Şubat ayında resmen depresyona girdim inanır mısın karnım aç ve açlıktan ağlar durumdaydım çok şükür az da olsa boğazımdan birşeyler geçiyor. Son adetin başlangıcını söyledim 9 temmuz adetimin ilk günüydü dopru dedim herhaldeAhh ahhh meslek takintilari... Sen cok zor gunler gecirmissin, ama cok guclusun ki hemen isine donmussun bravoAmannn herkesle mesafe iyidir..
Hepimiz senin ve bebegin icin bol bol dua edecegiz. Grubumuzun pozitif enerjisi sizinle olsun. Bebisinin kilosu da iyi Allah'in izniyke bu gunleri kisa zamanda geride birakip evinize doneceksiniz
Ultrason cihazlarinda yanilma payi olabiliyor, minik bi olcum hatasi bile farkli sonuclar cikarabiliyor canim. Senin bulantilarin cok uzun sure zaman devam etti zor gunler gecirdin. Elinden geldikce yeme icmene dikkat et, pozitif dusun. Bebeklerimiz en ufak stresi hissediyolar. Onlar icin guclu olmaliyiz. Birde son adet tarihin dogru dimi ? Bi tanidigim uzun seneler gebe kalamayinca yumurtlama takibi yapmis ve hamile kalinca da heyecandan doktoruna son adeti degil de yumurtlama tarihini soylemis. Haliyle bi sure sonra bebek geriden gelince yanlis tarih verdiginin farkina varmis ama bunu doktoruna soylemeye utanmis.. Ama keske utanmasaydim diyo. Yani bu sadece bi ornek, sen doktoruna guven ve herseyi paylas canim.
Kızlarrrr yarın bebeği alacak doktor benden buraya kadarmış
Plasenta yaşlanması gibi bir şey olabilir mi? Ben en son gittiğimde bunu açıkladı bana hamilelik ilerledikçe plasenta yaşlanırmış ve bebeğe besin aktarımı zayıflarmış . 3 evresi varmış bunun, 1.aşamada dedi bana ama bazı gebelerde bu haftalarda 2.evrenin sonuna da gelinebilir normal karşılarız dedi . Canını sıkma doktor gerekeni yapacaktırKilosuna çok takılmadım da dokttor içerde gelişmiyor olabilir mi onu takip edicez dedi diye canım sıkıldı
Amin cnm inşallah sagolÜzülme cnm artık tıp o kadar gelişti ki doğmadan önce ciğer geliştirici falan vuruyorlar bütün tedbirleri alıyorlar insAllah bir sıkıntı cikmaz
forevermorrenk canım.ne yapiyosun bugün buralarda pek gorunmuyorsun
Canım sende bu aralar çok görünmüyorsun buralardaPlasenta yaşlanması gibi bir şey olabilir mi? Ben en son gittiğimde bunu açıkladı bana hamilelik ilerledikçe plasenta yaşlanırmış ve bebeğe besin aktarımı zayıflarmış . 3 evresi varmış bunun, 1.aşamada dedi bana ama bazı gebelerde bu haftalarda 2.evrenin sonuna da gelinebilir normal karşılarız dedi . Canını sıkma doktor gerekeni yapacaktır
Canim miktari onemli degil az olsun ama kaliteli besin olsun. Zaten kilo bebegin saglikli olup olmadiginin gostergesi degil. Canini sıkma hic ye ic keyfine bak kaldi son 1 ay.Şubat ayında resmen depresyona girdim inanır mısın karnım aç ve açlıktan ağlar durumdaydım çok şükür az da olsa boğazımdan birşeyler geçiyor. Son adetin başlangıcını söyledim 9 temmuz adetimin ilk günüydü dopru dedim herhalde
Yaşlanma demedi ama bebeğin eşiğiyle ilgili bir durum dedi belkide dediğin gibi bir durum haklısın . Haklısın ona güveniyoruz ne derse onu yapıcazPlasenta yaşlanması gibi bir şey olabilir mi? Ben en son gittiğimde bunu açıkladı bana hamilelik ilerledikçe plasenta yaşlanırmış ve bebeğe besin aktarımı zayıflarmış . 3 evresi varmış bunun, 1.aşamada dedi bana ama bazı gebelerde bu haftalarda 2.evrenin sonuna da gelinebilir normal karşılarız dedi . Canını sıkma doktor gerekeni yapacaktır
Bende yakınım gölete :)) Medipolde Burcu hanıma gidiyorum belki denk geliriz bir günGölete buluşalım bebek arabalari ile bol bol yürüyüş yapalım inşallah
Aynen öyle çok az kaldı heyecan tavan . Sen nasılsın nasıl gidiyorCanim miktari onemli degil az olsun ama kaliteli besin olsun. Zaten kilo bebegin saglikli olup olmadiginin gostergesi degil. Canini sıkma hic ye ic keyfine bak kaldi son 1 ay.
Kolay gelsin cnm maşallah bitirmişsin temizliği darısı başımızaAnnemler temizliğe geldiler Kuşum onlarla uğraşıyorum bugün son inşallah
Sen nasılsın bebiş nasıl
Kolay gelsin cnm maşallah bitirmişsin temizliği darısı başımızabende iyiyim şükür cnm öyle ev çocuklarla falan uğraşıyorum bende de temizlik az kaldı da ağırdan aluyorum
Canım biz de oda yapalım diye çıktığımız bu yolda evde tadilat yapmaya başladık , evin her yerinde her gün ayrı ayrı bi çalışma oluyorCanım sende bu aralar çok görünmüyorsun buralarda
Ayyy hadi gözün aydın canım benim desene bu haftadan itibaren lila hanım.icin hazirsinBugün son işte artık temizlik olayı bitiyor.
Sonrasında kuaföre falan gideceğim, oturup kızımı bekleyeceğim
Sukur iyi gidiyor canim. Is yerinde son 3 haftam. Sagolsunlar artik cok az is gonderiyolar.Aynen öyle çok az kaldı heyecan tavan . Sen nasılsın nasıl gidiyor
Ayyy hadi gözün aydın canım benim desene bu haftadan itibaren lila hanım.icin hazirsin
Kolay gelsin sanada cnmCanım biz de oda yapalım diye çıktığımız bu yolda evde tadilat yapmaya başladık , evin her yerinde her gün ayrı ayrı bi çalışma oluyoro yüzden cok yazamıyorum 1 haftaya kadar ben de bitiricem işlerimi inşallah
Ayyy valla doğum yapan kızları duyunca heycan başlıyo insani vallaŞükür canım benim ya valla öyle böyle derken işler de bitti.
Hamilelikte az kaldı
Oy oyyy masallah cikartma yapalim göleten bakınca daltonlar gibi sıra sıra en yüksek binalardayim benBende yakınım gölete :)) Medipolde Burcu hanıma gidiyorum belki denk geliriz bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?