2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Nst ye bakar da vajinal muayene sanmıyorum.
Ben 35.haftadayım daha hiç vajinal muayene olmadım

Yok canım normal doğum daha yorucu dr için bekleme süresi uzun sezaryen yarım saat gir çık
Kız doktor nerde bekliyo oohooo herşeyi yapan ebe. Bebeğin başı görününce gelip bebeği çıkarıp kesi varsa dikişi atıp gidiyor. O yüzden allah ebeninde merhametlisine denk getirsin inşallah.
Hemoroid benimde korkum Afedersin ıkınma esnasında makata baskı yapsalar daha fazla dışarı taşma olmaz gibime geliyor. Ama böyle bir uygulama varmı onuda bilmiyorum.
Kefir iyi geliyor. Az once bi bardak kefir ictim. Su an bagirsaklarim hareketlendi ama psikolojik olarak tualete cikmaya hazir degilim.
Her aksam bi barsak kefir icmek iyi sabah isi baya kolaylastiriyor
Kefir benim midemi çok yakıyor ya

Bugün hamileliğinizin 8.ayı bitiyor yazıyor imzada . Bu ne demek oluyor her an doğurabilirsiniz miii şu ara çok kaygılıyım doğum yaklaştıkça beni stres aldı

Bugün hamileliğinizin 8.ayı bitiyor yazıyor imzada . Bu ne demek oluyor her an doğurabilirsiniz miii şu ara çok kaygılıyım doğum yaklaştıkça beni stres aldı
Yani 9.aya girdik demek oluyor :) hamilelik 9ay 10günlük bir süreç olduğu için daha 40günümüz var canım :) Stres yapma herşey çok güzel olacak inşallah benim diğer ikisi de 40+2de geldi. Bu keşke o kadar beklemese diyorum ama oğlanlar epey bekliyor maalesef

9. Aya girmekten cok korkuyorum bir yanım kavuşmak istiyor bir yanım cok korkuyor, etraftan korkunç doğum senaryoları duydukça stres oluyorum elimde değil Kız çocukları daha mı erken geliyor genelde oğlanlara göre ?

Aaa korkulurmu şekerim dört gözle beklediğimiz zamanlara geldik. Şimdi diğer topicteki riskli anneler nasıl bizim yerimizde olmak isterler biliyomusun. Şükredelim valla çok şükür bu günümüze. Olumsuz hikayeleri hiç dinleme. Ben ilk oğlumda moral motivasyon olsun diye internetten güzel doğum hikayeleri klipleri açar izlerdim. O yüzden hiç stres yapmadım ilk doğumun olduğu halde. İkincide de zaten tecrübe oluyo kimsenin hikayesi umrunda olmuyo :)

O kadar haklısın ki , keşke herkes böyle düşünebilse.. kaç gündür kendimi teskin etmeye çalışıyorum pozitif olmak için uğraşıyorum. En ufak olumsuz bir şey yaşayan bire bin katarak anlattığı için haliyle ilk kez doğum yapacak olan bizlerin gözü korkuyor . Bugünümüze çok şükürler olsun tabiki , kazasız belasız gelebildik.. hala anne olacak olmama inanamıyorum mesela kucağıma alınca neler hissedicem,ona layığıyla bakabilecek miyim .. Ah ah cok duygusalım şu aralar ben

Doğum kliplerini izle canım insana çok güzel moral oluyor :) İnşallah bizde burda güzel hikayelerimizi yazıcaz.

Ben geçen hafta 33+0 da gittim canım nst ye aldı ilk defa . Alttan muayene icin henüz erken diyorlar, 37.hafta civarında yapıyorlar tabi eğer bir şikayetin problemin yoksa . Güzel haberlerle gel yarın insallah
Ayy nst olabilir o zaman benim de
Canım benimde ağrı ve biraz akinti olunca 31+6da gittim alttan muayene yaptı rahim ağzı uzunlugunu ölçtü. Yani gerek görürse yapabilir. Sonrasında nst de yapıldı bana.
Akıntı ben de hep var böyle sümüksü bir akıntı.
Canim senin riskliydi biliyorum inş yoktur yarın evine geri dönersin.
Kaslar yırtılıyormuş sanırım, ağrı değil acıysa o olabilir belki ani hareket edince oluyor genelde.
Evet ani hareket sonrası olan benim genelde uykumda sağdan sola dönerken oluyor bıçak gibi bir kasık ağrısı
Nst ye bakar da vajinal muayene sanmıyorum.
Ben 35.haftadayım daha hiç vajinal muayene olmadım
Ben de iki ay önce değişik bir akıntım var dediğimde olmustum sadece.

Kızlar magnezyumu içtim duşumu aldım biraz daha azaldı karnımdaki gerginlik. Yarınki kontrol içinde çok heyecanlıyım. Zaman daraldıkça korkuyorum. Hem doğsun istiyorum hem de hiç karnımdan çıkmasın ilk doğumu olan anneler beni anlıyordur. Eşime surekli diyorum nasıl bir hayat bizi bekliyor acaba diye.

Aynen riskliydi 33. Hafta olduk serumdan sonra ağrım azaldı ama rahimde incelme var dedi su gelme durumu olursa kesin doğar dedi diğer türlü belli olmaz dedi

Maşallah ona ne güzel kilo almış ben 9 u bitiririm gibi geliyor daha erken gelmez diye hissediyorum

Ay ben en son doğurayım gözüm yemiyo hiç stresten ağzımdan çıkarıcam valla çocuğu bu gidişle
Kokusunu, aldıklarının içinde sana bakışını hayal et evet doğum anı belki çabuk geçmeyecek ama o gün bittikten sonra herşey daha güzel olacak korkutma kendini, kimseyi de dinleme. Herkes aynı şeyleri yaşamıyor sonuçta

Hemoroid benimde korkum Afedersin ıkınma esnasında makata baskı yapsalar daha fazla dışarı taşma olmaz gibime geliyor. Ama böyle bir uygulama varmı onuda bilmiyorum.

Kefir benim midemi çok yakıyor ya
Ay yok kimse dokunmasin orama istemem sSirf hemoroidden kafamda normal dogumu bitirdim Sezeryanin planli olmasi da cazip geliyor. Hazirlikli gidebiliyosun. Ama tabi 37de doktorum normali bekleyelim derse beklerim. Hepimiz hakkinda hayirlisi. Cok cok az kaldi.

Ben magnezyumu artik uyumaya yakin iciyorum ve gece daha rahat uyuyabiliyorum.
Benim de ilk dogum ama hemen dogurmak ve su hareketlerimin kisitlanmasindan kurtulmak istiyorum. Coraplarimi bile zor giyiyorum artik

Günaydın hanımlar
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.

Pazar gününden beri evde boya yapılıyor. Oğlumun odasıni boyamak için başladı maceramız ama benim başım ile diğer odalara da geçti
Ev temizlenecek derken şu qnda banyo ev heryer fena halde ben bu kadar işi nqsil halledeceğim bilmiyorum ama bir şekilde toparlayacak artık.
Sancilardan bahsetmissiniz sancı gerçek olduğunda kasiklarda başlıyor ve belli aralıklarla kasiklarda ve belden elektriklenme gibi agrilar oluşuyor. Sancıların sıklaşmasi falan birkac saati bulur panik yapmamak lazım.
İki gecedir hem yorgunluk, hemde qrtik zamanın yaklaşmasıyla hafif yalancı sancılar oluşuyor. Sabaha karşı bu sancı ile uyanıyorum, tuvaleti yapınca rahatlıyor azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…