2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Katılıyorum canım benim.
Nasıl doğru olacaksa öyle gelsinler.
Onlar için de bizim içinde en hayırlısı ne ise o olsun.
Yeter ki biz bu süreci en sağlıklı şekilde atlatalım

Evet su zaten olmazsa olmaz. Yalnız sinameki gebelikte kullanılıyor mu? aman diyim zarar olur bir de bebeğe

Anladım canım iyi olmuş en azından o iğneler bebeğe iyi gelen şeyler banada yaptılar cuma günü diğer konudan konuşmuştuk hatırlarsan. Korkma herşey yolunda olacak inşallah.
İnşallah hayırlısı bakalım alttan muayene yapalım dedi ebedir kabul etmedim doktor yapmamıştı erken olur doğumu başlatır diye ebe de illaki alttan muayene yapılması lazım diyor sinir oldum

Selam kızlar bugün benim de karnımda bir ağrı var hem çok sert hem de böyle içi, etim acıyor anlamadım yarın sabah randevumuz var 3 hafta sonra görücem oğlumu hem bi aksilik varsa söyler herhalde doktorumuz. Yarın 33+1 olacagız acaba bize nst yapılır mı? Ya da alttan muayene falan söz konusu mu bu haftada ?

Ben geçen hafta 33+0 da gittim canım nst ye aldı ilk defa . Alttan muayene icin henüz erken diyorlar, 37.hafta civarında yapıyorlar tabi eğer bir şikayetin problemin yoksa . Güzel haberlerle gel yarın insallah

Son düzenleme:
Canım benimde ağrı ve biraz akinti olunca 31+6da gittim alttan muayene yaptı rahim ağzı uzunlugunu ölçtü. Yani gerek görürse yapabilir. Sonrasında nst de yapıldı bana.

İnşallah hayırlısı bakalım alttan muayene yapalım dedi ebedir kabul etmedim doktor yapmamıştı erken olur doğumu başlatır diye ebe de illaki alttan muayene yapılması lazım diyor sinir oldum
Bilemiyorum doktorunuz ne derse o doğrudur diye düşünüyorum. Benim doktorum cuma cumartesi iki gün üstuste alttan muayene etti rahim ağzına bakmak için herhangi bir sorunum olmadı şimdilik her hamilelik kendine özel doktorunuza güvenin yeter

Bende 32+5 deyim aşırı karnımda ağrım oldu nts devsancı çıkmadı ama biraz önce doktor geldi sancı var biraz dedi yatın tekrar kontrol edecekmiş vajinal muayene yapacak sanırım ancak öyle anlayabiliriz doğum başlıyor mu diye dedi belli olmaz dedi

Doktor geldi biraz önce sanırım vajinal muayene yapacak ancak öyle anlayabiliriz dedi şuan açılma yok dedi rahim ağzında incelme Var dedi

Kaslar yırtılıyormuş sanırım, ağrı değil acıysa o olabilir belki ani hareket edince oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…