucaklamak istiyorum 2 yıldır hamilelik durumuyla uğraşıyorum artık kucağıma alayım istiyorum ayyy duygulandım yine sulu göz oldum.
Dun kızımın odasını büyük odaya aldık çok güzel oldu ama oğlumun odası pembe renkli duvarıyla duruyor isalah boyanip yerlestirilip bitecek

Kuşum sen analık raporu aldın dimi ?
Eğer öyleyse o doğumdan sonra onaylanacak ama bu çalışabilir raporu ayrı.

Evet zaman daralıyor son 39 diyor uygulama ancak yetişecek her şey.

Kızlar sırt ağrısı çeken var mı aramizda? Aşağıya doğru bel ağrısı desem daha doğru olur.. uyutmuyor da bu ağrı. Ne yapılabilir
Ölücem sırt ağrısından bu gece cok ağrı çektim ben de , bi sağa döndüm bi sola hala daha devam ediyor ağrılar , çok yoruldum artık gerçekten

Aslında aşırı yemiyorum ama ne yesem o yanma hissi oluyor. Midemde birşey yok sadece boğazımda. İdare ediyorum artık elimden birşey gelmiyor. İlk zamanlar benim göbeğin sol tarafında vardı dediğin gibi. Çatlak yok ama aşırı kaşıntı vardı. Alerji gibi geldi bana ama bilemiyorum tabi. Yine de olabildiğince kaşıma, dayanamadığında da yukarıdan aşağı doğru hafif hafif masaj yapar gibi kaşı. Ben özel krem ya da yağ almadım. Etrafımda kullananlar vardı faydasını göremedik dediler. Vücut yatkınsa oluyor herhalde bence de sen bırakma ama sana faydası olmuş belli ki

Gündüz çok mu yoruldun :/
Öyle oldu mu akşam içerde kıvranıyor bebekler ama çok şükür gelmiş geçmiş
Disari ciktim eve geldim yemek disinda pek bisey yapmadim aslinda canim hatta ogleden sonra hic halim yoktu hep uzandim.
Gecmis olsun canim sirtina destek alarak uyumaya calis. Seninki cenin pozisyonunda galiba Aynen bu haftasonu artik hazirlayalim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…