Gorumcem Allah a havale etmişim eden bulur elbet cnmYa bu gorumcen çok biliyor sanki bosver dinleme eşinin sezeryan istediğini söyle siyril durumdan. Allah yardımcın olsun canim
Benim oğlan da aynı kaburga kemiklerimi tekmeliyor ağzımdan fırlayacak gibi midem yanıyor zor artık son günler
Ben pek iş buyurmadı da sevmem biraz zor oluyor ama gerekirse yardim isteyeceğim arkadasimdan. Annemler burda değildi dün geldiler babama hemen iki duvarı boyaması için verdim boyayı. Bugün halıları yıkamaya verdim hafta sonu onlar gelecek. Izmirde hava çok soğuk değil ondan cam aralıklı duruyor havalaniyor ev. Boya sonrası duvarlar mis gibi temiz oluyor o çok guzel
Hey maşallah Diğerleri kaç kg doğdu böyle giderse 4 kg rahat olur ozaman :)pembemanolya @celiklady bizim üçümüzğn günleri aynı bakalım kim önce doğuracak :) Bu arada ben gene kontrole gittim bugün ilaçlarım bitmişti gitmişken ultrasonada girdim. Bebiş hala çok önde gidiyor 3kg olmuş Nstyede girdim sancı filan gayet iyi çıktı.
İnşallah üzüldüm aslında ama elimden gelen birsey yok sabrederim yine yeterki sağlıklı bir şekilde çıksın küvezden sağlıklı doğsun@mllen ben de aynı durumdayım her işi hızlı hızlı yapan ben artik kipirdamak bile istemiyorum
Canımm hiç üzülme doktorun nasıl diyorsa öyle olsun en kısa zamanda toparlar bebişin küçük değil
İnşallah ya saolun beklerim sabrederim yeter ki iyi olsunSağlıkla kavuşun inşallah, ikinizde iyi olun gerisi önemli değil
Hakkınızda hayırlısı olsun yaa sancı da çıkmadı çok ama demekki böyle gerekiyormuş, doktorlara mecbur güveniyoruz böyle durumlarda,sağ salim kavuşun inşallahİnşallah üzüldüm aslında ama elimden gelen birsey yok sabrederim yine yeterki sağlıklı bir şekilde çıksın küvezden sağlıklı doğsun
Saolun hayırlısı elimizden geleni yaptık bundan sonra duş etmekten başka çare yokDualarımız seninle inşallah hayırlısı olsun sağlıkla al bebisini kucağına
Sancı çıkmadı ama rahim kısalığı olduğu için doğum başlarsa bebek için tehlikeli dedi hastanede kal birsey olursa hemen geleceğim dedi bekletmeden alıcam dedi biraz önce yine kontrole gittim 2100 civarıymış kilosuHakkınızda hayırlısı olsun yaa sancı da çıkmadı çok ama demekki böyle gerekiyormuş, doktorlara mecbur güveniyoruz böyle durumlarda,sağ salim kavuşun inşallah
Anladım,kilosuda güzel çabuk toparlanır inşallah ikinizde sağlıklı olun yeter kiSancı çıkmadı ama rahim kısalığı olduğu için doğum başlarsa bebek için tehlikeli dedi hastanede kal birsey olursa hemen geleceğim dedi bekletmeden alıcam dedi biraz önce yine kontrole gittim 2100 civarıymış kilosu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar 34 ü bekleyemedik doktor iki güne bebeği alacak
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm sıkma canını doğduktan sonra çabucak toparlanicak bebeğin bir sıkıntımı gördü doktorunKızlar 34 ü bekleyemedik doktor iki güne bebeği alacak
İnşallah ya tek isteğim oAnladım,kilosuda güzel çabuk toparlanır inşallah ikinizde sağlıklı olun yeter ki
İnşallah teşekkür ederim haber vereceğim yazarım burayaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGönlünü ferah tut çok şükür bu haftalara gelebildik . Bebeklerimiz asla küçük değil ve çok güçlüler Dualarım seninle ve güzel bebişinle . Bizi de haberdar et
Seni çok iyi anlıyorum.. ben görümcemle 6 ay aynı sitede oturdum , ilk 3 ay eşimi boşamama ramak kalmıştı .. gebeydim bebeğimde yaşamla bağdaşmayan engel çıkmıştı ikili taramada kontrollü düşük yaptırılacak ben hastane odasında korku endişe içinde beklerken geldi saçmaladı neden doğurmuyormuşum ya sağlamsa diye , ki eşim de doktor ve gördü durumu , sonra giderken hastane kapısına kadar kendini geçirtti .. ben ağrıdan o odada kıvranıyorum eşimde gitti gelmedi .. hayatımın en kötü günüydü hakkımı helall etmediğimi defalarca kez söyledim ama benim kayınvalidem iyi olanları duyunca delirdi kızına küstü konuşmadı öyle boşanmaktan vazgeçtim .. ama o gün bana ders oldu ..Öyle cnm zaten onların dem3sine bakmayacağım sadece psikolojikmen baskı altına koyuyorlar huzursuz ediyorlar moralimi bozup duruyorlar valla o gorumcem bakarken bana çok şey yaşattı anlatamam ama Allah büyük ya ben unutsam bile Rabbim unutmadı bana yaptığının mislini kayınbabası kayınvalidesi görümcesi yapiyo ona valla uzuluyorumda ama aldığı ahlardan bu halde şimdide kv min yanında yerleşti bir türlü uzaklasmiyo her defasında laflar msjlar imalarda bulunup duruyo valla açıkçası ben eşimle iyi olduktan sonra o ne derse desin ama sürekli bir arada olunca artık insanı sınır ediyo
Dualarımız sizinle cnm sağlıkla gelsin bebisinHayır hiç bir sorun sancı açılma yok hersey normal bebek aşağıya çok başlı yapıyor normal doğum olmasını istemiyorum eve gönderecek sezeyeanla alıcam dedi normal olursa beyin kanaması geçirme ihtimali varmış
Bebekte bir sıkıntı görmedi rahme ççok baskı yapıyor seni şimdi göndersem yine ağrın olur gelirsin dedi normal doğum bebek için riskli o yüzden bekletmeyeceğim alacağım küvezde kalır dedi sağlıklı olsun da farketmezHakkınızda hayırlısı olsun cnm sıkma canını doğduktan sonra çabucak toparlanicak bebeğin bir sıkıntımı gördü doktorun
Maşallah cnmKızlar biz ilk nst deneyimimizi gerçekleştirdik. Hıçkırık tuttu o esnada benim bal dudaklı oğlumudoktorum her şey yolunda ama yine önden gidiyor dedi ben de annesi bu ara yemeği fazla kaçırıyor deyince normal doğurmak istiyorsan yediklerine dikkat et dedi Dedim hangisi onun için iyi olacaksa öyle olsun karar sizin
Amin inşallahDualarımız sizinle cnm sağlıkla gelsin bebisin
Korkma cnm kilosuda iyi bir sıkıntı çıkmaz insAllah çabucak toparlanacak bebisin doğumdan sonraSancı çıkmadı ama rahim kısalığı olduğu için doğum başlarsa bebek için tehlikeli dedi hastanede kal birsey olursa hemen geleceğim dedi bekletmeden alıcam dedi biraz önce yine kontrole gittim 2100 civarıymış kilosu
İkinizde iyi olunda şimdi gelsin bebiş iyi olsun yeter canım haberlerini bekleriz yine moralini yüksek tut dualarımız seninleHayır hiç bir sorun sancı açılma yok hersey normal bebek aşağıya çok başlı yapıyor normal doğum olmasını istemiyorum eve gönderecek sezeyeanla alıcam dedi normal olursa beyin kanaması geçirme ihtimali varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?