- 1 Aralık 2021
- 14.922
- 54.377
- 548
- 35
Inşaallah 3 doğumum da çok ilgili harika bir hemşirem vardı gerçekten büyük destekİnşallah bizlere de iyi insanlar denk gelir. O ağrının acının üzerine insanlarla uğraşmak çok zor olur
Valla açıkçası bundan sonra pek bi cocuk düşüncem yok ama zaman ne gösterir bilmiyorum ki kendimi ve bebeği riske atmak istemiyorum9 ay boyunca taşıyayım her türlü zorluğu cekeyim sonrasında da doğum.aninda riske atayım saçma geliyo bana o yüzden doktorum nasıl derse öyle yapicamBırak dr karar versin başka çocuk düşüncen yoksa kordon bağlatmak için de iyi sezaryen ama sonra çocuk istersen normal doğum yapma hakkını kullan 2 ay sonra hamile kalıp normal doğum yapanlar var dikiş patlaması olmaz şeker hastalığın yoksa
Kız çocukları daha kolay doğuyor da diyorlar kilo olarak daha küçük sonra geçiyorlar erkek bebekleri boş ver efsaneleri9. Aya girmekten cok korkuyorumbir yanım kavuşmak istiyor bir yanım cok korkuyor, etraftan korkunç doğum senaryoları duydukça stres oluyorum elimde değil Kız çocukları daha mı erken geliyor genelde oğlanlara göre ?
Bu tarz insanlara aciklama yapmaya bile gerek yok. Haddim degil ama sadece kendini dusunen bencilin teki bence...Öyle cnm doktorum riskli dedi ama bunlara bir türlü anlatamiyorumbana diyorlar eskiden kadınlar ikizleri bile normal doğuruyordu bende dedim eskiden tıp gelişmemişti ve eskiden doğumda ölen kadın ve çocuk sayısıysa coktu
Eşinin sana ne dediği önemli değil onlara ne dediği önemli. Bu dönemde gereksiz muhabbetlere sokmaması gerek seni ama bilemedimZaten küçük gorumcem yanimda o yetmezmiş gibi buda ayrı herseyde muhalefet zaten artık çoğu şeyde tamam deyip geçiyorum eşim bile gıcık almış ondan söyledikleriyle yaptıkları bir değil konuşmasının 10 tanesinden 9 u yalan bazen eşime diyorum bana böyle söyle diyo eşim boşver takma ona ne diyo
Neden canım suyu mu azaldı? Kontrol etti mi alttan da?Kızlar 34 ü bekleyemedik doktor iki güne bebeği alacak
Canım sen hamilesin üstelik 3 kızın var , doktorun zaten sezeryan sonrası normal doğum riskini anlatmış , kararı sen vereceksin istediklerini desinler ..Öyle cnm bende söylüyorum.ama dinlemiyorlar psikolojik baskı yapıp duruyorlar gorumcemde sezeryan oldu ilkinde bana sürekli diyorki "ben bir daha hamile kalsam normal yapamam ama sen yapabilirsin sen önceden bir normal doğum yapmışsın benim ilki sezeryan oldu diye yapamam olmaz"diye Bende dedim alakası yok sezeryanda sonra normal doğumu doktorlar bile çok kolay kolay onermiyorlarki sezeryan dikisleri patlayıp iç kanama riskini artırıyor diye çünkü normal doğumda son bebeğin çıkma anında ebe karnına bastırıyor bebek çıksın diye doktorum çok detaylı anlattı bana bende sezeryan olmak istiyorum riski duyduktan sonra
Hayirlisi boyleymis demek ki, sen canini sıkma dogumdan sonra doktorlar hemsireler bi guzel bakarlar guzelce gelisimini tamamlar bebegin. Sen de moralini yuksek tut, dua et. Bizler de senin ve bebegin icin bol bol dua edecegiz.Kızlar 34 ü bekleyemedik doktor iki güne bebeği alacak
Hayırlısı olsun .. haftanız iyi inşallah her şey çok güzel olacakKızlar 34 ü bekleyemedik doktor iki güne bebeği alacak
Ya bu gorumcen çok biliyor sanki bosver dinleme eşinin sezeryan istediğini söyle siyril durumdan. Allah yardımcın olsun canimYa kızlar ben ilk doğumu normal yaptım 2. Doğumu ikizi diye sezeryan oldum 4,5 yıl önce benim görümce ve kv tutturmuşlar yok bekle kendi sandino normal.olsun bu diye onlara anlatıyorum diyorumki doktorlada konuştum doktor normal yapabilirsin ama çok riskli o yüzden sizin kağıt imzalamanız gerekiyo birşey olursa biz sorumluluğu almıyoruz diye ama hepsi çok bilmişler ya bana sürekli gidip gelip onu aşılamaya çalışıyorlarben diyorum.normal doğuma göre 25 nisan dedi doktor ama sezeryan olacağı için tahminimce nisanın 2. Haftası falan olur doğumum gorumcem diyo ki yok sakin gitme doktora sandino bekle sonra gidersin sınır oldum ama sonra bisey olsada hepsi beni suçlayacak kocam karismiyo ama hepsi burunlarını sokmakta bir numara
Benim oğlan da aynı kaburga kemiklerimi tekmeliyor ağzımdan fırlayacak gibi midem yanıyor zor artık son günlerYa valla benim oğlanda çok yukarıda eğilip kalkamıyorum oturduğumda sanki ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum ya kaburgama mideme baskı yapiyo hayırlısıyla sağlıkla kavuşabilseydik bebislerle
Ben pek iş buyurmadı da sevmem biraz zor oluyor ama gerekirse yardim isteyeceğim arkadasimdan. Annemler burda değildi dün geldiler babama hemen iki duvarı boyaması için verdim boyayı. Bugün halıları yıkamaya verdim hafta sonu onlar gelecek. Izmirde hava çok soğuk değil ondan cam aralıklı duruyor havalaniyor ev. Boya sonrası duvarlar mis gibi temiz oluyor o çok guzelYa kolay gelsin cnm boya işi zor valla cok yorma kendini yardimci olacak kimse varsa gelsinler sana yardima seninde doguma az kalmis bizden once gorunuyorsun imzadabizde koltuk falan değiştik dün yeni koltuklar geldi eşim tv ünitesinin olduğu duvarı boyatacak bakalım.nasil.olacak aksine havalarda soğuk ve güneş yok umarım boya çabucak kurur yoksa hepimiz boya kokusundan tinerci gibi dolanırız evde
İnşallah güzel olur çok saolunHayırlısı olsun .. haftanız iyi inşallah her şey çok güzel olacak
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile sağlıklı olurHayirlisi boyleymis demek ki, sen canini sıkma dogumdan sonra doktorlar hemsireler bi guzel bakarlar guzelce gelisimini tamamlar bebegin. Sen de moralini yuksek tut, dua et. Bizler de senin ve bebegin icin bol bol dua edecegiz.
Hayır hiç bir sorun sancı açılma yok hersey normal bebek aşağıya çok başlı yapıyor normal doğum olmasını istemiyorum eve gönderecek sezeyeanla alıcam dedi normal olursa beyin kanaması geçirme ihtimali varmışNeden canım suyu mu azaldı? Kontrol etti mi alttan da?
Dualarımız seninle inşallah hayırlısı olsun sağlıkla al bebisini kucağınaHayır hiç bir sorun sancı açılma yok hersey normal bebek aşağıya çok başlı yapıyor normal doğum olmasını istemiyorum eve gönderecek sezeyeanla alıcam dedi normal olursa beyin kanaması geçirme ihtimali varmış
Sağlıkla kavuşun inşallah, ikinizde iyi olun gerisi önemli değilKızlar 34 ü bekleyemedik doktor iki güne bebeği alacak
Aynen öyle cnm çok haklısın insana inanmıyorlar kişi kendinden bilir işi diye bir söz var kendileri tek ayak üstünde 40 yalan söylüyorlar diye çevredeki herkesi öyle sanıyorlar herşeye hükmetmek pesinde herşeyi yönetmeye calisiyo ki bende eltimde yabancı değiliz benim teyzemin kızı eltimin halası kiziBu tarz insanlara aciklama yapmaya bile gerek yok. Haddim degil ama sadece kendini dusunen bencilin teki bence...
Vucut senin cocuk senin karar senin. Gerekirse keyfi sezeryan olursun buna kimsenin yorum yapma hakki yok.
Öyle onların amacı hep.onlarin dedigiyle hareket edeyim valla eşim.dururken onların lafının önemi yok zaten ama psikolojik baskı yapıyorlar sırf huzursuz olayım diyeEşinin sana ne dediği önemli değil onlara ne dediği önemli. Bu dönemde gereksiz muhabbetlere sokmaması gerek seni ama bilemedim
M mllen ben de aynı durumdayım her işi hızlı hızlı yapan ben artik kipirdamak bile istemiyorumBen magnezyumu artik uyumaya yakin iciyorum ve gece daha rahat uyuyabiliyorum.
Benim de ilk dogum ama hemen dogurmak ve su hareketlerimin kisitlanmasindan kurtulmak istiyorum. Coraplarimi bile zor giyiyorum artik
Canımm hiç üzülme doktorun nasıl diyorsa öyle olsun en kısa zamanda toparlar bebişin küçük değilKızlar 34 ü bekleyemedik doktor iki güne bebeği alacak
Öyle cnm zaten onların dem3sine bakmayacağım sadece psikolojikmen baskı altına koyuyorlar huzursuz ediyorlar moralimi bozup duruyorlar valla o gorumcem bakarken bana çok şey yaşattı anlatamam ama Allah büyük ya ben unutsam bile Rabbim unutmadı bana yaptığının mislini kayınbabası kayınvalidesi görümcesi yapiyo ona valla uzuluyorumda ama aldığı ahlardan bu halde şimdide kv min yanında yerleşti bir türlü uzaklasmiyo her defasında laflar msjlar imalarda bulunup duruyo valla açıkçası ben eşimle iyi olduktan sonra o ne derse desin ama sürekli bir arada olunca artık insanı sınır ediyoCanım sen hamilesin üstelik 3 kızın var , doktorun zaten sezeryan sonrası normal doğum riskini anlatmış , kararı sen vereceksin istediklerini desinler ..
zaten ikiz gebeliğinde çaresizliğinden yararlanmışlar ..
en tehlikeli insan tipleri bunlar başkasının kararına karışıp dinlemeseydi diyen tipler ..
Dinleme diyeceğim ama nasıl baskı yaptıklarını bilirim ister istemez sinir ediyorlardır.. allah ıslah etsin onları hamile kadına yapılacak şey değil ..
ama sen güçlü kadınsın , cevap bile verme doktorunla birllkte karar ver ve yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?