2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım bebekler anneden tüm ihtiyaçlarını karşılıyor merak etme. Fazla yemek iki kişilik yemek aslında biraz klişe . Önemli olan vitamin mineral yönünden elinden geldiğince sağlıklı beslenmek.Dusunsene Afrika'daki anneleri. Bebegin genetik olarak alacağı bir kilo var benim kızım karın gelişimi iki hafta geri çıktı ege üniversitesinde öyle söylediler kafama takıldı Bende öyle iştahlı biri değilim . Gören nasıl 8 ayliksin diyor halbuki oğlumda sistim ama ödem di yani bunda olmadı . Ayak numaram bile büyümüştü. Önemli olan bebeisin sağlığı .sonra Dr kağan Kocatepe var YouTube da zaten hep onu dinliyorum . O kadar rahatlatıcı bir doktor ki .bazen doktorlarımız ve malum çevre insanı strese sokabiliyor. Çok yemek zorunda değiliz yani

Evet yeniden acmak zorunda kalmıştım kuzum digeri ondan oyle.
Ohh kolay gelsin son zamanlar herşeye yetismeye çalışıyoruz
Maşallah cnm büyümüş bebiş doğuma az kaldı bende 32+4 dum bakalım 2 haftaya herkes artık doğumları paylaşacak galiba sağlıkla gelsin bebisler
Evet kuzum büyüdük valla, ilk bebek benim birde ne nasil olacak nolcak ne zaman gelir aceba diye diye herşeyi hazırladım bekliyorum ki gelsin normal istiyorum bakalım nasip olacak mi, sancı/su / nişan beni nerde yakalicak
Ohh sende buyumussun baya 15 ine kalmaz başlar doğumlar bencede

Hakkında hayırlısı olsun cnm bebiş sağlıklı olsunda normal yada sezeryan fark etmiyo cnm valla bizde büyüdük şükür bakalım bu paşayla yaşamak nasıl olacak mart ayı heycanlı olacak

Kızlar inşallah bende sizin haftalara gelirim ya aylardır yatıyorum hamilelik başlandığından beri hayırlısı ile bende 34 ü görsem rahatlayacağım
Gelirsin cnm hiç merak etme kendini strese koyma cnm güzel düşün güzel olsun

Olumsuz konuşan insanları sustur bence. Bana da ilk doğumumdan önce ne hikayeler anlattılar hatta bi tanesi nerdeyse camdan atlıycaktım sancıdan sakın normal doğurma demişti. Ama ben hiç etkilenmem kimseden o yüzden çatır çatır doğurdum çok şükür. Benimde 2 doğum arasında 7 yıl vardı inan ikinci doğum daha kolay oluyor en azından psikolojik olarakta hazır oluyosun ilki gibi başıma ne gelicek kaygısı olmuyor. Bu 3.doğumum bununlada diğerinin arası 6 yıl olucak.
Bu arada ilk çocuklsr çok sevecen oluyor pek kıskanmıyorlsr asıl 2.ler fena oluyor 1.lere hayatı dar ediyolar. Benim ufaklık abisini deli gibi kıskanır büyük oğlum idare eder onu genelde. İlk çocuklar evde tek olduğu için sıkılıyor ya o yüzden ikincileri çabuk benimsiyorlar bence.
Hoşgeldin arkadaşım. Annene geçmişler olsun inşallah. Güçlü kadınmış nelerin üstesinden gelmiş maşallah. Çoğu gitmiş azı kalmış bu imtihanında. Bebişi evde karşılar inşallah dualarımız sizinle
Kızlar inşallah bende sizin haftalara gelirim ya aylardır yatıyorum hamilelik başlandığından beri hayırlısı ile bende 34 ü görsem rahatlayacağım
O Obayram hemşerimin 28. Haftasını iple çektiğimiz günler dün gibi ha doğurdu ha doğuracak diye korkuyordukMaşallahı var bak haftası geldi de bizi bile geçti. Sende öyle olucaksın stres yapma. Doktorunu dinle bol bol dinlen allahın izniyle vaktiyle gelicek kuzucuk

Benimde öyle günde 2 kere yiyorum cnm

Rapor olayı da doğumdan sonra mujasebecinin sistemden onaylaması gerekiyormuş bana öyle dedi cnm. Onay olmazsa doğum parası alma hususunda sıkıntı yaşama cnm
Ben sirketin muhasebecisine sordum otomatik dedi. Ki kendisi de kisa bi sure once dogum izninden donmus, umarim yanlis bilmiyodur.

Evet canim ben de senin gibi dusunuyorum ama saglikli proteinli beslenmeme ragmen doktorum sanki bebisin kilosunu cok begenmedi kaliteli beslen bundan sonra daha cok kilo alir almali gibilerinden konusunca bi kafaya takmadim degil 32.hafta 1850gramdi, haftasina gore normal geriden gelmiyordu ama oyle demesinr takildim ogunleri fazlalastirayim bari dedim ama hic oyle istahim yok ne bilim artik hakkimizda hayirlisi. Zaten artik haftada 250gram civari alirmis.
Kagan Kocatepeye bayiliyorum cok mantikli konusuyor ve cok bilgilendirici gercekten

Insallah canim Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

Aynen öyle ne günlerdi nasıl imkansız geliyordu bu haftalar gözüme. Çok şükür bin şükür yine de
H hayat2828 canım ben lösemi şüphesinden dolayı ciğer celiştirici de vurunamadım. Sen çok şükür o önlemleri de alarak ilerliyorsun. Bir tık daha ferah tutmaya çalış gönlünü. Biliyorum zor ama stres yaptıkça çok zor geçiyor günler. Az kaldı senin de ama inan şuan bile o kadar güzel haftalardasın ki artık

Aynen doğru söylüyorsun hep yatıyorum zaten artık psikolojim bozuldu ama sabrediyorum bir de nasıl olacak diye korkuyorum acil mi gideceğim kanama mı olacak su mu gelecek inşallah kontrole gittiğimde felan diyorum doğuma alalım desin

Benimde iştahım pek yok canım. Sabah kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum. Kahvaltıda ceviz ihmal etmiyorum sadece. Meyveyi de aksatıyorum. Ama akşamları yatarken süt içmeye çalışıyorum süt ve cevizi ihmal etmemeye çalışıyorum

M mllen O Obayram bez olani buldum ama artik uretilmiyor sanirim e bebekte varmis eskiden adi da PIPIPED

Eki Görüntüle 3017517 Eki Görüntüle 3017518
Canım baby me erkek bebeklere özel ıslak mendilin yanında veriyormuş yine bunlardan

M mllen Devitamini ben arkadaşa sordum bu arada. Plastik olanı yanlış hatırlamıyorsa yenidoğan sünnetinden sonra hastaneden vermişler. Bezlerken takması için. Öncesinde o da temizleme pamuğundan huni yapıyormuş kendi

Yenidoğan Islak Pamuk Mendil Erkek 12x40 adet
baby me Yenidoğan Islak Pamuk Mendil Erkek 12x40 adet

Ben yiyorum ne yalan diyeyim yani.
Ana öğünlerde iyi de yesem sonrasında sık sık meyve, ceviz, badem, süt, yoğurt tüketiyorum.
Uzun süre hiç aç kalmıyorum

Canim yeni gordum mesajini sezeryandan sonra 3 4 gun gecmisti agrilarimin fazla oldugu zamandi korse belki cok sıkar bilemiyorum tulbentle kendim ayarlamistim
Sağol cnm cevabın için bende bunda korse falan kullanmayı düşünüyorum korse atletim var onu giyerim ilk üstüne taytim .falan var yüksek bel sıkı olan sonradan korse takarım diye düşündüm kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…