2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu arada sezeryan dan sonra çok mu ağrı oluyor kendimi nasıl hissedeceğim kızlar benim için tam bir bilinmezlik

O insanlar gerçekten kötü kalpliler ve kendi içlerindeki kötülüğü bizlere bulaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar valla bende eşimle onun yüzünden çok tartışma sıkıntı yaşadım biz yeni 1 aylık evliydik ilk defa dışarıya yemeğe çıktık benle eşim.basbasa yemek yedik hatta artan yemeği paket yaptık onlara götürelim diye sonra sinemaya falan gittik ertesi gün kvgile gittik o gorumcem daha bekar eve girdik bende paketi uzattım dedim.bunlar sizin gorumcem bir bağırdı ağladı benle eşim şoka uğradık" annemi götürme karını götür bunca yıldır annem çekti sizden sen karının afedersiniz iti olmuşsun karı iti alin yemeginizi istemiyoruz falan dedi"diye bağırıp ağladı eşim sinirlendi evden cıktı gitti ben kalakaldım moralim alt üst oldu kv kızdı gorumceme ama o sesini kesmedi bende eşimi aradım dedim ven eve gitmek istiyorum falan dedim sonra gorumceme dedim ne demeye çalışıyorsun bir kez çıktık burnunuzdan getirdin kv dem dedi sen ona bakma kızım saçmalığı o burnunuzdan geldi

Amin inşallah içimde korku heyecan üzüntü mutluluk hepsi var

İnşallah ya göreBilcek miyiz acaba küvezde bilmiyorum
Korkma cnm dua et uzulmede hayırlısıyla sağlıkla doğacak bebisin bizlerde dua edeceğiz size biliyorum elinde değil ama hayırlısı böyleymiş kilosuda iyi benim ikizlerden biri 2080gr 'di şimdi gayet gelişimi falan iyi görürsünüz cnm gösterirler size sağlıklı olsunda toparlanıp gelir yanınıza annesi

Bana bir sakinlik geldi çok tuhaf hep çok stresliydim doğum olacak diyince ağrılarım felan geçti
Stresten korkudan hissetmiyorsun cnm
Bu arada sezeryan dan sonra çok mu ağrı oluyor kendimi nasıl hissedeceğim kızlar benim için tam bir bilinmezlik
Cnm biraz ağrı oluyo ama öyle korkulacak gibi değil bol bol yürüyüş yaparsan çabucak toparlanirsin zaten ilk seni hemşireler kaldirmiyo sonrasında sen yavaş yavaş kendi kendine hareket etmeye çalışıyorsun korkma insAllah herşey çok güzel olacak

İnşallah benimde sağlıklı bir bebeğim olur küvezden çıkar evimize götürürüz

İnşallah yapabilirim 8 aydır hiç kalkmadan yatıyorum sağlıkla doğsun inşallah

Canim oncelikle gecmis olsun kuzenimde gecen hafta 34.haftada sezeryan oldu bebek 2200 gram kuvezede girmedi direk anneye verdiler insallah seninde oyle olur
Sezeryani dusunme herkesin bunyesi farkli.... Ameliyat ani kolay sonrada 6 saat falan zaten yatiyorsun ayaklarin acilana kadar
Illaki yatip kalkarken agrilarin olacak ama oyle abartildigi gibi degil

İnşallah bizde sağlıkla kavuşuruz ameliyat da umarım kolay olur ya çok merak ediyorum her aşamayı

İnşallah bizde sağlıkla kavuşuruz ameliyat da umarım kolay olur ya çok merak ediyorum her aşamayı
Elinden geleni yapmışsın. İçini ferah tut. Kilosu da iyiymiş. Sezaryende çok sık yapılan bir ameliyat. O kadar insan oluyorsa büyütülecek birşey yoktur diye düşünüyorum. Bebeğine kavuşacağın anı düşünürsen motive olursun

Öyle düşünmeye çalışıyorum iyileşirim bir kaç gün sonra diye . Bebekte iyi olursa birsey önemli değil

Nasıl davnacağını şaşıyor insan , düzelmezde bunlar en iyisi uzak kalmak ..
İnşallah en kısa zamanda uzaklaşır sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…