2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Masallah şimdiden 3 kilo bol nazar boncuğu bıraktım
Basinda başkası olacağına ufak ufak yaparız. Banyoyu eşime yaptircam kafaya koydum orayı yapamam çünkü
Kızlarrrr yarın bebeği alacak doktor benden buraya kadarmış
Allah yardimci olsun bebegine güzel jir şekilde kabus isallah ve tabi sende çok çok iyi ol. Bizleri haberdar et.

İnşallah teşekkür ler

İnşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun kavuşalım da beklemeye de razıyım bu haftayı da beklemiyorduk ama biraz aceleci davrandı bu arada hiç sancım açılma felan yok ama rahim kısalığından erken olmak zorunda kaldı

Kızlar bende doktordan geldim şimdi bebek 2 hafta geriden geliyor dedi . Korkulacak birşey yok asıl haftaya daha önemli dedi ama yine de tedirginim
Kızım hep geriden gelirdi ve bu son haftalarda da geriden gelme devam etti. Karnim kocaman oldu ama bebek minikti nasıl olur diyordum. Hiç kafama takmadım normal yedim içtim doğum yapacagim hafta kilosu 3 kiloya yaklaşmıştı, dogum yapacagim gün 3250 olmuş dedi masallah diye hayretler içinde kaldı. Kızım 3650 dogdu cihazda da yanılma payı oldu.
Öncelikli sağlıklı olsun ama son güne kadar ne olacağı belli olmuyor minik olacak dediği Kızım 54 cm 3650 dogdu kıyafetleri giyemedwn kocaman büyüdü. Canı, kanı yerinde olsun onların yeter bize

Valla sana soyluyorumda bende valla her işini kendim yaparım çok nadir şeyde kız kardeşimi cagiririm

Maşallah ne kadar fark etmiş halbuki. Bebeğin hareketleri de azaldı ya eskisi gibi değil o da tedirgin ediyor beni

Kızlar bende doktordan geldim şimdi bebek 2 hafta geriden geliyor dedi . Korkulacak birşey yok asıl haftaya daha önemli dedi ama yine de tedirginim
Sıkmacanını cnm yemene dikkat et kasar muz kivi tahin pekmez falan ye hatta geçen forevermorrenk arkadaşımız banada önerdi muz ceviz süt ve bebe buskivisi rondodan çek iç diye sende bunları tüketmeye çalış cnm sağlıklı oluşumlarda kilo hiç önemli değil cnm

Maşallah cnm nasılda toparlanmış hemen prensesin zayıf doğan çocukta cabuk toparlaniyo ama

Hayırlısı bu zamanmış demekki canım öyle düşünelim

Maşallah ne kadar fark etmiş halbuki. Bebeğin hareketleri de azaldı ya eskisi gibi değil o da tedirgin ediyor beni
Cnm haftanda iyi insAllah bir sıkıntı cikmazda doğsa bile hayırlısıyla toparlar kendini

Ahh ahhh meslek takintilari... Sen cok zor gunler gecirmissin, ama cok guclusun ki hemen isine donmussun bravo Amannn herkesle mesafe iyidir..
Kızlarrrr yarın bebeği alacak doktor benden buraya kadarmış
Hepimiz senin ve bebegin icin bol bol dua edecegiz. Grubumuzun pozitif enerjisi sizinle olsun. Bebisinin kilosu da iyi Allah'in izniyke bu gunleri kisa zamanda geride birakip evinize doneceksiniz
Ultrason cihazlarinda yanilma payi olabiliyor, minik bi olcum hatasi bile farkli sonuclar cikarabiliyor canim. Senin bulantilarin cok uzun sure zaman devam etti zor gunler gecirdin. Elinden geldikce yeme icmene dikkat et, pozitif dusun. Bebeklerimiz en ufak stresi hissediyolar. Onlar icin guclu olmaliyiz. Birde son adet tarihin dogru dimi ? Bi tanidigim uzun seneler gebe kalamayinca yumurtlama takibi yapmis ve hamile kalinca da heyecandan doktoruna son adeti degil de yumurtlama tarihini soylemis. Haliyle bi sure sonra bebek geriden gelince yanlis tarih verdiginin farkina varmis ama bunu doktoruna soylemeye utanmis.. Ama keske utanmasaydim diyo. Yani bu sadece bi ornek, sen doktoruna guven ve herseyi paylas canim.

Son 2 aydır sürekli kustupum için dıpru düzgün birşey yiyemedim mart ayına girdikten sonra az az birşeyler girdi çok şükür boğazıma

süt bebe bisküvisi sürekli yiyorum cnm .diğerlerini de yerim safol cnm çok tşkler

İnşallah o günleri iple çekeceğim

Doğrudur cnm anne düzgün beslenemeyince bebiside beslememizi benim.ilk kızımda bende yiyemiyorsun baya zayıfladım hatta kızım ilkin normaldi sonra geriledi ciğerleri gelismiyo dediler doppler falan cekildi ciğer geliştirici iğne vuruldu normal doğum tarihinden 1 ay önce doğdu çok şükür sağlıklı dogdu2500 kg doğdu kuvoze falanda girmedi insAllah senin öyle bir durumun olmaz cnm biraz yemeye çalış şifa olsun bebisin ve sana

Kilosuna çok takılmadım da dokttor içerde gelişmiyor olabilir mi onu takip edicez dedi diye canım sıkıldı
Üzülme cnm artık tıp o kadar gelişti ki doğmadan önce ciğer geliştirici falan vuruyorlar bütün tedbirleri alıyorlar insAllah bir sıkıntı cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…