2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Şubat ayında resmen depresyona girdim inanır mısın karnım aç ve açlıktan ağlar durumdaydım çok şükür az da olsa boğazımdan birşeyler geçiyor. Son adetin başlangıcını söyledim 9 temmuz adetimin ilk günüydü dopru dedim herhalde

Kilosuna çok takılmadım da dokttor içerde gelişmiyor olabilir mi onu takip edicez dedi diye canım sıkıldı
Plasenta yaşlanması gibi bir şey olabilir mi? Ben en son gittiğimde bunu açıkladı bana hamilelik ilerledikçe plasenta yaşlanırmış ve bebeğe besin aktarımı zayıflarmış . 3 evresi varmış bunun, 1.aşamada dedi bana ama bazı gebelerde bu haftalarda 2.evrenin sonuna da gelinebilir normal karşılarız dedi . Canını sıkma doktor gerekeni yapacaktır

Canım sende bu aralar çok görünmüyorsun buralarda

Canim miktari onemli degil az olsun ama kaliteli besin olsun. Zaten kilo bebegin saglikli olup olmadiginin gostergesi degil. Canini sıkma hic ye ic keyfine bak kaldi son 1 ay.

Yaşlanma demedi ama bebeğin eşiğiyle ilgili bir durum dedi belkide dediğin gibi bir durum haklısın . Haklısın ona güveniyoruz ne derse onu yapıcaz

Canim miktari onemli degil az olsun ama kaliteli besin olsun. Zaten kilo bebegin saglikli olup olmadiginin gostergesi degil. Canini sıkma hic ye ic keyfine bak kaldi son 1 ay.
Aynen öyle çok az kaldı heyecan tavan . Sen nasılsın nasıl gidiyor

Annemler temizliğe geldiler Kuşum onlarla uğraşıyorum bugün son inşallah
Sen nasılsın bebiş nasıl
Kolay gelsin cnm maşallah bitirmişsin temizliği darısı başımıza bende iyiyim şükür cnm öyle ev çocuklarla falan uğraşıyorum bende de temizlik az kaldı da ağırdan aluyorum

Kolay gelsin cnm maşallah bitirmişsin temizliği darısı başımıza bende iyiyim şükür cnm öyle ev çocuklarla falan uğraşıyorum bende de temizlik az kaldı da ağırdan aluyorum

Bugün son işte artık temizlik olayı bitiyor.
Sonrasında kuaföre falan gideceğim, oturup kızımı bekleyeceğim

Canım sende bu aralar çok görünmüyorsun buralarda
Canım biz de oda yapalım diye çıktığımız bu yolda evde tadilat yapmaya başladık , evin her yerinde her gün ayrı ayrı bi çalışma oluyor o yüzden cok yazamıyorum 1 haftaya kadar ben de bitiricem işlerimi inşallah

Kolay gelsin sanada cnm bazen öyle oluyo valla bir şeyi yapayım diyorsun bakiyorsunki başka işleride aradan çıkarmışsın ama bebiş gelmeden tadilatı falan yapmanız iyi olmusvalla bizde koltuk takımı falan değişti tv ünitesi ve duvarini boyayamaz bakalım hangi gün olacak aksine bu aralar hava yağmurlu nasıl.kuruyacaksa duvar bilmiyorum cnm

Bende yakınım gölete :)) Medipolde Burcu hanıma gidiyorum belki denk geliriz bir gün
Oy oyyy masallah cikartma yapalim göleten bakınca daltonlar gibi sıra sıra en yüksek binalardayim ben

Bizde bugün karantina süremiz bitti dünden beri elime gelen her şeyi yıkadım kapi kolları prizleri çamaşır suyu ile temizledim bütün dolap içlerini elden geçirdim temizliğe haftaya kadın çağırdım cam kapı hali ve dolap.yuzlerini silerse tamamdır benimde bir kuaför isim kalacak bu cumada kontrolum var hafta sonuda çantamı hazirlarim olur biter inşallah.. bu arada valiz haric küçük bir atıştırma cantasi yapim diyorum gaz sorunum olmasın diye kavonozlara kayısı hoşafı yaptim hem sütüm çabuk gelsin diye onu koyucam 2 şişe kuruyemis hurma kendime 1 tane kupa olurda spinal olursam kahve , bebeknocin çay kaşığı ıslak mendil havlu kağıt falan koyayım diyorum aa birde emzirme cayi aklıma gelenler bunlar varmi ekleyeceğiniz bir sey kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…