Ay gelmesin mi demişim benGelsin canım.
Sen nasılsın her şey yolunda dimi
Evet sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.
Bugün son yavrum dayanamıyorum artık perşembe bırakacaktım ama konuştum patronla tamam dedi.
Daha fazla sürünmenin anlamı da yok yani eziyet ediyorum kendime :/
iyi olmuş dinlenirsin evde işlerini halledersin yavaş yavaş benimde cuma son inşallah dört gözle bekliyorum :)
Canım geçen hafta benim de öyleydi korktum devlete gittim ya hatta. Regl ağrısı ile doğum sancısı benzer yazanlar kalmıştı aklımda ondan korkup gittim aslında. Sıfır sancı çıkmıştı. Hiç geçecek bir ağrı gibi gelmiyordu ama geçti çok şükür. Senin de hemen geçer inşallahSırt ağrısı aynı regl iken yada regl gelirken ki ağrı gibi korkmalı miyim ya sizce? :/
Yolunda canım çok şükürhaftasonları eşim geliyor çok zaman ayıramıyorum telefona
İki gecedir lansora başladığımdan beri midem de iyi çok şükür rahat uyuyorum valla yanmıyor artık midem
Ay gelmesin mi demişim ben
Yok kız o kadar da değil sık kendini:)Sadece geğirme gelse yine iyi jslkdlsld
Salıvereceğim diye korkuyorum ofisin içinde
Kız ne fiti fitisi. 8 ay oldı tık yok ya bizde yasakKız bende gelsin okudum onu
Sizi gidi fiti fiticiler sizi
Benim mide Hiroşima'ya atılan atom bombası gibi şuan
Kız ne fiti fitisi. 8 ay oldı tık yok ya bizde yasak
Adamcağız geldiği gibi gidiyor her hafta
Soğukkkanlılığa bakAnam bir an benim esim sandim. Kiz seninki en azindan doktor adamin bilgisi illaki var Benimkine ne oluyosa nasil sogukkanli bi gorsen. Dun sancim vardi, acmis kronometreyi dakika tutuyor32.hafta dogum belirtilerine bakip tepemde dikilmis okuyor bu yalanci sanci artik 32den sonra yasayacaksin normal diyor.
Bebek vazelini ama kontrol edeyim yine de .Yalnız vazelinde petrol var gibi birşey duymuştum araştırıp kullanmakta fayda var
Ağrı şiddeti sıklığı önemli . İş yaptıktan sonra yorulup ağrıyor öyle birsey olabilir mi. İstersen git muayene ol ne olacağı belli olmazSırt ağrısı aynı regl iken yada regl gelirken ki ağrı gibi korkmalı miyim ya sizce? :/
Kızlar hemşireye 5 Li mi yoksa 10 lu mu hastane çıkışı veriliyor
Kız 10lu çok değil mi giydirip getiriyorlar zaten. Önlük,tulum falan oluyor içinde o setlerin, hemşirelere lazım değil onlar. Zıbın, alt,üst, şapka, eldiven,çorap,bez bir de battaniye veriliyor. Hatta çoraptan da emin değilim ama ben koydum 1çift.Ben 10 lu vereceğim canım.
Genellikle de 10 lu veriliyor
Neyse fazlasını verirler zaten için nasıl rahat edecekse öyle yap tebiii:)Yavrum adı 10 lu olmuş
Yoksa eldiven, şapka, zıbın, çorap falan filan işte.
İçinin atleti falan ne bileyim ya vereceğim çok olan parçayı
Neyse fazlasını verirler zaten için nasıl rahat edecekse öyle yap tebiii:)
Canım ince bir hırka al kendine istersen. Doğum sonrası üşüme olabiliyormuş. Benim hastanede servis katı çok sıcak oluyor ama yine de kalın birşey değil de ince bir hırka getirsen iyi olur dedilerGünaydın kızlarböyle bir hastane öantası listesi yaptım. Sizce eksik ya da fazla olan bir şey var mı?
Bu da benim listem mesela canım. İki gece kalma ihtimalim olduğu için bir tık fazla yedekliGünaydın kızlarböyle bir hastane öantası listesi yaptım. Sizce eksik ya da fazla olan bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?