- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Amin cnm insAllahNasıl davnacağını şaşıyor insan , düzelmezde bunlar en iyisi uzak kalmak ..
İnşallah en kısa zamanda uzaklaşır sizden
Maşallah cnm benim çocuklar iki tanesi 2500 bir tanesi 2080 doğdu insAllah bu defaki 3kg nin üstüne cikarİlk oğlum 3.530kg ikincisi 4.160kg.
Biz anne baba olarak iriyiz canım doktorumuz ilk önce şekerden şüphelendi ama şeker yüklemem normal çıkınca bizim genetik yapımızdan dolayı bebeğinde iri olması normal dedi. Ben 1.76yım eşimde 1.86 civarı.Maşallah cnm benim çocuklar iki tanesi 2500 bir tanesi 2080 doğdu insAllah bu defaki 3kg nin üstüne cikar
Neden dogurmuyorsun ne demek ya... Bu erkeklerin saf hallerine de ayri deli oluyorum. Ablacigini kapiya kadar gecirmese prensese bisey mi oluyomus... Benim de kucuk gorumcem beni istemedigini ap acik belli ederdi. Dugunde taki takti ve kocasinin elinden tutup esimin yanina gectiler fotograf cektirmek icin. Hani normalde biri gelinin tarafinda durur digeri damadin :) Almis o fotografi da evinin bas kosesine koymus. :) Beni kesseydi bariSeni çok iyi anlıyorum.. ben görümcemle 6 ay aynı sitede oturdum , ilk 3 ay eşimi boşamama ramak kalmıştı .. gebeydim bebeğimde yaşamla bağdaşmayan engel çıkmıştı ikili taramada kontrollü düşük yaptırılacak ben hastane odasında korku endişe içinde beklerken geldi saçmaladı neden doğurmuyormuşum ya sağlamsa diye , ki eşim de doktor ve gördü durumu , sonra giderken hastane kapısına kadar kendini geçirtti .. ben ağrıdan o odada kıvranıyorum eşimde gitti gelmedi .. hayatımın en kötü günüydü hakkımı helall etmediğimi defalarca kez söyledim ama benim kayınvalidem iyi olanları duyunca delirdi kızına küstü konuşmadı öyle boşanmaktan vazgeçtim .. ama o gün bana ders oldu ..
şimdi hiççbir şeyini önemsemiyorum, küfretse duymam benim için insan bile değil o . :)
Maşallah cnm size Allah evlatlarinizi size bağışlasın benim anlamında 2 çocuğu hep işiydi yaklaşık 4 kg ye yakındı benim ilk kizimin ciğerleri karnım da gelişmiyordu 1 ay erken alındı 2500 kg doğdu ikizlerde 2 taneydi diye 37 haftalikti alındılar biri 2500 digeri2080 kg dogduBiz anne baba olarak iriyiz canım doktorumuz ilk önce şekerden şüphelendi ama şeker yüklemem normal çıkınca bizim genetik yapımızdan dolayı bebeğinde iri olması normal dedi. Ben 1.76yım eşimde 1.86 civarı.
17 Nisan görünüyor SAT'a göre ama bebişler karar verir tabiki
Maalesef cnm ince düşünceli olmakda ayrı bisey herkes olamiyo kimsenin kalbini kırmak istemediğin için sesini çıkarmıyorsun seni salak sanıp her istediklerini yapmaya çalışıyorlar oda onların karakteri söyledikleri ve yaptıkları şeyler kendi karakterlerini yansıtıyor kendileriyle alanlı isteNeden dogurmuyorsun ne demek ya... Bu erkeklerin saf hallerine de ayri deli oluyorum. Ablacigini kapiya kadar gecirmese prensese bisey mi oluyomus... Benim de kucuk gorumcem beni istemedigini ap acik belli ederdi. Dugunde taki takti ve kocasinin elinden tutup esimin yanina gectiler fotograf cektirmek icin. Hani normalde biri gelinin tarafinda durur digeri damadin :) Almis o fotografi da evinin bas kosesine koymus. :) Beni kesseydi bariBizi guya yemege davet ediyor ama sadece kardesine hos geldin diyor, ben tum aksam bos bos haliya tavana bakiyorum :) Sacma sapan hareketler ama herkes kendine yakisani yapar. Benim de erkek kardeslerim var asla gorumcelik yapamam aksine kardesim esiyle mutlu huzurlu olsun diye hareketlerime ekstra dikkat ederim. Herkes ayni ince dusunce de degil iste..
Yavrum tavrını belli et azcık, güler yüz tatlı dil herkese yaramıyor malesefAyyy dua edinde kocasının yanına gitsin yapıştı bize suluk gibi herseyimize karismiyo herseyde msj veriyo sürekli herşeyden haberdar olmak istiyo valla ne bana ne de eltime rahat yüzü göstermiyo birde çok aşırı yalan konusuyo herseyde muhalefet kendisini ilgilendirmeyen şeyde bile ağlıyo lafa
Ben esimle dusuncelerimi paylasiyorum cunku kendimi biliyorum. Susup icime atarsam bi sure sonra fena patlak veririm. O yuzden sen de bence bazi seyleri esinle paylas..Maalesef cnm ince düşünceli olmakda ayrı bisey herkes olamiyo kimsenin kalbini kırmak istemediğin için sesini çıkarmıyorsun seni salak sanıp her istediklerini yapmaya çalışıyorlar oda onların karakteri söyledikleri ve yaptıkları şeyler kendi karakterlerini yansıtıyor kendileriyle alanlı iste
Erkek bebekler kilolu doğuyor genelde benim ilk oğlumda 4 kilo doğdu kızlarım 3 küsür doğduİlk oğlum 3.530kg ikincisi 4.160kg.
Ben Elif hanimdayim17 Nisan görünüyor SAT'a göre ama bebişler karar verir tabiki
Ben Dilek hanıma gidiyorum Mega'da en fazla 41. haftayı beklerim sonrasını yüreğim kaldırmaz dedi.
Sen kime gidiyorsun?
Park teklifi çok cazip geldi
Valla bende arada söylüyorum oda farkında onun nasıl.oldugunun hatta herşeye burnunu sokuyo diye kızıyo arada ama yanimda kalani melek biliyo çünkü yanimda kalan abisinin yanında birşeyleri indirip kaldiriyo tabi benim kv de kızlarını hiç ezdirmiyo oğullarına karşıBen esimle dusuncelerimi paylasiyorum cunku kendimi biliyorum. Susup icime atarsam bi sure sonra fena patlak veririm. O yuzden sen de bence bazi seyleri esinle paylas..
mesela esim kucuk ablasiyla arasina mesafe koydu. Ne tuhaf o mesafeden beri kucuk ablasi bana daha farkli davraniyor.Hatta esim dedi ben onunla pek konusmuyorum diye sana yanasiyor seni sevdiginden degil :)
Su an farkli sehirlerdeyiz ama insan yegenini hic mi merak etmez tuhaf :)
Esik diyo merak etme istanbula gecince kosarak gelir anne babasinin gozune girmek icin bakin ben yegenimi hemen gormeye gittimEsim de sagolsun gozunu acti...
Demekki abiye çekicek :) maşallah sağlıkla gelsinİlk oğlum 3.530kg ikincisi 4.160kg.
Öyle valla kız sesimi hiç cikarmadigim halde her zaman her türlü laf ediluyo istemiyorum ki arada soğukluk olsun sonuçta birbirimizin yüzüne bakıyoruz ama anlamıyor iyilikten bana yaptığı çoğu şeyi görümcesi ve kv desi yaptı ona bide anlatiyo bana böyle yaptılar söyle yaptılar diye kendilerinide melek sanıyorlar bizim.kimseye kotulugumuz dokunmamış diyolar bide pişkin piskinYavrum tavrını belli et azcık, güler yüz tatlı dil herkese yaramıyor malesef. O kim ki sana karışıyor, ben yapamam sen yaparsın diyor bi de. Doktor tehlikeli derse niye tehlikeye atasın kendini bebeğini. Ben de doğumlarımı normal yaptm isterim ki herkes normal yapsın. Ama doktor ne derse o, bazı şeylerin telafisi olmayabiliyor Allah korusun.
Sanırım benimkininde durumu aynı kendi eşinin akrabasını istemiş doktor kardeşine :) ya ben eşimi anlıyorum ne yaptığını bilmiyordu çok üzgündü bebek için karar verme mekanizması durmuştu o anı kullandı .. ama ben affetmedim kürtajdan sonra 1 gün evde kaldım işe gittim annemler delirdi ama evde duramadım sonrası çok ilginç eve geldiğimiz gece eşimin kadro ilanı çıktı istanbula.. Bizim iyi niyetimiz yeterli ama yine de görmesem daha iyi ..Neden dogurmuyorsun ne demek ya... Bu erkeklerin saf hallerine de ayri deli oluyorum. Ablacigini kapiya kadar gecirmese prensese bisey mi oluyomus... Benim de kucuk gorumcem beni istemedigini ap acik belli ederdi. Dugunde taki takti ve kocasinin elinden tutup esimin yanina gectiler fotograf cektirmek icin. Hani normalde biri gelinin tarafinda durur digeri damadin :) Almis o fotografi da evinin bas kosesine koymus. :) Beni kesseydi bariBizi guya yemege davet ediyor ama sadece kardesine hos geldin diyor, ben tum aksam bos bos haliya tavana bakiyorum :) Sacma sapan hareketler ama herkes kendine yakisani yapar. Benim de erkek kardeslerim var asla gorumcelik yapamam aksine kardesim esiyle mutlu huzurlu olsun diye hareketlerime ekstra dikkat ederim. Herkes ayni ince dusunce de degil iste..
Spinal olmani tavsiye ederim canim. Gercekten inanilmaz kolay igne yapiliyor sirtindan yapildigi dakka zaten karincalanma ile uyusuyorsun 5 dk icinde bebek alinmis oluyor sen ne oldugunu anlamadan bitiyor yarim saat ancadir girmem cikman.... 6 saat sonra falanda seni yurutecekler en zoru o zaten bi kalkip yurudunmu gerisi gelir nekadar yurursen okadar cabuk iyilesirsinİnşallah bizde sağlıkla kavuşuruzameliyat da umarım kolay olur ya çok merak ediyorum her aşamayı
Cnm lafa gelince herkes herşeyi biliyo nasihatler msj vermeler yapiliyo ama kendi hayatlarında uygulamazlar o insanın daha zoruna gidiyo ama kim ne yaptıysa yadirgadiysa yadirgadigi şeyleri yaşamadan ölmezmiş cnmSanırım benimkininde durumu aynı kendi eşinin akrabasını istemiş doktor kardeşine :) ya ben eşimi anlıyorum ne yaptığını bilmiyordu çok üzgündü bebek için karar verme mekanizması durmuştu o anı kullandı .. ama ben affetmedim kürtajdan sonra 1 gün evde kaldım işe gittim annemler delirdi ama evde duramadım sonrası çok ilginç eve geldiğimiz gece eşimin kadro ilanı çıktı istanbula.. Bizim iyi niyetimiz yeterli ama yine de görmesem daha iyi ..
Hadi bakalim hayirlisi aramizda dogum yapan ilk annelerden biri olacak sende cnm sağlıkla kucağına al insAllah bebisini bizi mutlaka haberdar et cnmKızlarrrr yarın bebeği alacak doktor benden buraya kadarmış
Canım sağlıkla gelsin inşallahKızlarrrr yarın bebeği alacak doktor benden buraya kadarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?