İnşallah ya göreBilcek miyiz acaba küvezde bilmiyorumKorkma cnm kilosuda iyi bir sıkıntı çıkmaz insAllah çabucak toparlanacak bebisin doğumdan sonra
Bana bir sakinlik geldi çok tuhaf hep çok stresliydim doğum olacak diyince ağrılarım felan geçtiİkinizde iyi olunda şimdi gelsin bebiş iyi olsun yeter canım haberlerini bekleriz yine moralini yüksek tut dualarımız seninle
O insanlar gerçekten kötü kalpliler ve kendi içlerindeki kötülüğü bizlere bulaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar valla bende eşimle onun yüzünden çok tartışma sıkıntı yaşadım biz yeni 1 aylık evliydik ilk defa dışarıya yemeğe çıktık benle eşim.basbasa yemek yedik hatta artan yemeği paket yaptık onlara götürelim diye sonra sinemaya falan gittik ertesi gün kvgile gittik o gorumcem daha bekar eve girdik bende paketi uzattım dedim.bunlar sizin gorumcem bir bağırdı ağladı benle eşim şoka uğradık" annemi götürme karını götür bunca yıldır annem çekti sizden sen karının afedersiniz iti olmuşsun karı iti alin yemeginizi istemiyoruz falan dedi"diye bağırıp ağladı eşim sinirlendi evden cıktı gitti ben kalakaldım moralim alt üst oldu kv kızdı gorumceme ama o sesini kesmedi bende eşimi aradım dedim ven eve gitmek istiyorum falan dedim sonra gorumceme dedim ne demeye çalışıyorsun bir kez çıktık burnunuzdan getirdin kv dem dedi sen ona bakma kızım saçmalığı o burnunuzdan geldiSeni çok iyi anlıyorum.. ben görümcemle 6 ay aynı sitede oturdum , ilk 3 ay eşimi boşamama ramak kalmıştı .. gebeydim bebeğimde yaşamla bağdaşmayan engel çıkmıştı ikili taramada kontrollü düşük yaptırılacak ben hastane odasında korku endişe içinde beklerken geldi saçmaladı neden doğurmuyormuşum ya sağlamsa diye , ki eşim de doktor ve gördü durumu , sonra giderken hastane kapısına kadar kendini geçirtti .. ben ağrıdan o odada kıvranıyorum eşimde gitti gelmedi .. hayatımın en kötü günüydü hakkımı helall etmediğimi defalarca kez söyledim ama benim kayınvalidem iyi olanları duyunca delirdi kızına küstü konuşmadı öyle boşanmaktan vazgeçtim .. ama o gün bana ders oldu ..
şimdi hiççbir şeyini önemsemiyorum, küfretse duymam benim için insan bile değil o . :)
Raporun ucu açık görünüyor o yüzden doğumdan sonra onay olacak dedi ne kadar doğru söyledi anlamadımRaporlar onaylanır, anne canlı doğum yaptıktan sonra paralar ödenir.
Bebekte bir sıkıntı görmedi rahme ççok baskı yapıyor seni şimdi göndersem yine ağrın olur gelirsin dedi normal doğum bebek için riskli o yüzden bekletmeyeceğim alacağım küvezde kalır dedi sağlıklı olsun da farketmez
Amin inşallahiçimde korku heyecan üzüntü mutluluk hepsi var
Korkma cnm dua et uzulmede hayırlısıyla sağlıkla doğacak bebisin bizlerde dua edeceğiz size biliyorum elinde değil ama hayırlısı böyleymiş kilosuda iyi benim ikizlerden biri 2080gr 'di şimdi gayet gelişimi falan iyi görürsünüz cnm gösterirler size sağlıklı olsunda toparlanıp gelir yanınıza annesiİnşallah ya göreBilcek miyiz acaba küvezde bilmiyorum
Raporun ucu açık görünüyor o yüzden doğumdan sonra onay olacak dedi ne kadar doğru söyledi anlamadım
Stresten korkudan hissetmiyorsun cnmBana bir sakinlik geldi çok tuhaf hep çok stresliydim doğum olacak diyince ağrılarım felan geçti
Cnm biraz ağrı oluyo ama öyle korkulacak gibi değil bol bol yürüyüş yaparsan çabucak toparlanirsin zaten ilk seni hemşireler kaldirmiyo sonrasında sen yavaş yavaş kendi kendine hareket etmeye çalışıyorsun korkma insAllah herşey çok güzel olacakBu arada sezeryan dan sonra çok mu ağrı oluyor kendimi nasıl hissedeceğim kızlar benim için tam bir bilinmezlik
İnşallah benimde sağlıklı bir bebeğim olur küvezden çıkar evimize götürürüzKorkma cnm dua et uzulmede hayırlısıyla sağlıkla doğacak bebisin bizlerde dua edeceğiz size biliyorum elinde değil ama hayırlısı böyleymiş kilosuda iyi benim ikizlerden biri 2080gr 'di şimdi gayet gelişimi falan iyi görürsünüz cnm gösterirler size sağlıklı olsunda toparlanıp gelir yanınıza annesi
İnşallah yapabilirim 8 aydır hiç kalkmadan yatıyorum sağlıkla doğsun inşallahStresten korkudan hissetmiyorsun cnm
Cnm biraz ağrı oluyo ama öyle korkulacak gibi değil bol bol yürüyüş yaparsan çabucak toparlanirsin zaten ilk seni hemşireler kaldirmiyo sonrasında sen yavaş yavaş kendi kendine hareket etmeye çalışıyorsun korkma insAllah herşey çok güzel olacak
Ona güvenmiyorum zaten o yüzden herkese soruyorum . Çok sagol cnm çok tşklerEvet öyle oluyor şuan yani siz onu dert etmeyin ama muhasebeciye de hatırlatın unutmasınlar
Bu arada sezeryan dan sonra çok mu ağrı oluyor kendimi nasıl hissedeceğim kızlar benim için tam bir bilinmezlik
Ona güvenmiyorum zaten o yüzden herkese soruyorum . Çok sagol cnm çok tşkler
İnşallah bizde sağlıkla kavuşuruzCanim oncelikle gecmis olsun kuzenimde gecen hafta 34.haftada sezeryan oldu bebek 2200 gram kuvezede girmedi direk anneye verdiler insallah seninde oyle olur
Sezeryani dusunme herkesin bunyesi farkli.... Ameliyat ani kolay sonrada 6 saat falan zaten yatiyorsun ayaklarin acilana kadar
Illaki yatip kalkarken agrilarin olacak ama oyle abartildigi gibi degil
İnşallah benimde sağlıklı bir bebeğim olur küvezden çıkar evimize götürürüz
Amin inşallah cnm bol bol dua et cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnmİnşallah yapabilirim 8 aydır hiç kalkmadan yatıyorum sağlıkla doğsun inşallah
Amin inşallah herkes bebeklerine sağlıkla kavuşurAmin inşallah cnm bol bol dua et cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm
Elinden geleni yapmışsın. İçini ferah tut. Kilosu da iyiymiş. Sezaryende çok sık yapılan bir ameliyat. O kadar insan oluyorsa büyütülecek birşey yoktur diye düşünüyorum. Bebeğine kavuşacağın anı düşünürsen motive olursunİnşallah bizde sağlıkla kavuşuruzameliyat da umarım kolay olur ya çok merak ediyorum her aşamayı
Öyle düşünmeye çalışıyorum iyileşirim bir kaç gün sonra diye . Bebekte iyi olursa birsey önemli değilElinden geleni yapmışsın. İçini ferah tut. Kilosu da iyiymiş. Sezaryende çok sık yapılan bir ameliyat. O kadar insan oluyorsa büyütülecek birşey yoktur diye düşünüyorum. Bebeğine kavuşacağın anı düşünürsen motive olursun
İlk oğlum 3.530kg ikincisi 4.160kg.Hey maşallah Diğerleri kaç kg doğdu böyle giderse 4 kg rahat olur ozaman :)
O insanlar gerçekten kötü kalpliler ve kendi içlerindeki kötülüğü bizlere bulaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar valla bende eşimle onun yüzünden çok tartışma sıkıntı yaşadım biz yeni 1 aylık evliydik ilk defa dışarıya yemeğe çıktık benle eşim.basbasa yemek yedik hatta artan yemeği paket yaptık onlara götürelim diye sonra sinemaya falan gittik ertesi gün kvgile gittik o gorumcem daha bekar eve girdik bende paketi uzattım dedim.bunlar sizin gorumcem bir bağırdı ağladı benle eşim şoka uğradık" annemi götürme karını götür bunca yıldır annem çekti sizden sen karının afedersiniz iti olmuşsun karı iti alin yemeginizi istemiyoruz falan dedi"diye bağırıp ağladı eşim sinirlendi evden cıktı gitti ben kalakaldım moralim alt üst oldu kv kızdı gorumceme ama o sesini kesmedi bende eşimi aradım dedim ven eve gitmek istiyorum falan dedim sonra gorumceme dedim ne demeye çalışıyorsun bir kez çıktık burnunuzdan getirdin kv dem dedi sen ona bakma kızım saçmalığı o burnunuzdan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?