2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Spinal de mide bulantısı yada herhangi bir durum olunca birde genel anastezi yapıyor dr ikisini ayni ameliyatta olunca daha çok kendine gelememe ve baş ve omuz ağrısı oluyor
Doktor iğneden sonra soruyordu yanlis hatırlamıyorsam, uyusma basladi mi, baska bir sey var mi yok mu vs diye. Kahve içmeyi tavsiye etmişlerdi ve cikolata, ondan mi bilmiyorum hic bas ağrısı yaşamadım. Baska ameliyatlarım da genel anestezi olmuştum ama hic hatirlamiyorum etkilerini, tabi dogum daha farklıdır. İnşallah hayırlı olan olur

Son düzenleme:
Suanki piyasada cok iyi fiyat bence. Umarim memnun kalirsin canim. Peki 3 gun 8 saat geliyor ya neler yapiyor ?
Esin islerden dolayi izmire gelecekti hatirladim :) Ben de izmirde armuttan tek seferlik temizlik icin baktim 250-300tl arasi degisiyordu 2+1 icin. Doguma yakin cagirmayi dusunuyorum.

Valla iş yapâsim gelmiyo cnm ama mecbur yapıyorum hele sen bide ise gidiyorsun senin için daha zordur gün içinde benimde sürekli uykum geliyo akşam artık pilim bitiyo çocukları uyuttuktan sonra uzanıyorum hayırlısıyla atlatsaydık bu son ayıda sağlıkla kucagimiza alsaydık bebisleri tabi yine zor olacak bizim için ama yapacağımız bisey yok alisicaz

Uzun zamandır ince temizlik yapmamistik, banyolardan basladi once 2-3 saat surdu onlar, sonra odalara gecti, halıları kaldırdı, çekilecek eşyaları cekti, oda da toplanacak şeyleri topladı, kiyafet vs varsa katladi, sonra süpürdü sildi, camlara gecti onlarida silip, her şeyi yerleştirip cikti, tum odaları ayni şekilde yapiyor, biz dolap içlerini temizlemene gerek yok dedik, istersen onlarida döküp silip yeniden yerleştiriyor. Tabi bi gunde tum ev bitmedi, bi sonraki gelişinde kaldığı yerden basliycak ve mutfagi dolapları bosaltarak temizliycek. Onun dışında utu, yemek vs ne istersen yardımcı oluyor. Isi cok yoksa çocuğa da yardimci oluyorlar.

Selam kızlar yine takipteydim ama yazamıyordum. Geçen hafta annem bendeydi. Mutfak dolaplarını temizledik, bebişin kıyafetlerini benim dolabıma yerleştirdik. Hastane çantasını bitirdik çok şükür çoğu şeyim hazır. Bu hafta halıları yıkamaya gönderip yavaş yavaş temizlik yapıcam.
Dün doğumevine perinatolojiye gittim orda doğum yapacağım için randevu buldukça gidiyorum. 2850 olmuş 4 gün önde biraz iri bebek dedi sağlıklı suyu vs herşey yolunda Kanala inmeye başlamış en fazla 30 günün var dedi zaten uygulamalarda öyle söylüyor. Doktor söyleyince daha bi heyecan yaptım. Normal doğum istiyorsan günde yarım saat yürüyüş yap ve bol su iç dedi.
Bu arada ben 1 haftadır günde 3 hurma yemeye başladım. Bu haftadan sonra 5e çıkarmayı düşünüyorum. Perine masajına da başlıcam nasipse. Nefes darlığı devam ediyor bir de mide yanması eklendi. Oğlum sürekli poposunu dayadığı için karnım genelde sert oluyor. Doğunca ısırcam o poposunu
Bebişimin kitaplarını da kendi kitaplığıma koydum renk kattı çok hoşuma gitti biraz uzun oldu ama yazmak istedim. Mart ayı çoğumuza bebişini getirecek gibi hissediyorum❤

Eklentiler

• 20220302_221024.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 20220228_084044.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 20220227_140344.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 20220303_135638.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 20220303_135627.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 20220303_135619.webp
    44 KB · Görüntüleme: 76
  • 20220303_135605.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 20220303_135552.webp
    39 KB · Görüntüleme: 75
forevermorrenk nerelerdesin bugünnnn izne ayrılıp buraları boşladın bakıyorummmm :)
Cidden bosladi grubumuzu
Uzun zamandir dip kose olmamasindan vakiy almistir canim. Simdi duzene otursun daha fazla sey yapar ve cocuklarla da ilgilenir. Bebek olunca cok rahat edersin.
Ben daha cok bebekle ilgilenen ama ayda 1de dip kose yapabilecek birini ariyorum. Insallah gonlume gore bulurum daha vakit var gerci.

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim. Bu doktorlar bize bilmedigimiz bisey soylese ya 30 gunun var diyo Bana da 22 nisan diyo Napsin onlar da haklilar
Hurmaya baslamissin ben de 30gun kala hurma ve rezene cayina baslarim

Ne güzel her şey yolunda maşallah
Bende 2 temizlik yapıyorum her yerim ağrıyor çok özledim eski aktif günlerimi

Ben kontrolden geldim 3 kilo olmuş bebek hanım herşey yolunda, bu devletteki kontrolumdu pzt de doğum yapacağım hastaneye gideceğiz. Fiyat ve doğum Hk artık iyice net konuşuruz bence çatı muayenesini de pzt yaparım demişti çünkü. Normal doğumu kolaylaştırıcı hareketlere ve besinlere baslicam iznimi aldim benden haberler oyle kizlar

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim. Bu doktorlar bize bilmedigimiz bisey soylese ya 30 gunun var diyo Bana da 22 nisan diyo Napsin onlar da haklilar
Hurmaya baslamissin ben de 30gun kala hurma ve rezene cayina baslarim
ne yapsın onlarda tarihe göre söylüyorlar bakalım bizim bebikler gününü doldurcak mı evet başladım inşallah faydasını görürüz

İse gidince daha az yoruluyormuşum onu anladım
Dün buzdolabının temizledim 3 4 saat sürdü sonra akşama kadar yattım cidden fazla yorulmuşum.
Yıllardır tabi tatil yapamıyorum hep yoğun iş temposu ondan da yorgunluklarım çıktı.

Bende öyleyim ya artık ağırlaştık tabi normal bence. Mutfağımı toplayıp evi süpürsem çok şükür diyorum

2 banyom var temizlemem gereken sonra annem gelecek dip köşe için hadi ebeveyn banyom küçük ama diğerini yaparsam benden iyisi yok
Önceden tüm gün temizlik yapıp üstüne yemek yapar bana mısın demezdim ama artık yaşlanmışım

Bu ara benim de iş yapasım gelmiyor birde doğum dan 3 ay sonra düğünümüz var iş guzarın biri düğün yemeklerini hazırlayın demiş kv onlara başlayacağız eşim iş için başka yere gidecek süresi belli değil son ayım da sıkıntı olmadan atlataydım

Kim evleniyorsa kendi düğün yemeğini kendisi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…