2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Anneciğine çok geçmiş olsn canm, sağlıkla kavuşun inşallh

Ben de eylul gibi yardimciya ihtiyac duyacagim simdiden kafaya takiyorum bulmasi ayri bi zor begenmesi ayri bi zor. Sen sirketkere mi basvuru yaptin yoksa tanidik vasitasiyla mi buldun ? Uygulama falan var midir acaba armut gibi
Once şirketlere baktim afrikalilar 6 binden basliyor, Türkmen Özbek vs 7-8 bin gibi, Endonezya 400 dolar, filipin 800 dolar civarı. Tabi bunlar yatılı, bi iki taneye baktim, is bulmuşlardı. Sonra gayri resmi aracılık yapanlara baktik, anlaştık ama kadın vazgecti gelmedi. Sonra tanıdıklara sorduk gündelik icin once olur diyip sonra yine gelmedi. En son kuzenime yardıma gelen kişinin ablasıyla görüştük, referansı da vardi, cok sukur basladi. Buyuk rahatlık cidden. Bi de kucuk kizima bi oyun ablasi bulursam super olur

Cok saol canim, hic umudumuzu kaybetmedik insallah hersey cok guzel olucak.

Güle güle kullan cok tatli

Bende ayni senin gibiyim canim, 2 ana öğün 1 Ara, doktor bisey demedi, bebisin gelisimi iyi oldugu icin. Illa cok yiyip fazladan kilo almaya gerek yok :) az fazla yesem reflu oluyor zaten hemen

Bazilari genelde cok agri oluyor deniliyor ama sende sanki tersi olmus. Benim de spinal di ama doktor cok zorlandi bi 5 defa igne sokmustur, bu seferde olmazsa genel yapicam dedi ama oldu. Kolay ve zor dedigin ameliyattan sonra ki surec mi canim?? Ozellikle ilk 3 gun cok zordu

Bi tanecik incir, badem., meyve yedim oğlum horon tepiyo içeride şekerim yok GB düşünüp sanırım saldım biraz yaramazlık yapıyorum Artık sanırım durduramıyorum kendimi canım çekiyor herseyden

Tanidik vasitasiyla bulmak daha iyi gibime geliyor canim. O tanidigin nasil biri oldugunu bildiginden akrabasini da az cok tahmin edebilirsin. Tani 5 parmagin 5i farkli ama sirketten ne cikacagi belli olmuyor. Ben de evime yakin tanidik bi abla bulmayi umut ediyorum. Kac gun geliyor ve ne kadar odeme yapiyosunuz ? Sigortasi falan nasil oluyor.

Hem ameliyat hem sonrası,genelde uyudum uyandım dogurmusum sadece 3 gün kesi yarası acıdı sonra ayaklandim.Fakat spnialde ameliyat esnasında yakilirken ben bagira bagira yaktilar hissediyorum dedim inanmadilar,sonrasında da 1 hafta baş ağrısı ve boyun ağrısı çektim ve doğum yapalım 2 yıl oldu azıcık yorulsam omurgam çok ağrıyor yani bel ağrısı da yaşıyorum sürekli hem toparlanmam geç oldu hemde sezeryan kötü geçti,genelde yattigim yerden doğurdum diyordum hep o kadar ki rahatti doktor genel dedi çok sevindim valla

Çok guz3l.olmus cnm güle güle güzel günlerde kullanın

Bende 2.doğumu belden iğne ile oldum ama olmaz olaydım, herkeste aynı olmuyor elbet ama bana olmadı , nefes alamadım baskıdan zor dayandım bebek çıkana kadar çıktıktan sonra orda yatıp beklemeside hiç güzel bi duygu değildi bir de ameliyathane den daha çıkarken ağrım başlamıştı, anestezi doktoru nasıl olur diyodu inanmadı, ve bende sonrasında bel boyun ağrısı çok çektim. Bel ağrısı kalıcı oldu zaten aradan 6 yıl geçmesine rağmen. Şimdi 3. Yü direk genel anestezi istiyorum en temizi inşallah uyanışımda kolay geçer tek temennim o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…