2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen ben de öyle biliyordum ama mart annelerinde görünce emin olamadım. Sonuçta magnezyumu kasılma, kramp önlesin diye de veriyorlar ya, doğum kasılmasında da etkisi olursa açılma vs olmaz o zaman???

Aynen ben de öyle biliyordum ama mart annelerinde görünce emin olamadım. Sonuçta magnezyumu kasılma, kramp önlesin diye de veriyorlar ya, doğum kasılmasında da etkisi olursa açılma vs olmaz o zaman???

Mantıken doğru
En iyisi doktora sorayım ben hatta KK de böyle yazdılar diye soracağım

Kızlar hemşireye 5 Li mi yoksa 10 lu mu hastane çıkışı veriliyor
10 lu verince yarısını geri veriyor ben 5 li onlugunu alacağım içinden ekstra içlik vereceğim hava ya göre battaniye sonra kendim giydiririm kafama göre

Son düzenleme:
Ben ordan almadım ama biri büyük biri küçük duruyor fiyonkun

Kızlar hemşireye 5 Li mi yoksa 10 lu mu hastane çıkışı veriliyor
Bence hastaneden hastaneye değişiyor , diğer topiklerde görmüştüm içerden özellikle 10 lu isteyen var 5 li yeterli diyen de. Önceden hastaneye sorulmalı veya her ihtimale karşı 10lu götürülmeli bence

Birde tabak, çatal, kaşık falan mı eklesen ?
Havlu, tuvalet kağıdı falan da mı eklesen?
Bunlar ne için :)) Orda zaten yemek geliyor, sezeryan olursa hele ki kafamıza göre hemen yenmiyor . Hiç boşuna doldurmayın böyle şeyler derim Bir kağıt havlu olabilir oda pratik olsun baş ucunda dursun diye

Bunlar ne için :)) Orda zaten yemek geliyor, sezeryan olursa hele ki kafamıza göre hemen yenmiyor . Hiç boşuna doldurmayın böyle şeyler derim Bir kağıt havlu olabilir oda pratik olsun baş ucunda dursun diye

1 gece kalacağız ya kendi mutfak malzemelerimizi kullanmak daha mantıklı olmaz mı

10 lu verince yarısını geri veriyor ben 5 li onlugunu alacağım içinden ekstra içlik vereceğim hava ya göre battaniye sonra kendim giydiririm kafama göre
Aynen , sayı bilmiyorum ama bir takım giyim vermek yeterli oluyor. Yanında da bir penye veya müslin battaniye okadar , ben 2 sinde de bu şekilde yaptım hemde aralık doğum ikiside

Benim ilk 40 dk sonraki 1 saate yakın 3 sezaryen 2 buçuk saat sürdü
Gerçekten 3.sezeryan 1 e göre uzunmu zormu olur acaba benim 3. Olcak kulaktan dolma duyduğum zor diyorlar ama bilemiyorum tabi yaşamadan ilk kez korkuyorum galiba sil baştan yaşamaktan o sıkıntıları ..

Hiç görmedim götüren çevremde de açıkçası gerek yok bence çünkü paketli şekilde plastik geliyor tek kullanımlık ama siz bilirsiniz yine tabi içinize nasıl sinerse

Yani benimde ameliyat serüvenim çok oldu hep götürdüm ama doğum ilk bilemedim açıkçası :)

Bu da benim listem mesela canım. İki gece kalma ihtimalim olduğu için bir tık fazla yedekli
emzirme atletini 3 yaptım. Benim hastane emzirme sütyeni istemedi getirsen de giydirmiyoruz dedi
Olmazsa bende emzirme sütyeni koymayayım. Lcw nın kaplı emzirme atletlerinden almıştım zaten göğüs ucum belli olursa diye

Çay almadım ben ve sıcak su torbası onlar ne için
Canım süt arttırıcı etkisi var diye koyayım dedim olur da sütüm hemen gelmezse diye. Sıcak su torbasını da burdaki bir arkadaş söylemişti. Sezeryan olursa sırt ve bel ağrısı çok oluyormuş sıcak su torbası onun için işe yarıyormuş demişti. Bir de bende çok gaz sancısı falan oluyor midem sık sık ağrıyor sıcak su torbası ile çözüyorum işi. Hastanede de olursa kullanırım diye koyayım dedim. Aklında bulunsun

Merhabalar kızlar bi kaç gündür yokum, annem geldi son eşyalar çarşaf yorgan benim pijama takımlarım vs yıkandı ütüledik. Bugünde hastane çantamızı hazırladık emzik biberon kaynattık onlarda hazır. Şükür ki eksiğimiz kalmadı h sonu kv annemler detayli temizligimi de yaptılar. Perşembe kontrolüm var bakalım ne alemde bebek hanım
Ağrım sancım akıntım vs şükür yok,bekliyoruz bakalim. Sizde durumlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…