2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.
Bugün son yavrum dayanamıyorum artık perşembe bırakacaktım ama konuştum patronla tamam dedi.
Daha fazla sürünmenin anlamı da yok yani eziyet ediyorum kendime :/

iyi olmuş dinlenirsin evde işlerini halledersin yavaş yavaş benimde cuma son inşallah dört gözle bekliyorum :)

Sırt ağrısı aynı regl iken yada regl gelirken ki ağrı gibi korkmalı miyim ya sizce? :/
Canım geçen hafta benim de öyleydi korktum devlete gittim ya hatta. Regl ağrısı ile doğum sancısı benzer yazanlar kalmıştı aklımda ondan korkup gittim aslında. Sıfır sancı çıkmıştı. Hiç geçecek bir ağrı gibi gelmiyordu ama geçti çok şükür. Senin de hemen geçer inşallah

Ay gelmesin mi demişim ben

Kız bende gelsin okudum onu
Sizi gidi fiti fiticiler sizi
Benim mide Hiroşima'ya atılan atom bombası gibi şuan

Soğukkkanlılığa bak bunlar önceki hayatlarında kesin doğurmuş olmalılar baska açıklaması olamaz pilates topu aldım 36.hafta başlıcam hareketlere , eşim beraber yaparız hareketleri bi tane de bana alalım diyo o baya kendini doğuma hazırlıyor bence Hamile yastığı da var zaten basından beri . Dün akşam oturuyoruz yemek yedik, ay benim midem bulandı diyo. Dedim normal ilk trimesterda cok sık oluyo ikinci trimester gelsin rahatlarsın biraz . Deli etti beni yaaa

Yalnız vazelinde petrol var gibi birşey duymuştum araştırıp kullanmakta fayda var
Bebek vazelini ama kontrol edeyim yine de .
Sırt ağrısı aynı regl iken yada regl gelirken ki ağrı gibi korkmalı miyim ya sizce? :/
Ağrı şiddeti sıklığı önemli . İş yaptıktan sonra yorulup ağrıyor öyle birsey olabilir mi. İstersen git muayene ol ne olacağı belli olmaz

Ben 10 lu vereceğim canım.
Genellikle de 10 lu veriliyor
Kız 10lu çok değil mi giydirip getiriyorlar zaten. Önlük,tulum falan oluyor içinde o setlerin, hemşirelere lazım değil onlar. Zıbın, alt,üst, şapka, eldiven,çorap,bez bir de battaniye veriliyor. Hatta çoraptan da emin değilim ama ben koydum 1çift.

Günaydın kızlar böyle bir hastane öantası listesi yaptım. Sizce eksik ya da fazla olan bir şey var mı?

Eklentiler

• 20220225_215153.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 91
Günaydın kızlar böyle bir hastane öantası listesi yaptım. Sizce eksik ya da fazla olan bir şey var mı?
Canım ince bir hırka al kendine istersen. Doğum sonrası üşüme olabiliyormuş. Benim hastanede servis katı çok sıcak oluyor ama yine de kalın birşey değil de ince bir hırka getirsen iyi olur dediler

Bu da benim listem mesela canım. İki gece kalma ihtimalim olduğu için bir tık fazla yedekli
emzirme atletini 3 yaptım. Benim hastane emzirme sütyeni istemedi getirsen de giydirmiyoruz dedi

Eklentiler

• D1B7C454-3095-4055-8033-8AA350DA749F.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 92
  • 66AD8E39-62E2-4079-B60D-F3AE12AC1734.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…