- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Herşeyin yolunda olmasına sevindim bence tam vaktinde gelecek çınar yinede tedbirli olmak içini rahatlatırSelam kızlar, bugün biraz yoğun bir gün geçirdim. Hem benim hem babamın kontrolleri vardı onları hallettik. Anca oturabildim.
Çok şükür Ankara’daki genetik test temiz geldi kızlar nasıl rahatladım anlatamam. Öyle hissediyordum ama işte insan yine de sonucu almadan rahat edemiyor
Haftalık kontrolümüze gittik. Herşey yolunda çok şükür. Nst temiz. 2,5 kg yu geçmişiz
Lösemi intimali ortadan kalkınca 4 doz ciğer geliştiriciyi verebildi sonunda. İkisini bugün oldum, ikisi yarın aynı saatte. Haftaya tekrar kontrol. Beklemeye devam
Benim yaşadığım evde olacak düğün buraya gelecekler tüm düğüne gelenler3 aylıkken zor olur sana söz vermeseydin keşke
Ben yanlış anlamışım pardonBenim yaşadığım evde olacak düğün buraya gelecekler tüm düğüne gelenler
Uyanınca sadece kesi agrısı oluyor oda olacak o kadar kesiliyor sonuçta bence en rahatı genel anestezi bende genel olacağım inşlhBende 2.doğumu belden iğne ile oldum ama olmaz olaydım, herkeste aynı olmuyor elbet ama bana olmadı, nefes alamadım baskıdan zor dayandım bebek çıkana kadar çıktıktan sonra orda yatıp beklemeside hiç güzel bi duygu değildi bir de ameliyathane den daha çıkarken ağrım başlamıştı, anestezi doktoru nasıl olur diyodu inanmadı, ve bende sonrasında bel boyun ağrısı çok çektim. Bel ağrısı kalıcı oldu zaten aradan 6 yıl geçmesine rağmen. Şimdi 3. Yü direk genel anestezi istiyorum en temizi inşallah uyanışımda kolay geçer tek temennim o..
Sanırım tam uyuşmadım yada agrı eşigim çok düşükAcaba spinal tam tutmadı mı, cok ilginc yaa hissetmenben bi islem yapıldığını anlıyordum ama hic aci vs hissetmedim. Benim icin bebeği gormek guzel oldu sadece ama anestezi doktoru pek genel istemiyor, daha riskli buluyor. Bakalim bu nasil olcak meraklandim simdi :)
Aynen canım içimiz biraz daha rahat etsin diye oldum bakalım. Hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah hepimizin yavrularıH
Herşeyin yolunda olmasına sevindim bence tam vaktinde gelecek çınar yinede tedbirli olmak içini rahatlatır
Sevindim nst nin temiz çıkmasına da kontrol randevusu diye bakmaması ilginç olmuş gerçekten sonuçta senin hakkın o süreBugün 2. Nst bakıldı normal, doktor muane etmedi nst için gittim onca yolukontrol randevusu olucak ya parasız bakmıyorlar arkadas, 10 mart yine gidicem, saglıkocagındada gidip tetenoz aşımı oldum kilo tansiyon baktı, bilgiler verdi dogum dan sonra gitcez artık
Sancı kontrol edip bebegi kontrol etmemesi saçma olmuş galiba vakit kaybetmemek için bakmadı bakalım bizimkiler ne yapacakBugün 2. Nst bakıldı normal, doktor muane etmedi nst için gittim onca yolukontrol randevusu olucak ya parasız bakmıyorlar arkadas, 10 mart yine gidicem, saglıkocagındada gidip tetenoz aşımı oldum kilo tansiyon baktı, bilgiler verdi dogum dan sonra gitcez artık
Oturarak nasıl kılıyorsunuz diye bir soru sormak istiyorum:) Araştırdım düzgün net bşy oturtamadım kafamda açıkçası. Şimdilik kılıyorum olabildiğince ama kalkarken sadece destek alıyorum yanımdaki koltuk vs den.Secdeye inemiyorum ki göbüştenoturarak kılıyorum. Yapmaya çalışayım yine de. Teşekkür ederim
Valla bununla ilgili bir araştırma yapmadımOturarak nasıl kılıyorsunuz diye bir soru sormak istiyorum:) Araştırdım düzgün net bşy oturtamadım kafamda açıkçası. Şimdilik kılıyorum olabildiğince ama kalkarken sadece destek alıyorum yanımdaki koltuk vs den.
Valla ben de uyku yok Umay kıpır kıpır durmuyor tabi hanimefendi gündüz uyudu dinlendiUyuyamıyorum
Ben deUyuyamıyorum
Valla ben de uyku yok Umay kıpır kıpır durmuyor tabi hanimefendi gündüz uyudu dinlendi
Ben de
Ben kendim ettim ya. Bugün gündüz çok uyudumHerkes yatın dinlenin diyor bizim son ayda uykular gitti
Bende renie içiyorum ama etkisi etmiyor sana hangi ilacı verdi doktorun.Ben kendim ettim ya. Bugün gündüz çok uyudumbir de mide yanmam için doktor ilaç vermişti iki gün kullandım geçti. Sonra iki gün içmeyi unuttum gelmedi geri aa iyiymiş geçti demekki dedim. Şuan uyumak istesem de midem izin vermeyecek sanırım yanıyorum çünkü o ilacı sabah aç içmem gerekiyor şimdi içsem nolur acaba gaviscon fayda etmedi çünkü
GünaydınGünaydın herkesegününüz güzel geçsin inşallah
Niye kendileri yapamıyordu yemeklerini sen bu haldesin yani eşinde gidecek hem insanlar nasıl düşünceye sahipler anlayamiyorumBu ara benim de iş yapasım gelmiyor birde doğum dan 3 ay sonra düğünümüz var iş guzarın biri düğün yemeklerini hazırlayın demiş kv onlara başlayacağız eşim iş için başka yere gidecek süresi belli değil son ayım da sıkıntı olmadan atlataydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?