- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Günaydın kızlarböyle bir hastane öantası listesi yaptım. Sizce eksik ya da fazla olan bir şey var mı?
Bu da benim listem mesela canım. İki gece kalma ihtimalim olduğu için bir tık fazla yedekli
Kardeşim ağustosta doğum yaptı, ince penye battaniye almıştık yanımıza ama oda soğuktu gidip tekrar kalın battaniye getirmiştik evden. Sen yine de yanına al canım odanın durumuna göre kullanırsınız belki.Benim kv deye kalsa çocuğumu kundak+kalın battaniyeye de saracak
Kardeşim ağustosta doğum yaptı, ince penye battaniye almıştık yanımıza ama oda soğuktu gidip tekrar kalın battaniye getirmiştik evden. Sen yine de yanına al canım odanın durumuna göre kullanırsınız belki.
Belli olmaz tabi ki sıcak da olabilir mart nisan gibi olacaklar ama tedbirli olmakta fayda var. Üzerindeki kıyafette leke olsa problem olmaz ama üşürse sıkıntı. Bir de anne karnında belli sıcaklıkta oluyorlar ya ilk zaman onu yakalayabilmek gerek sanırım.Ben de kv deyle dalga geçiyordum
Benim de bugün geldi. Kırmızı klasik birşey aldım şuan için vallaBen lohusa tacı almadım ya aklımdakini bulamadım :/
Çay almadım ben ve sıcak su torbası onlar ne içinGünaydın kızlarböyle bir hastane öantası listesi yaptım. Sizce eksik ya da fazla olan bir şey var mı?
Benim de bugün geldi. Kırmızı klasik birşey aldım şuan için vallabiraz kargoda fiyonku kaymış da ütüyle düzelir sanırım.
Ama 36-37 leri görürsem fotoğraf için beyaz bir gecelik ile güzel bir tac alacağım inşallah
Bunu trendyoldan mı aldınız fiyonk boyutları aynı değildi ben iade etmeyi düşündüm ütülemedimBenim de bugün geldi. Kırmızı klasik birşey aldım şuan için vallabiraz kargoda fiyonku kaymış da ütüyle düzelir sanırım.
Ama 36-37 leri görürsem fotoğraf için beyaz bir gecelik ile güzel bir tac alacağım inşallah
Belli olmaz tabi ki sıcak da olabilir mart nisan gibi olacaklar ama tedbirli olmakta fayda var. Üzerindeki kıyafette leke olsa problem olmaz ama üşürse sıkıntı. Bir de anne karnında belli sıcaklıkta oluyorlar ya ilk zaman onu yakalayabilmek gerek sanırım.
Ahhh ah o koyuna alma kısmı en güzel yanı olacak doğumun... Sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebişlerimiz. Bu arada mart annelerini de takip ediyorum. Son zamanlar magnezyum içmek normal doğumu zorlaştırıyormuş.Ben onu koynumda ısıtırım üşümesin
Doğru diyorsun yavrum işin şakası bir yana kalın battaniyeyi koydum diye hatırlıyorum :)
Doğum da tam temizlemezlerse bebek kirli gelebilir güzel özel takımları dogumhqneye vermeyin sonra odaya gelince siz giydirisiniz
Ahhh ah o koyuna alma kısmı en güzel yanı olacak doğumun... Sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebişlerimiz. Bu arada mart annelerini de takip ediyorum. Son zamanlar magnezyum içmek normal doğumu zorlaştırıyormuş.
Bunun lilası var mı ?
Ben lila renk aradım ama bulamadım ondan alamadım ama seninkisi çok şeker :)
Giyersin kuzum ya 36-37 ye ne kaldı şurada
Ben 2 kutu içtim sadece. Bugün bitti. Bir kutu daha alırım ama bitirmeden bırakırım belki bilmiyorum henüz. Sorunca bana da yazar mısın:) Sabırsızlanıyorum ama zamanı ne zamansa o zaman gelsinlerBen hep içtim en başından beri yarın gidince sorayım ne zaman bırakmak uygun olur.
Yavrum ya nasıl hasret içindeyiz, kucağımıza alacağımız günleri iple çekiyoruz :)
Bunun lilası var mı ?
Ben lila renk aradım ama bulamadım ondan alamadım ama seninkisi çok şeker :)
Giyersin kuzum ya 36-37 ye ne kaldı şurada
Bunu trendyoldan mı aldınız fiyonk boyutları aynı değildi ben iade etmeyi düşündüm ütülemedim
Bu da cok güzel bak içinde lila da varçiğdem kaya design Özel Tasarım Mor Cicekli Incili Anne Lohusa Tacı - Fiyatı, Yorumları
çiğdem kaya design Özel Tasarım Mor Cicekli Incili Anne Lohusa Tacı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rica ederim canım benim ,cok güzel oldu gerçektenHarika ya bu hemen alıyorum manolyacığım çok teşekkür ederim
Ben 2 kutu içtim sadece. Bugün bitti. Bir kutu daha alırım ama bitirmeden bırakırım belki bilmiyorum henüz. Sorunca bana da yazar mısın:) Sabırsızlanıyorum ama zamanı ne zamansa o zaman gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?