2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
yaaa değil mi kime benzer acaba diyorum ben de en son yüzünün yarısını siyah beyaz gördük, kibar suratlı olacak gibi sanki ama yine de muamma tabi bizden daha güzel, daha şanslı olsunlar inşallah

Benimkisi göstermiyor dana artık doğuma kadar hayalimde canlandırmaya devam
İnşallah çok güzel bir hayatları olur evlatlarımızın, çok şanslı olurlar

Benimde dikkatimi çekti :) ben nefes almasamda tutuyorum mesela nefesimi,ama karnım hafif inip kalkıyor. Bi yerde okumuştum nefes alma provaları başlıyormuş artık belki odur
Hıçkırıkla ciğerler çalışıyor diye biliyorum ama bunu hiç duymamıştım rahatsız olmasınlar da istedikleri kadar prova yapabilirler

Korkma yavrum hiç bir şey olmaz.
Doğuma odaklanırız her şey güzel gelir
Bu arada biraz zeytinyağı falan tüket istersen
Neler yapmiyorum ki, 33 haftadir hep aklim oradaydi ne zaman patlak verecek diye. Ve sonunda 33.haftamda o kadar dikkate ragmen kanama oldu. Doktorum bagirsaklarin yeri daraldi ve zaten sende oncesinde bu sorun vardi, su an bunu yasaman gayet normal dedi. Bilmiyorum zamana birakiyorum bakalim doktorum ne diyecek. Etap etap ilerleyelim direk karar verme diyor hakli olarak.
Son karari doktorumla 37.haftamda verecegim. Elbette sezeryan bi ameliyat ve hareketleri bi sure kisitliyor. Ama olaki sezeryan olursam esim,annem, k.validem o surecte bana cok yardimci olurlar bu konuda bi suphem yok. Ayni sekilde normal dogumda da bana bebek gibi bakarlar biliyorum Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Canım ben sezaryen oldum basur hamilelikte olunca doğum şekli etkilemiyor bende de var en iyi si doğuma dr la karar ver
Evreleri var ve benim arastirdigim kadariyla benimki baya ileri evre Tabi dun aksama gore bu aksam cok cok daha iyiyim ama psikolojik olarak idrara cikarken bile bi korku olusuyor kendimi kasiyorum. Dedigin gibi en iyisi doktorumla karar vermek. Belkide herseyin cok musait normal dogumu bekleyelim diyecek

Ben hemoroid den değil de kabızlıktan çok korkuyorum.
Yıllardır korkulu rüyam yemin ederim
Az kaldı az biraz daha dayanalım kuzum

Bende kabızlıktan kaynaklı çatlak var. Gebeliğin ilk zamanları nasıl zordu anlatamam. Kaskatı oluyordu, çocuk olsa daha kolay doğardı yani. Şimdi şükür iyiyim. Bir ara hazır kayısı çayları var ya onlardan kullandım iyi geliyodu. Gebelikte denemedim ama doğum sonrası içinse deneyebilirsin canım.

Kefir iyi geliyor. Az once bi bardak kefir ictim. Su an bagirsaklarim hareketlendi ama psikolojik olarak tualete cikmaya hazir degilim.
Her aksam bi barsak kefir icmek iyi sabah isi baya kolaylastiriyor

Ben şimdi sabahları ilk kalkınca büyük bardak su içiyorum o çok düzenliyor.
Gün içerisinde elma mutlaka yemeğe çalışıyorum lifli diye oda iyi geliyor.
Çok tıkanırsam kayısıyı direkt yiyorum.
O çay da çok iyi bir de sinameki otu var.
Onu çayını içince var ya iç dış tertemiz oluyor insan

Ben Gaziantep doktor göndermedi bugün kalacağım bakalım ne olacak serum taktılar iki tane ciğer geliştirici ve proluton yaptılar
Anladım canım iyi olmuş en azından o iğneler bebeğe iyi gelen şeyler banada yaptılar cuma günü diğer konudan konuşmuştuk hatırlarsan. Korkma herşey yolunda olacak inşallah.

Kefir iyi geliyor. Az once bi bardak kefir ictim. Su an bagirsaklarim hareketlendi ama psikolojik olarak tualete cikmaya hazir degilim.
Her aksam bi barsak kefir icmek iyi sabah isi baya kolaylastiriyor

Evet kefir de çok iyi.
Kefir zaten her şeye faydalı.
Ben var ya gelince hemen gider yaparım

Çok kötü şeyler görebilir
Nedense sezeryan daha kötü geliyor bana ya her türlü
Bana da öyle, kat kat kesilecegim fikri beni benden alıyor, kesip alacaklar geri dikecekler falan. Ne bileyim hakkımızda hayırlısı, en iyisi mi bebekler karar versin gelme sekline ve gününe. Asla gun seçmek istemiyorum. Tamamen kendi belirlesin

Kızlar şimdi benim gün içinde ve genelde akşamları karnım taş gibi oluyor. Bazen şekli değişiyor. Öyle olduğu sırada da vajina içimde batma hissediyorum. Ardından da tuvaletim geliyor. Bu sancıya mı giriyor acaba? Daha hiç nst çekilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…