2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok iyi olurdu öyle de doğum sonrası tüm aile toplanıp yabılır dı sonuçta görümce ve eltilerim var onlar gelmiyorlar şimdi yapılınca birkaç geveze komşu çekilmiyor da bu halde
Valla hoşmuş yem3k şirketleriyle anlasiyo artık insanlar y3m3k sirketine söyleyip yaptırsınlar

Maşallah cnm çok sevindim genetik testin temiz cikmasinaoy oy maşallah paşaya büyümüş baya
Maşallah cnm bebiş büyümüş dikkat et biraz cnm annedeki enfeksiyon doğumda sıkıntı cikarabiliyo
Maşallah cnm bebiş iyicnm bol bol yürüyüş yap benim 2 görümdenim bebekleride tersti bir hafta boyunca sürekli yürüyüş yaptılar bebekler baş asagi döndüler

Kızlar valla hepimiz aynıyla galiba ama kendimize ve bebisler bu kadar işkence yapmayalım ya sanki doğumdan sonra hayat duracak gibi hissediyoruz yavaş yavaş yapalım herşeyi bende sürekli hareket halindeyim sürekli bi iş yapma eğilimindeyim

Biz de duvarlarımızı süsledik bugün raflarımızı çaktık beşik ve şifonyer kuruldu. Detayları da birkaç güne hallederiz baktıkça içim açılıyor cok içime sindi duvar stickerları
Maşallah cnm çok güzel olmuş güle güle sağlıkla büyüsün prenses odasinda

Yöresel içli köfte yapılıyor burda dondurucuya konulup düğün de pişiyor tüm düğünlerde olan birşey toplanan kadınların yemeği getir götür işleri olacak
Yaaaa zor ama öylede ya birde sizin evde tozlanacakmış herkes keşke senle eşinde ayrı evde oturabilseydiniz cnm aynı evde yaşamanın sıkıntısıda o sen her işte bulunuyorsun yoruluyorsun diğerleri eltiler görümceler misafir gibi gelip oturuyorlar

Bende renie içiyorum ama etkisi etmiyor sana hangi ilacı verdi doktorun.

Günaydın
Lansor verdi canım. Ben renie ile başladım hiç fayda etmedi. Gaviscon şurup rahatlattı biraz ama sanırım ona da bağışıklık kazandım hiç etki etmemeye başladı. Bir hafta falan artık geceleri uyuyamayınca buna geçti

Çok sağol teyzesi

Hayırlısı olsun düğün sonrası ilçedeki evi temizleyip oraya yerleşeceğiz buraya çok zaman ve masraf yaptık 3 sene oldu evi yaptıralı da

Suyu normalde de çok içerim ama olmuş yinede anlamadım.

Gunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Icim acildi bi rahatlama geldi bazi gunler cok karamsar oluyorum maalesef

Bende ikinci sezaryande normal doğum yapmış gibiydim daha rahat hissediliyor bilinçli olduğun için galiba sevindim kuzenin içinde

Maşallah canım darısı bizlere inşallah duyunca seviniyorum böyle kolay toparlayan anneleri bende ikinci sezeryan daha mı zor olur acaba diye düşünüyorum ama daha kolay oluyor sanırım inşallah bizde hemen toparlanırız sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…