2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Paramı alamazsam valla elimde kalır o muhasebeci bu krizde yatacak her rakam önemli raporu 16 haftanın sonunda mı kapatması gerekiyor peki?

Bende sordum bana da aynısını söylediler. Sezeryana izin yok ama normal doğumda girebilir dediler
Evet bana cok garip geldi bu durum, hayırlısı artık
Evet oda saçma olmuş.
Doğuma girmeye hazır mı peki
Benim ki girmeyecek adam da cesaret yok düşer bayılır
Eşim benden soğukkanlı ya o beni telkin edecek gibi duruyor hahaha bide merakli ki benden çok merak ediyor doğum anını

Evet bana cok garip geldi bu durum, hayırlısı artık

Eşim benden soğukkanlı ya o beni telkin edecek gibi duruyor hahaha bide merakli ki benden çok merak ediyor doğum anını

Benimki parmağını kesse dünyayı yakar
O yüzden girmesin sonra düşer bayılır cidden
Kuşum sonradan travma olmasın adam da dikkat edin de

Paramı alamazsam valla elimde kalır o muhasebeci bu krizde yatacak her rakam önemli raporu 16 haftanın sonunda mı kapatması gerekiyor peki?

50 55 günde yatıyor para.
Bazen tek sefer de hepsini bazen de parça parça yatıyor paralar.
Sen şimdi doğum yapacaksın ya doktor tekrar yazacak raporu.
16 hafta yazılmış olacak zaten.
Onay kısmı yine muhasebeci de.
Önemli tabi hem hakkımız valla yıllardır sgk primi ödüyoruz versinler paramızı

Kızlar benim göbeğimin sağ tarafı ara ara bebek nefes alıyomuş gibi inip kalkıyor. Bebeğin hıçkırığı ya da bir yerlerini kıpırdatması değil. Baya bir yeri şişip iniyor gibi. Benzer birşey yaşayan var mı? Nedir bu?

Elini ayağını dayayarak duruyor

Hayırlısı olsun durur ama inşallah azcık daha annesi Benim aklıma gaz sancısı geldi nedense yanlar ve kaburga kısımları deyince , benim çok sorunludur bağırsaklarımda
Ya inşallah öyledir yani sancı biraz önce taktıklarında 0 ile 7 arasındaydı kadıklarda değil çok üst kısımda ağrı oluyor çok az

Aynen yıllardır sgk yatıyor. Uğraştırmasınlar bizi. Hamileyiz gerginiz duygusalız karışığız teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…