Ayyy hiç bilmiyorum.. hazırlıklı olayım bari :)Ilk erkek anneleri temkinli açın altlarını bebeklerin inanılmaz uzuna gidiyor oğlumdan tecrübeliyim
Anneciğine çok geçmiş olsn canm, sağlıkla kavuşun inşallhMerhaba arkadaslar uzun zaman oldu gelemedim, bir kaç mesajınızı gorebildim cok sukur biz iyiyiz, ama annem hala yogun bakimda 2 ay oldu, covidden ziyade annemi etkileyen domuz gribi oldu, cigerleri baya hasar görmüş, toparlamaya çalışıyor, artik odaya cikmasini beklerken hastane mikrobu kapmış, baya da zararlı bir mikropmus onun tedavisini gördü uzun sure, sonra bagirsaklarinda kanama basladi ve sebebini tam olarak bulamadilar, suan kanama baya azalmış durumda ama karin agrisi cok, diger mikrop ne durumda tam bilmiyoruz, sonuçları hala çıkmadı, ama umutla dönmesini beklıyoruz, ben de tabi annem olmayınca cocuklarla bas basa kaldim, buralara bakmaya fırsatım olmadı, canim da hic birsey yapmak istemiyordu. O arada eve yatılı bakici baktik, dogumdan önce hazir olsun diye ama tamam diyip vazgeçti, baska sorduklarım is buldu vs, simdi gunluk yardimci gelmeye başladı, en azindan o rahatlattı biraz beni. Bende genel olarak durumlar böyle, artik yavas yavas doğumlar baslar diye bakmak istedim, bende hastane bavulumu bu hafta yapmaya baslicam inşallah, evde zaten bebis oldugu icin pek bi eksiğim yok, o yuzden rahat davrandım simdiye kadar.
Mesajlarınızın bazılarını okuyabildim, mutlu oldum, sizleri baya habersiz biraktim, sizler nasılsınız kizlar nasil gidiyor
Once şirketlere baktim afrikalilar 6 binden basliyor, Türkmen Özbek vs 7-8 bin gibi, Endonezya 400 dolar, filipin 800 dolar civarı. Tabi bunlar yatılı, bi iki taneye baktim, is bulmuşlardı. Sonra gayri resmi aracılık yapanlara baktik, anlaştık ama kadın vazgecti gelmedi. Sonra tanıdıklara sorduk gündelik icin once olur diyip sonra yine gelmedi. En son kuzenime yardıma gelen kişinin ablasıyla görüştük, referansı da vardi, cok sukur basladi. Buyuk rahatlık cidden. Bi de kucuk kizima bi oyun ablasi bulursam super olurBen de eylul gibi yardimciya ihtiyac duyacagim simdiden kafaya takiyorum bulmasi ayri bi zor begenmesi ayri bi zor. Sen sirketkere mi basvuru yaptin yoksa tanidik vasitasiyla mi buldun ? Uygulama falan var midir acaba armut gibi
Cok saol canim, hic umudumuzu kaybetmedik insallah hersey cok guzel olucak.Merhaba,
Bugun biraz işlerim vardı onu yaptım buraya giremedim işlerimi bitirip aksam yemegi yerken okudum yazılanları.sosmivida annene acil şifalar diliyorum şükür sen ve bebegin iyisiniz. Annende isallah iyileşir iyi olur. Her şey de hazırlıklı olmak lazım bazen yaşam da zor oluyor.
Oluşumun kapı süsü yarıldı onu da bugün bitirdim sizlerle de paylaşmak istedim. Nasıl buldunuz
Amin canim insallah col saolAnneciğine çok geçmiş olsn canm, sağlıkla kavuşun inşallh
Bende ayni senin gibiyim canim, 2 ana öğün 1 Ara, doktor bisey demedi, bebisin gelisimi iyi oldugu icin. Illa cok yiyip fazladan kilo almaya gerek yok :) az fazla yesem reflu oluyor zaten hemenKizlar benim istahim pek acilmadi. Gunde 2 ana 1 ara ogun yesem yeterli geliyor. Ama bebis icin yetersiz diye kendimi zorluyorum. 3 ana 3 ara ogun yapiyorum p.tesiden beri. Zaten doktorum sık sık az az yersen siskinlik hissetmezsin dedi.
Normalde hamilelerin istahi cok olmaz mi yaBenim gibi olan var mi ?
Bazilari genelde cok agri oluyor deniliyor ama sende sanki tersi olmus. Benim de spinal di ama doktor cok zorlandi bi 5 defa igne sokmustur, bu seferde olmazsa genel yapicam dedi ama olduMutlaka bildirin doktorunuza
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Zaman geçmiyor sanki bı an önce 15 Mart gelsin istiyorum bı yandan da doğum nasıl geçecek diye korkuyorum rabbim hepimizin doğumu kolay geçirsin insallh
İlk doğumum geneldi çok rahat geçti 2.sezeryanim spnialdi ve çok zor geçmişti bu seferde genel olacak inşallah kolay geçer
Tanidik vasitasiyla bulmak daha iyi gibime geliyor canim. O tanidigin nasil biri oldugunu bildiginden akrabasini da az cok tahmin edebilirsin. Tani 5 parmagin 5i farkli ama sirketten ne cikacagi belli olmuyor. Ben de evime yakin tanidik bi abla bulmayi umut ediyorum. Kac gun geliyor ve ne kadar odeme yapiyosunuz ? Sigortasi falan nasil oluyor.Once şirketlere baktim afrikalilar 6 binden basliyor, Türkmen Özbek vs 7-8 bin gibi, Endonezya 400 dolar, filipin 800 dolar civarı. Tabi bunlar yatılı, bi iki taneye baktim, is bulmuşlardı. Sonra gayri resmi aracılık yapanlara baktik, anlaştık ama kadın vazgecti gelmedi. Sonra tanıdıklara sorduk gündelik icin once olur diyip sonra yine gelmedi. En son kuzenime yardıma gelen kişinin ablasıyla görüştük, referansı da vardi, cok sukur basladi. Buyuk rahatlık cidden. Bi de kucuk kizima bi oyun ablasi bulursam super olur
Bi suredir evetKızlar penguen gibi yürümeler başladı mj
Hem ameliyat hem sonrası,genelde uyudum uyandım dogurmusumBazilari genelde cok agri oluyor deniliyor ama sende sanki tersi olmus. Benim de spinal di ama doktor cok zorlandi bi 5 defa igne sokmustur, bu seferde olmazsa genel yapicam dedi ama oldu. Kolay ve zor dedigin ameliyattan sonra ki surec mi canim?? Ozellikle ilk 3 gun cok zordu
Ben basladim komik oluyor ama duzeltemiyorsun kendini karşıdan karşıya geçmeye çalışırken acele ettikçe tam penguen oluyorumKızlar penguen gibi yürümeler başladı mj
Çok guz3l.olmus cnm güle güle güzel günlerde kullanınMerhaba,
Bugun biraz işlerim vardı onu yaptım buraya giremedim işlerimi bitirip aksam yemegi yerken okudum yazılanları.sosmivida annene acil şifalar diliyorum şükür sen ve bebegin iyisiniz. Annende isallah iyileşir iyi olur. Her şey de hazırlıklı olmak lazım bazen yaşam da zor oluyor.
Oluşumun kapı süsü yarıldı onu da bugün bitirdim sizlerle de paylaşmak istedim. Nasıl buldunuz
Bende 2.doğumu belden iğne ile oldum ama olmaz olaydım, herkeste aynı olmuyor elbet ama bana olmadıHem ameliyat hem sonrası,genelde uyudum uyandım dogurmusumsadece 3 gün kesi yarası acıdı sonra ayaklandim.Fakat spnialde ameliyat esnasında yakilirken ben bagira bagira yaktilar hissediyorum dedim inanmadilar,sonrasında da 1 hafta baş ağrısı ve boyun ağrısı çektim ve doğum yapalım 2 yıl oldu azıcık yorulsam omurgam çok ağrıyor yani bel ağrısı da yaşıyorum sürekli hem toparlanmam geç oldu hemde sezeryan kötü geçti,genelde yattigim yerden doğurdum diyordum hep o kadar ki rahatti doktor genel dedi çok sevindim valla
Günaydın cnmGünaydın herkese, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?