2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Pamuktan huni yapicaz dun gosterilen gibi desene

Ben yiyorum ne yalan diyeyim yani.
Ana öğünlerde iyi de yesem sonrasında sık sık meyve, ceviz, badem, süt, yoğurt tüketiyorum.
Uzun süre hiç aç kalmıyorum
Iste bende aclik hissi pek olusmuyor o tuhafima gitti. Ana ogunlerimi iyi yedigimden sanirim. Artik porsiyonlarini azaltip oğünleri yukseltmeye basladiim :)

Iste bende aclik hissi pek olusmuyor o tuhafima gitti. Ana ogunlerimi iyi yedigimden sanirim. Artik porsiyonlarini azaltip oğünleri yukseltmeye basladiim :)

Ana öğünleri çok yiyince benim karnım çok fena oluyor.
Resmen sıkışıyor içeri de böyle nefes alamıyorum.
O yüzden bende az az sık sık yiyorum ama öyle de sürekli yemek yiyorum hissi oluyor

Canım biyoloji öğretmeni olduğum için bilimsel açıklamasını yapayım ne kadar öğün yersen kan sekerin o kadar iner çıkar o her iniş cikistada baş dönmesi halsizlik yada yeme istegin oluşur. Dene istersen çok öğün yediğin günler daha çok aciktigini görürsün. Bir zamanlar diyetisyenler az az sık sık yemeyi tavsiye ederken şimdi 2 öğün tavsiye ediliyor. Çünkü bu şeker iniş çıkışları insülin direnci ve ileride şeker hastalığı demek .

Evet bende yazacaktım unuttum çorap işe yarar boş masraf etmeyin bence

Ana öğünleri çok yiyince benim karnım çok fena oluyor.
Resmen sıkışıyor içeri de böyle nefes alamıyorum.
O yüzden bende az az sık sık yiyorum ama öyle de sürekli yemek yiyorum hissi oluyor
Bende ana ogunleri iyi yiyip uzun sure acikmam ama patlayacak gibi olurdum magnezyum bile ise yaramazdi. P.tesiden beri ogunleri cogaltip porsiynlari azalttim.
Evet evet bugun daha sık aciktim. Ama ana ogunleri guzel yiyince daha az acikip daha patlayacak gibi oluyordum magnezyum da ise yaramiyodu. Doktorum az az sık sık onerdi. Ve uyguladigimdan beri gayet iyiyim :) Neyse doguma kadar boyle devam edeyim sonra eski yemek kulturume donerim.

Yaktı bizi bu çocuklar

Hımm bende çok panik biriyim bende bir konuşayım bu konuyu
Mutlaka bildirin doktorunuza
Hadi bakalım cnm hayırlısıyla sağlıkla gelsin prenses ilk günü belli olanda sen oldun haydi bismillah
Çok teşekkür ederim
Günaydın hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Çok teşekkür ederim
Ayy hadi inşallah kucağına al sağ salim
Zaten son ayımız ya herkes bana bekle demeye başladı senin kız geliyor
Sağlıkla gelsin prenses
Zaman geçmiyor sanki bı an önce 15 Mart gelsin istiyorum bı yandan da doğum nasıl geçecek diye korkuyorum rabbim hepimizin doğumu kolay geçirsin insallh
Spinal üstüne genel anastezi çok kötü oluyor en iyisi baştan genel anastezi
İlk doğumum geneldi çok rahat geçti 2.sezeryanim spnialdi ve çok zor geçmişti bu seferde genel olacak inşallah kolay geçer

Insallah yavrum hepimiz bir avazda

Çok geçmiş olsun .. umarım anneciğinde en kısa sürede sağlıkla yanınıza gelir ..
ah yardımcı bulmak o kadar zor ki , seni anlıyorum..
Amin cok saol canim, bu kadar zor bulanacagini tahmin etmemistim, aslinda yatılı dusunuyordum evde çocuklar da var diye ama simdilik haftanın 3 gunu gelen bir yardimci buldum referansli, simdilik iyi gibi, insallah boyle devam eder, okula giden kizim icinde ödevlerine yardimci bir öğretmen buldum, o da yine refaransli, simdi bu kucuk kizima oyun ablasi kaldi onu da bulursam rahatlarım :)

Amin insallah canim, umutla duayla bekliyoruz

Çocuk gelişimi okuyan ünv öğrencileri var onlar oyun ablası olarak çalışıyor .. ilanlara bakabilirsin bence ..

Ben de eylul gibi yardimciya ihtiyac duyacagim simdiden kafaya takiyorum bulmasi ayri bi zor begenmesi ayri bi zor. Sen sirketkere mi basvuru yaptin yoksa tanidik vasitasiyla mi buldun ? Uygulama falan var midir acaba armut gibi

Merhaba,
Bugun biraz işlerim vardı onu yaptım buraya giremedim işlerimi bitirip aksam yemegi yerken okudum yazılanları. sosmivida annene acil şifalar diliyorum şükür sen ve bebegin iyisiniz. Annende isallah iyileşir iyi olur. Her şey de hazırlıklı olmak lazım bazen yaşam da zor oluyor.

Oluşumun kapı süsü yarıldı onu da bugün bitirdim sizlerle de paylaşmak istedim. Nasıl buldunuz

Eklentiler

• 20220302_193713.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…