2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Yaaa heyecan dorukta valla şampiyon
Gezerken hep olsa şöyle yapardı böyle oynardı cümleleri geçiyor dimi

Ben sordum, acile değil direkt yeni bina doğum katına gidecekmişiz

Komşu odalarda olurmuşuz. Ne güzel Benimki şimdilik sakin, daha gelesi yok gibi. Bakalım ne zaman doğmaya karar verecekler :)
Güzel olurdu ama ben memorial de olacak nasip olacaksa aslında çok yakınız birbirimize sen yanlış hatırlamıyorsam atakentdeydin 2 sene once bende oradaydım simdi bahcesehirdeyim

Ben sordum, acile değil direkt yeni bina doğum katına gidecekmişiz

Komşu odalarda olurmuşuz. Ne güzel Benimki şimdilik sakin, daha gelesi yok gibi. Bakalım ne zaman doğmaya karar verecekler :)
Canım normal doğumda mi direkt Medipol mega yeni bina doğum katına 12 ydi galiba oraya mi gidiliyor, acil durumda acilden girilir değil mi sormadım şimdi acil bişi olsa nerden girmem gerek hastaneye bilemedim :))

Bende böyle bilgi almıştım aynı yerde olacak doğumum, 1 gece mecburi yatış yaptım cuma akşamı odaları güzel geniş ferah hemsireler ilgili.
Benim de 3 kere yatmışlığım var hemşireler gerçekten özenli. Çok memnun kaldım. Odaları çok güzel ama refakatçi yatağı konforlu değil
Sancı odaları daha büyük ve geniş. Biz normal odaya doğum sonrası geçebileceğiz :)
Benim Bağcılar yani Medipol Mega. Demek ki her hastanesinde farklı. Sancı odaları geniş olduğu için yürüyüş veya pilates topu ile son ana kadar açılma takip ediliyor. Eşler de yanımızda olabiliyormuş. Son anda doğumhaneye aldıklarında yalnız gidiyormuşuz. İnşallah orada yarım saate doğurup geliriz :)
Güzel olurdu ama ben memorial de olacak nasip olacaksa aslında çok yakınız birbirimize sen yanlış hatırlamıyorsam atakentdeydin 2 sene once bende oradaydım simdi bahcesehirdeyim
Ben Başakşehirdeyim ama hep muayeneye medipole gittim :) Buradan bebişleri tanıştırırız o zaman

Canım normal doğumda mi direkt Medipol mega yeni bina doğum katına 12 ydi galiba oraya mi gidiliyor, acil durumda acilden girilir değil mi sormadım şimdi acil bişi olsa nerden girmem gerek hastaneye bilemedim :))
Sen yine sor canım ama bana özellikle söyledi acilden giriş yapmayıp buraya geleceksiniz dedi. Bahsettiği sıklaşan kasılmalarla doğuma gittiğimizde herhalde.

Ama kanama vs gibi beklenmedik durumlarda daha önce gittim. Nöbetçi doktorun olduğu kadın doğum muayene katına gidiliyor. Yani 2. veya 3. kata.

Zaten acili öyle ters bir yerde ki. Yeni binaya gitmek çok daha kolay :)

Evet yerleri daraldığı için öyle kasıyorlar bizi yada bulundukları yerde sıkışıyorlar.
Yatarken bazen istemediği pozisyon da yatıyorum ben ona bile dürtüyor beni içerden
Valla benimde 4 5 gündür sol kasigim ve belim ağrıyor katılmada oluyo

Odaları geniş ferah dediğin gibi hoşuma gitti benimde, ne zaman olacak seni doğum belli mi tarihin? Birde hangi doktora gidiyorsun megada :) ben de bahçeşehir tarafindayim bu arada :) A alba2009 wenebe bebisleri parkta tanistiralim

Bel ağrısı değil de. Ben de böyle sandalye ye falan oturduğunda kalkarken ağrı oluyor böyle diken gibi batıyor kuyruk kemiğim
Ayyy hiç deme kuyruk kemiği benim birkaç aydır var helede köye gidip geliyoruz yol boyunca düzgün oturamıyorum sürekli pozisyonumu degisitorum yarim saatlik yol mahvoluyorum uzun sureli bir yerde oturamiyorumbel agrim.hamilelikten önce vardı çok şükür hamilelikte geçti ama son 4 5 gündür sol kasigimdaki ağrıya bel ağrısıysa eslik ediyo sürekli değil ama gün içinde 1 saat kadar sürüyor sonra biraz geciyo sanırım.artik son aydayiz artık bebislerde büyüdü ondandır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…