2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar biz ilk nst deneyimimizi gerçekleştirdik. Hıçkırık tuttu o esnada benim bal dudaklı oğlumu doktorum her şey yolunda ama yine önden gidiyor dedi ben de annesi bu ara yemeği fazla kaçırıyor deyince normal doğurmak istiyorsan yediklerine dikkat et dedi Dedim hangisi onun için iyi olacaksa öyle olsun karar sizin

Gorumcem Allah a havale etmişim eden bulur elbet cnm hiç deme ya mide yanması bendede cokbende boyadan sonraki temiz ışıldayan duvar görüntüsünü seviyorum ama birileri yardım etmesede artık tek yapamıyoruz cnm zor gobusler büyüdü nefes bile.almakta zorlaniyoruz bebisler iyi olsunda bizler atlatırız bu durumlari

Hey maşallah Diğerleri kaç kg doğdu böyle giderse 4 kg rahat olur ozaman :)

@mllen ben de aynı durumdayım her işi hızlı hızlı yapan ben artik kipirdamak bile istemiyorum

Canımm hiç üzülme doktorun nasıl diyorsa öyle olsun en kısa zamanda toparlar bebişin küçük değil
İnşallah üzüldüm aslında ama elimden gelen birsey yok sabrederim yine yeterki sağlıklı bir şekilde çıksın küvezden sağlıklı doğsun

İnşallah üzüldüm aslında ama elimden gelen birsey yok sabrederim yine yeterki sağlıklı bir şekilde çıksın küvezden sağlıklı doğsun
Hakkınızda hayırlısı olsun yaa sancı da çıkmadı çok ama demekki böyle gerekiyormuş, doktorlara mecbur güveniyoruz böyle durumlarda,sağ salim kavuşun inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun yaa sancı da çıkmadı çok ama demekki böyle gerekiyormuş, doktorlara mecbur güveniyoruz böyle durumlarda,sağ salim kavuşun inşallah
Sancı çıkmadı ama rahim kısalığı olduğu için doğum başlarsa bebek için tehlikeli dedi hastanede kal birsey olursa hemen geleceğim dedi bekletmeden alıcam dedi biraz önce yine kontrole gittim 2100 civarıymış kilosu

Anladım,kilosuda güzel çabuk toparlanır inşallah ikinizde sağlıklı olun yeter ki

Kızlar 34 ü bekleyemedik doktor iki güne bebeği alacak
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Gönlünü ferah tut çok şükür bu haftalara gelebildik . Bebeklerimiz asla küçük değil ve çok güçlüler Dualarım seninle ve güzel bebişinle . Bizi de haberdar et

İnşallah teşekkür ederim haber vereceğim yazarım buraya

Seni çok iyi anlıyorum.. ben görümcemle 6 ay aynı sitede oturdum , ilk 3 ay eşimi boşamama ramak kalmıştı .. gebeydim bebeğimde yaşamla bağdaşmayan engel çıkmıştı ikili taramada kontrollü düşük yaptırılacak ben hastane odasında korku endişe içinde beklerken geldi saçmaladı neden doğurmuyormuşum ya sağlamsa diye , ki eşim de doktor ve gördü durumu , sonra giderken hastane kapısına kadar kendini geçirtti .. ben ağrıdan o odada kıvranıyorum eşimde gitti gelmedi .. hayatımın en kötü günüydü hakkımı helall etmediğimi defalarca kez söyledim ama benim kayınvalidem iyi olanları duyunca delirdi kızına küstü konuşmadı öyle boşanmaktan vazgeçtim .. ama o gün bana ders oldu ..
şimdi hiççbir şeyini önemsemiyorum, küfretse duymam benim için insan bile değil o . :)

Dualarımız sizinle cnm sağlıkla gelsin bebisin

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm sıkma canını doğduktan sonra çabucak toparlanicak bebeğin bir sıkıntımı gördü doktorun
Bebekte bir sıkıntı görmedi rahme ççok baskı yapıyor seni şimdi göndersem yine ağrın olur gelirsin dedi normal doğum bebek için riskli o yüzden bekletmeyeceğim alacağım küvezde kalır dedi sağlıklı olsun da farketmez

Maşallah cnm

Korkma cnm kilosuda iyi bir sıkıntı çıkmaz insAllah çabucak toparlanacak bebisin doğumdan sonra

İkinizde iyi olunda şimdi gelsin bebiş iyi olsun yeter canım haberlerini bekleriz yine moralini yüksek tut dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…