2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
M mllen tosbaga baska kisi varmiydi bilmiyorum edevletten rapor goruntulemek isteyen, çalışabilir yada isgoremez raporunuza bakabilmeniz icin link ekliyicem ama mutlaka onaylanması gerekiyor, ben ilk dogumumda almistim ama onaylamamisti o yuzden para alamamistim.

Insallah bulursun canim, icine sinmesi cok önemli

Birden kendine yuklenme yavas yavas dinlenerek yap canim.
Gonderdigin linkten giris yaptim soyle bisey cikti, muhasebeci onaylamis mi demek oluyor ? Bana onaylamaya gerek yok otomatik demisti.

Eklentiler

• Screenshot_20220303-145742_Drive.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 51

Gonderdigin linkten giris yaptim soyle bisey cikti, muhasebeci onaylamis mi demek oluyor ? Bana onaylamaya gerek yok otomatik demisti.

Bugün hiç bir iş yapmadım neredeyse dinlenerek geçireceğim

Bende de aynısı cikiyor demekki ya hastane bildirmiş ya muhasebeci, daha önceki para aldigim raporda gozukuyor burada ama alamadigim gozukmuyor mesela belki o zaman sistem farklıydı bilemiyorum ama bu belge varsa olmus oluyor

3 aylıkken zor olur sana söz vermeseydin keşke

Selam kızlar, bugün biraz yoğun bir gün geçirdim. Hem benim hem babamın kontrolleri vardı onları hallettik. Anca oturabildim.

Çok şükür Ankara’daki genetik test temiz geldi kızlar nasıl rahatladım anlatamam. Öyle hissediyordum ama işte insan yine de sonucu almadan rahat edemiyor

Haftalık kontrolümüze gittik. Herşey yolunda çok şükür. Nst temiz. 2,5 kg yu geçmişiz
Lösemi intimali ortadan kalkınca 4 doz ciğer geliştiriciyi verebildi sonunda. İkisini bugün oldum, ikisi yarın aynı saatte. Haftaya tekrar kontrol. Beklemeye devam

Biz de kontrolden geldik ilk nst sonucu güzel dedi doktor. Kum döküyosun demişti, bu hafta iyi çıkmış ama enfeksiyon hala aynı. Tekrar tek kullanımlık ilaç verdi. İdrarda şeker kaçağı varmış ne oluyorsa artık Biraz tatlıyı kaçırmıştım ondan oldu galiba. Hep haftasıyla uyumlu çıkardı. Bu sefer her yeri başka haftalarda çıktı Kilo 2110, boyu da doğru ölçüydüyse 46 cm

Canım insikak suresi ve secde ayeti okuyup secdede kal bir süre çok kişi üzerinde denenmiş bebeğin dönmesi için

Buradayım yavrum evin işlerinden fırsat bulamıyorum
Gece de pek iyi uyuyamadım elim ayağım hala şiş durumda.
Sen nasılsın sekerim
Evde olunca bizim gibi çılgınlar gibi temizlik yapma sevdasına tutuldun demi
Kızım poğaça istedi onu yaptım ama belim bqcaklarim tutmuyor yoruldum. Evi de dikey süpürge ile süpürdüm idare eder artık. Yalnızlık zor annemler de gelmiyor evin bahçe düzenlemesini yapıyorlar onlara da kızıyorum bu zamanı mı buldular diye yanlizlik zor ya. Ben temizlik işini kendim hallediyorum ama artık pes ediyorum yolsa ağrıdan catlicam sen çok yorma kendini
Isallah döner bebegin, dönmezse yapacak birsey yok o ve sen sağlıklı olun bir şekilde doğar sonucta.

Evde kalınca yavrum ister istemez orayı sil burayı temizle moduna giriyor insan.
Ama dün kendime çok kızdım ya bir şey olsa erkenden doğursam evin işi bu kadar önemli mi diye.
Bundan sonra daha yavaş olduğu kadar.
Şuan yemek yapıyorum o bile nasıl zor geliyor anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…