2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah cnm çok sevindim hayırlısıyla bu haftaki görevide başaracaklar ve annelerini bir güzel emecekler çabucak toparlanıp yuvalarina gidecekler

Kızlar karnıma bir ağrı girdi hastaneye geldik bugün yatış yapılacak duruma göre yarın bakılacakmış sancı çıkmadı ama karnım ağrıyor anlamadım
Geçmiş olsun cnm inşallah bir sıkıntı çıkmaz bizi haberdar et

Büyük ihtimalle canım rabbim bu günlerinde sağ saglim atlatmayi nasip etsin valla daraldim bunaldım iyice

Kızlar ben gelen misafirlere isimli çikolata ve lokum dağıtmayı düşünüyorum. Onları nelere koyup ikram etmeliyim sizce?
Kuzum bende lokum yaptıracağım, nikahimda yaptırdığım bir yer vardi taa kac yil once tek tek kutuya koyuyorlardi oyle satin almistim, simdi kutu gibi seffaf posete koyuyormus bazi kuruyemişciler. Annem gördüm demişti, izmirdeysen net adres vereyim ama baska sehirdeysen bi de öyle bak istersen. Seffaf poseti sen alip baglayabilirsin kurdaleyle oda guzel olur

Evet canım izmirdeyim. Adres alabilirim ya da instagram sayfası falan varsa o da olur

Evet canım izmirdeyim. Adres alabilirim ya da instagram sayfası falan varsa o da olur
Aa cok iyi denk geldi o zaman kuzum optimumda lokumcu var yemek katinda orda kutulu olarak yaptirdik ki yine ordan yaptircam,herkese bir adet küçük küp seklinde kutu ici lokum, istediğin lokumu seçebiliyorsun, birde annem Tuğba kuruyemiş de görmüş oda şeffaf poşet içine kac tane istersen kac adet istersen sipariş alıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…