- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Selam kızlar bugün benim de karnımda bir ağrı var hem çok sert hem de böyle içi, etim acıyor anlamadımyarın sabah randevumuz var 3 hafta sonra görücem oğlumu hem bi aksilik varsa söyler herhalde doktorumuz. Yarın 33+1 olacagız acaba bize nst yapılır mı? Ya da alttan muayene falan söz konusu mu bu haftada ?
Kız doktor nerde bekliyo oohooo herşeyi yapan ebe. Bebeğin başı görününce gelip bebeği çıkarıp kesi varsa dikişi atıp gidiyor. O yüzden allah ebeninde merhametlisine denk getirsin inşallah.Yok canım normal doğum daha yorucu dr için bekleme süresi uzun sezaryen yarım saat gir çık
Hemoroid benimde korkumKizlar bugun kontrolum vardi. Doktorum 1 nisan tam 37.haftamda cati muayenesi yapacagini soyledi. Ona gore dogum sekline karar verilecek. Son gunler hemoroid sorunu yasadigimi bu yuzden normal dogumdan korktugumu soyledim. Catida herseyi degerlendiriyorum, gebem icin dogum aninda ve sonrasinda hangi yontem daha konforlu olacaksa onu paylasiyorum zaten dedi.
2 gundur hemoroid beni cok zorluyor. Dogumda ikinmaktan daha da kotu hale gelir ve bebegimle yeteri kadar ilgilenemem agridan sizidan gergin sinirli olurum diye gonlumde sezeryan varAma doktoruma da guveniyorum. Normal olur derse normal olurum.
Kefir benim midemi çok yakıyor yaKefir iyi geliyor. Az once bi bardak kefir ictim. Su an bagirsaklarim hareketlendi ama psikolojik olarak tualete cikmaya hazir degilim.
Her aksam bi barsak kefir icmek iyi sabah isi baya kolaylastiriyor
Bugün hamileliğinizin 8.ayı bitiyor yazıyor imzada . Bu ne demek oluyor her an doğurabilirsiniz miiiKız doktor nerde bekliyo oohooo herşeyi yapan ebe. Bebeğin başı görününce gelip bebeği çıkarıp kesi varsa dikişi atıp gidiyor. O yüzden allah ebeninde merhametlisine denk getirsin inşallah.
Hemoroid benimde korkumAfedersin ıkınma esnasında makata baskı yapsalar daha fazla dışarı taşma olmaz gibime geliyor. Ama böyle bir uygulama varmı onuda bilmiyorum.
Kefir benim midemi çok yakıyor ya
Yani 9.aya girdik demek oluyor :) hamilelik 9ay 10günlük bir süreç olduğu için daha 40günümüz var canım :) Stres yapma herşey çok güzel olacak inşallahBugün hamileliğinizin 8.ayı bitiyor yazıyor imzada . Bu ne demek oluyor her an doğurabilirsiniz miiişu ara çok kaygılıyım doğum yaklaştıkça beni stres aldı
9. Aya girmekten cok korkuyorumYani 9.aya girdik demek oluyor :) hamilelik 9ay 10günlük bir süreç olduğu için daha 40günümüz var canım :) Stres yapma herşey çok güzel olacak inşallahbenim diğer ikisi de 40+2de geldi. Bu keşke o kadar beklemese diyorum ama oğlanlar epey bekliyor maalesef
Ay ben en son doğurayım gözüm yemiyo hiç
Aaa korkulurmu şekerim dört gözle beklediğimiz zamanlara geldik. Şimdi diğer topicteki riskli anneler nasıl bizim yerimizde olmak isterler biliyomusun. Şükredelim valla çok şükür bu günümüze. Olumsuz hikayeleri hiç dinleme. Ben ilk oğlumda moral motivasyon olsun diye internetten güzel doğum hikayeleri klipleri açar izlerdim. O yüzden hiç stres yapmadım ilk doğumun olduğu halde. İkincide de zaten tecrübe oluyo kimsenin hikayesi umrunda olmuyo :)9. Aya girmekten cok korkuyorumbir yanım kavuşmak istiyor bir yanım cok korkuyor, etraftan korkunç doğum senaryoları duydukça stres oluyorum elimde değil Kız çocukları daha mı erken geliyor genelde oğlanlara göre ?
O kadar haklısın ki , keşke herkes böyle düşünebilse.. kaç gündür kendimi teskin etmeye çalışıyorum pozitif olmak için uğraşıyorum. En ufak olumsuz bir şey yaşayan bire bin katarak anlattığı için haliyle ilk kez doğum yapacak olan bizlerin gözü korkuyor . Bugünümüze çok şükürler olsun tabiki , kazasız belasız gelebildik.. hala anne olacak olmama inanamıyorum mesela kucağıma alınca neler hissedicem,ona layığıyla bakabilecek miyim .. Ah ah cok duygusalım şu aralar benAaa korkulurmu şekerim dört gözle beklediğimiz zamanlara geldik. Şimdi diğer topicteki riskli anneler nasıl bizim yerimizde olmak isterler biliyomusun. Şükredelim valla çok şükür bu günümüze. Olumsuz hikayeleri hiç dinleme. Ben ilk oğlumda moral motivasyon olsun diye internetten güzel doğum hikayeleri klipleri açar izlerdim. O yüzden hiç stres yapmadım ilk doğumun olduğu halde. İkincide de zaten tecrübe oluyo kimsenin hikayesi umrunda olmuyo :)
Doğum kliplerini izle canım insana çok güzel moral oluyor :) İnşallah bizde burda güzel hikayelerimizi yazıcaz.O kadar haklısın ki , keşke herkes böyle düşünebilse.. kaç gündür kendimi teskin etmeye çalışıyorum pozitif olmak için uğraşıyorum. En ufak olumsuz bir şey yaşayan bire bin katarak anlattığı için haliyle ilk kez doğum yapacak olan bizlerin gözü korkuyor . Bugünümüze çok şükürler olsun tabiki , kazasız belasız gelebildik.. hala anne olacak olmama inanamıyorum mesela kucağıma alınca neler hissedicem,ona layığıyla bakabilecek miyim .. Ah ah cok duygusalım şu aralar ben
Ayy nst olabilir o zaman benim deBen geçen hafta 33+0 da gittim canım nst ye aldı ilk defa . Alttan muayene icin henüz erken diyorlar, 37.hafta civarında yapıyorlar tabi eğer bir şikayetin problemin yoksa . Güzel haberlerle gel yarın insallah
Akıntı ben de hep var böyle sümüksü bir akıntı.Canım benimde ağrı ve biraz akinti olunca 31+6da gittim alttan muayene yaptı rahim ağzı uzunlugunu ölçtü. Yani gerek görürse yapabilir. Sonrasında nst de yapıldı bana.
Canim senin riskliydi biliyorum inş yoktur yarın evine geri dönersin.Bende 32+5 deyim aşırı karnımda ağrım oldu nts devsancı çıkmadı ama biraz önce doktor geldi sancı var biraz dedi yatın tekrar kontrol edecekmiş vajinal muayene yapacak sanırım ancak öyle anlayabiliriz doğum başlıyor mu diye dedi belli olmaz dedi
Evet ani hareket sonrası olan benim genelde uykumda sağdan sola dönerken oluyor bıçak gibi bir kasık ağrısıKaslar yırtılıyormuş sanırım, ağrı değil acıysa o olabilir belkiani hareket edince oluyor genelde.
Ben de iki ay önce değişik bir akıntım var dediğimde olmustum sadece.Nst ye bakar da vajinal muayene sanmıyorum.
Ben 35.haftadayım daha hiç vajinal muayene olmadım
Aynen riskliydi 33. Hafta olduk serumdan sonra ağrım azaldı ama rahimde incelme var dedi su gelme durumu olursa kesin doğar dedi diğer türlü belli olmaz dediAyy nst olabilir o zaman benim de
Akıntı ben de hep var böyle sümüksü bir akıntı.
Canim senin riskliydi biliyorum inş yoktur yarın evine geri dönersin.
Evet ani hareket sonrası olan benim genelde uykumda sağdan sola dönerken oluyor bıçak gibi bir kasık ağrısı
Ben de iki ay önce değişik bir akıntım var dediğimde olmustum sadece.
Maşallah ona ne güzel kilo almışpembemanolya C celiklady bizim üçümüzğn günleri aynı bakalım kim önce doğuracak :) Bu arada ben gene kontrole gittim bugün ilaçlarım bitmişti gitmişken ultrasonada girdim. Bebiş hala çok önde gidiyor 3kg olmuş Nstyede girdim sancı filan gayet iyi çıktı.
Kokusunu, aldıklarının içinde sana bakışını hayal etAy ben en son doğurayım gözüm yemiyo hiçstresten ağzımdan çıkarıcam valla çocuğu bu gidişle
Amin cnm inşallahBüyük ihtimalle canım rabbim bu günlerinde sağ saglim atlatmayi nasip etsin valla daraldim bunaldım iyice
Bilmiyorum cnm olabilir cumartesiden cumartesiye hafta dolduruyoruz cnm yanlışta hesapliyo olabilirimHesaplamanda bir yanlışlık var sanki. Ben 32+4 üm bugün. 3 gün önde olman gerekiyor
Ay yok kimse dokunmasin orama istememHemoroid benimde korkumAfedersin ıkınma esnasında makata baskı yapsalar daha fazla dışarı taşma olmaz gibime geliyor. Ama böyle bir uygulama varmı onuda bilmiyorum.
Kefir benim midemi çok yakıyor ya
Ben magnezyumu artik uyumaya yakin iciyorum ve gece daha rahat uyuyabiliyorum.Kızlar magnezyumu içtim duşumu aldım biraz daha azaldı karnımdaki gerginlik. Yarınki kontrol içinde çok heyecanlıyım. Zaman daraldıkça korkuyorum. Hem doğsun istiyorum hem de hiç karnımdan çıkmasınilk doğumu olan anneler beni anlıyordur. Eşime surekli diyorum nasıl bir hayat bizi bekliyor acaba diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?