2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben bu raporların otomatik onaylandığını sizin muhasebecilerden duyuyorum
Neyse siz tetikte olun en azından sorun yaşamamız olursunuz sakinsampiyonn
Senin de az kaldı ya şaka maka doğuruyoruz
Mart anneleri doğurdu hep gerçekten sıra bize geldi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl doğurucam bilmiyorum , dün baktım eşim benden daha hazır, şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyo gören de 3 doğurdu 4.yü bekliyor sanır. keşke o doldurabilse benim yerime

Canim kuzenimde medikalparka gidiyor calisir raporu aldi dr demis bisey yapmana gerek yok biz giris yapioruz zaten hic anlamiyorum eksik birsey olmasinda aman

Az kaldi valla mart ayi cogumuz dogurmus olabiliriz

Bebişim onlara her şey kolay.
Bizim yerimizde olsalar sürünürler
Mide yanması, ağrılar, sancılar, ateş basmaları ooooo hele benimkinin canı çok tatlıdır

Bende bazen korkuyorum ara ara ağlıyorum yani nasıl olacak diye hiç bilmediğimiz bir şey çünkü

Bi gurbetci olarak bilgim yok ne dese inaniyorum neyse en azindan e devlette calisabilir analik raporu diye bisey cikiyor tek guvencem o

Gunaydin canlarim
Kizlar yengemin kardesi doguma girdi 8 de alacaklardi hala cikmadi. Endiselenmeli miyim ya? Sezeryan bu kadar uzun surermi
Endiselenme canim herkesin kendine gelmesi ayni sureyi bulmuyor olabilir. Esi falan bilgi almistir zaten onunla bi gorusun

Canim kuzenimde medikalparka gidiyor calisir raporu aldi dr demis bisey yapmana gerek yok biz giris yapioruz zaten hic anlamiyorum eksik birsey olmasinda aman

Az kaldi valla mart ayi cogumuz dogurmus olabiliriz

Peki madem bir şey olursa paranı onlardan alırız

Evet tam olarak bu yüzden. O yüzden fazla takılmama gerek yok sanırım, içim rahatladı.
sağol forevermorrenk , seni de bi dünya uğraştırdık.

Sen bizden daha iyi durumdasın

Gecmis olsun sanada canim ya Evet hazirlayin bu hafta da en azindan onu dusunmeyin canim
Yavrum pazartesi ya ameliyathanelerde doludur.
Malum orada da sırayla alınıyorsun ya kötü düşünme
Ondan mi dersin canim yaa insallahhh
Benimde odum kopuyor kuzum bende hiic mi hic hazir degilim sanki… Esinin isinden dolayi sanirim biraz daha hazir

Esine yazdim aldilar bekliyoruz yazmis.. Bakalim insallah kendine gelmesini bekliyorlardir
Devletse sirada bekliyordur sezeryanda yarim saate bitmis oluyor ama girmen cikman illaki vakit geciyor korkacak birsey yoktir
Ilk sira onundu ama demek ki icerde biseyler oluyor doktoru falan da belki gec gelmistir

Anam bir an benim esim sandim. Kiz seninki en azindan doktor adamin bilgisi illaki var Benimkine ne oluyosa nasil sogukkanli bi gorsen. Dun sancim vardi, acmis kronometreyi dakika tutuyor 32.hafta dogum belirtilerine bakip tepemde dikilmis okuyor bu yalanci sanci artik 32den sonra yasayacaksin normal diyor.

Gecmis olsun sanada canim ya Evet hazirlayin bu hafta da en azindan onu dusunmeyin canim

Ondan mi dersin canim yaa insallahhh

Benimde odum kopuyor kuzum bende hiic mi hic hazir degilim sanki… Esinin isinden dolayi sanirim biraz daha hazir

Evet evet şimdi ameliyathaneye girince hemen ameliyata almıyorlar.
Bekleme odaları var kimisini uyutup bekletiyorlar, kimisini boşluk durumuna göre alıyorlar.
12 kere ameliyat olmuş birisi olarak bu konuda deneyimim çok fazladır

Zaten Allah korusun kötü bir şey olsa geri gelip haber verir doktoru.

Gelsin canım.
Sen nasılsın her şey yolunda dimi
Yolunda canım çok şükür haftasonları eşim geliyor çok zaman ayıramıyorum telefona
İki gecedir lansora başladığımdan beri midem de iyi çok şükür rahat uyuyorum valla yanmıyor artık midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…