- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Mart anneleri doğurdu hep gerçekten sıra bize geldi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl doğurucam bilmiyorum , dün baktım eşim benden daha hazır, şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyo gören de 3 doğurdu 4.yü bekliyor sanır. keşke o doldurabilse benim yerimeBen bu raporların otomatik onaylandığını sizin muhasebecilerden duyuyorum
Neyse siz tetikte olun en azından sorun yaşamamız olursunuzsakinsampiyonn
Senin de az kaldı ya şaka maka doğuruyoruz
O alevi bilirimMide üst kapağım alev atıyor resmen
8 saat kaldı dayanın
Ben bu raporların otomatik onaylandığını sizin muhasebecilerden duyuyorum
Mart anneleri doğurdu hep gerçekten sıra bize geldi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl doğurucam bilmiyorum , dün baktım eşim benden daha hazır, şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyo gören de 3 doğurdu 4.yü bekliyor sanır. keşke o doldurabilse benim yerime
O alevi bilirimmaden suyu iç yavaş yavaş
Bi gurbetci olarak bilgim yok ne dese inaniyorumBen bu raporların otomatik onaylandığını sizin muhasebecilerden duyuyorum
Endiselenme canim herkesin kendine gelmesi ayni sureyi bulmuyor olabilir. Esi falan bilgi almistir zaten onunla bi gorusunGunaydin canlarim
Kizlar yengemin kardesi doguma girdi 8 de alacaklardi hala cikmadi. Endiselenmeli miyim ya? Sezeryan bu kadar uzun surermi
Canim kuzenimde medikalparka gidiyor calisir raporu aldi dr demis bisey yapmana gerek yok biz giris yapioruz zatenhic anlamiyorum eksik birsey olmasinda aman
Az kaldi valla mart ayi cogumuz dogurmus olabiliriz
Gunaydin canlarim
Kizlar yengemin kardesi doguma girdi 8 de alacaklardi hala cikmadi. Endiselenmeli miyim ya? Sezeryan bu kadar uzun surermi
Evet tam olarak bu yüzden. O yüzden fazla takılmama gerek yok sanırım, içim rahatladı.Benim eski çalıştığım şirket de öyle yapıyordu tüm uzun süreli raporlarda. Devletin verdiği iş göremezlik maaşının tavan ve taban değerleri var. Onlara bağlı kalınsın istemiyordu. Çalışan için çok daha iyi oluyor o yüzden
Bi gurbetci olarak bilgim yok ne dese inaniyorumneyse en azindan e devlette calisabilir analik raporu diye bisey cikiyor tek guvencem o
Endiselenme canim herkesin kendine gelmesi ayni sureyi bulmuyor olabilir. Esi falan bilgi almistir zaten onunla bi gorusun
Söylemesi ayıp bazen geğirme geliyor ama nasıl şiddetliKendimi ejderha gibi hissediyorum
Gecmis olsun sanada canim ya
Ondan mi dersin canim yaa insallahhhYavrum pazartesi ya ameliyathanelerde doludur.
Malum orada da sırayla alınıyorsun ya kötü düşünme
Benimde odum kopuyor kuzum bende hiic mi hic hazir degilim sanki… Esinin isinden dolayi sanirim biraz daha hazirMart anneleri doğurdu hep gerçekten sıra bize geldi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl doğurucam bilmiyorum , dün baktım eşim benden daha hazır, şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyo gören de 3 doğurdu 4.yü bekliyor sanır. keşke o doldurabilse benim yerime
Evet tam olarak bu yüzden. O yüzden fazla takılmama gerek yok sanırım, içim rahatladı.
sağolforevermorrenk , seni de bi dünya uğraştırdık.
Esine yazdim aldilar bekliyoruzBi gurbetci olarak bilgim yok ne dese inaniyorumneyse en azindan e devlette calisabilir analik raporu diye bisey cikiyor tek guvencem o
Endiselenme canim herkesin kendine gelmesi ayni sureyi bulmuyor olabilir. Esi falan bilgi almistir zaten onunla bi gorusun
Ilk sira onundu ama demek ki icerde biseyler oluyor doktoru falan da belki gec gelmistirDevletse sirada bekliyordur sezeryanda yarim saate bitmis oluyor ama girmen cikman illaki vakit geciyor korkacak birsey yoktir
Anam bir an benim esim sandim. Kiz seninki en azindan doktor adamin bilgisi illaki var Benimkine ne oluyosa nasil sogukkanli bi gorsen. Dun sancim vardi, acmis kronometreyi dakika tutuyorMart anneleri doğurdu hep gerçekten sıra bize geldi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl doğurucam bilmiyorum , dün baktım eşim benden daha hazır, şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyo gören de 3 doğurdu 4.yü bekliyor sanır. keşke o doldurabilse benim yerime
Söylemesi ayıp bazen geğirme geliyor ama nasıl şiddetli
Gecmis olsun sanada canim yaEvet hazirlayin bu hafta da en azindan onu dusunmeyin canim
Ondan mi dersin canim yaa insallahhh
Benimde odum kopuyor kuzum bende hiic mi hic hazir degilim sanki… Esinin isinden dolayi sanirim biraz daha hazir
Sırt ağrısı aynı regl iken yada regl gelirken ki ağrı gibi korkmalı miyim ya sizce? :/
Yolunda canım çok şükürGelsin canım.
Sen nasılsın her şey yolunda dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?