- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Ya valla benim oğlanda çok yukarıda eğilip kalkamıyorum oturduğumda sanki ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum ya kaburgama mideme baskı yapiyo hayırlısıyla sağlıkla kavuşabilseydik bebislerleBen magnezyumu artik uyumaya yakin iciyorum ve gece daha rahat uyuyabiliyorum.
Benim de ilk dogum ama hemen dogurmak ve su hareketlerimin kisitlanmasindan kurtulmak istiyorum. Coraplarimi bile zor giyiyorum artik
Görümcen doğursun bence sezeryanın üstüne normal . Sen niye kendini ve bebeğini riske atasın? Bir Jinekolog hekim o mevkiye gelebilmek için en az 11 yıl eğitim görüyor . Bilgisini kulaktan dolma hurafeler için hafife almamak gerek , karışmasınlar etraftakiler Allah aşkına ya zaten gerginim kaç gündürYa kızlar ben ilk doğumu normal yaptım 2. Doğumu ikizi diye sezeryan oldum 4,5 yıl önce benim görümce ve kv tutturmuşlar yok bekle kendi sandino normal.olsun bu diye onlara anlatıyorum diyorumki doktorlada konuştum doktor normal yapabilirsin ama çok riskli o yüzden sizin kağıt imzalamanız gerekiyo birşey olursa biz sorumluluğu almıyoruz diye ama hepsi çok bilmişler ya bana sürekli gidip gelip onu aşılamaya çalışıyorlarben diyorum.normal doğuma göre 25 nisan dedi doktor ama sezeryan olacağı için tahminimce nisanın 2. Haftası falan olur doğumum gorumcem diyo ki yok sakin gitme doktora sandino bekle sonra gidersin sınır oldum ama sonra bisey olsada hepsi beni suçlayacak kocam karismiyo ama hepsi burunlarını sokmakta bir numara
Ya kolay gelsin cnm boya işi zor valla cok yorma kendini yardimci olacak kimse varsa gelsinler sana yardima seninde doguma az kalmis bizden once gorunuyorsun imzadaGünaydın hanımlar
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.
Pazar gününden beri evde boya yapılıyor. Oğlumun odasıni boyamak için başladı maceramız ama benim başım ile diğer odalara da geçti
Ev temizlenecek derken şu qnda banyo ev heryer fena halde ben bu kadar işi nqsil halledeceğim bilmiyorum ama bir şekilde toparlayacak artık.
Sancilardan bahsetmissiniz sancı gerçek olduğunda kasiklarda başlıyor ve belli aralıklarla kasiklarda ve belden elektriklenme gibi agrilar oluşuyor. Sancıların sıklaşmasi falan birkac saati bulur panik yapmamak lazım.
İki gecedir hem yorgunluk, hemde qrtik zamanın yaklaşmasıyla hafif yalancı sancılar oluşuyor. Sabaha karşı bu sancı ile uyanıyorum, tuvaleti yapınca rahatlıyor azalıyor.
Bende dinlemeyecem cnm zaten kendi kendilerine konusup duruyorlar bu defa bebege yada bana birsey olsa beni suclayip duracaklar gecenlerde diyorum ki martin 3. Haftasi kontrole gidcem bana yok nisanin ilk haftasi git ramazanda tekrar yorulma diyorlar beni dusunurmuscesine bende gidip bebege bakicam durumu nasil birde ilaclarim bitiyor yazdiricam dedim hem belki sezeryan icin tarih verir belli olmaz falan dedim bana git saglik ocagindan yazdir ilaclari diyorlarGörümcen doğursun bence sezeryanın üstüne normal . Sen niye kendini ve bebeğini riske atasın? Bir Jinekolog hekim o mevkiye gelebilmek için en az 11 yıl eğitim görüyor . Bilgisini kulaktan dolma bilgiler için hafife almamak gerek , karışmasınlar etraftakiler Allah aşkına ya zaten gerginim kaç gündürdoktor gel diyor görümcen gitme diyor , görümcen hangi bilgi ile söylüyor bunu? Dinleme canım dinleme doktoruna güven sen, kendin ve bebeğin için
Hic kulak asma denilenlere, sen doktoruna guven canim. Sezeryan sonrasi normal dogumu destekleyen doktorlar var ama senin doktorun risk gormus olmaliki sana imza attiriyor.Ya kızlar ben ilk doğumu normal yaptım 2. Doğumu ikizi diye sezeryan oldum 4,5 yıl önce benim görümce ve kv tutturmuşlar yok bekle kendi sandino normal.olsun bu diye onlara anlatıyorum diyorumki doktorlada konuştum doktor normal yapabilirsin ama çok riskli o yüzden sizin kağıt imzalamanız gerekiyo birşey olursa biz sorumluluğu almıyoruz diye ama hepsi çok bilmişler ya bana sürekli gidip gelip onu aşılamaya çalışıyorlarben diyorum.normal doğuma göre 25 nisan dedi doktor ama sezeryan olacağı için tahminimce nisanın 2. Haftası falan olur doğumum gorumcem diyo ki yok sakin gitme doktora sandino bekle sonra gidersin sınır oldum ama sonra bisey olsada hepsi beni suçlayacak kocam karismiyo ama hepsi burunlarını sokmakta bir numara
Ya kime ne senin doğumundan?? eşini bile ilgilendirmez. Beden senin bedenin ayrıca hangisi bebek ve senin için sağlıklıysa öyle olsun. Onlar kim????? Ben eşime bile diyorum, normal olsun diyip duruyor, dedim sen normal doğur, ben bebek nasıl gelmek isterse öyle yapmak istiyorum doğumu. Salak salak konuşmasınlarYa kızlar ben ilk doğumu normal yaptım 2. Doğumu ikizi diye sezeryan oldum 4,5 yıl önce benim görümce ve kv tutturmuşlar yok bekle kendi sandino normal.olsun bu diye onlara anlatıyorum diyorumki doktorlada konuştum doktor normal yapabilirsin ama çok riskli o yüzden sizin kağıt imzalamanız gerekiyo birşey olursa biz sorumluluğu almıyoruz diye ama hepsi çok bilmişler ya bana sürekli gidip gelip onu aşılamaya çalışıyorlarben diyorum.normal doğuma göre 25 nisan dedi doktor ama sezeryan olacağı için tahminimce nisanın 2. Haftası falan olur doğumum gorumcem diyo ki yok sakin gitme doktora sandino bekle sonra gidersin sınır oldum ama sonra bisey olsada hepsi beni suçlayacak kocam karismiyo ama hepsi burunlarını sokmakta bir numara
Öyle cnm doktorum riskli dedi ama bunlara bir türlü anlatamiyorumHic kulak asma denilenlere, sen doktoruna guven canim. Sezeryan sonrasi normal dogumu destekleyen doktorlar var ama senin doktorun risk gormus olmaliki sana imza attiriyor.
Ben senin yerinde olsam asla anlatmazdım. İyi der geçerdim ki bana karışmadıkları halde detay vermiyorum. Nasıl olacak belli mi dediklerinde bebek nasıl gelmek isterse diyorum. Bu kadar müdahale ettirmesene kendine. 3 beben var kendi kararlarını alabilecek yeterlilikte insansın, sağlığınız için ne yapman gerekiyorsa onu yap bırak şunları. Kaynana kaynanalık yapar da şu görümceni boğasım geldi resmen.Bende dinlemeyecem cnm zaten kendi kendilerine konusup duruyorlar bu defa bebege yada bana birsey olsa beni suclayip duracaklar gecenlerde diyorum ki martin 3. Haftasi kontrole gidcem bana yok nisanin ilk haftasi git ramazanda tekrar yorulma diyorlar beni dusunurmuscesine bende gidip bebege bakicam durumu nasil birde ilaclarim bitiyor yazdiricam dedim hem belki sezeryan icin tarih verir belli olmaz falan dedim bana git saglik ocagindan yazdir ilaclari diyorlarama kendileri her hamilelikte her ay muayene ve kontrollere gidip geliyorlar banada surekli gitme diye tembihlerde bulunuyorlar yok ozele gitme pahali diyorlar devletede gitmek istemiyorum ikizlerde esim yanimda degildi kizimin rahatsizligindan dolayi esim varken özelde takipteydim sonra yoktu diye devlette sezeryan oldum ama pişmanlık yani eşim bana bu hamileligimde dediki sen neden ikizleri özelde doğurmadın dedim annenler öyle istediler beni götürdüler halbuki ilk sezeryanimdi ve ikizdi eşim bile kizdi
Öyle cnm bende söylüyorum.ama dinlemiyorlar psikolojik baskı yapıp duruyorlar gorumcemde sezeryan oldu ilkinde bana sürekli diyorki "ben bir daha hamile kalsam normal yapamam ama sen yapabilirsin sen önceden bir normal doğum yapmışsın benim ilki sezeryan oldu diye yapamam olmaz"diye Bende dedim alakası yok sezeryanda sonra normal doğumu doktorlar bile çok kolay kolay onermiyorlarki sezeryan dikisleri patlayıp iç kanama riskini artırıyor diye çünkü normal doğumda son bebeğin çıkma anında ebe karnına bastırıyor bebek çıksın diye doktorum çok detaylı anlattı bana bende sezeryan olmak istiyorum riski duyduktan sonraYa kime ne senin doğumundan?? eşini bile ilgilendirmez. Beden senin bedenin ayrıca hangisi bebek ve senin için sağlıklıysa öyle olsun. Onlar kim????? Ben eşime bile diyorum, normal olsun diyip duruyor, dedim sen normal doğur, ben bebek nasıl gelmek isterse öyle yapmak istiyorum doğumu. Salak salak konuşmasınlar
Ayyy dua edinde kocasının yanına gitsin yapıştı bize suluk gibi herseyimize karismiyo herseyde msj veriyo sürekli herşeyden haberdar olmak istiyo valla ne bana ne de eltime rahat yüzü göstermiyo birde çok aşırı yalan konusuyo herseyde muhalefet kendisini ilgilendirmeyen şeyde bile ağlıyo lafaBen senin yerinde olsam asla anlatmazdım. İyi der geçerdim ki bana karışmadıkları halde detay vermiyorum. Nasıl olacak belli mi dediklerinde bebek nasıl gelmek isterse diyorum. Bu kadar müdahale ettirmesene kendine. 3 beben var kendi kararlarını alabilecek yeterlilikte insansın, sağlığınız için ne yapman gerekiyorsa onu yap bırak şunları. Kaynana kaynanalık yapar da şu görümceni boğasım geldi resmen.
Benim gebelik takibimi yapan ebeyle iyi anlaşıyorum 6 senedir taniyorum belki de ondan doğum yapmadım ama sezaryan doğum olduğu içinBen ebelerden çok çekiniyorum ya, en çok onlarla muhatap olcaz ya biraz geriliyorum sanki
Sen sonrakinde normal doğur ben de 5. yi yapıp normal doğurcam derdim ben olsamÖyle cnm bende söylüyorum.ama dinlemiyorlar psikolojik baskı yapıp duruyorlar gorumcemde sezeryan oldu ilkinde bana sürekli diyorki "ben bir daha hamile kalsam normal yapamam ama sen yapabilirsin sen önceden bir normal doğum yapmışsın benim ilki sezeryan oldu diye yapamam olmaz"diye Bende dedim alakası yok sezeryanda sonra normal doğumu doktorlar bile çok kolay kolay onermiyorlarki sezeryan dikisleri patlayıp iç kanama riskini artırıyor diye çünkü normal doğumda son bebeğin çıkma anında ebe karnına bastırıyor bebek çıksın diye doktorum çok detaylı anlattı bana bende sezeryan olmak istiyorum riski duyduktan sonra
Rabbim kurtarsın bir an önce orası ayrı ama sen de karıştırma kendine. Bu kadar olmaz yüz bulmuş devamını getiriyor işteAyyy dua edinde kocasının yanına gitsin yapıştı bize suluk gibi herseyimize karismiyo herseyde msj veriyo sürekli herşeyden haberdar olmak istiyo valla ne bana ne de eltime rahat yüzü göstermiyo birde çok aşırı yalan konusuyo herseyde muhalefet kendisini ilgilendirmeyen şeyde bile ağlıyo lafa
İnşallah bizlere de iyi insanlar denk gelir. O ağrının acının üzerine insanlarla uğraşmak çok zor olurBenim gebelik takibimi yapan ebeyle iyi anlaşıyorum 6 senedir taniyorum belki de ondan doğum yapmadım ama sezaryan doğum olduğu için
Biz muhasebeciye gönderdik evrak i onun yapmasi gerekiyor canimOnayı kim yapıyor canım
Bırak dr karar versin başka çocuk düşüncen yoksa kordon bağlatmak için de iyi sezaryen ama sonra çocuk istersen normal doğum yapma hakkını kullan 2 ay sonra hamile kalıp normal doğum yapanlar var dikiş patlaması olmaz şeker hastalığın yoksaÖyle cnm bende söylüyorum.ama dinlemiyorlar psikolojik baskı yapıp duruyorlar gorumcemde sezeryan oldu ilkinde bana sürekli diyorki "ben bir daha hamile kalsam normal yapamam ama sen yapabilirsin sen önceden bir normal doğum yapmışsın benim ilki sezeryan oldu diye yapamam olmaz"diye Bende dedim alakası yok sezeryanda sonra normal doğumu doktorlar bile çok kolay kolay onermiyorlarki sezeryan dikisleri patlayıp iç kanama riskini artırıyor diye çünkü normal doğumda son bebeğin çıkma anında ebe karnına bastırıyor bebek çıksın diye doktorum çok detaylı anlattı bana bende sezeryan olmak istiyorum riski duyduktan sonra
Sen sonrakinde normal doğur ben de 5. yi yapıp normal doğurcam derdim ben olsamHiç laf anlatmaya çalışma, anlayabilecek kapasiteyok belli ki.
Zaten küçük gorumcem yanimda o yetmezmiş gibi buda ayrı herseyde muhalefet zaten artık çoğu şeyde tamam deyip geçiyorum eşim bile gıcık almış ondan söyledikleriyle yaptıkları bir değil konuşmasının 10 tanesinden 9 u yalan bazen eşime diyorum bana böyle söyle diyo eşim boşver takma ona ne diyoRabbim kurtarsın bir an önce orası ayrı ama sen de karıştırma kendine. Bu kadar olmaz yüz bulmuş devamını getiriyor işte
Tamam simdi oldu :) açlık yuksek degilse gayet iyi gözüküyorTokluk benimki çünkü yüklemeden sonra kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?