Canım bebekler anneden tüm ihtiyaçlarını karşılıyor merak etme. Fazla yemek iki kişilik yemek aslında biraz klişe . Önemli olan vitamin mineral yönünden elinden geldiğince sağlıklı beslenmek.Dusunsene Afrika'daki anneleri. Bebegin genetik olarak alacağı bir kilo var benim kızım karın gelişimi iki hafta geri çıktı ege üniversitesinde öyle söylediler kafama takıldı Bende öyle iştahlı biri değilim . Gören nasıl 8 ayliksin diyor halbuki oğlumda sistim ama ödem di yani bunda olmadı . Ayak numaram bile büyümüştü. Önemli olan bebeisin sağlığı .sonra Dr kağan Kocatepe var YouTube da zaten hep onu dinliyorum . O kadar rahatlatıcı bir doktor ki .bazen doktorlarımız ve malum çevre insanı strese sokabiliyor. Çok yemek zorunda değiliz yaniKizlar benim istahim pek acilmadi. Gunde 2 ana 1 ara ogun yesem yeterli geliyor. Ama bebis icin yetersiz diye kendimi zorluyorum. 3 ana 3 ara ogun yapiyorum p.tesiden beri. Zaten doktorum sık sık az az yersen siskinlik hissetmezsin dedi.
Normalde hamilelerin istahi cok olmaz mi yaBenim gibi olan var mi ?
Evet yeniden acmak zorunda kalmıştım kuzum digeri ondan oyle.Mart annelerinde kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir gibi bir şey gördüm ban miydi yoksa gittin mi diye sorayım dedim
Az kaldı bebisim valla heyecan hazırlıklar falan derken günler sayılı kaldı.
Bende şimdi buzdolabını temizlemeye gidiyorum
İşlerden fırsat kalırsa dinleniriz
Evet kuzum büyüdük valla, ilk bebek benim birde ne nasil olacak nolcak ne zaman gelir aceba diye diye herşeyi hazırladım bekliyorum ki gelsinMaşallah cnm büyümüş bebiş doğuma az kaldı bende 32+4 dum bakalım 2 haftaya herkes artık doğumları paylaşacak galiba sağlıkla gelsin bebisler
Hakkında hayırlısı olsun cnm bebiş sağlıklı olsunda normal yada sezeryan fark etmiyo cnmEvet yeniden acmak zorunda kalmıştım kuzum digeri ondan oyle.
Ohh kolay gelsin son zamanlar herşeye yetismeye çalışıyoruz
Evet kuzum büyüdük valla, ilk bebek benim birde ne nasil olacak nolcak ne zaman gelir aceba diye diye herşeyi hazırladım bekliyorum ki gelsinnormal istiyorum bakalım nasip olacak mi, sancı/su / nişan beni nerde yakalicak
Ohh sende buyumussun baya15 ine kalmaz başlar doğumlar bencede
Gelirsin cnm hiç merak etme kendini strese koyma cnm güzel düşün güzel olsunKızlar inşallah bende sizin haftalara gelirim ya aylardır yatıyorum hamilelik başlandığından beri hayırlısı ile bende 34 ü görsem rahatlayacağım
İnşallah teşekkür lerGelirsin cnm hiç merak etme kendini strese koyma cnm güzel düşün güzel olsun
Olumsuz konuşan insanları sustur bence. Bana da ilk doğumumdan önce ne hikayeler anlattılar hatta bi tanesi nerdeyse camdan atlıycaktım sancıdan sakın normal doğurma demişti. Ama ben hiç etkilenmem kimseden o yüzden çatır çatır doğurdum çok şükür. Benimde 2 doğum arasında 7 yıl vardı inan ikinci doğum daha kolay oluyor en azından psikolojik olarakta hazır oluyosun ilki gibi başıma ne gelicek kaygısı olmuyor. Bu 3.doğumum bununlada diğerinin arası 6 yıl olucak.Kızlar bende 31+4 yavaştan korkularım başladı2. Gebeliğim 10 yaş fark olacak inşallah kardeşiyle arasında şimdiden seviyor ediyor ama açıkçası bebek olunca huyu suyu değişirmi diye tereddütlerim var ..Bir de kızlar ilk doğumum normaldi inşallah bi aksilik olmasa bu da normal olacak ama çevremde herkes çok ara verdin diye doğumun zor olacak diye korkutuolar
Hoşgeldin arkadaşım. Annene geçmişler olsun inşallah. Güçlü kadınmış nelerin üstesinden gelmiş maşallah. Çoğu gitmiş azı kalmış bu imtihanında. Bebişi evde karşılar inşallah dualarımız sizinleMerhaba arkadaslar uzun zaman oldu gelemedim, bir kaç mesajınızı gorebildim cok sukur biz iyiyiz, ama annem hala yogun bakimda 2 ay oldu, covidden ziyade annemi etkileyen domuz gribi oldu, cigerleri baya hasar görmüş, toparlamaya çalışıyor, artik odaya cikmasini beklerken hastane mikrobu kapmış, baya da zararlı bir mikropmus onun tedavisini gördü uzun sure, sonra bagirsaklarinda kanama basladi ve sebebini tam olarak bulamadilar, suan kanama baya azalmış durumda ama karin agrisi cok, diger mikrop ne durumda tam bilmiyoruz, sonuçları hala çıkmadı, ama umutla dönmesini beklıyoruz, ben de tabi annem olmayınca cocuklarla bas basa kaldim, buralara bakmaya fırsatım olmadı, canim da hic birsey yapmak istemiyordu. O arada eve yatılı bakici baktik, dogumdan önce hazir olsun diye ama tamam diyip vazgeçti, baska sorduklarım is buldu vs, simdi gunluk yardimci gelmeye başladı, en azindan o rahatlattı biraz beni. Bende genel olarak durumlar böyle, artik yavas yavas doğumlar baslar diye bakmak istedim, bende hastane bavulumu bu hafta yapmaya baslicam inşallah, evde zaten bebis oldugu icin pek bi eksiğim yok, o yuzden rahat davrandım simdiye kadar.
Mesajlarınızın bazılarını okuyabildim, mutlu oldum, sizleri baya habersiz biraktim, sizler nasılsınız kizlar nasil gidiyor
O Obayram hemşerimin 28. Haftasını iple çektiğimiz günler dün gibi ha doğurdu ha doğuracak diye korkuyordukKızlar inşallah bende sizin haftalara gelirim ya aylardır yatıyorum hamilelik başlandığından beri hayırlısı ile bende 34 ü görsem rahatlayacağım
Ben sirketin muhasebecisine sordum otomatik dedi. Ki kendisi de kisa bi sure once dogum izninden donmus, umarim yanlis bilmiyodur.Benimde öyle günde 2 kere yiyorum cnm
Rapor olayı da doğumdan sonra mujasebecinin sistemden onaylaması gerekiyormuş bana öyle dedi cnm. Onay olmazsa doğum parası alma hususunda sıkıntı yaşama cnm
Evet canim ben de senin gibi dusunuyorum ama saglikli proteinli beslenmeme ragmen doktorum sanki bebisin kilosunu cok begenmedi kaliteli beslen bundan sonra daha cok kilo alir almali gibilerinden konusunca bi kafaya takmadim degilCanım bebekler anneden tüm ihtiyaçlarını karşılıyor merak etme. Fazla yemek iki kişilik yemek aslında biraz klişe . Önemli olan vitamin mineral yönünden elinden geldiğince sağlıklı beslenmek.Dusunsene Afrika'daki anneleri. Bebegin genetik olarak alacağı bir kilo var benim kızım karın gelişimi iki hafta geri çıktı ege üniversitesinde öyle söylediler kafama takıldı Bende öyle iştahlı biri değilim . Gören nasıl 8 ayliksin diyor halbuki oğlumda sistim ama ödem di yani bunda olmadı . Ayak numaram bile büyümüştü. Önemli olan bebeisin sağlığı .sonra Dr kağan Kocatepe var YouTube da zaten hep onu dinliyorum . O kadar rahatlatıcı bir doktor ki .bazen doktorlarımız ve malum çevre insanı strese sokabiliyor. Çok yemek zorunda değiliz yani
Dogumun kacinci gunu sarmistin cnm ben normal dogumda oyle sarmistim.ama sezeryanda yapmadım bisey olur dikişlere diye
Insallah canim Rabbim evlatlarimizi bize bagislasinValla belki bir tik ilgiyi daha fazla isteyebilir ama korkma bence şimdi seviyorsa sonrada sever ve alışır benimde büyük kizimin üstüne 2 tane birden geldi çok korkuyordum kıskanır diye ama kızım şimdi öyle güzel ablalık yapıyor ki anlatamam şuan bile diyo anne kardeşim doğsun çok merak ediyorum sevelim diye bende ikizlerin biri çok kıskanç ondan korkuyorum açıkçası ama alışacaklar cnm yapacak bisey yokdoğumla ilgilide bence korkmana gerek yok fazla abartmış çevren cnm
Aynen öyle ne günlerdiOlumsuz konuşan insanları sustur bence. Bana da ilk doğumumdan önce ne hikayeler anlattılar hatta bi tanesi nerdeyse camdan atlıycaktım sancıdan sakın normal doğurma demişti. Ama ben hiç etkilenmem kimseden o yüzden çatır çatır doğurdum çok şükür. Benimde 2 doğum arasında 7 yıl vardı inan ikinci doğum daha kolay oluyor en azından psikolojik olarakta hazır oluyosun ilki gibi başıma ne gelicek kaygısı olmuyor. Bu 3.doğumum bununlada diğerinin arası 6 yıl olucak.
Bu arada ilk çocuklsr çok sevecen oluyor pek kıskanmıyorlsr asıl 2.ler fena oluyor 1.lere hayatı dar ediyolar.Benim ufaklık abisini deli gibi kıskanır büyük oğlum idare eder onu genelde. İlk çocuklar evde tek olduğu için sıkılıyor ya o yüzden ikincileri çabuk benimsiyorlar bence.
Hoşgeldin arkadaşım. Annene geçmişler olsun inşallah. Güçlü kadınmış nelerin üstesinden gelmiş maşallah. Çoğu gitmiş azı kalmış bu imtihanında. Bebişi evde karşılar inşallah dualarımız sizinle
O Obayram hemşerimin 28. Haftasını iple çektiğimiz günler dün gibi ha doğurdu ha doğuracak diye korkuyordukMaşallahı var bak haftası geldi de bizi bile geçti. Sende öyle olucaksın stres yapma. Doktorunu dinle bol bol dinlen allahın izniyle vaktiyle gelicek kuzucuk
Aynen doğru söylüyorsunOlumsuz konuşan insanları sustur bence. Bana da ilk doğumumdan önce ne hikayeler anlattılar hatta bi tanesi nerdeyse camdan atlıycaktım sancıdan sakın normal doğurma demişti. Ama ben hiç etkilenmem kimseden o yüzden çatır çatır doğurdum çok şükür. Benimde 2 doğum arasında 7 yıl vardı inan ikinci doğum daha kolay oluyor en azından psikolojik olarakta hazır oluyosun ilki gibi başıma ne gelicek kaygısı olmuyor. Bu 3.doğumum bununlada diğerinin arası 6 yıl olucak.
Bu arada ilk çocuklsr çok sevecen oluyor pek kıskanmıyorlsr asıl 2.ler fena oluyor 1.lere hayatı dar ediyolar.Benim ufaklık abisini deli gibi kıskanır büyük oğlum idare eder onu genelde. İlk çocuklar evde tek olduğu için sıkılıyor ya o yüzden ikincileri çabuk benimsiyorlar bence.
Hoşgeldin arkadaşım. Annene geçmişler olsun inşallah. Güçlü kadınmış nelerin üstesinden gelmiş maşallah. Çoğu gitmiş azı kalmış bu imtihanında. Bebişi evde karşılar inşallah dualarımız sizinle
O Obayram hemşerimin 28. Haftasını iple çektiğimiz günler dün gibi ha doğurdu ha doğuracak diye korkuyordukMaşallahı var bak haftası geldi de bizi bile geçti. Sende öyle olucaksın stres yapma. Doktorunu dinle bol bol dinlen allahın izniyle vaktiyle gelicek kuzucuk
Benimde iştahım pek yok canım. Sabah kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum. Kahvaltıda ceviz ihmal etmiyorum sadece. Meyveyi de aksatıyorum. Ama akşamları yatarken süt içmeye çalışıyorum süt ve cevizi ihmal etmemeye çalışıyorumKizlar benim istahim pek acilmadi. Gunde 2 ana 1 ara ogun yesem yeterli geliyor. Ama bebis icin yetersiz diye kendimi zorluyorum. 3 ana 3 ara ogun yapiyorum p.tesiden beri. Zaten doktorum sık sık az az yersen siskinlik hissetmezsin dedi.
Canım baby me erkek bebeklere özel ıslak mendilin yanında veriyormuş yine bunlardanM mllen O Obayram bez olani buldum ama artik uretilmiyor sanirim e bebekte varmis eskidenadi da PIPIPED
Eki Görüntüle 3017517 Eki Görüntüle 3017518
Kizlar benim istahim pek acilmadi. Gunde 2 ana 1 ara ogun yesem yeterli geliyor. Ama bebis icin yetersiz diye kendimi zorluyorum. 3 ana 3 ara ogun yapiyorum p.tesiden beri. Zaten doktorum sık sık az az yersen siskinlik hissetmezsin dedi.
Sağol cnm cevabın için bende bunda korse falan kullanmayı düşünüyorum korse atletim var onu giyerim ilk üstüne taytim .falan var yüksek bel sıkı olan sonradan korse takarım diye düşündüm kısmet olursaCanim yeni gordum mesajini sezeryandan sonra 3 4 gun gecmisti agrilarimin fazla oldugu zamandi korse belki cok sıkar bilemiyorum tulbentle kendim ayarlamistim
Amin cnm inşallahInsallah canim Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
Benim kızım bir de canım hep sağ tarafta duruyorEvet oluyor dün gece göbek deliğimden doğuruyorum sandım
Benim kızım bir de canım hep sağ tarafta duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?