yok yani diyorki ben birşey bildirmeyeceğim senin maaşını ben ödeyeceğim bu süreçte sonrasında da sen raporla yatan parayı bana vereceksin, anladığım buKesinti yapmayacaklar zaten çalışabilir raporu adı üstünde ama sistemden çalıştığına dair yine de onaylanması gerekiyor.
Hepimizin evladı sağlıkla gelsin inşallah
Geçmiş olsun demekki yalancı sancı durumu yaşadın. Bundan sonraki günlerde bu sancıları yaşayabiliriz. Hastaneye sancı ile giderken sancı sıklığı önemli yoksa orada çok bekleyebiliyorsunuz.
Aman bende ikinci olmasına rağmen tırsıyorum geç doğarsa diye tırsıyorum 37 -38 gelsin artık diyorum. Yoruldum belim bedenim yoruldu. Oğlumu koklama kucaklamak istiyorum 2 yıldır hamilelik durumuyla uğraşıyorum artık kucağıma alayım istiyorum ayyy duygulandım yine sulu göz oldum.
Dun kızımın odasını büyük odaya aldık çok güzel oldu ama oğlumun odası pembe renkli duvarıyla duruyor isalah boyanip yerlestirilip bitecek
Kız senin son günün değil mi bugünGünaydın canım iyi haftalar
Disari ciktim eve geldim yemek disinda pek bisey yapmadim aslinda canim hatta ogleden sonra hic halim yoktu hep uzandim.
Gecmis olsun canim sirtina destek alarak uyumaya calis. Seninki cenin pozisyonunda galibaAynen bu haftasonu artik hazirlayalim ya
sen raporla yatan parayı bana vereceksin, anladığım bu
Bende de dün gece oldu göbek çevresinde baya uyudum sonraKizlar ben dun gece doguruyorum sandim resmen. Bi kramplar agrilar tarif edemeyecegim sekilde. Ilk aklima gelen daha hastane cantam hazir degil, hicbir seyi sterilize etmedim oldu.
Esim kronometre acti sancilarin ne kadar surdugune bakalim diye. Cok cok korktum dua ettim yalanci sanci olsun diye.
1 saat kadar kivrandim, sonra sızmışım, esim ara ara beni kontrol etmis. Adama ses cikartma uykumu bolme diye kizmisim ama kesinlikle hatirlamiyorum.
O degil de demek ki dogursam sizlere haber veremicem o kadar kendimi aciz hissettim ki dun.
Kız senin son günün değil mi bugün
Su gibi aksın gitsin inşallahSon gün kuşum
Şimdiden sürünmeye başladım
yok işte 4 ay maaş ödeyecek şirket bana, böyle bir sistem uyguluyorlarmış, aslında benim yararıma değil mi :). Yani ben aynı çalışıyormuş gibi maaşımı almaya devam edeceğim.Hayır ya o yatan parayı ona neden veresin ?
Sana 4 ay maaş ödemeyecek, sgk yatırmayacak sen bunu devletten hak ettiği için alıyorsun.
İşyerine neden ödeyesin tekrardan ?
Tamam sana zaten maaş verecek çünkü hala çalışıyorsun o raporu da zaten ondan aldık.
Kız sakın o yatan doğum parasını geri götürüp verme.
Gecmis olsun canim ya demek ki yalanci sanciydi geldi gecti cok sukurKizlar ben dun gece doguruyorum sandim resmen. Bi kramplar agrilar tarif edemeyecegim sekilde. Ilk aklima gelen daha hastane cantam hazir degil, hicbir seyi sterilize etmedim oldu.
Esim kronometre acti sancilarin ne kadar surdugune bakalim diye. Cok cok korktum dua ettim yalanci sanci olsun diye.
1 saat kadar kivrandim, sonra sızmışım, esim ara ara beni kontrol etmis. Adama ses cikartma uykumu bolme diye kizmisim ama kesinlikle hatirlamiyorum.
O degil de demek ki dogursam sizlere haber veremicem o kadar kendimi aciz hissettim ki dun.
Su gibi aksın gitsin inşallahyarın akşama kadar yatarsın dayan
Ben de sirkete e devletteki seyi sordum siz mi onayladiniz diye. O otomatik geciyor zaten direk demis. Bisey anlamadimSağlıkla gelsin Lila.
Bu arada şirkete sordum hemen sabah, biz kesinti yapmayacağımız için onaylamamıza gerek yok diyor . Bakalım ne yapacaklar amaaan bir de bunu düşünemeyeceğim artık.
Anlamadim muhasebecinin sistemde onaylamasina gerek yok mu ? Dogurunca sistem otomatik mi onayliyormusGunaydin kizlar iyi haftalarforevermorrenk ben 2 hafta oldu izne cikali bugun sordum muhasebecimiz sen dogum yapinca sistem onaylayacak suan izin vermiyor dedi o nedenle henuz e devlette gorunmuyormus
Seninde son gunun olmasina sevindim artik yat dinlen vakit azaldi anca yetecek inan
Kuşum sen analık raporu aldın dimi ?
Eğer öyleyse o doğumdan sonra onaylanacak ama bu çalışabilir raporu ayrı.
Evet zaman daralıyor son 39 diyor uygulama ancak yetişecek her şey.
yok işte 4 ay maaş ödeyecek şirket bana, böyle bir sistem uyguluyorlarmış, aslında benim yararıma değil mi :). Yani ben aynı çalışıyormuş gibi maaşımı almaya devam edeceğim.
Gunaydin canlarim
Kizlar yengemin kardesi doguma girdi 8 de alacaklardi hala cikmadi. Endiselenmeli miyim ya? Sezeryan bu kadar uzun surermi
Kizlar ben dun gece doguruyorum sandim resmen. Bi kramplar agrilar tarif edemeyecegim sekilde. Ilk aklima gelen daha hastane cantam hazir degil, hicbir seyi sterilize etmedim oldu.
Evet sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.
Bugün son yavrum dayanamıyorum artık perşembe bırakacaktım ama konuştum patronla tamam dedi.
Daha fazla sürünmenin anlamı da yok yani eziyet ediyorum kendime :/
yok işte 4 ay maaş ödeyecek şirket bana, böyle bir sistem uyguluyorlarmış, aslında benim yararıma değil mi :). Yani ben aynı çalışıyormuş gibi maaşımı almaya devam edeceğim.
Ben de sirkete e devletteki seyi sordum siz mi onayladiniz diye. O otomatik geciyor zaten direk demis. Bisey anlamadimforevermorrenk
senin de son is gunun hayirli olsun canim evinde dinlen doguma hazirla kendini. Cidden cok zor ben evden olmama ragmen zorlaniyorum
Anlamadim muhasebecinin sistemde onaylamasina gerek yok mu ? Dogurunca sistem otomatik mi onayliyormus
Hadi gözünaydın canımçok sevindim senin adına. Gelmesin bol dinlenmeli günler
Yalnız vazelinde petrol var gibi birşey duymuştum araştırıp kullanmakta fayda varŞanslı gruptayim ama bebe yağı, badem yağı surmesem çatlardim. 7. Ayda karnım o kadar çok kaşınıyorum ki yağları sürüp bazen foto krem sürüp, vazelin el kremi bile sürüp göbeği açıkta biraktim. Evde böyle dolaştım şükür ise yaradı. Isallah son ayda da işe yarar catlaksiz bitiririm.
Bende senin gibi dik oturuyorum. Hep uzanarak otururdum belim kuyruk sokumuma doğru baskı yaptıkça bel ağrısı fazla oldu. Bende dik oturuyorum ve bel ağrılarım azaldı. Ayrıca bacaklarımı kaldırıp indirip hareket ettiriyorum eklem kemikleri çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?