2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim kv deye kalsa çocuğumu kundak+kalın battaniyeye de saracak
Kardeşim ağustosta doğum yaptı, ince penye battaniye almıştık yanımıza ama oda soğuktu gidip tekrar kalın battaniye getirmiştik evden. Sen yine de yanına al canım odanın durumuna göre kullanırsınız belki.

Ben de kv deyle dalga geçiyordum

Ben de kv deyle dalga geçiyordum
Belli olmaz tabi ki sıcak da olabilir mart nisan gibi olacaklar ama tedbirli olmakta fayda var. Üzerindeki kıyafette leke olsa problem olmaz ama üşürse sıkıntı. Bir de anne karnında belli sıcaklıkta oluyorlar ya ilk zaman onu yakalayabilmek gerek sanırım.

Ben lohusa tacı almadım ya aklımdakini bulamadım :/
Benim de bugün geldi. Kırmızı klasik birşey aldım şuan için valla biraz kargoda fiyonku kaymış da ütüyle düzelir sanırım.
Ama 36-37 leri görürsem fotoğraf için beyaz bir gecelik ile güzel bir tac alacağım inşallah

Eklentiler

• D1E95946-A380-4447-9BA2-58A08FA83C6D.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 52

Bunun lilası var mı ?
Ben lila renk aradım ama bulamadım ondan alamadım ama seninkisi çok şeker :)
Giyersin kuzum ya 36-37 ye ne kaldı şurada

Bunu trendyoldan mı aldınız fiyonk boyutları aynı değildi ben iade etmeyi düşündüm ütülemedim

Ben onu koynumda ısıtırım üşümesin
Doğru diyorsun yavrum işin şakası bir yana kalın battaniyeyi koydum diye hatırlıyorum :)

Ben onu koynumda ısıtırım üşümesin
Doğru diyorsun yavrum işin şakası bir yana kalın battaniyeyi koydum diye hatırlıyorum :)
Ahhh ah o koyuna alma kısmı en güzel yanı olacak doğumun... Sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebişlerimiz. Bu arada mart annelerini de takip ediyorum. Son zamanlar magnezyum içmek normal doğumu zorlaştırıyormuş.

Ben hep içtim en başından beri yarın gidince sorayım ne zaman bırakmak uygun olur.
Yavrum ya nasıl hasret içindeyiz, kucağımıza alacağımız günleri iple çekiyoruz :)

Ben hep içtim en başından beri yarın gidince sorayım ne zaman bırakmak uygun olur.
Yavrum ya nasıl hasret içindeyiz, kucağımıza alacağımız günleri iple çekiyoruz :)
Ben 2 kutu içtim sadece. Bugün bitti. Bir kutu daha alırım ama bitirmeden bırakırım belki bilmiyorum henüz. Sorunca bana da yazar mısın:) Sabırsızlanıyorum ama zamanı ne zamansa o zaman gelsinler

Bunun lilası var mı ?
Ben lila renk aradım ama bulamadım ondan alamadım ama seninkisi çok şeker :)
Giyersin kuzum ya 36-37 ye ne kaldı şurada

Benim aldığım satıcıya baktım da yok canım İnşallah bakalım bekliyoruz

Bunu trendyoldan mı aldınız fiyonk boyutları aynı değildi ben iade etmeyi düşündüm ütülemedim

Aşağıdaki ürün aldığım. Henüz ben de ütülemedim kargodan çıktığı hali bu. Ama bana boyutu iyi geldi. Sadece fiyonkun bir kenarı katlanmış onun için ütülemeyi düşündüm. Ben ESENAY diye kendi satıcısından aldım ama orda kalmamış sanırım. Başka bir firma çıkıyor şimdi satıcıda.

Ben 2 kutu içtim sadece. Bugün bitti. Bir kutu daha alırım ama bitirmeden bırakırım belki bilmiyorum henüz. Sorunca bana da yazar mısın:) Sabırsızlanıyorum ama zamanı ne zamansa o zaman gelsinler

Kuzu ben geçen gittiğimde sordum ilaçları magnezyumu doğuma kadar içeceksin dedi.
Vitaminleri de öyle.
Sadece demir ilacını doğumdan sonra 2 ay daha kullanacaksın dedi kaldı öyle.
Ama bu doğumu zorlaştırıyor muhabbetini hiç duymadım.

Yarın sorarım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…