2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kesinti yapmayacaklar zaten çalışabilir raporu adı üstünde ama sistemden çalıştığına dair yine de onaylanması gerekiyor.
Hepimizin evladı sağlıkla gelsin inşallah
yok yani diyorki ben birşey bildirmeyeceğim senin maaşını ben ödeyeceğim bu süreçte sonrasında da sen raporla yatan parayı bana vereceksin, anladığım bu

Bedenler tükeniyor cidden ağrılar, yanmalar, sancılar tükeniyoruz
Benimde 39.haftam 1 nisana denk geliyor nasıl dayanacağım daha bilmiyorum :/
Sağlıkla doğursaydık bir an önce

Uzun süre ayakta durmak bile yoruyor artık :/

sen raporla yatan parayı bana vereceksin, anladığım bu

Hayır ya o yatan parayı ona neden veresin ?
Sana 4 ay maaş ödemeyecek, sgk yatırmayacak sen bunu devletten hak ettiği için alıyorsun.
İşyerine neden ödeyesin tekrardan ?
Tamam sana zaten maaş verecek çünkü hala çalışıyorsun o raporu da zaten ondan aldık.

Kız sakın o yatan doğum parasını geri götürüp verme.

Bende de dün gece oldu göbek çevresinde baya uyudum sonra

yok işte 4 ay maaş ödeyecek şirket bana, böyle bir sistem uyguluyorlarmış, aslında benim yararıma değil mi :). Yani ben aynı çalışıyormuş gibi maaşımı almaya devam edeceğim.

Gecmis olsun canim ya demek ki yalanci sanciydi geldi gecti cok sukur Insallah daha olmaz merak etme sen Bu arada hazirligini yap bu hafta en iyisi icin rahat olsun onlari dusunme

Gunaydin canlarim
Kizlar yengemin kardesi doguma girdi 8 de alacaklardi hala cikmadi. Endiselenmeli miyim ya? Sezeryan bu kadar uzun surermi

Sağlıkla gelsin Lila.
Bu arada şirkete sordum hemen sabah, biz kesinti yapmayacağımız için onaylamamıza gerek yok diyor . Bakalım ne yapacaklar amaaan bir de bunu düşünemeyeceğim artık.
Ben de sirkete e devletteki seyi sordum siz mi onayladiniz diye. O otomatik geciyor zaten direk demis. Bisey anlamadim forevermorrenk
senin de son is gunun hayirli olsun canim evinde dinlen doguma hazirla kendini. Cidden cok zor ben evden olmama ragmen zorlaniyorum
Anlamadim muhasebecinin sistemde onaylamasina gerek yok mu ? Dogurunca sistem otomatik mi onayliyormus

Kuşum sen analık raporu aldın dimi ?
Eğer öyleyse o doğumdan sonra onaylanacak ama bu çalışabilir raporu ayrı.

Evet zaman daralıyor son 39 diyor uygulama ancak yetişecek her şey.

Evet analik raporu canim daha once calisabilir almistim onlar gorunuyor oyleyse dogum sonrasi onaylanacak
Insallah bebisin vaktini bekler annesine dinlenme zamani tanir

yok işte 4 ay maaş ödeyecek şirket bana, böyle bir sistem uyguluyorlarmış, aslında benim yararıma değil mi :). Yani ben aynı çalışıyormuş gibi maaşımı almaya devam edeceğim.

Aslında iyi bir şey ama usulsüzlüğe giriyor.
Normal de böyle bir şey yapılması yasak.
Sgk raporu olan çalışana ücret ödemek yanlış bir karar.

Senin yararına evet iyi ama genel olarak bakarsan iyi değil canım.
Sen yarın bir gün ben bu parayı almadım diye şikayet etsen şirketinin başı yanar mesela

Kuzum çok geçmiş olsun artık bu ağrılar yoklayacak bizi yavaş yavaş. Sen yine başla bir şeylere. En azından kafan rahat eder. O ağrılarla bir de çantayı falan düşünmezsin

Geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce senin de ağrın

Evet sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.
Bugün son yavrum dayanamıyorum artık perşembe bırakacaktım ama konuştum patronla tamam dedi.
Daha fazla sürünmenin anlamı da yok yani eziyet ediyorum kendime :/

Hadi gözünaydın canım çok sevindim senin adına. Gelmesin bol dinlenmeli günler

Benim eski çalıştığım şirket de öyle yapıyordu tüm uzun süreli raporlarda. Devletin verdiği iş göremezlik maaşının tavan ve taban değerleri var. Onlara bağlı kalınsın istemiyordu. Çalışan için çok daha iyi oluyor o yüzden

Ben bu raporların otomatik onaylandığını sizin muhasebecilerden duyuyorum
Neyse siz tetikte olun en azından sorun yaşamamız olursunuz sakinsampiyonn
Senin de az kaldı ya şaka maka doğuruyoruz

Yalnız vazelinde petrol var gibi birşey duymuştum araştırıp kullanmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…