- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Valla hoşmuş yem3k şirketleriyle anlasiyo artık insanlar y3m3k sirketine söyleyip yaptırsınlarÇok iyi olurdu öyle de doğum sonrası tüm aile toplanıp yabılır dı sonuçta görümce ve eltilerim var onlar gelmiyorlar şimdi yapılınca birkaç geveze komşu çekilmiyor da bu halde
Bebek baskısından dolayı uyumak zor dinlenmeyi unutalım biz bebekli uykusuz geceler başlıyor sonra daHerkes yatın dinlenin diyor bizim son ayda uykular gitti
Yöresel içli köfte yapılıyor burda dondurucuya konulup düğün de pişiyor tüm düğünlerde olan birşey toplanan kadınların yemeği getir götür işleri olacakValla hoşmuş yem3k şirketleriyle anlasiyo artık insanlar y3m3k sirketine söyleyip yaptırsınlar
Maşallah cnm çok sevindim genetik testin temiz cikmasinaSelam kızlar, bugün biraz yoğun bir gün geçirdim. Hem benim hem babamın kontrolleri vardı onları hallettik. Anca oturabildim.
Çok şükür Ankara’daki genetik test temiz geldi kızlar nasıl rahatladım anlatamam. Öyle hissediyordum ama işte insan yine de sonucu almadan rahat edemiyor
Haftalık kontrolümüze gittik. Herşey yolunda çok şükür. Nst temiz. 2,5 kg yu geçmişiz
Lösemi intimali ortadan kalkınca 4 doz ciğer geliştiriciyi verebildi sonunda. İkisini bugün oldum, ikisi yarın aynı saatte. Haftaya tekrar kontrol. Beklemeye devam
Maşallah cnm bebiş büyümüşBiz de kontrolden geldikilk nst sonucu güzel dedi doktor. Kum döküyosun demişti, bu hafta iyi çıkmış ama enfeksiyon hala aynı. Tekrar tek kullanımlık ilaç verdi. İdrarda şeker kaçağı varmış ne oluyorsa artık Biraz tatlıyı kaçırmıştım ondan oldu galiba. Hep haftasıyla uyumlu çıkardı. Bu sefer her yeri başka haftalarda çıktı Kilo 2110, boyu da doğru ölçüydüyse 46 cm
Maşallah cnm bebiş iyiMerhabalar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bebek sağlıklı. Tek sorun makat gelişi olması. Bu haftaya kadar bebeklerin %90ı doğum pozisyonuna geliyormuş. Bundan sonra %10 ihtimalle döner dedi. Halbuki içerde sabah akşam tepiniyor ama alması gereken pozisyonu almıyor
Evde olunca bizim gibi çılgınlar gibi temizlik yapma sevdasına tutuldun demi
Kızım poğaça istedi onu yaptım ama belim bqcaklarim tutmuyor yoruldum. Evi de dikey süpürge ile süpürdüm idare eder artık. Yalnızlık zor annemler de gelmiyor evin bahçe düzenlemesini yapıyorlar onlara da kızıyorum bu zamanı mı buldular diye yanlizlik zor ya. Ben temizlik işini kendim hallediyorum ama artık pes ediyorum yolsa ağrıdan catlicam sen çok yorma kendini
Isallah döner bebegin, dönmezse yapacak birsey yok o ve sen sağlıklı olun bir şekilde doğar sonucta.
Kızlar valla hepimiz aynıyla galiba ama kendimize ve bebisler bu kadar işkence yapmayalım ya sanki doğumdan sonra hayat duracak gibi hissediyoruz yavaş yavaş yapalım herşeyi bende sürekli hareket halindeyim sürekli bi iş yapma eğilimindeyimEvde kalınca yavrum ister istemez orayı sil burayı temizle moduna giriyor insan.
Ama dün kendime çok kızdım ya bir şey olsa erkenden doğursam evin işi bu kadar önemli mi diye.
Bundan sonra daha yavaş olduğu kadar.
Şuan yemek yapıyorum o bile nasıl zor geliyor anlatamam
Maşallah cnm çok güzel olmuş güle güle sağlıkla büyüsün prenses odasindaBiz de duvarlarımızı süsledik bugünraflarımızı çaktık beşik ve şifonyer kuruldu. Detayları da birkaç güne hallederiz baktıkça içim açılıyor cok içime sindi duvar stickerları
Yaaaa zor ama öylede ya birde sizin evde tozlanacakmış herkes keşke senle eşinde ayrı evde oturabilseydiniz cnm aynı evde yaşamanın sıkıntısıda o sen her işte bulunuyorsun yoruluyorsun diğerleri eltiler görümceler misafir gibi gelip oturuyorlarYöresel içli köfte yapılıyor burda dondurucuya konulup düğün de pişiyor tüm düğünlerde olan birşey toplanan kadınların yemeği getir götür işleri olacak
Güle güle kullan cnm eşarbı üstüne takabilirsinBen tesettürlüyum diye taç düşünmüyordum kızım almış yinede Eki Görüntüle 3018854
Lansor verdi canım. Ben renie ile başladım hiç fayda etmedi. Gaviscon şurup rahatlattı biraz ama sanırım ona da bağışıklık kazandım hiç etki etmemeye başladı. Bir hafta falan artık geceleri uyuyamayınca buna geçtiBende renie içiyorum ama etkisi etmiyor sana hangi ilacı verdi doktorun.
Günaydın❤
Ne güzel düşünmüş canımBen tesettürlüyum diye taç düşünmüyordum kızım almış yinede Eki Görüntüle 3018854
Çok sağol teyzesiMaşallah cnm çok sevindim genetik testin temiz cikmasinaoy oy maşallah paşaya büyümüş baya
Maşallah cnm bebiş büyümüşdikkat et biraz cnm annedeki enfeksiyon doğumda sıkıntı cikarabiliyo
Maşallah cnm bebiş iyicnm bol bol yürüyüş yap benim 2 görümdenim bebekleride tersti bir hafta boyunca sürekli yürüyüş yaptılar bebekler baş asagi döndüler
Hayırlısı olsun düğün sonrası ilçedeki evi temizleyip oraya yerleşeceğiz buraya çok zaman ve masraf yaptık 3 sene oldu evi yaptıralı daYaaaa zor ama öylede ya birde sizin evde tozlanacakmış herkes keşke senle eşinde ayrı evde oturabilseydiniz cnm aynı evde yaşamanın sıkıntısıda o sen her işte bulunuyorsun yoruluyorsun diğerleri eltiler görümceler misafir gibi gelip oturuyorlar
Suyu normalde de çok içerim ama olmuş yinede anlamadım.Maşallah cnm çok sevindim genetik testin temiz cikmasinaoy oy maşallah paşaya büyümüş baya
Maşallah cnm bebiş büyümüşdikkat et biraz cnm annedeki enfeksiyon doğumda sıkıntı cikarabiliyo
Maşallah cnm bebiş iyicnm bol bol yürüyüş yap benim 2 görümdenim bebekleride tersti bir hafta boyunca sürekli yürüyüş yaptılar bebekler baş asagi döndüler
Teşekkkür ederim kızım benden çok düşünüyor gerçektende sürekli internetten aaa şöyle fotoğraf çekiyim şundan alalım bundan yapalım 2 tanede kardeşi var üstelik sıkılmadı halenNe güzel düşünmüş canımgüle güle kullan
Öyle yaparım eşarp üstü taç ve aksesuarlar da çok kullanıyor artıkGüle güle kullan cnm eşarbı üstüne takabilirsin
Bende ikinci sezaryande normal doğum yapmış gibiydim daha rahat hissediliyor bilinçli olduğun için galiba sevindim kuzenin içindeGunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Icim acildi bi rahatlama geldi bazi gunler cok karamsar oluyorum maalesef
Maşallah canım darısı bizlere inşallah duyunca seviniyorum böyle kolay toparlayan anneleri bende ikinci sezeryan daha mı zor olur acaba diye düşünüyorum ama daha kolay oluyor sanırım inşallah bizde hemen toparlanırız sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımızaGunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Icim acildi bi rahatlama geldi bazi gunler cok karamsar oluyorum maalesef
Maşallah onaTeşekkkür ederim kızım benden çok düşünüyor gerçektende sürekli internetten aaa şöyle fotoğraf çekiyim şundan alalım bundan yapalım 2 tanede kardeşi var üstelik sıkılmadı halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?