2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

AA olabilir
Sorun olduğunu sanmıyorum şekerim.
Sürekli duruşlarını değiştiriyorlar çünkü

Kizlar bugun kontrolum vardi. Doktorum 1 nisan tam 37.haftamda cati muayenesi yapacagini soyledi. Ona gore dogum sekline karar verilecek. Son gunler hemoroid sorunu yasadigimi bu yuzden normal dogumdan korktugumu soyledim. Catida herseyi degerlendiriyorum, gebem icin dogum aninda ve sonrasinda hangi yontem daha konforlu olacaksa onu paylasiyorum zaten dedi.
2 gundur hemoroid beni cok zorluyor. Dogumda ikinmaktan daha da kotu hale gelir ve bebegimle yeteri kadar ilgilenemem agridan sizidan gergin sinirli olurum diye gonlumde sezeryan var Ama doktoruma da guveniyorum. Normal olur derse normal olurum.

Korkma yavrum hiç bir şey olmaz.
Doğuma odaklanırız her şey güzel gelir
Bu arada biraz zeytinyağı falan tüket istersen

Banada oluyor ozellikle buaksam oldu esime gosterdim. Hickirik degil onu biliyorum nefes gibi inip kalkiyor. 10 15 dk ya geciyor
Ay evet, çekcem videoya çekemedim. Son birkaç gündür var. Ne olduğunu bilmeyince tuhaf geliyor insana. Hıçkırığına alıştım seviyorum, seviniyorum ciğerleri çalışıyor diye ama bu neyse bilmediğimden gıcık oluyorum

Tabiki son karar sizin, ama sezeryan olunca da ilk günler sıkıntılı geçiyor açıkçası hele hastanede kalınan 2 gün pek ilgilenemiyorsun aktif şekilde yani, oturup kalkması eğilmek herşey sıkıntı . Hemoroid daha masum kalır gibime geldi:) bende de yıllardır var maalesef ve bu gebelikte iyice arttı böle değildi normalde. Hakkında hayırlısı neyse o olsun diyeyim

Banada parmak emme hareketini dusundurdu konusup dokununca duruyor sessiz kalinca devam ediyor ay bu hamileliklerde neler yasiyoruz aklim sasiyor

Benimde dikkatimi çekti :) ben nefes almasamda tutuyorum mesela nefesimi,ama karnım hafif inip kalkıyor. Bi yerde okumuştum nefes alma provaları başlıyormuş artık belki odur

Her gece yüzünü hayal etmeye çalışıyorum
Geçse de günler kucaklarımız dolsa
yaaa değil mi kime benzer acaba diyorum ben de en son yüzünün yarısını siyah beyaz gördük, kibar suratlı olacak gibi sanki ama yine de muamma tabi bizden daha güzel, daha şanslı olsunlar inşallah

Canım ben sezaryen oldum basur hamilelikte olunca doğum şekli etkilemiyor bende de var en iyi si doğuma dr la karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…