Tesekkur ederimCok saol canim, hic umudumuzu kaybetmedik insallah hersey cok guzel olucak.
Güle güle kullan cok tatli
Isallah amin.Çok guz3l.olmus cnm güle güle güzel günlerde kullanın
Evet yorgunluk ağırlık cok fazla. Bu kadar ilaç vitamine karşı bu kadar halsizlik nedir anlamadım. Galiba bebisler cok büyüdü bizim depolarimizdan kemiriyorlar.Ya kızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum doğru düzgün iş yapmadığım halde
Allah yardımcısı olsun. Bakalım bizim bebisler ne yapacak ama nefes almak artık zorlaştı Allah yardımcı olsun.Gunaydin kizlarrrr bugun kuzenim acil sezeryana giriyor 34 haftalik maalesef yuksek tansion sorunu var insallah saglikla dogar... Bu sene covidden dolayimidir nedir bebekler hep erken geliyor kasilmalarim cogaldi oturdum magnezyum iciyorum
Aynen cnm bebisler depoları boşaltmaya başladı cnm bugün sol kasigimda ağrı var alt karin bölgemde agriyoTesekkur ederim
Isallah amin.
Evet yorgunluk ağırlık cok fazla. Bu kadar ilaç vitamine karşı bu kadar halsizlik nedir anlamadım. Galiba bebisler cok büyüdü bizim depolarimizdan kemiriyorlar.
Allah yardımcısı olsun. Bakalım bizim bebisler ne yapacak ama nefes almak artık zorlaştı Allah yardımcı olsun.
Allah kuzeninin bebisini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin cnmGunaydin kizlarrrr bugun kuzenim acil sezeryana giriyor 34 haftalik maalesef yuksek tansion sorunu var insallah saglikla dogar... Bu sene covidden dolayimidir nedir bebekler hep erken geliyor kasilmalarim cogaldi oturdum magnezyum iciyorum
aynen bende öyleyim sabah kalkıp işe gelmek bu hafta beni baya zorladı artık yorgun hissediyorum hep kendimiYa kızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum doğru düzgün iş yapmadığım halde
Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıcakla alsın kuzenin kucağına bebeğini bakalım bizleri neler bekliyorGunaydin kizlarrrr bugun kuzenim acil sezeryana giriyor 34 haftalik maalesef yuksek tansion sorunu var insallah saglikla dogar... Bu sene covidden dolayimidir nedir bebekler hep erken geliyor kasilmalarim cogaldi oturdum magnezyum iciyorum
Kızlar günaydın. Hastane çantanızı nasıl yaptınız acaba? Eşyaları nelere koydunuz hurçlara mı? Fotoğraf atabilir misiniz fikir amaçlı?
Sağlıkla gelsin inşallah canımGunaydin kizlarrrr bugun kuzenim acil sezeryana giriyor 34 haftalik maalesef yuksek tansion sorunu var insallah saglikla dogar... Bu sene covidden dolayimidir nedir bebekler hep erken geliyor kasilmalarim cogaldi oturdum magnezyum iciyorum
Spinal de mide bulantısı yada herhangi bir durum olunca birde genel anastezi yapıyor dr ikisini ayni ameliyatta olunca daha çok kendine gelememe ve baş ve omuz ağrısı oluyorBazilari genelde cok agri oluyor deniliyor ama sende sanki tersi olmus. Benim de spinal di ama doktor cok zorlandi bi 5 defa igne sokmustur, bu seferde olmazsa genel yapicam dedi ama oldu. Kolay ve zor dedigin ameliyattan sonra ki surec mi canim?? Ozellikle ilk 3 gun cok zordu
Benim şu şekildeydi canım. Bebeğin her şeyi de kilitli buzdolabı poşetlerinde. Bir tek büyük hurçtaki kendi eşyalarım kilitli poşette değil.Kızlar günaydın. Hastane çantanızı nasıl yaptınız acaba? Eşyaları nelere koydunuz hurçlara mı? Fotoğraf atabilir misiniz fikir amaçlı?
Güzel tarafı bebeğini doğar doğmaz görmen benim döşüme yatırdı birde hemşire beraber gidersiniz odaya dedi ama ameliyat uzayacak diye genel anastezi ile uyutmuş dr ben de zor toparladım dikişten değil baş .bel.omuz ağrısındanBende 2.doğumu belden iğne ile oldum ama olmaz olaydım, herkeste aynı olmuyor elbet ama bana olmadı, nefes alamadım baskıdan zor dayandım bebek çıkana kadar çıktıktan sonra orda yatıp beklemeside hiç güzel bi duygu değildi bir de ameliyathane den daha çıkarken ağrım başlamıştı, anestezi doktoru nasıl olur diyodu inanmadı, ve bende sonrasında bel boyun ağrısı çok çektim. Bel ağrısı kalıcı oldu zaten aradan 6 yıl geçmesine rağmen. Şimdi 3. Yü direk genel anestezi istiyorum en temizi inşallah uyanışımda kolay geçer tek temennim o..
Kilitli buzdolabı poşetlerine sığdı mı kıyafetler canım. Yoksa mesela 1 tane 5li hastane çıkışını tek bir poşete mi koydunCanım ben kilitli büyük boy buzdolabı poşetlerine koydum hemşirelere ilk verilecek kıyafetler yedekler şeklinde ayırdım tek tek zorluk olmasın diye
Her bir kıyafetini tek tek mi kilitli poşetlere koydun canım set olarak?Benim şu şekildeydi canım. Bebeğin her şeyi de kilitli buzdolabı poşetlerinde. Bir tek büyük hurçtaki kendi eşyalarım kilitli poşette değil.
Kilitli buzdolabı poşetlerine sığdı mı kıyafetler canım. Yoksa mesela 1 tane 5li hastane çıkışını tek bir poşete mi koydun
Canım set olarak koydum. Ben 2 tane 10lu hastane çıkışı, 3 de yedek takım koydum.Her bir kıyafetini tek tek mi kilitli poşetlere koydun canım set olarak?
Anastezi ağrısı na da temkinli olup bol bitter çikolata ve türk kahvesi ile hızlı atlatalımTesekkurler kizlarr Allah hepimizin yardimcisi olsun
Sezeryan kisiye gore degisiyor.Ben spinal olmustum cok panik bir insanimdir. Bumuymus dedim hersey okadar hizli olup bitiyorki bebek ilk 5 dk da cikiyor zaten yanina konuyor sesini duyuyorsun derken olay bitmis
benim en cok yasadigim sorun dikis agrisindan cok sirt agrisi ve gogus agrisi oldu. Emzirmek zordu anestezinin sirtimdaki agrisi yani hic aklima gelmeyen konular zorladi.
Hepsi geciyor sayili gun 1 hafta 10 gune toparliyorsunuz hic dusunup stres olmayin
Bende aynı birde o sıra kızım kasılmaya başladıysa ikisi bir AllahhhhBen basladim komik oluyor ama duzeltemiyorsun kendini karşıdan karşıya geçmeye çalışırken acele ettikçe tam penguen oluyorum
Nefes sıkıntısı bende çok yaşıyorum canım yaa bazen egzersiz yapıyorum valla yolda yürürken bile yapıyorumTesekkur ederim
Isallah amin.
Evet yorgunluk ağırlık cok fazla. Bu kadar ilaç vitamine karşı bu kadar halsizlik nedir anlamadım. Galiba bebisler cok büyüdü bizim depolarimizdan kemiriyorlar.
Allah yardımcısı olsun. Bakalım bizim bebisler ne yapacak ama nefes almak artık zorlaştı Allah yardımcı olsun.
Bana gelen kadin kuzenim komşuna gidiyormuş 1.5 senedir, o cok memnunmus, bana da kacirma demisti, Türkmen oldukları için sigorta yapılmıyor, 8 saat çalışıyor gunde, haftada 3 gun bana geliyor, 3 gun baska birine, benden 2500 istedi bana çok uygun geldi, ev 4+1 çünkü. Ayrıldığı ev de 4+1 mis 2100 veriyormuş, zam istemis vermeyince ayrılmış. Esim suan izmirde 2+1 ev tuttu, ona armuttan ev temizliği ayarliycam, mesela 5 saatine 260 tl yazıyordu sitede. Baska bir kuzenim 2 ay önce doğum yapti, o mahallesinden bulmuş, cok memnun onun ki Türk, fiyatini bilmiyorum ama daha az geldigi için sigorta vs yapmiyor. Biraz kismet isi gercektenTanidik vasitasiyla bulmak daha iyi gibime geliyor canim. O tanidigin nasil biri oldugunu bildiginden akrabasini da az cok tahmin edebilirsin. Tani 5 parmagin 5i farkli ama sirketten ne cikacagi belli olmuyor. Ben de evime yakin tanidik bi abla bulmayi umut ediyorum. Kac gun geliyor ve ne kadar odeme yapiyosunuz ? Sigortasi falan nasil oluyor.
Acaba spinal tam tutmadı mı, cok ilginc yaa hissetmenHem ameliyat hem sonrası,genelde uyudum uyandım dogurmusumsadece 3 gün kesi yarası acıdı sonra ayaklandim.Fakat spnialde ameliyat esnasında yakilirken ben bagira bagira yaktilar hissediyorum dedim inanmadilar,sonrasında da 1 hafta baş ağrısı ve boyun ağrısı çektim ve doğum yapalım 2 yıl oldu azıcık yorulsam omurgam çok ağrıyor yani bel ağrısı da yaşıyorum sürekli hem toparlanmam geç oldu hemde sezeryan kötü geçti,genelde yattigim yerden doğurdum diyordum hep o kadar ki rahatti doktor genel dedi çok sevindim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?