2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Nasilsiniz? Dogumlar 3 tane olmus masallah :))
Bizi sorarsaniz ikizlerin yogun bakim gunleri devam, bugun 16 gunluk olmusuz. Solunum desteklerinden kurtulduk gecen hafta cok sukur. Kilo verdiler aldilar vb. son durumda 1800-1850gr oldular (34+3 haftadayiz-dogmamis gibi devam...)
Bu hafta gorevimiz beslenme sondasindan kurtulmak, haftaya emzirme denemesi yapabilmeyi umuyoruz, o gune kadar sut pompalarim ve ben basbasayiz

Çok şükür solunum desteğine ihtiyaç olmadan nefes alıyorlar oyy yerim onları ne tatlilardir simdiiiii :) bu haftaki görevlerinide basariyla atlatacaginiza ve evinize döneceginize eminim!

Yaa canım maşallah solunum desteğinden kurtulmaları çok güzel olmuş daha da iyi olacaklar inşallah emecekler annelerini prematüre doğan bebekler daha çabuk büyüyo genelde hatta ilerde yaşıtlarını geçiyorlar bile. Hayırlısıyla bebişlerinle evine geçersin yakın zamanda inşallah❤

Çok şükür solunum desteğine ihtiyaç olmadan nefes alıyorlar oyy yerim onları ne tatlilardir simdiiiii :) bu haftaki görevlerinide basariyla atlatacaginiza ve evinize döneceginize eminim!
Çok havalilar, her bebek ozel bir odacikta, benimkiler 2 tane olunca suit köşe odayi kapatmislar Yogun bakim ciplaklar kampi gibi zaten.. Altta bez ustte sapka, corabin biri birinin elinde eldiven olmus, oburu digerinde(damar yolunu sokmesinler diyeymis). Muslin bezden carsaflar :))

Doğan büyüyor iste maşallah çok sevindim ikizlere
En kısa zaman da kucağına alırsın inşallah canım benim

Off maşallah onlara büyük yol katetmişler .. en kısa zamanda beslenme sondasından da kurtulurlar ; çok güçlüler onlar

Onayı kim yapıyor canım

Cnm şükür iyiler ya en kısa zamanda kucağına da alırsın ins

Onaylandığını nasıl anlarız kızlar ben isyerimle gorustumde biz ay sonu onaylıyoruz gibi bu cevap aldım doğru mu bu acaba ay sonunu beklemek sorun yaratır mı? forevermorrenk bilgin var mı canım

E devlette onaylandığı ve hangi tarihte yatacağı görünür canım.
Şimdi şöyle oluyor; sgk ödemeleri ay sonu yapılır, öteki ayın 10 ndan sonra sisteme düşer.
Şimdi ben bu ayın başında rapor aldım ya nisan ortası gibi paramı alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…