2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
H Herşeyin yolunda olmasına sevindim bence tam vaktinde gelecek çınar yinede tedbirli olmak içini rahatlatır

Bugün 2. Nst bakıldı normal, doktor muane etmedi nst için gittim onca yolukontrol randevusu olucak ya parasız bakmıyorlar arkadas, 10 mart yine gidicem, saglıkocagındada gidip tetenoz aşımı oldum kilo tansiyon baktı, bilgiler verdi dogum dan sonra gitcez artık

Uyanınca sadece kesi agrısı oluyor oda olacak o kadar kesiliyor sonuçta bence en rahatı genel anestezi bende genel olacağım inşlh

Sanırım tam uyuşmadım yada agrı eşigim çok düşük Hakkımızda hayırlısı olsun

H
Herşeyin yolunda olmasına sevindim bence tam vaktinde gelecek çınar yinede tedbirli olmak içini rahatlatır
Aynen canım içimiz biraz daha rahat etsin diye oldum bakalım. Hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah hepimizin yavruları

Sevindim nst nin temiz çıkmasına da kontrol randevusu diye bakmaması ilginç olmuş gerçekten sonuçta senin hakkın o süre

Sancı kontrol edip bebegi kontrol etmemesi saçma olmuş galiba vakit kaybetmemek için bakmadı bakalım bizimkiler ne yapacak

Secdeye inemiyorum ki göbüşten oturarak kılıyorum. Yapmaya çalışayım yine de. Teşekkür ederim
Oturarak nasıl kılıyorsunuz diye bir soru sormak istiyorum:) Araştırdım düzgün net bşy oturtamadım kafamda açıkçası. Şimdilik kılıyorum olabildiğince ama kalkarken sadece destek alıyorum yanımdaki koltuk vs den.

Valla bununla ilgili bir araştırma yapmadım Annem tarif etti. İlk kısımları aynı zaten. Rükudan sonra secdeye inmek yerine oturarak secdeye iner gibi öne eğiliyorum, eller dizlerin üzerinde olacak şekilde. Umarım anlatabilmişimdir

Valla ben de uyku yok Umay kıpır kıpır durmuyor tabi hanimefendi gündüz uyudu dinlendi

Benim uykum var ama gözümü kapatınca başka şeyler geliyor aklıma uyuyamadım
Bu arada eşime kabul ettirebilseydim bende Umay ismini koyabilirdim ama istemedi.
Adıyla gelsin prenses çok güzel

Herkes yatın dinlenin diyor bizim son ayda uykular gitti
Ben kendim ettim ya. Bugün gündüz çok uyudum bir de mide yanmam için doktor ilaç vermişti iki gün kullandım geçti. Sonra iki gün içmeyi unuttum gelmedi geri aa iyiymiş geçti demekki dedim. Şuan uyumak istesem de midem izin vermeyecek sanırım yanıyorum çünkü o ilacı sabah aç içmem gerekiyor şimdi içsem nolur acaba gaviscon fayda etmedi çünkü

Bende renie içiyorum ama etkisi etmiyor sana hangi ilacı verdi doktorun.
Günaydın herkese gününüz güzel geçsin inşallah
Günaydın

Niye kendileri yapamıyordu yemeklerini sen bu haldesin yani eşinde gidecek hem insanlar nasıl düşünceye sahipler anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…