2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok saol canim, hic umudumuzu kaybetmedik insallah hersey cok guzel olucak.

Güle güle kullan cok tatli
Tesekkur ederim
Çok guz3l.olmus cnm güle güle güzel günlerde kullanın
Isallah amin.
Ya kızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum doğru düzgün iş yapmadığım halde
Evet yorgunluk ağırlık cok fazla. Bu kadar ilaç vitamine karşı bu kadar halsizlik nedir anlamadım. Galiba bebisler cok büyüdü bizim depolarimizdan kemiriyorlar.
Gunaydin kizlarrrr bugun kuzenim acil sezeryana giriyor 34 haftalik maalesef yuksek tansion sorunu var insallah saglikla dogar... Bu sene covidden dolayimidir nedir bebekler hep erken geliyor kasilmalarim cogaldi oturdum magnezyum iciyorum
Allah yardımcısı olsun. Bakalım bizim bebisler ne yapacak ama nefes almak artık zorlaştı Allah yardımcı olsun.

Aynen cnm bebisler depoları boşaltmaya başladı cnm bugün sol kasigimda ağrı var alt karin bölgemde agriyo

Gunaydin kizlarrrr bugun kuzenim acil sezeryana giriyor 34 haftalik maalesef yuksek tansion sorunu var insallah saglikla dogar... Bu sene covidden dolayimidir nedir bebekler hep erken geliyor kasilmalarim cogaldi oturdum magnezyum iciyorum
Allah kuzeninin bebisini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin cnm

Günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle inşallah

Ya kızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum doğru düzgün iş yapmadığım halde
aynen bende öyleyim sabah kalkıp işe gelmek bu hafta beni baya zorladı artık yorgun hissediyorum hep kendimi uyku bastırıyor ara ara yatıp uyuyasım var hep
Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıcakla alsın kuzenin kucağına bebeğini bakalım bizleri neler bekliyor

Kızlar günaydın. Hastane çantanızı nasıl yaptınız acaba? Eşyaları nelere koydunuz hurçlara mı? Fotoğraf atabilir misiniz fikir amaçlı?

Canım ben kilitli büyük boy buzdolabı poşetlerine koydum hemşirelere ilk verilecek kıyafetler yedekler şeklinde ayırdım tek tek zorluk olmasın diye

Sağlıkla gelsin inşallah canım

Spinal de mide bulantısı yada herhangi bir durum olunca birde genel anastezi yapıyor dr ikisini ayni ameliyatta olunca daha çok kendine gelememe ve baş ve omuz ağrısı oluyor

Kızlar günaydın. Hastane çantanızı nasıl yaptınız acaba? Eşyaları nelere koydunuz hurçlara mı? Fotoğraf atabilir misiniz fikir amaçlı?
Benim şu şekildeydi canım. Bebeğin her şeyi de kilitli buzdolabı poşetlerinde. Bir tek büyük hurçtaki kendi eşyalarım kilitli poşette değil.

Eklentiler

• D0D76412-56A9-4C08-8763-1C7E8C1683D1.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 82
Güzel tarafı bebeğini doğar doğmaz görmen benim döşüme yatırdı birde hemşire beraber gidersiniz odaya dedi ama ameliyat uzayacak diye genel anastezi ile uyutmuş dr ben de zor toparladım dikişten değil baş .bel.omuz ağrısından

Canım ben kilitli büyük boy buzdolabı poşetlerine koydum hemşirelere ilk verilecek kıyafetler yedekler şeklinde ayırdım tek tek zorluk olmasın diye
Kilitli buzdolabı poşetlerine sığdı mı kıyafetler canım. Yoksa mesela 1 tane 5li hastane çıkışını tek bir poşete mi koydun

Kilitli buzdolabı poşetlerine sığdı mı kıyafetler canım. Yoksa mesela 1 tane 5li hastane çıkışını tek bir poşete mi koydun

mesela ilk hemşirelere verilecek olan torbaya bir battaniye alt üst kıyafet ıç zıbın çorap, bez şeklinde koydum
başka bir poşete iki yedek kıyafet şeklinde koydum sığdı canım bir sıkıntı olmadı

Her bir kıyafetini tek tek mi kilitli poşetlere koydun canım set olarak?
Canım set olarak koydum. Ben 2 tane 10lu hastane çıkışı, 3 de yedek takım koydum.
10luların penye battaniyelerini ayrı koydum bir tek. Hepsi sığmadı tek bir taneye.
Takımları da birer zıbın, çorap, bere ile set yapıp koydum.
Koroplastın büyük boy çift kilitli poşetini kullandım.

Tesekkurler kizlarr Allah hepimizin yardimcisi olsun
Sezeryan kisiye gore degisiyor.Ben spinal olmustum cok panik bir insanimdir. Bumuymus dedim hersey okadar hizli olup bitiyorki bebek ilk 5 dk da cikiyor zaten yanina konuyor sesini duyuyorsun derken olay bitmis
benim en cok yasadigim sorun dikis agrisindan cok sirt agrisi ve gogus agrisi oldu. Emzirmek zordu anestezinin sirtimdaki agrisi yani hic aklima gelmeyen konular zorladi.
Hepsi geciyor sayili gun 1 hafta 10 gune toparliyorsunuz hic dusunup stres olmayin

Anastezi ağrısı na da temkinli olup bol bitter çikolata ve türk kahvesi ile hızlı atlatalım

Nefes sıkıntısı bende çok yaşıyorum canım yaa bazen egzersiz yapıyorum valla yolda yürürken bile yapıyorum

Bana gelen kadin kuzenim komşuna gidiyormuş 1.5 senedir, o cok memnunmus, bana da kacirma demisti, Türkmen oldukları için sigorta yapılmıyor, 8 saat çalışıyor gunde, haftada 3 gun bana geliyor, 3 gun baska birine, benden 2500 istedi bana çok uygun geldi, ev 4+1 çünkü. Ayrıldığı ev de 4+1 mis 2100 veriyormuş, zam istemis vermeyince ayrılmış. Esim suan izmirde 2+1 ev tuttu, ona armuttan ev temizliği ayarliycam, mesela 5 saatine 260 tl yazıyordu sitede. Baska bir kuzenim 2 ay önce doğum yapti, o mahallesinden bulmuş, cok memnun onun ki Türk, fiyatini bilmiyorum ama daha az geldigi için sigorta vs yapmiyor. Biraz kismet isi gercekten

Acaba spinal tam tutmadı mı, cok ilginc yaa hissetmen ben bi islem yapıldığını anlıyordum ama hic aci vs hissetmedim. Benim icin bebeği gormek guzel oldu sadece ama anestezi doktoru pek genel istemiyor, daha riskli buluyor. Bakalim bu nasil olcak meraklandim simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…