- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Onlar sadece nikah istiyordu düğüne karşılar büyükler illede düğün diyor ki burda 4 gun ve yemekli oluyor düğünler
Çok iyi olurdu öyle de doğum sonrası tüm aile toplanıp yabılır dı sonuçta görümce ve eltilerim var onlar gelmiyorlar şimdi yapılınca birkaç geveze komşu çekilmiyor da bu haldeKendileri yapsın işte
Insallah bulursun canim, icine sinmesi cok önemliCidden bosladi grubumuzu
Uzun zamandir dip kose olmamasindan vakiy almistir canim. Simdi duzene otursun daha fazla sey yapar ve cocuklarla da ilgilenir. Bebek olunca cok rahat edersin.
Ben daha cok bebekle ilgilenen ama ayda 1de dip kose yapabilecek birini ariyorum. Insallah gonlume gore bulurum daha vakit var gerci.
Herseyin yolunda olmasina sevindim canim. Bu doktorlar bize bilmedigimiz bisey soylese ya 30 gunun var diyoBana da 22 nisan diyo Napsin onlar da haklilar
Hurmaya baslamissinben de 30gun kala hurma ve rezene cayina baslarim
Birden kendine yuklenme yavas yavas dinlenerek yap canim.İse gidince daha az yoruluyormuşum onu anladım
Dün buzdolabının temizledim 3 4 saat sürdü sonra akşama kadar yattım cidden fazla yorulmuşum.
Yıllardır tabi tatil yapamıyorum hep yoğun iş temposu ondan da yorgunluklarım çıktı.
Gonderdigin linkten giris yaptim soyle bisey cikti, muhasebeci onaylamis mi demek oluyor ? Bana onaylamaya gerek yok otomatik demisti.M mllentosbaga baska kisi varmiydi bilmiyorum edevletten rapor goruntulemek isteyen, çalışabilir yada isgoremez raporunuza bakabilmeniz icin link ekliyicem ama mutlaka onaylanması gerekiyor, ben ilk dogumumda almistim ama onaylamamisti o yuzden para alamamistim.
İstirahat Raporları Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak, sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı istirahat raporlarınızı sorgulayabilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
Birden kendine yuklenme yavas yavas dinlenerek yap canim.
Gonderdigin linkten giris yaptim soyle bisey cikti, muhasebeci onaylamis mi demek oluyor ? Bana onaylamaya gerek yok otomatik demisti.
Çok iyi olurdu öyle de doğum sonrası tüm aile toplanıp yabılır dı sonuçta görümce ve eltilerim var onlar gelmiyorlar şimdi yapılınca birkaç geveze komşu çekilmiyor da bu halde
Ben aynı bel ağrısı foreverrrrBuradayım yavrum evin işlerinden fırsat bulamıyorum
Gece de pek iyi uyuyamadım elim ayağım hala şiş durumda.
Sen nasılsın sekerim
Ben aynı bel ağrısı foreverrrryarın son iş günümmm
Bende de aynısı cikiyor demekki ya hastane bildirmiş ya muhasebeci, daha önceki para aldigim raporda gozukuyor burada ama alamadigim gozukmuyor mesela belki o zaman sistem farklıydı bilemiyorum ama bu belge varsa olmus oluyorBirden kendine yuklenme yavas yavas dinlenerek yap canim.
Gonderdigin linkten giris yaptim soyle bisey cikti, muhasebeci onaylamis mi demek oluyor ? Bana onaylamaya gerek yok otomatik demisti.
3 aylıkken zor olur sana söz vermeseydin keşkeBu ara benim de iş yapasım gelmiyor birde doğum dan 3 ay sonra düğünümüz var iş guzarın biri düğün yemeklerini hazırlayın demiş kv onlara başlayacağız eşim iş için başka yere gidecek süresi belli değil son ayım da sıkıntı olmadan atlataydım
Canım insikak suresi ve secde ayeti okuyup secdede kal bir süre çok kişi üzerinde denenmiş bebeğin dönmesi içinMerhabalar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bebek sağlıklı. Tek sorun makat gelişi olması. Bu haftaya kadar bebeklerin %90ı doğum pozisyonuna geliyormuş. Bundan sonra %10 ihtimalle döner dedi. Halbuki içerde sabah akşam tepiniyor ama alması gereken pozisyonu almıyor
Evde olunca bizim gibi çılgınlar gibi temizlik yapma sevdasına tutuldun demiBuradayım yavrum evin işlerinden fırsat bulamıyorum
Gece de pek iyi uyuyamadım elim ayağım hala şiş durumda.
Sen nasılsın sekerim
Isallah döner bebegin, dönmezse yapacak birsey yok o ve sen sağlıklı olun bir şekilde doğar sonucta.Merhabalar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bebek sağlıklı. Tek sorun makat gelişi olması. Bu haftaya kadar bebeklerin %90ı doğum pozisyonuna geliyormuş. Bundan sonra %10 ihtimalle döner dedi. Halbuki içerde sabah akşam tepiniyor ama alması gereken pozisyonu almıyor
Evde olunca bizim gibi çılgınlar gibi temizlik yapma sevdasına tutuldun demi
Kızım poğaça istedi onu yaptım ama belim bqcaklarim tutmuyor yoruldum. Evi de dikey süpürge ile süpürdüm idare eder artık. Yalnızlık zor annemler de gelmiyor evin bahçe düzenlemesini yapıyorlar onlara da kızıyorum bu zamanı mı buldular diye yanlizlik zor ya. Ben temizlik işini kendim hallediyorum ama artık pes ediyorum yolsa ağrıdan catlicam sen çok yorma kendini
Isallah döner bebegin, dönmezse yapacak birsey yok o ve sen sağlıklı olun bir şekilde doğar sonucta.
Secdeye inemiyorum ki göbüştenCanım insikak suresi ve secde ayeti okuyup secdede kal bir süre çok kişi üzerinde denenmiş bebeğin dönmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?