2022 fiyatı 7 bin tl dediler, spinal edipural normal Sezeryan fark etmiyor, bebeğin bütün muayeneleri işitme testi vs ve 28 gun boyunca ucretsiz bebek muayenesi içinde
Aa cok iyi denk geldi o zaman kuzum optimumda lokumcu var yemek katinda orda kutulu olarak yaptirdik ki yine ordan yaptircam,herkese bir adet küçük küp seklinde kutu ici lokum, istediğin lokumu seçebiliyorsun, birde annem Tuğba kuruyemiş de görmüş oda şeffaf poşet içine kac tane istersen kac adet istersen sipariş alıyormuş
Vajinal muayene yaptırmak istemedim doktor yapmıyordu ultrasondan bakıyordu doğumu tetiklememek için yarın kontrol eder heralde 33. Hafta olacak bakalım 34 e gelsin istiyordum
Vajinal muayene yaptırmak istemedim doktor yapmıyordu ultrasondan bakıyordu doğumu tetiklememek için yarın kontrol eder heralde 33. Hafta olacak bakalım 34 e gelsin istiyordum
Rica ederim kuzum, optimum daki adi lokumcu diye hatirliyorum tadi gerçekten güzeldi, yeniden ordan yaptircam hem tadina bak hem görüntüsüne kutularin inşallah icine siner
Rica ederim kuzum, optimum daki adi lokumcu diye hatirliyorum tadi gerçekten güzeldi, yeniden ordan yaptircam hem tadina bak hem görüntüsüne kutularin inşallah icine siner
Eşim doğuma girecek nasip olursa, sezeryana almiyoruz ameliyat sonucta dediler, normal doğuma girebiliyormus sadece. Cok cok garip bi işleyiş var ama anlamadım. E fotoğrafçı istesem sezeryana girecek ama babasi giremiyor ne saçma