- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Rica ederim canım benim ,cok güzel oldu gerçektenteslim edildiğinde bizimle de paylaş canlı hali eminim cok daha güzeldir
Aynen ben de öyle biliyordum ama mart annelerinde görünce emin olamadım. Sonuçta magnezyumu kasılma, kramp önlesin diye de veriyorlar ya, doğum kasılmasında da etkisi olursa açılma vs olmaz o zaman???Kuzu ben geçen gittiğimde sordum ilaçları magnezyumu doğuma kadar içeceksin dedi.
Vitaminleri de öyle.
Sadece demir ilacını doğumdan sonra 2 ay daha kullanacaksın dedi kaldı öyle.
Ama bu doğumu zorlaştırıyor muhabbetini hiç duymadım.
Yarın sorarım tabi.
Aynen ben de öyle biliyordum ama mart annelerinde görünce emin olamadım. Sonuçta magnezyumu kasılma, kramp önlesin diye de veriyorlar ya, doğum kasılmasında da etkisi olursa açılma vs olmaz o zaman???
Benim ilk 40 dk sonraki 1 saate yakın 3 sezaryen 2 buçuk saat sürdüGunaydin canlarim
Kizlar yengemin kardesi doguma girdi 8 de alacaklardi hala cikmadi. Endiselenmeli miyim ya? Sezeryan bu kadar uzun surermi
git kk dakiler doğurtsun seni derse napcanMantıken doğru
En iyisi doktora sorayım ben hatta KK de böyle yazdılar diye soracağım
10 lu verince yarısını geri veriyor ben 5 li onlugunu alacağım içinden ekstra içlik vereceğim hava ya göre battaniye sonra kendim giydiririm kafama göreKızlar hemşireye 5 Li mi yoksa 10 lu mu hastane çıkışı veriliyor
Ben ordan almadım ama biri büyük biri küçük duruyor fiyonkunBenim aldığım satıcıya baktım da yok canımİnşallah bakalım bekliyoruz
Aşağıdaki ürün aldığım. Henüz ben de ütülemedim kargodan çıktığı hali bu. Ama bana boyutu iyi geldi. Sadece fiyonkun bir kenarı katlanmış onun için ütülemeyi düşündüm. Ben ESENAY diye kendi satıcısından aldım ama orda kalmamış sanırım. Başka bir firma çıkıyor şimdi satıcıda.
ESENAY Kırmızı Fiyonklu Lohusa Tacı Ve Incili Taç Set - Fiyatı, Yorumları
ESENAY Kırmızı Fiyonklu Lohusa Tacı Ve Incili Taç Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence hastaneden hastaneye değişiyor , diğer topiklerde görmüştüm içerden özellikle 10 lu isteyen var 5 li yeterli diyen de. Önceden hastaneye sorulmalı veya her ihtimale karşı 10lu götürülmeli benceKızlar hemşireye 5 Li mi yoksa 10 lu mu hastane çıkışı veriliyor
Bunlar ne için :)) Orda zaten yemek geliyor, sezeryan olursa hele ki kafamıza göre hemen yenmiyor . Hiç boşuna doldurmayın böyle şeyler derimBirde tabak, çatal, kaşık falan mı eklesen ?
Havlu, tuvalet kağıdı falan da mı eklesen?
Bunlar ne için :)) Orda zaten yemek geliyor, sezeryan olursa hele ki kafamıza göre hemen yenmiyor . Hiç boşuna doldurmayın böyle şeyler derimBir kağıt havlu olabilir oda pratik olsun baş ucunda dursun diye
Aynen , sayı bilmiyorum ama bir takım giyim vermek yeterli oluyor. Yanında da bir penye veya müslin battaniye okadar , ben 2 sinde de bu şekilde yaptım hemde aralık doğum ikiside10 lu verince yarısını geri veriyor ben 5 li onlugunu alacağım içinden ekstra içlik vereceğim hava ya göre battaniye sonra kendim giydiririm kafama göre
Hiç görmedim götüren çevremde de açıkçası gerek yok bence çünkü paketli şekilde plastik geliyor tek kullanımlık ama siz bilirsiniz yine tabi içinize nasıl sinerse1 gece kalacağız ya kendi mutfak malzemelerimizi kullanmak daha mantıklı olmaz mı
Gerçekten 3.sezeryan 1 e göre uzunmu zormu olur acaba benim 3. OlcakBenim ilk 40 dk sonraki 1 saate yakın 3 sezaryen 2 buçuk saat sürdü
Hiç görmedim götüren çevremde de açıkçası gerek yok bence çünkü paketli şekilde plastik geliyor tek kullanımlık ama siz bilirsiniz yine tabi içinize nasıl sinerse
Tamam canım hırkayı da ekleyeyimCanım ince bir hırka al kendine istersen. Doğum sonrası üşüme olabiliyormuş. Benim hastanede servis katı çok sıcak oluyor ama yine de kalın birşey değil de ince bir hırka getirsen iyi olur dediler
Olmazsa bende emzirme sütyeni koymayayım. Lcw nın kaplı emzirme atletlerinden almıştım zaten göğüs ucum belli olursa diyeBu da benim listem mesela canım. İki gece kalma ihtimalim olduğu için bir tık fazla yedekli
emzirme atletini 3 yaptım. Benim hastane emzirme sütyeni istemedi getirsen de giydirmiyoruz dedi
Onları hastanede vardır diye eklememiştim canım. Olmazsa ekleyeyimBirde tabak, çatal, kaşık falan mı eklesen ?
Havlu, tuvalet kağıdı falan da mı eklesen?
Canım süt arttırıcı etkisi var diye koyayım dedim olur da sütüm hemen gelmezse diye. Sıcak su torbasını da burdaki bir arkadaş söylemişti. Sezeryan olursa sırt ve bel ağrısı çok oluyormuş sıcak su torbası onun için işe yarıyormuş demişti. Bir de bende çok gaz sancısı falan oluyor midem sık sık ağrıyor sıcak su torbası ile çözüyorum işi. Hastanede de olursa kullanırım diye koyayım dedim. Aklında bulunsunÇay almadım ben ve sıcak su torbası onlar ne için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?